Gå til innhold
Hundesonen.no

May-Iren Nordnes

Medlemmer
  • Innholdsteller

    44
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Days Won

    1

Alt skrevet av May-Iren Nordnes

  1. GoodDog Moss starter nytt valpekurs torsdag 8.10 kl. 19. De resterende fem kveldene går på tirsdager. Les mer om kurset og priser her: www.gooddog.no/valpekurs En eventuell påmelding gjøres her: www.gooddog.no/moss/pamelding
  2. De var så flinke og engasjerte! ? Ny sjanse til å være med på barn og hund-kurs! :-) Fem mandager kl. 18 i Moss fra 17.08. Og fem torsdager i Oslo kl. 18 fra 10.09. For mer info se her: www.gooddog.no/hundekurs/kurs eller send en mail til may-iren@gooddog.no @tmp Håper dere får til å komme! :-)
  3. Ser nå at det heter visst Finnskogen kro- og Villmarkssenter :-)
  4. Jeg skal på sporkurs med Merete G. Hauge og brukslydighet med Ulrika Norell - gleder meg! ;-) Skal dele hytte med ei venninne, er nok på samme sted som dere. Mye bedre enn det hotellet i fjor og billigere! :-) Jeg gikk det kurset med Leif i fjor og likte det godt, men det er bruksen som står mitt hjerte nærmest :-) PS. Takk for ridepisken vi fikk i fjor, den har blitt mye brukt! :-P Vi ses nok i år også! :-)
  5. @Annik Han er fra et lite oppdrett i nærheten av Ski, Heddas Herligste Arthur heter han ;-) Gemytt- og utseendemessig er han helt fantastisk, MEN han har allergi og må stå på kortison resten av livet...han utviklet allergi som unghund og tåler ikke støv og pollen. Han har ca. et allergiutbrudd i året og da gjerne på sommeren :-( As we speak har han ørebetennelse i begge ørene og en hudinfeksjon i ansiktet. Han har også hatt infeksjon ved testiklene et par ganger i tillegg til andre allergiplager. Jeg tviler på at jeg skal ha flere franske i mitt eie, til tross for at Albus er min once in a lifetime hund <3 Det er fantastiske hunder, men det var det med helsa da...Albus blir 6 år i september og jeg håper han blir hvertfall seks til!!! @Grim Haha, det hadde vært fantastisk! B-)
  6. Aragorn har blitt 9 måneder gammel og en flott "kar"! Like barn leker best! Her med whippetvalpen Zelda (11 uker). Ikke ofte at hunden min er størst! Bildene er tatt av Heidi D. Pedersen PS. Bildene er tatt på et inngjerdet område!
  7. Ja til bildetråd! :-) Dette kurset var i Frognerparken i Oslo og det blir barn og hund-kurs både der og i Moss i løpet av høsten.
  8. Så gøy å høre at dere ble så fornøyde! Både barn og hunder var kjempeflinke hele helgen! Fra september blir det mer barn og hund på kveldstid, håper å se dere der :-) Lykke til videre med Albert! :-)
  9. Aragorn og jeg skal prøve oss på Freestyle og har meldt oss på kurs i mai og juni Det er en av de få hundesportene jeg ikke har vært særlig borti. Han er veldig spretten og elsker å lære nye triks, rygger som en rakett enda vi aldri har trent på det før nå i det siste - jeg tror rett og slett det er noe for oss to! Bare fordi de er så søte
  10. Så nydelig og bitteliten hun er! Jeg fikk min italiener da han var 3,5 måneder gammel og i tillegg er han relativt stor og robust, så han har aldri vært sååå bitteliten Nå er han snart 7 måneder og veier over 5 kg! Tiden flyr!
  11. Skjønner Ta det gradvis og observere nøye hvordan hun reagerer? Jeg tenker at det hvertfall er viktig at hun ikke pushes for mye om gangen, for da kan du fort få et problem du ikke vil ha... Lykke til, uansett!
  12. Takk for hyggelige kommentarer! Hehe, de er en smule ulike, ja! I dag har Aragorn sett hester for første gang i sitt liv og det var ikke noe å bry seg om, mente han I have a monster within!
  13. @Malamuten Jeg ville ikke ha pushet det så mye, spesielt ikke med en slik type rase...for det er en hollender, ikke sant? Jeg har en sånn hund selv, riktignok "bare" en italiensk mynde, som jeg fikk 3,5 mnd. gammel. Jeg har hatt han i snart 3 måneder. Han har vokst opp langt inni skogen og ikke sett annet enn en skokk med hunder av ulike raser. Han var redd biler, barnevogner, barn og menn bl.a. Alt er forsvunnet bortsett fra redselen for menn. Han har ikke hatt negative opplevelser med menn, men han har ikke sett noen før fylte 14 uker og det er altfor sent for en reservert rase... Jeg pusher han ikke til hilsing og han er samtidig litt nysgjerrig når han ikke tror de ser han (har ryggen til eller allerede har gått forbi oss på stien f.eks). Når han er løs går han i en bue rundt og forbi, men virker ikke redd. Tidligere ble han redd og løp motsatt vei. Ved å IKKE pushe han og la han få hilse på eget initiativ har han blitt veldig mye bedre! :-) Han utsettes for folk siden de er overalt, men jeg tvinger han ikke til å forholde seg til dem hvis han ikke vil det selv. Jeg er veldig opplevd av å oppføre meg som normalt, men tvinger han altså ikke til hilsing. Dette har gjort han mye tryggere i hverdagen :-) Han koser seg nå på tur med opptil 15 barn i alderen 3-6 år når han er med meg på jobb i barnehagen. Hvor gammel er valpen? Har hun vært sånn hele tiden eller har det kommet i det siste? Spøkelsesalder? Red. La til en setning om trygghet rundt barn.
  14. Hundene stortrives med å være med meg på jobb og være ute på tur i Nordmarka sammen med barna i barnehagen (en om gangen, hehe). Føler meg heldig som kan inkludere barn og hund på denne måten! Aragorn har blitt over 6 måneder allerede og veier 5,2 kg! Noen nye bilder av trioen: Aragorn og mopse-Melis (12 uker) Elegant valpis Litt mer heldig på dette bildet Sirius Black Albus i tet
  15. Vokser og gror...6 måneder og 5,2 kg Dogcastle's Aragorn (og søteste mopse-Melis, 12 uker)
  16. Jeg flyr direkte med FlyBe i morgen kl. 14.55 fra Gardermoen og vi skal bo på Ramada Encore Birmingham NEC tom. mandag Uten hunder, kun shopping i lange baner og hundenerding med likesinnede Jeg er livredd for å fly og hadde to kjipe flyopplevelser t/r Gran Canaria for litt siden med masse turbulens og sterk vind. Da hjelper det ikke på at Birmingham er den mest forblåste plassen i England... Men jeg gleder meg enormt til mitt aller første Crufts-besøk!
  17. Aragorn er allerede 5 måneder gammel! Noe som føles rart fordi jeg er vant til å få valper når de er 8 uker og ikke 3,5 måneder... Bildet er fra gårsdagens tur sammen med barna i barnehagen :DHan er en engel å ha med seg på jobb og han digger barna og de elsker han Tusler løs rundt i skogen og koser seg Jeg har verdens beste jobb og valp Han veier nå 4,7 kg. Såååå mange søte valper i denne tråden!
  18. @Lola Pagola @MegaMarie Jeg liker å trene hund (spesielt spor), men er ingen gjeterhundtype - derav cocker Frallen er den perfekte maskot/attåthund og jeg liker bullehunder veldig godt Mynden var litt tilfeldig, må jeg innrømme...men han passet så utrolig godt inn i resten av gjengen så det er som om han alltid har vært her Jeg kjenner de som har søsteren hans. Han veier allerede over 5 kg (som er maxvekt på rasen), så han blir definitivt ingen pipestilk! :punk:Han er myyye kraftigere enn søsteren sin, hvertfall. Han er fra Kennel Dogcastle i Hobøl.
  19. Nydelig! Jeg likte Tula godt. Har selv en italienerhanne på 5 måneder som heter Aragorn Han har sin egen tråd under Min hund-forumet hvis du vil ta en titt (Albus, Sirius Black & Aragorn).
  20. Aragorn har rukket å bli 5 måneder allerede - som tiden flyr! Han har vokst seg stor og fin da
  21. Hehe, han er til tider ganske spinnvill, ja! Men med en veldig god avknapp og han går godt overens med både barn, folk og hunder uansett kjønn, alder og størrelse
×
×
  • Opprett ny...