Gå til innhold
Hundesonen.no

May-Iren Nordnes

Medlemmer
  • Innholdsteller

    44
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Days Won

    1

May-Iren Nordnes last won the day on 27. Juni 2015

May-Iren Nordnes had the most liked content!

Om May-Iren Nordnes

  • Bursdag 08/12/1981

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne
  • Bosted
    Moss
  • Hunderase
    Fralle, cocker og iggis
  • Mine dyr
    Aslan (dvergschnauzer), 10.04.08-06.06.13 RIP
    Albus (fransk bulldog), f. 30.09.09
    Sirius Black (engelsk cocker spaniel), f. 24.05.13
    Aragorn (italiensk mynde), f. 20.09.2014

May-Iren Nordnes's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Very Popular Rare
  • Reacting Well

Recent Badges

133

Nettsamfunnsomdømme

  1. GoodDog Moss starter nytt valpekurs torsdag 8.10 kl. 19. De resterende fem kveldene går på tirsdager. Les mer om kurset og priser her: www.gooddog.no/valpekurs En eventuell påmelding gjøres her: www.gooddog.no/moss/pamelding
  2. De var så flinke og engasjerte! ? Ny sjanse til å være med på barn og hund-kurs! :-) Fem mandager kl. 18 i Moss fra 17.08. Og fem torsdager i Oslo kl. 18 fra 10.09. For mer info se her: www.gooddog.no/hundekurs/kurs eller send en mail til may-iren@gooddog.no @tmp Håper dere får til å komme! :-)
  3. Ser nå at det heter visst Finnskogen kro- og Villmarkssenter :-)
  4. Jeg skal på sporkurs med Merete G. Hauge og brukslydighet med Ulrika Norell - gleder meg! ;-) Skal dele hytte med ei venninne, er nok på samme sted som dere. Mye bedre enn det hotellet i fjor og billigere! :-) Jeg gikk det kurset med Leif i fjor og likte det godt, men det er bruksen som står mitt hjerte nærmest :-) PS. Takk for ridepisken vi fikk i fjor, den har blitt mye brukt! :-P Vi ses nok i år også! :-)
  5. @Annik Han er fra et lite oppdrett i nærheten av Ski, Heddas Herligste Arthur heter han ;-) Gemytt- og utseendemessig er han helt fantastisk, MEN han har allergi og må stå på kortison resten av livet...han utviklet allergi som unghund og tåler ikke støv og pollen. Han har ca. et allergiutbrudd i året og da gjerne på sommeren :-( As we speak har han ørebetennelse i begge ørene og en hudinfeksjon i ansiktet. Han har også hatt infeksjon ved testiklene et par ganger i tillegg til andre allergiplager. Jeg tviler på at jeg skal ha flere franske i mitt eie, til tross for at Albus er min once in a lifetime hund <3 Det er fantastiske hunder, men det var det med helsa da...Albus blir 6 år i september og jeg håper han blir hvertfall seks til!!! @Grim Haha, det hadde vært fantastisk! B-)
  6. Aragorn har blitt 9 måneder gammel og en flott "kar"! Like barn leker best! Her med whippetvalpen Zelda (11 uker). Ikke ofte at hunden min er størst! Bildene er tatt av Heidi D. Pedersen PS. Bildene er tatt på et inngjerdet område!
  7. Ja til bildetråd! :-) Dette kurset var i Frognerparken i Oslo og det blir barn og hund-kurs både der og i Moss i løpet av høsten.
  8. Så gøy å høre at dere ble så fornøyde! Både barn og hunder var kjempeflinke hele helgen! Fra september blir det mer barn og hund på kveldstid, håper å se dere der :-) Lykke til videre med Albert! :-)
  9. Aragorn og jeg skal prøve oss på Freestyle og har meldt oss på kurs i mai og juni Det er en av de få hundesportene jeg ikke har vært særlig borti. Han er veldig spretten og elsker å lære nye triks, rygger som en rakett enda vi aldri har trent på det før nå i det siste - jeg tror rett og slett det er noe for oss to! Bare fordi de er så søte
  10. Så nydelig og bitteliten hun er! Jeg fikk min italiener da han var 3,5 måneder gammel og i tillegg er han relativt stor og robust, så han har aldri vært sååå bitteliten Nå er han snart 7 måneder og veier over 5 kg! Tiden flyr!
  11. Skjønner Ta det gradvis og observere nøye hvordan hun reagerer? Jeg tenker at det hvertfall er viktig at hun ikke pushes for mye om gangen, for da kan du fort få et problem du ikke vil ha... Lykke til, uansett!
  12. Takk for hyggelige kommentarer! Hehe, de er en smule ulike, ja! I dag har Aragorn sett hester for første gang i sitt liv og det var ikke noe å bry seg om, mente han I have a monster within!
×
×
  • Opprett ny...