Gå til innhold
Hundesonen.no

Mikke

Medlemmer
  • Innholdsteller

    46
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Mikke

  1. Kan jeg spørre hvor du kjøpte det lange strikkobbelet? :-)
  2. Jeg har Arrak sin treningsvest og er veldig fornøyd med den! Nå har jeg akkurat bestilt treningsbelte fra Helsitar også. Er veldig spent på det Må innrømme at jeg har veldig lyst på canela hundførerjakke også, de ser helt supre ut!
  3. Min hund drev også med det en stund når han var valp! Men han drev og tygget på halen i tillegg Det gikk heldigvis over For hans del virket det som en "kjedsomhet" greie. Det gjaldt å stoppe han og få han fiksert på noe annet, en fylt kong etc.
  4. Mikke

    Gjeterhund

    Shetland sheepdog
  5. Jeg har brukt planke endel når jeg trener på dette (låste frambein) Føler bruk av planke har gjort han mer bevisst på beina hans. Har også brukt å ha vetbed under for at han ikke skal skli innendørs.
  6. Mælson buret er gull! Verdt hver eneste krone synes jeg. Du kan jo evt følge med om noen selger brukt på finn.no
  7. Tusen takk Han er herlig!
  8. Mikke nærmer seg 5 mnd og har vokst masse! Litt tilfeldige bilder av han, må nok snart ta noen nye. Her er han fra ca 3,5-4 mnd gammel
  9. Tusen takk! Lydighet og agility er planen
  10. Litt nyere bilder av Mikke, han har vokst ganske mye allerede! Fortsatt like søt da
  11. Mikke

    Instagram! ?

    Mikke har sin egen instagram bruker Mikke_bc
  12. Takk! http://bordercollies.no/connie.html & http://bordercollies.no/lad.html
  13. Takk, han er litt av et sjarmtroll
  14. Fikk lyst til å dele noen bilder av denne herlige krabaten. Så langt storfornøyd med han. Har begynt å trene litt med han og ser allerede at han tar ting veldig kjapt! Tøff og livlig gutt
  15. Henter denne lille krabaten om 5 uker
  16. Noen her som har erfaringer å dele med tattoo nation i Kristiansand? (evt. kjenner noen som har hatt gode/dårlige erfaringer)
  17. Jeg skulle egentlig ha 4 eksamener dette semesteret, men har meldt meg av 1 eksamen. Noen som vet hvor mye jeg mister i stipend hvis jeg stryker eller ikke tar den opp igjen? En mister vel ikke hele stipendet vel hvis en bare mangler 7,5studiepoeng? (av 60)
  18. Havregryn er billig og veldig godt syns jeg i hvertfall! Kan brukes til å lage havregrøt, havrepannekaker eller bare spises med melk og evt. syltetøy Ellers synes jeg cottage cheese er både enkelt, sunt og godt, synes det smaker utrolig godt på knekkebrød/brød sammen med blåbærsyltetøy! Det er mettende samtidig som det inneholder endel proteiner! Advokado er jo også veldig sunt, men kanskje ikke spesielt billig.. Nøtter og tørka frukt er gull verdt om en trenger litt rask energi som varer en stund! (Mandler, valnøtter,tørka aprikoser f.eks eller ferdig blanding med usalta nøtter/tørket frukt.) Liker også å lage egen musliblanding med å mikse ferdigkjøpte blandinger og hive oppi litt nøtter, havregryn og rosiner m.m. Spiser det med yoghurt, kesam eller melk Men er det en ting jeg alltid har i kjøleskapet så er det gulrøtter. Billig, sunt og faktisk ganske så mettende! Jeg er også veldig glad i taco og lager det ofte, men prøver å lage en litt sunnere variant med f.eks hakka kyllingfillet eller karbonadekjøttdeig. Bruker heller aldri lefse/skjell til, men lager det om til en slags "tacosalat". Laks er også enkelt å lage til. Kryddrer bare godt og hiver i en form(evt. folie), sammen med grønnsaker. Sånne pakker med frosne grønnsaker er utrolig billig. Eller noe så enkelt som kyllingsalat, kan fungere som både lunsj og middag! Ellers er jeg veldig glad i smoothie. Det er jo superenkelt å lage(ja jeg er lat...) og ikke minst godt Vaniljekesam med eplebiter og kanel er et godt tips for å dempe søtsug..Samme med fruktsalat.
  19. Kanskje ikke helt hva du er ute etter eller? Ballen er ihvertfall sånn squeaker ball fra kong, og den er mindre enn vanlig tennisball. (str s muligens?) Tøyreima er sånn med strikk fra crash test toys Edit: Var ikke meningen at bildet skulle bli så stort.. Har forøvrig ikke særlig stor hånd, så leken er nokså liten! Den er kjøpt på Lagerzoo i Stavanger, men det er vel flere som fører merket crash test toys nå, så den må vel være mulig å få tak i andre steder også?
  20. Mikke

    Bytte bank?

    Aha, det var jeg ikke klar over! Har lest om den check-in avtalen de har for studenter, men visste ikke at de 12 overføringene ikke gjelder overføringer fra brukskonto til sparekonto. Hvordan er det med trekk som går fra sparekonto, teller det som en overføring? Fører nemlig stipendet over på sparekonto så blir husleien trukket direkte fra den, men det er kanskje ikke den lureste måten å gjøre det på?
  21. Mikke

    Bytte bank?

    Hmm ja er litt enig i det du sier der om DNB.. Men samtidig så har de veldig OK tilbud til studenter, itillegg tilbyr de gebyrfrie overføringer mellom egne kontoer, noe som er litt viktig for meg. Føler meg noe "sikrere" på Nordea som sagt, men de tilbyr kun 12 gebyrfrie overføringer mellom kontoer i året.. Litt dumt for meg som fører over lønn + stipend fra brukskonto til sparekonto (og omvendt) ihvertfall 1, og gjerne flere, ganger i mnd..
  22. Mitt beste tips; reis på Crufts neste år Hehe, neida men der solgte de i hvertfall masse fine treningleker til små hunder! Mini tennisballer med tau, saueleker og slike http://hundegodt.com/Hundeleker/draleker/Amerikansk-fotball i alt fra str mini til stor. ++
  23. Mikke

    Bytte bank?

    Takker for tips! BSU har jeg uansett, og renta på den er lik på alle bankene jeg har sjekka Når det er sagt så er jeg litt redd for å bli lurt, og bli blind på alle de gode "avtalene"..Tenker litt sånn at det som trekker opp må jo trekke noe ned samtidig.. (gunstig på enkelte punkt, men mindre gunstig på andre..) Magefølelsen min heller egentlig mest mot Nordea, men jeg er fortsatt usikker.. Bankene får det til å høres så enkelt ut å bytte, men Sparebank 1 som jeg har nå krever f.eks 75kr i gebyr for hver konto en avslutter/overfører til en annen bank..Ikke at det er et lass med penger, men likevel litt unødvendig synes jeg.
×
×
  • Opprett ny...