Gå til innhold
Hundesonen.no

RenateI

Medlemmer
  • Innholdsteller

    22
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Hunderase
    Rottweiler

RenateI's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Reacting Well
  • Week One Done

Recent Badges

3

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hvis det med farger og størrelse er standard så er grønn størrelse 8. Jeg bruker den størrelsen på min hund, hun er en rottweilertispe på 33kg.
  2. Raksha, ja Renate med Kaysa Vi gleder oss!! Eller, Kaysa har ikke skjønt en dritt enda men... hun tror alle lekene er til henne og at jeg har klikka som har kjøpt lite innebur
  3. Hørt at flykasser kan bli ganske stygt om man kræsjer, så jeg vil ikke ha det. (Såvidt meg bekjent er de laget av plast) Ja, Bananen, det er fine bur...mistenker at de ikke er særlig billigere selv om de er små, men skal ringe og høre :-)
  4. Jeg skal bruke det i bilen. Bagasjen er allerede okkupert av buret (kelabur) til rottweileren, så der er det ikke plass. Jeg må med andre ord ha buret i baksetet (selvsagt skal det festes fast). Jeg er med andre ord ikke avhengig av et bur som er tilpasset bilen, og tenkte det fantes noen standardbur som ikke var så dyre..
  5. Om en måned kommer et nytt tilskudd i familien, en liten basenji hannhund. Har aldri hatt så liten hund før, og i jakten på bilbur har jeg gått meg bort.. Jeg ønsker ikke å ha sammenleggbart bur eller et som er laget av plast.. Hvor stort bur bruker dere andre som har små hunder? Hvor har dere kjøpt burene? Har saumfart finn.no og finner ikke noe jeg tror passer der, men mulig jeg tenker feil hehe..
  6. Vi gir glukosamin forebyggende, rett og slett fordi jeg (og du) har en rase som har potensiale for leddproblemer og hun har C på ene albuen. Jeg vil jo aldri finne ut om det har effekt eller ikke,jeg vet jo ikke hvordan hun ville vært uten... Jeg har samme målsetning som du beskriver, holde henne frisk og aktiv så hun kan være i aktiv bruk lengst mulig (og selvsagt ha det best mulig). Har ingen erfaring med MSM, forøvrig..
  7. Har lest det svaret mange ganger og virkelig lett etter ting jeg ikke liker, men det var jammen ikke lett Utrolig fine er de, og det høres ut som en god plan bak parringen Men jeg tror nok ikke jeg kan vurdere en lillesøster til Kaysa enda, har så altfor lite ferie til å kunne ha en valp i år.. Blir spennende å høre hvordan valpene blir framover, hehe
  8. Kjære gud, vær snill med meg og si at alle disse fantastiske valpene allerede er bortbestilt, ikke innehar noen bruksegenskaper i det hele tatt og at all min valpesyke vil gå over fort! Fantastisk så nyyyydelige de er Vakre små troll.... Navnene på foreldredyrene er utrolig kule, og i fare for å virke helt fjern så er det alene nesten grunn til å velge dette kullet Men sånn helt seriøst, hva er ønskene/forhåpningene til denne parringen? Hvilke ting har dere lagt vekt på og hva håper dere å få? Gratulerer med bebiser forresten!
  9. Takk for mange svar. Bare for å ha sagt det, jeg mener ikke man skal kastrere fordi man er lat og ikke gidder å gjøre de tilpasningene som evt blir nødvendig. Jeg var i hovedsak nysgjerrig på forskjellen mellom å ha tispe og hannhund hvor en av de er kastrert eller ingen av de er det. Samt om det spilte noen rolle hvilken tid kastreringen ble gjennomført. Jeg er ikke ute etter å planlegge å ha en av hvert kjønn og kastrere av enkelhetsgrunner. For ordens skyld, jeg har en tispe og min neste hund blir med all sannsynlighet også en tispe...men det er utfordringer også med å ha hunder av samme kjønn, derfor denne nysgjerrigheten på en evt hannhund. Som andre nevnte i tråden så kan jo hund nr2 også være en omplasseringshund, og da kan man jo også ta med i vurderingen om den nye hunden er kastrert eller ikke...
  10. Takk for gode svar, tab Dette er en utfordrende jungel å orientere seg i, det skal sies... Jeg vil jo så gjerne ha et individ som matcher mine ønsker og som jeg får brukt på den måten jeg vil, kjenner jeg er glad jeg har halvannet år på meg til jeg vil ha valp i hus, hehe
  11. Kan skjønne at det kan bli mye tull i heimen om man har en tispe og en hannhund når løpetiden kommer. Hvordan vil dette være hvis man har en kastrert hannhund? Slipper man da det komplette kaos selv om begge hundene er hjemme? Er det evt noe tidspunkt det vil lønne seg å kastrere? (alder på hannhunden, tidspunkt ifht løpetiden etc)
  12. Hva slags støtte får man? Antar du mener økonomisk, men tenker hvordan den fordeles og hva det gis støtte til? I Norge gis organisasjonene (NRH og NRO) støtte fra staten, og de bruker det til det beste for medlemmene, men det finnes ingen individuell støtteordning hvis det var det du tenkte på.
  13. Ja det kan du gjerne sende meg Benedicte, så tar jeg kontakt med han hvis jeg finner ut at jeg lurer mer på det :-) takk!
  14. Okei, da hørtes det ikke noe avskrekkende ut :-) mye av det bakes inn i hva vi allerede driver med til vanlig allerede...
×
×
  • Opprett ny...