Gå til innhold
Hundesonen.no

Warthog

Medlemmer
  • Innholdsteller

    29
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Hunderase
    Thai Ridgeback

Warthog's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

24

Nettsamfunnsomdømme

  1. Warthog

    THAI RIDGEBACK

    Hvis det er meg du sikter til så går det veldig bra med meg og Mali.
  2. Til trådstarter, Lilte konstruktivt å gå inn for en artikkel der du allerede har bestemt deg for konklusjonen, og leter etter argumenter som passer for din overbevisning. Redigerer meg selv litt her, leste ikke godt nok, du skal skrive ett debatt innlegg, da kan man klart ha en overbevisning! sorry. Så litt om fortjeneste i pelsdyrdrift: koster vel ca 400 kr og ale opp en rev, i rene forutgifter. Så kommer vedlikehold,strøm, osv i tillegg. Det som da blir igjen er bondens lønn. Si at en revefarmer har 150 tipsper med ett gjennomsnitt av 5 valper pr kull. det blir 900 skinn til salgs. Prisene varierer fra år til år, 1300 er veldig bra, ikke alle år some er slik. Så er det noen typer pels som er i motebildet akkurat det året, da er farmeren heldig om han har truffet på riktig type. Så pelsdyr oppdrett er en type drift som det ene året virkelig gir gode inntekter men som neste år kan gå med tap. Gambling. Her er en link til prisene på auksjonenene. Legg merke til at det er mange typer skinn. http://www.sagafurs...e/auctions_info Jeg har jobbet en del på pelsdyrfarm, da en slektning hadde en. Den er nedlagt nå. STIG:)
  3. Til dere som kjenner godt til FOD, kan det hende at de er så anti-jakt og derfor ikke vill levere Shira tilbake da den vill bli brukt på jakt? STIG:)
  4. Fin hund, ser ut til at han liker bamsen litt da! STIG:)
  5. Tenkte på denne løsningen jeg også, men fikk det ikke fram så elegant som du klarte her...
  6. Er vel ikke frykten for graviditet som er hovedpoenget. Men problematikk rundt endret atferd når det er løpetid, og innbilt svangerskap etterpå. Ved P-piller ol har en jo mulighet til å få ett kull på ett senere tidspunkt. STIG:)
  7. Warthog

    Inka

    Fin og spretten hund der!
  8. @SandyEyeCandy, Takker, bra med litt oppmuntring! STIG:)
  9. Det går litt opp og ned med Mali akkurat nå. Etter kuren med galastop har hun kastet opp en del. På miljøtrening i går så det ut til å gå bra, hadde god kontakt og hun var konsentrert på meg. Så kom søsteren inn, og da ble hun kun fokusert på henne, veldig vanskelig og få kontakt. Mali skulle da "ta" henne pluss at hun ble veldig sinna på ett par andre hunder der. Det ble en tung kveld på miljøtreninga. Håper dette blir bedre når siste rest av innbilt svangerskap forsvinner. Håper også at Mali og søstera si kan bli litt venner etterhvert. Om dette er rase-spesifikt eller ikke er vanskelig og si, men jeg kan iallefall si at min egen lille Thai-hund er en bestemt frøken. STIG:)
  10. I Thailand har de ett ganske annerledes forhold til hndene sine enn oss. De går veldig ofte løse. Og da blir det vel mange rare blandinger. Fram til "moderne tid" ca 1960 årene tipper jeg, var det lite andre raser i Thailand. Derfor er TRD faktisk så godt bevart. Og at Thaiene selv tok tak i rasen på 70 tallet, da de så at den var i ferd med og bli vannet ut. Mali har fått en kur med "galastop" for å få slutt på innbilt svangerskap. Det ser ut til å virke, men hun fikk kvalme og dårlig matlyst så det er ikke bare bra. På tur i dag traff hun to eldre elghunder som sprang løse i nabolaget. Hun hilste på de, og ville leke. Gikk veldig bra!Jeg begynner og senke skuldrene litt i i møter med andre hunder nå! Her er ett par bilder fra dagens tur: Stig og Aoo
  11. http://www.youtube.com/watch?v=V26jauHZgtw Fantastisk film om mennesker som lever som vi gjorde for mange tusen år siden! På slutten av filmen imponerende innsats av en Laika. Jeg satt opp til kl 0100 fordi jeg kunne ikke stoppe og se den. STIG:)
  12. Jeg tar en liten pose med vanlig hundefor, oppi der legger jeg en 1/3 pølse biter, etter hvert siver pølsesmaken inn i tørforet. Av og til vanker det en ekte pølsebit også. Synes det funker godt. 1 billig wiener pølse vare da noen dager. STIG:)
  13. Helt greit med ikke hunde relaterte undertemaer. Men er det en ide og ikke la de temaene poppe opp på lista over siste fra forum? en tilfedig kopi her, mesteparten er ikke hunderelatert. Jeg kommer ikke hit for å se hvilke mob abbonent som er best f.eks. Siste fra forum hvilket abonnent har du til mobilen? Akkurat nå Dårlige trekk du ser på rasen din? Benedicte sin liksom-EFIT Rare ting du trodde da du var liten? Hvem sitt ansvar? Kattedritt i sandkassen. STIG:)
  14. http://www.dagbladet...ngrep/20020198/ masse glupe kommentarer
×
×
  • Opprett ny...