Jump to content
Hundesonen.no
Sign in to follow this  

Trenger tips til leker som varer

Recommended Posts

Kendra er nå blitt 6,5 måned gammel og 20 kg tung, og hun dreper alt av leker. Budsjettet for hundeleker har plutselig mer enn doblet seg den siste måneden. Jeg har prøvd "alt" - tauleker, bamser, robuste leker fra Kong (robuste du liksom..), baller, pipeleker. Alt ryker etter maks 4 dager.

Nå er jeg på utkikk etter en leke som faktisk varer, og som jeg kan la henne leke med uten å følge henne med haukeblikk for å se om hun har klart å få av noen deler.
Det går nemlig mye i tyggebein for tiden, og det blir fort dyrt i lengden.

Har du gode erfaringer med en robust hundeleke? Pris spiller ingen rolle, nå må vi ha noe som varer her :cool:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bentoball eller Funball. Funballen har blitt tygget på i snart fire år, den er like fin enda. Bentoballene har eg ikke hatt så lenge, men er laget av samme materiale, så forventer god holdbarhet på de også :) Du trenger ikke kjøpe refillene. eg putter smøreost eller påleggsskinke inni, så har hundene arbeid en god stund. 

Edited by Ingidano

Share this post


Link to post
Share on other sites

Angående Kong så har jeg god erfaring med den sorte typen (extreme), men form har også noe å si. Rund ball har færre angrepspunkter, så den sorte kong-ballen (med et lite hull i midten) har vart i 2 år nå. Og min ødelegger alt av «vanlige» leker innen minutter om hun vil.

Også slike tyggebein/ringer varer en god stund. Opp mot et år. Disse er imidlertid laget for å bli slitt etterhvert som noe gnages av. Ikke kjøp de minste beina, heller litt størrelse på dem.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen

De trixieballene med pip varer en halv trening her, hehe. Enda så har jeg en hund som aldri ødelegger bamser eller konger.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Jeg tror jeg ville ha startet med den øvrige premieringen, jeg - jobbe dere gjennom klassene  i viltspor/rally og/eller LP. Hvis hunden kommer så langt i en/flere av dem at utstillingspremieringen blir et tema så ville jeg ha tenkt på det da.. (Det er vel ikke nøvendig å starte med utstillingspremieringen?)
   Hvis man på det tidspunktet synes titlene er verdt det, ja - da forsøker man seg på utstilling med den pelsen  man har. Hvem vet, noen dommere gir tilsynelatende aldri dårligere premiering enn blått såfremt ikke hunden biter eller halter... Elller "ofrer" noen måneder på å spare opp tilstrekkelig pels, da. Lykke til!
  • Jeg må bare følge opp denne tråden. Er det noen her som sliter med fiskelukt fra pels/munn? Vi har kjøpt oss fiskeolje (husker ikke merket i farta) med pumpetopp, og synes doseringen fungerer fint og at det er lite søl sånn sett. Men nå når hunden har gått på dette i noen dager føler vi det stinker fisk fra munnen hennes. Jeg er usikker på om det kommer fra pelsen rundt, eller fra ånden hennes. Andre som har dette problemet? Og noe man kan gjøre for å unngå det? Eller må jeg bare forvente at ulldotten har en eim av tran rundt seg?
  • Dette hjelper sikkert ikke så veldig ettersom jeg har en helt annen rase, men jeg har stilt min i "sportsklipp" og fått blått. Jeg ville bare prøvd, tror jeg. I verste fall går det i dass, men da vet du i hvert fall hva som kreves. 
  • Åja, ja, nei, jeg tror helt ærlig ikke at Valyria får så fryktelig mye mer merle enn Enzo. Hun skal jo vokse inn i kroppen sin og pelsen vil også bli lenger, men det er jo ikke det enkleste å se nå når de er så små heller 

   Tusen takk - det gjør jeg også ❤️
  • Hahaha, jeg var litt uklar 😅 Jeg siktet til Enzo, valpen har mer merle, eller det er i alle fall lettere å se. Jeg synes det er spennende med farger, men det er så mange måter de utvikler seg på! Sånn som de som begynner i en farge og gradvis endrer seg, og de som er relativt stabile. Valpene er kjempefine, gleder meg til å følge utviklingen deres
 • Nylig opprettede emner

×