Jump to content
Hundesonen.no
Sign in to follow this  

Håndvevde halsbånd

Recommended Posts

Unike halsbånd til din hund :) Lager etter mål og etter dine farge- og mønster ønsker. Selve dekorbåndet blir håndvevd av meg, så her har du sjansen til å få noe ingen andre har :) 
Disse er testet på mine egne hunder, og holder fint til 28-30kg belgere. Har også på planen å veve kobbel og utstillingsliner. 

Lager også andre ting enn halsbånd, kan nevne kamerastropper, gitarstropper, julepynt + + + 
Sjekk ut vevboden.wordpress.com, eller søk meg opp på facebook: Vevboden

43154282_164262974479549_590546371999065

43237923_164263054479541_159283260218671

 • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

På tide med ett nytt kobbel til hunden din? Eg håndvever bånd med og uten refleks. Lager to typer, en med nylonwebbing, og en forsterket med nylontråder i selve båndet. Hurtigtørkende og lette bånd. 

Legger også inn bilder av halsbåndene på nytt siden de forsvant fra forrige post. Gi gjerne en lyd dersom du ønsker noe laget til din hund. 

dsc_0006.jpg?w=1024

dsc_0029.jpg?w=1024

dsc_0040.jpg?w=1024

 • Like 4

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, Stjerneskinn said:

Så mye fint du lager! Kanskje jeg kommer tilbake til deg en gang for å bestille pyntehalsbånd og matchende armbånd til meg 😁

Gjør gjerne det :)

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Snart 17.mai, og flaggene kommer frem. Sett med kobbel og regulerbart halsbånd. Dette er solgt, men ønsker du noe lignende til din hund rekker eg å lage flere i tide til feiringen :)

DSC_0002.thumb.JPG.07bacad879374cf9109dc362662d19ff.JPG

 • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Golden retriever, hannhund, født juni 2019 ... søker "parringspartner".
   Annonsen er fjerna nå, men den sto der og glitra en stund 😛 
  • Århhh det er så dumt! Ødelegger masse for de oppdretterne som faktisk er seriøse og tar avlen på alvor.  Jeg sender meldinger titt og ofte selv😎 Mest fordi jeg er spent på svaret. Får veldig ofte ikke noe svar i det hele tatt da.
  • Med mine valper så prøver jeg å være flink til å veksle mellom aktivitet og ro igjennom hele dagen. Aktivitet må til for å få utløp for energi, men uten ro kan dem bli overstimulert og umulige 😄 Så søvn og ro, og å lære seg å slappe av, er viktig.   Aktivitet for en ni uker gammel valp trenger ikke være mer enn å surre rundt ti-femten minutter løs i skogen, kanskje leke litt, så inn og slappe av. Men noe aktivitet må dem ha.
     Min siste valp måtte jeg «tvangskose» med for å få roa ned flere ganger. Hvis du vet at valpen har vært ute og i aktivitet så ville jeg prøvd å roe han ned ved å sitte på gulvet og kose feks. Blir han veldig bitete, så gi han noe alternativt og bite i. 
  • Jeg ville også ventet til valpen er ordentlig voksen. 😊 Og så ville jeg sørger for at hund nr. 1 er lydig og kjenner alle regler i hverdagen, så den ikke har uvaner som den eventuelt nye valpen kan ta etter. Og hun har jo et poeng med tanke på pass i ferier. Det er dyrt å ha hund på hundehotel i en uke. Så jeg ville forhørt meg med noen dere kjenner om det er noen som hadde hatt mulighet og lyst til å passe en stor hund om dere skal på ferie. Dere må nok også regne med at det ikke er så mange som har lyst til å passe to hunder av gangen. 
  • Det første avsnittet jeg skrev har generelt og ikke siktet på dette programmet. Jeg er ikke så kravstor, hadde vi i det programmet det er snakk om her bare fått sett mer av treningen som blir gjort med hver hund, hadde det vært et stort pluss og ikke gått på bekostning av at det også skal være et program som passer de som bare er litt interessert i hund/hundetrening mener nå jeg.   Og den siste kommentaren din er jo det jeg synes er veldig synd med disse programmene, at hvermansen skal ta det til seg for å trene sine hunder hjemme, når metodene som vises på programmer (da ofte snakk om metoder som er absolutt siste utvei, som det ene eksempelet hittil også i denne serien) ikke blir forklart godt nok. 
 • Nylig opprettede emner

×