Jump to content
Hundesonen.no
Sign in to follow this  

Håndvevde halsbånd

Recommended Posts

Unike halsbånd til din hund :) Lager etter mål og etter dine farge- og mønster ønsker. Selve dekorbåndet blir håndvevd av meg, så her har du sjansen til å få noe ingen andre har :) 
Disse er testet på mine egne hunder, og holder fint til 28-30kg belgere. Har også på planen å veve kobbel og utstillingsliner. 

Lager også andre ting enn halsbånd, kan nevne kamerastropper, gitarstropper, julepynt + + + 
Sjekk ut vevboden.wordpress.com, eller søk meg opp på facebook: Vevboden

43154282_164262974479549_590546371999065

43237923_164263054479541_159283260218671

 • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

På tide med ett nytt kobbel til hunden din? Eg håndvever bånd med og uten refleks. Lager to typer, en med nylonwebbing, og en forsterket med nylontråder i selve båndet. Hurtigtørkende og lette bånd. 

Legger også inn bilder av halsbåndene på nytt siden de forsvant fra forrige post. Gi gjerne en lyd dersom du ønsker noe laget til din hund. 

dsc_0006.jpg?w=1024

dsc_0029.jpg?w=1024

dsc_0040.jpg?w=1024

 • Like 4

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, Stjerneskinn said:

Så mye fint du lager! Kanskje jeg kommer tilbake til deg en gang for å bestille pyntehalsbånd og matchende armbånd til meg 😁

Gjør gjerne det :)

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Snart 17.mai, og flaggene kommer frem. Sett med kobbel og regulerbart halsbånd. Dette er solgt, men ønsker du noe lignende til din hund rekker eg å lage flere i tide til feiringen :)

DSC_0002.thumb.JPG.07bacad879374cf9109dc362662d19ff.JPG

 • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Hei hei alle på Hundesonen!
   Jeg er helt ny, selv om jeg har vært blindpassasjer (gjesst) i flere måneder
   Hei! Jeg heter Martine, er 28 år og kommer fra Gjøvik. Jeg jobber nå som grafisk designer i Oslo hvor jeg bor i leilighet med samboer og vår lille Opie ❤️ Jeg er oppvokst med fuglehunder og hadde en Nordlandshest i tenårene. Samværet og kommunikasjon med dyr har alltid vært min lidenskap!
   Etter ti år har jeg endelig skaffet meg min helt egen valp her i Oslo. Mer om vidunderet lenger ned Ettersom dette er min første valp dukker det selvsagt opp mange spørsmål som går på blant annet rent hundehold.
   "jeg klippet kloa for langt, er det farlig?"  "Han klør noe forj*****g i tennene, hvordan kan jeg hjelpe han?"  "Hvordan holde valpen opptatt?" 😅 
   Med Opie som er en Border Collie bruker jeg mye tid på ro-trening, triks, miljø- og sosialtrening. Og jeg må innrømme at jeg ofte prøver å slite han ut fysisk... 
   Her er jeg supergira på å lære mer, av dere som har brukshunder, og kanskje også bor i leilighet. Jeg er veldig interessert i å diskutere emnene "valp" og "Border Collie" naturligvis, samt aktivisering i form av problemløsing, agility, lydighet, hvor finner jeg kurs/treninger (siden jeg er helt fersk i hundemiljøet her i hovedstaden.)
   Men også helt enkelt tips, råd og erfaringer fra de som har hund som er litt mer enn en liten sofagris som ikke vil ut på tur hvis det er litt pjuskevær  😁
     Hils på Opie!
   Opie er en "showline" Border Collie født 19. mars og i mai kunne vi endelig hente han hjem. For noen uker det har vært! Nå er Opie 5 måneder gammel og begynner virkelig å ta form, og bli den drømmehunden jeg har ønsket meg, selv om han krever sitt. Dagene går opp og ned kan man si! I motsetning til andre BC-er i nabolaget jager han heldigvis ikke biler og sykler - MEN - fugler og tørt løv som blåser bortover bakken derimot. Der har vi ikke noe å konkurrere med. Og så legger han seg ned hver gang vi møter andre hunder 🙈   Han har forresten sin egen instagramkonto, så sjekk gjerne ut denne for flere bilder av nurket/monsteret, og følg veien vår videre! https://www.instagram.com/opieoftheday/
  • Enig med tillien. Alle sånne perfeksjonistiske idealer om å ha et skinnende rent hjem til enhver tid gikk ut vinduet da jeg fikk mitt pelsmonster, men jeg har ikke egentlig lagt merke til at det skjedde engang. Jeg tørker av han med et håndkle hvis han er våt eller litt sølete og børster ut sanda når han er tørr. Er han veldig møkkete får han en dusj. Jeg bruker ikke regndekken med mindre han trenger det, altså kun hvis det regner katter og bikkjer. Han er mye lykkeligere uten. 
  • Gratulerer så mye med flotte resultater!!  Jentene dine er så fine!!! ❤️ 
  • Sa det vel ikke helt klart i forrige post, men jeg tror du skaper deg en idé om et problem som du overhodet ikke vil tenke mye på etter at hunden er i hus. I alle fall ikke med en ESS - det er jo noen andre, virkelige pelsede raser som kanskje utgjør en utfordring i så måte, men ESS er jo ikke noen bergamasco shepherd akkurat ...
  • Regndekken dekker rygg, sider og ca halve undersiden. Det finnes heldresser også, men har ikke sett behovet til mine. 
 • Nylig opprettede emner

×