Gå til innhold
Hundesonen.no

Inneaktivitet


Ozzy
 Share

Recommended Posts

Forslag til en aktivitet for en haug med studenter kan gjøre på hyttetur? Må kunne gjennomføres inne ved dårlig vær. Alt mottas med takk :) Usikker på hvor mange som skal være til stede, vi er totalt 66 stykker, men vet ikke om meningen er at alle skal delta eller ikke. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Alle mulige brettspill og lignende, allsang med gitar (som oppstår spontant), og noen "leker". Begge lekene nedenfor passer for grupper opp mot 8-10 personer. Det går også an å utfordre hverandre på å plukke opp en fyrstikkeske fra gulvet med munnen, uten å ha hender og knær på gulvet. En annen kul utfordring er å legge seg på et bord, og så komme seg under og opp på andre siden uten å være nedi gulvet. 

Lek 1: Alle får hvert sitt ark, og skriver en setning, og sender det videre il nestemann, som fortsetter historien med en setning til. Deretter bretter hun arket, slik at kun den siste setningen er synlig for person nummer tre, som igjen fortsetter historien med en setning. Sånn går det helt til det ikke er mer plass igjen på arket. Til slutt leses hver historie høyt. Det er spesielt morsomt med humor iblandet, og at historiene handler om en eller flere som alle kjenner. 

Lek 2: Alle skriver ned tre faktaopplysninger om seg selv eller ting han/hun har gjort på hver sin papirbit. Altså en faktaopplysning per lapp. Disse samles inn i en bolle, og så trekkes en og en lapp, og alle peker på den de tror faktaene tilhører. Den som får flest stemmer, må avsløre om det er riktig eller ei. Hvis det ikke er riktig, kan den som skrev lappen melde seg, og kanskje fortelle historien bak faktaene. Dette er spesielt morsomt dersom folk er kreative i å komme på gode faktaopplysninger.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


×
×
  • Opprett ny...