Jump to content
Hundesonen.no
Sign in to follow this  

Oppdrettere av golden retriever

Recommended Posts

Hei!

Vi leter etter oppdrettere av golden retrievere i nærheten av møre og Romsdal/trøndelag, helst noen med leveringklare valper i nærmeste fremtid. Noen som har noen tips?

Har sett på retrieverklubben, men de fleste ligger et godt stykke unna, samt at det ikke var så mange på valpelista. Finnes det andre sider hvor valper blir lagt ut, eller må man kontakte hver enkelt oppdretter? 

Et annet spørsmål, ser de fleste er veldig lyse/hvite, finnes det ikke så mange av de litt mørke gyldne retrieverne lengre? Gemytt og personlige egenskaper er selvsagt viktigst😊

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kan anbefale golden solution i Trondheim iallefall, men aner ikke om de har valper nå eller om de skal ha i nærmeste fremtid. De har hjemmeside som bruker å bli oppdatert da så enkelt å sjekke der :) 

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Det beste er å ta utgangspunkt i raseklubben, og også dra på utstillinger og andre treff og møte oppdretterene og hundene deres. Selv omd et er hyggelig å ha oppdretter i nærheten så bør det være viktigere å finne en frisk og god valp. Det å reise litt for å hente en hund du skal ha i 10-15 år fremover er en liten investering. Du kan nok finne valper og kull som ikke står på raseklubben, men det er sjelden noen god grunn til å ikke stå der.

Nå er jeg ikke så bevandret i retrievermiljøene, men de jeg kjenner i Romsdal som har retriever har hentet de på Østlandet.

Edited by simira
  • Like 1
  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Takk for svar @Malamutenog @simira 😊 Kontaktet golden solutions, desverre ingen kull før til våren igjen, så det er mulig vi må vente til neste år. Jaja, da vil vi om ikke annet ha god tid til forberedelser😅

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.×