Bilbur til 3 hunder

4 innlegg i emnet

Hei

Vi skal kjøpe nytt bilbur (til en vw Passat) og trenger litt tips og råd😉 

vi har nå 2 hunder på 5-6kg, men henter snart en som vil ha en voksenvekt på ca 20kg. Vi trenger derfor nytt bilbur og lurer på hvilken løsning vi skal bruke. 

Tenkte først på et Herkules dobbelbur, der den valpen vil passe på ene siden (som voksen), og de to andre hundene kan dele på andre siden. Problemet er at jeg er ikke komfortabel med å ha de i samme bur pga sikkerheten ved bråbrems/kollisjon osv. Går det da an å lage en type skillevegg? Kanskje det blir for smal plass hvis to skal dele halve buret. 

 

Andre alternativet er jo å kjøpe spesiallaget fra Kela eller trønderburet el. Men hvordan ville dere delt opp buret for at alle hundene skal få hver sin del? 

 

 

Hva er deres forslag? Kom gjerne med bilder hvis dere har bur til 3

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jeg hadde Hercules dobbel L i vår Passat, syntes det ble trangt for hunden på 20-25kg i et rom, jeg. Nå er han riktignok et sted mellom 55-60cm i mankehøyde.

Ellers veldig fornøyd med buret! Å ha to små i samme rom vil nok ikke være noe problem, Hercules har også kollisjonsputer man kan montere i bakveggen.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Kelabur laget på mål, et større rom for en største hunden, mens den andre halvdelen kan være delt horisontalt så er to små stables i høyden i hvert sitt bur 😊

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Tenker også spesialbur a la Kela eller liknende med den ene halvdelen for den store hunden, og den andre halvdelen delt horisontalt for de små. Husker ikke hvem det var som har et slikt bur, dukker opp på Facebook innimellom, men det virker kjempekjekt.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Forumet fortsetter under annonsen

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!


Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.


Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive