Jump to content
Hundesonen.no

EM i gjeterhund, Skotselv 24.-27. august

Recommended Posts

Velkommen til europamesterskap i bruk av gjeterhund - Continental Sheepdog Championship! :flowers: 

24.-27. august samles 102 ekvipasjer fra 15 forskjellige land i Skotselv, Buskerud for å vise frem dyktige hunder og konkurrere om mestertittelen. Dette blir en kamp i eliten! Tar du turen for å se?

Et godt tilbud med mat og drikke, deriblant norsk grillet lam, salgsboder med et rekke utvalg og andre severdigheter.

Norges dyktige landslag stiller deriblant med nybakede, regjerende verdensmestre i både det store mesterskapet og Young Handler - her er det all grunn til å heie på våre!

Torsdag: Åpningsseremoni, Young Handler, oppstart 16:00

Fredag og lørdag: Kvalifisering, oppstart 07:00

Søndag: Finale, oppstart 08:00

Adressen for å finne frem er Leversbyveien 145, 3330 Skotselv, mye mulig å møte på undertegnede i parkeringen :) 

 

Mer informasjon kan finnes på arrangørens hjemmeside: http://www.continental2017.com/

30163671496_7b2a82131d_o.thumb.jpg.101e8842cd23d1b1ed682bc958919211.jpg

 • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kl 16:00 braker det løs med europamesterskap for førere under 21 år! 

Gratis parkering for dagen :) 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dag 1 av kvalifisering unnagjort, top 8 gikk til finalen på søndag. 1., 2. og 3. plass gikk til Norge! 3 av de 4 norske i dag  gikk altså videre :D 

I Young Handler gikk 2 av 3 finaleplasser til Norge, med henholdsvis 2. og 3. plass :) 

Resultater kan følges HER.

Livestream kan følges HER.

 • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Ugh 🤢 Heldigvis ingen av mine som spiser det, men de får jo verken luktet eller gjort fra seg når de ikke kan gå ut i veikanten. Langs en vei jeg gikk i dag var det minst en ruke per meter. Greit nok at man kan glemme pose en dag, men da går man i det minste tilbake ved første anledning og plukker opp. Og det at noen lar hundene drite midt i innkjørsler, ved inngangspartier eller under postkasser, - og ikke plukker det opp, - har jeg opplevd selv.  Lurer på hva som feiler folk egentlig.  
  • Jeg også... Har en hund som synes bæsj godt kan fungere som snacks  I tillegg til at det er ekkelt er jeg også redd for smitte. Og så ligger det så mye dritt langs veikanten, så til og med noen som hadde latt bikkja si gjøre fra seg rett utenfor trappa til noen uten å plukke opp. Hva er det med enkelte? 
  • Det er vel allmen kjent at det ikke lønner seg å være lojale mot banker og forsikringsselskap, med mindre man er LO-medlem. Vi bytter forsikringsselskap ca. annenhvert år. Vi har innbo, hus, bil, reise og ulykke (hundene kuttet vi etterhvert ut, vi har god nok økonomi og de er så gamle at premiene og egenandelene er skyhøye), og betaler litt over 10k i året. Det er nesten 50% mindre enn vi betalte like før vi flyttet. Jeg får vanligvis tilbud fra 2-3 selskaper, og presser de så hardt jeg kan på pris. Og så har vi noen som utgår pga. tidligere dårlig erfaring (Gjensidige). Akkurat nå har vi veldig bra avtale med Tryg gjennom NITO, men får se hvor lang tid det går før de setter opp prisene...
  • Ja, forsikringsselskaper er ofte utsugere. Noe sier meg imidlertid at vi ikke helt får den riktige forklaringen her. At hundens alder på hund skulle påvirke bilforsikringen kan umulig stemme. Da blir jo konseptet totalkunde helt meningsløst. Om det er slik så er i alle fall Gjensidige strøket for evig og alltid. Uansett, bra han skiftet!  Det avhenger av så mye. Kjørelengde, bilmodell, bosted, kasko, kasko+ feks. Men det er enorme forskjeller fra selskap til selskap. Med fri kjørelengde varierte tilbudene fra ca 17 000 til over 50 000 (før bonus) da jeg kjøpte bil sist. Og det var 25 000 mellom billigste og nest billigste.
  • AN er jeg forbannet på alle som ikke klarer å plukke opp etter hundene sine. Håper bikkjene deres tråkker godt i sin egen dritt og drar det inn i hele huset før eierne oppdager det. 🤬
 • Nylig opprettede emner

×