Gå til innhold
Hundesonen.no

Tørrfor med høy smakelighet!


Pixie
 Share

Recommended Posts

Uno på 13 mnd fortsetter å spise lite. Han får ca 50/50 v&h og tørrfor, nå Canagan (blandet kylling og Country Game). Han får 2 måltider om dagen, frokost mellom 8 og 9 og middag mellom 18 og 19. Han hopper over frokost like ofte som han spiser det, vil han ikke ha frokost får han ingenting før middag. Av godbiter får han en oksestrupe etter middag, ellers har han oksemuskel/knoke å gnage på men spiser ikke nok av det til å fylle magen. Han får noe godbiter til trening men heller ikke det er nok til å fylle magen. Han er tydelig sulten før middag, sjekker bordet for smuler og tigger om vi spiser.

For å få ham til å spise må vi variere hvilken v&h vi bruker, han går fort lei. Er det for mye tørrfor vil han ikke ha, det hender også at det ligger igjen vombiter. Øker vi mengden vom spiser han heller ikke opp alt. Bruker vi tørrfor i godbitsøk osv tar han et par biter og lar resten ligge.

Han trenger å legge på seg. Så jeg trenger tips om et for som smaker godt, nesten uansett kvalitet. Han får jo v&h så tørrforet trenger ikke være det mest kjøttrike... det viktigste er at han spiser det!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg syntes en rekke av Royal Canin sine fór lukter sterkt og er fete å ta på - sikkert sprayet ihjel med fett for å kompensere for mangelen på kjøtt i innholdet [emoji1] Men da blir de jo ganske smakfulle.

Mener også å huske at det var mye fett/lukt på Brit Salmon?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Se på fór med laks, de pleier å ha mye lukt og smak. Eventuelt kan du tilsette ister i maten fór å få i han mer fett. Kjøpes hos slakter og hos noen matbutikker.

(Ingen av mine hannhunder har spist ordentlig før de er 2-3 år og hormonene begynner å lande litt. )

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


×
×
  • Opprett ny...