Jump to content
Hundesonen.no

Gratis privattimer/konsultasjon

Recommended Posts

I forbindelse med praksis tilhørende modul 2 av hundetrener-utdannelsen min ved Innlandet hundesenter tilbyr jeg konsultasjoner og privattimer i Oslo/Akershus frem mot sommeren. Disse vil være gratis, da de er en del av studieløpet, med unntak av kjøregodtgjørelse om det ønskes hjemmebesøk. 

Ta kontakt og fortell kort om problemet eller noe spesifikt du og din hund trenger hjelp til å trene på.

Om meg: Jeg begynte med trening av hund i 2013, det gav mersmak så i november kjøpte jeg to voksne chihuahuaer, Jamie og Backup. Jeg begynte på agility med Backup og trener triksing hjemme for å holde de i aktivitet. Backup var redd for andre hunder og vi tok en privattime for å få hjelp til dette. Jeg visste nå at hunder med problemadferd var noe jeg ville jobbe med. Siden dette har jeg startet opp med hundepass i min leilighet og har gjort dette i ca 1 år nå. Jeg begynte på hundetrener-utdannelsen min i august 2015 og trives veldig. Der lærer vi om ting som: hundens språk, valp/unghund, stress, aggresjon, problemløsing, ernæring, søvn, valgfrihet og metoder for å ha en velfungerende hund i hverdagen

Og kun for ordens skyld: jeg trener kun med positiv forsterkning :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kan være greit å si litt mer om bakgrunnen din, hvilke emner dere har vært igjennom i utdanningen, og hvilke metoder du bruker.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.×