Jump to content
Hundesonen.no

Tiko og Synne sin dag

Recommended Posts

Skal prøve meg på min første EFIT :D Ikke at vi hadde noen spennende dag i går men er jo kjekt å prøve. Syntes det er så kjekt å se de andre EFIT trådene!

Dagen starten i 8 tiden, etter dagens første tissetur må vi slappe av i sengen:

IMG_0489.jpg

Kl.9 var det tid for å orden på huset, og fant igjen noen sko som har vært savnet. De lå merkeligvis under alle klærene på soverommet:

IMG_0500.jpg

10: Etter mye sortering og rydding, fant jeg ut at det blir mye klesvask fremover. ( ikke se på fargen på badet, det skal heldigvis oppusses nå i sommer)

IMG_0496.jpg

11: Så var det resten av huset, og etter en liten stund var alle gulvene rene og pene:

IMG_0502.jpg

12: Første klesvask er ferdig og hengt opp:

IMG_0504.jpg

13: Ut på tur i marken med Tiko:

IMG_0409.jpg

14: Fortsatt på tur :

IMG_0407-1.jpg

15: En som er sliten etter turen :P Og da bestemmer jeg meg for å lage en dyne til buret hannes, sånn han skal få ligge godt

IMG_0492.jpg

16: Innser at det var en dundyne og det ikke var lurt å klippe den ute på terassen i vind. Nå er hele øyen her fylt i fjær :innocent:

IMG_0498.jpg

17: Etter mye banning og styr, fikk jeg den inn i stuen, ferdig limt, men hadde vist ikke limt godtnok så hele stuen er full av hvite fjær :innocent: Men den ble ferdig!

IMG_0499.jpg

18: Etter en etterlengtet middag, var det tissetur igjen, selv om kanskje han ikke heeelt var klar for det?

IMG_0432.jpg

19: Familien er samlet for å få litt snacks!

IMG_0147.jpg

20: Kveldskos i sofaen:

IMG_0376.jpg

21: En som er blitt veldig trøtt:

IMG_0384.jpg

22: Vet ikke om han vil leke eller sove?

IMG_0240.jpg

23: Sier god natt til mine to småtroll som har funnet seg til rette utenfor inngangdøren:

IMG_0227.jpg

Det var vår 1 juli! :D

 • Like 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hehe ja det hjalp vel på med litt dun nå i hekketiden :innocent:

Ja han vokser alt for fort. På en uke har han nesten lagt på seg 2 kg!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen

Å, det så ut som et fint turområde! Og så søt Tiko er da :D

Er veldig fint :D Vi eier store deler av området, så er greit å ikke være redd for å trakke innpå andres eiendom!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Først ville jeg ikke forlatt han i det hele tatt en periode fremover, sånn at han får nullstilt litt mentalt. Nå har han fått opplevelsen av at det er veldig ubehagelig å være alene, og dette vil forsterkes hver gang du forlater - selv om det bare er for å gå ut med søpla. Deretter ville jeg begynt helt fra start med alenetreningen, som om det skulle vært en 8 uker gammel valp, og fokusere på å aldri være så lenge borte at han blir urolig, selv om det bare er snakk om sekunder i starten.
  • Det ble bekreftet i dag at Naya har jursvulst, fem stykker. På torsdag skal to av kulene opereres ut for å sende inn biopsi til patolog. Dyrlegen anbefalte å fjerne begge jurlistene,  da svulstene er spredd utover. Men først skal vi få sjekket om de er ondartet eller ikke. Er så bekymret for jenta mi❤
  • Heisann Lurer på om det er noen her som kanskje kunne ha hjulpet meg å komme med noen tips.. Jeg har en valp på 8 mnd som har begynt og utvikle seperasjonsangst.. Da jeg startet å venne han på å være hjemme alene gikk det veldig fint, men etterhvert som han har blitt hjemme alene lengre og lengre(aldri mere enn 3 timer maks), har det begynt å bli et problem.. han bjeffer, bjeffer og bjeffer, og har tisset seg ut 2 ganger.. Etter dette begynte å eskalere, er han naturligvis ikke hjemme alene noe lengre enn når jeg drar ut med søpla mtp naboer (noe han heller ikke takler. han begynner å bjeffe med en gang jeg går i yttergangen for å kle på meg).. Jeg fårstår fullt ut at noe jeg har gjort/ikke gjort kan for dette.. Jeg har veldig dårlig samvittighet og føler jeg har tabbet meg ut veldig ovenfor valpen min, så jeg setter pris på om dere kan gi konstruktiv kritikk og fortelle meg hva jeg burde ha gjort/bør gjøre herfra, istede for å være stygg.. Dette er noe jeg håper på å enda kan snu, slik at han kan føle seg trygg med å være hjemme alene. Har noen her noen tips til hvordan jeg kan forsøke og rette opp feilene mine på? - bekymret førstegangs hundeeier.
  • Ok, takk for svar❤ Lever hun fortsatt i beste velgående, kom det noen svulst tilbake? 
  • Valp på 5mnd har ingen problem med at vi drar fra han hjemme, og slapper av før han sovner. Men etter 1-1.5time våkner han og starter å bjeffe. Dette holder på til vi kommer hjem. Er snakk om 2-2.5time total alenetid. har noen tips til å få han til å aktivisere seg selv når han våkner og er alene? 
   radio er på, og vi har gått en god tur og vært på do før han blir alene. 
 • Nylig opprettede emner

×