Gå til innhold
Hundesonen.no
Guest vivere

Hakasleppet

Recommended Posts

Guest vivere

Hakadal trekkhundklubb arrangerer for første gang 15. og 16. februar Hakasleppet, et trekkhundløp over 260 km (?) med start og innkomst på Brandbu i Oppland. Løpet går over Hadelandsåsen og forbi Lygnasæter hvor det blir anledning til å se og heie på deltakerne når de er i løypa pluss at det også er mulighet ved start/stopp :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Guest vivere

flotte forhold i løypenettet nå, så det blir bra løyper for deltagerne

Håper bare at forholdene fortsetter slik :) Ut for å heie på Nina, Torunn og Ørn pluss min spesielle favoritt Caroline som fyller 18 dagen før løpet starter. Det betyr at hun får starte med stort spann i et offisielt løp. Gleder meg voldsomt :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Guest vivere

jeg heier på alle kjente, og ekstra mye på SH-spannene :)

Samma det :) Caroline er min favoritt. Kommer neppe foran Nina Skramstad og Lars Monsen med flere men en flott musher er hun :)

12342417415_323cc2aeae_b.jpg

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Forumet fortsetter under annonsen
Guest vivere

uflaks med været :/

Det skal jeg si at det ble :( Snøvær på tvers og på et par timer kom det ca 50 cm tung og våt snø. Nina (Skramstad) og en til fikk en velt i overvann på Oberstputten og ble søkkvåte fra innerst til ytterst. Tre valgte selv å bryte og syv ble stoppet av løpsledelsen av sikkerhetsmessige årsaker (50(?) trær hadde knekt over/langs løypa). Kjøreforbud fikk også min egen yndling Caroline (fra Huskybanden) som fyller 18 år i dag og var løpets yngste deltaker. Janne (Carolines mor og handler) skrev at hun hadde hatt 2 timers søvn før Caroline ble beordret å bryte. Både hunder og musher var i fin form skrev hun.

Selv skulle jeg ha vært på sjekkpunkt Lille Langen på lørdag kveld og ved målgang natt til idag og heiet på deltakerne :) , men farlige veier og et par ufrivillige 180 graders "rundsnu´er" fikk meg på andre tanker. Fikk litt info fra Kari om farlige forhold i Lynnesbakken og hun snudde hun også :) Så da ble det å følge løpet fra mac´en :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Vi droppet det vi og, hadde vel ikke kommet ut av gårdsplassen igår engang. Så her fikk bilen stå i hele går.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Forumet fortsetter under annonsen

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå


 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive • Nye innlegg

  • https://www.bt.no/btmeninger/ps/i/KEKWe/Disse-sangene-ma-ogsa-forbys-i-skolen 
  • Nå har vel hun som skal ha sagt dette her gått ut og sagt at hun er direkte feilsitert da. Heldigvis!  
  • Har en venninne som la ut dette  : " Jeg stemmer på at disse sangene også må forbys i skolen.😜😜 Alle fugler (små de er): Det er de jo slett ikke. Elevene bør få lære at det også finnes store fugler, som struts og pingvin. Jeg vil reservere meg mot denne sange En bussjåfør, en bussjåfør: Tenk på vesle, mutte Andrea på syv år, som drømmer om å bli bussjåfør. Bør vi fortelle henne at bussjåfører må være menn, attpåtil menn med godt humør? Jeg reserverer meg. Mikkel rev: «Skrev et brev, sendte det til månen». Denne sangen skaper urealistiske forventninger til Posten, som allerede sliter mer enn nok med å levere til Bygde-Norge. Jeg reserverer meg. Nede på stasjonen: Begynner også bra «STÅR alle togene så pent på rad» så sklir det ut «Mannen på lokomotivet sveier på et håndtak. Tøff, tøff, tøff, tøff, TOGET GÅR.» Dette er utvilsomt villedende markedsføring som kan bekreftes av oss som daglig pendler med # NSB. Jeg reserverer meg!!! Ta den ring og la den vandre. Fra den ene til den andre..
   -Rart det er mye skilsmisser ?Jeg reserverer meg! Slå på ring slå på ring, slå på hvem du vil, slå på kjæresten din om du vil, og den du slår på, slår du så hardt så hardt!! 
   -Må si jeg Syntes den er verst! Oppfordrer til vold! Jeg reserverer meg! "
  • Det er vel ingen som har snakket om overtid? Jeg kom inn fredags morgen, og de hadde åpent i ti timer. Så travelt er det ingen som har det. Undersøkelse på annen klinikk tok ikke stort mer enn fem minutter, og ja det ble målt både tåreproduksjon og farget for å se etter sår. Jeg er jo veldig spent på hva du mener det var riktig å gjøre her, ettersom det etter din mening åpenbart er innafor å avvise kunder som tydelig trenger behandling?  Edit: Og ikke skulle jeg "reise på ferie" heller, hva nå enn slags betydning det skulle ha for saken.
 • Nylig opprettede emner

×