Jump to content
Hundesonen.no
Sign in to follow this  

Hundepass/ Kennel

Recommended Posts

Heisann!

Noen som har noen tips om seriøse mennesker som driver hejmmekennel eller vet om en bra kennel som kan ha ledig kapasitet nå i sommer. Har egentilg funnet en plass, men ble veldig skuffet da jeg så hvor liten lufteplass hunden hadde. Drar på ferie fra 6/7, så har ikke så veldig god tid. Kennelen kan ligge i rogaland, på sørlandet eller i osloområdet.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Det er et eget underforum her som heter hjelp ett forummedlem, du kan jo høre der om noen er hjemme og har mulighet :) Fortell litt om hunden også :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hunden er en kastrert "rottmann" på ca 3 år. Han er veldig snill og sosial, men har litt valpetrekk ennå og krever derfor noen som har litt erfaring med hund. Han har vært på hjemmekennel før og går godt overens md de fleste andre hunder. Det er likevel en fordel at det er voksne hunder han skal stå sammen med dersom han skal være hos noen som har hund fra før eller dele garde med noen. Han kan gjerne bli litt voldsom i lek med unghunder eller usikre hunder. Er han sammen med eldre eller bestemte hunder, er han veldig underdanig og snill. Han er supersnill med mennesker, men er ikke så vant med småbarn, så det er en fordel om de som evt skulle passe ham ikke har småbarn hjemme. Han er vant til å hilse på barn, så dette er ikke problem. Er ellers en supersjarmerende hund, lærevillig og leken.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vet ikke så mye om plassen men har du sjekket ut sør rogaland hundesenter? Du finner de på facebook :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • @Turb har kelpier 😊 
  • Takk for tagginger! Har lest en del i trådene her (både nye og gamle), men ser mange anbefaler å treffe dem litt utenfor arbeidssituasjon. Kelpien er i øverste enden av skalaen for hvor mye intensitet/arbeidslyst jeg tror passer inn hos oss, men interessant å treffe og se om det er verdt å bruke mer tid på å vurdere rasen eller om det blir mye hund for oss. 
  • @Mariehar Skessa. Lisa (@janson) er ikke her inne lengre, men på forumet på modhund.no, hun er på sin 4. nå. @Whoopsis har kelpie, usikker på hvor i verden hun er for tida. @Wrigglebuttshar en (utenfor Oslo, men ikke så altfor langt). Ellers er det mange tråder på forumet her, men regner med du har funnet dem.  
  • Noen i Oslo-området med kelpie som kunne tenkes å treffes så jeg kan hilse på hund og snakke litt om rasen? 
   En av flere raser jeg er interessert i, men som jeg dessverre ikke kjenner så mye til annet enn på papiret og observert under trening/konkurranse. Ser for meg at de er av den sorten det er kjekt å hilse på for å føle litt på væremåte og intensitet. 
  • Cyster, kanskje?  Har selv hatt cyster på eggstokkene, og det er fryktelig vondt om en sprekker. Sånne ting kan også medføre ubehag ellers også.  Vil ikke veterinæren utrede, og du ønsker svar, så bytt veterinær. Det kan være noe helt annet, men UL er raskt, enkelt og rimelig. Ser ingen grunn til å ikke sjekke 😊
 • Nylig opprettede emner

×