Gå til innhold
Hundesonen.no

DEEPEYES lll <3 Winds of winter <3 Meera :)


*Line*
 Share

Recommended Posts

Det skjer så mye for tiden, skulle gjerne skrevet ned alt Meera og jeg gjør :sweat:

Men Jeg kan jo fortelle at i løpet av de siste par dagene så har vi hilst på litt div hunder.

-2. shibaer og 1 akita inu, hun fikk hilse på den ene shibaen (som en kollega av meg eier), det gikk kjempe fint-fikk snuse på hverandre så måtte jeg løpe videre med henne siden jeg var egentlig på vei inn på dyrebutikken.

-1 finsk lapphund (hanne 7 år gammel) som et vennepar eier.

Gikk også veldig fint :D Meera gjorde sitt beste for å vise hvor "søt og uskyldig" hun er, byttet på mellom å logre vilt med halen, mens hun lå på rygg, krype rolig mot han med øra bakovervendt mens hun slikket han i munnviken for å så legge seg ned på rygg igjen. "gamlefar" derimot visste ikke om han skulle prøve å leke med denne rare pusekatten, eller holde seg litt tilbake. Endte med at han snuste forsiktig på henne, før han gikk for å finne på noen bedre aktiviteter,

-1 rat terrier (tispe 5 år) som min "svigerbror" eier.

Med en gang Meera fikk øye på denne hunden, så lyste hun opp...dette var virkelig en hund hu syns var artig. Meera prøvde etter all kunstens regler og vise seg frem og få i gang en lek. Rat terrieren derimot, ville helst ikke ha så mye med henne å gjøre. Og det syns Meera var greit.

Ellers har vi jo møtt litt hunder her og der på gata o.l, men de hilser vi ikke på. Meera gjør ikke store greier ut av dem heller, hun ser at de er der også er det liksom greit at de bare er der.

OgBiggie og Meera går fortsatt fint sammen :heart: De sover ved siden av hverandre i hvert sitt bur på natta (Meera har burdøra åpen, m/valpegrind rundt)

På dagen leker de og herjer rundt ute i hagen (vi har jo stor inngjerdet hage :D ), inne er de forholdsvis rolige. Enten ligger de på hvert sitt sted eller ligger de sammen og slumrer inntil hverandre på teppe.

Og i dag fikk Meera erfare at matskåla til Biggie skal stå i fred når han selv spiser av den, han sto å spiste så løp/hoppet hun rett opp i matfatet hans. :zorro: Han ga henne skikkelig beskjed om at det ikke var lov, også var det greit. (får skylde på sambo som skulle holde et øye med dem, mens jeg var i et annet rom :thumbsdown: )

I morgen blir det mer miljø trening og sosialisering, driver å flyr rundt på div. parkeringsplasser/parkeringshus, ulike nabolag, rett og slett steder hvor det er folk...siden her hvor vi bor har vi kun en nabo (og det er en hytte på andre siden av veien) så er ikke mye som skjer rundt i vårt "nabolag" :blissysmile:

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Uff nå var det lenge siden jeg har vært her inne *dårlig samvittighet* :no:

Skjer så innmari mye for tia...driver å tar lappen, planlegger bryllup, jobb, kurs+++

Meera har det bare fint, har begynt å bli en skikkelig rabbagast: hopper opp på bord, spiser på ledninger/møbler++, øver på stemmebruk+++

Ellers så har vi trent mye i det siste... lært sitt, på plass, fri ved fot, innkalling, slipp, og spor. Hun er rett og slett herlig å jobbe med, rolig, fult fokus og utrolig bra kontakt!! Får ikke skryti nok av lille bolla. :bananas:

Pelsen er fortsatt fleece aktig med noen lange tuster her og der *ler*

(det var det jeg rakk og komme med for nå, neste gang kommer bilder og mer oppdateringer :rofl: )

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hehe hun høres veldig ut som min lille sjokkobolle :D

Oppdateringer liker vi, jeg har noen bilder jeg må få lagt ut før tråden til Dany boir oppdatert.

Flinke dere er til å trene!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 months later...

Nå har det blitt en stund siden jeg har vært her inne, bilder kommer...en vakker dag :ball: Jeg får skylde på dårlig nett og bryllupsplanlegging!

Siden sist har vi gjort mye, det går for det meste i sosialisering, miljøtrening, lek og spor.

Må si at det er så deilig å bo i skogen med en gal kelpievalp, hver dag får hun løpe løs i skogen og derav blitt rå på innkalling.

Som sagt så blir det en del spor, vi har deltatt på sporkurs...så er jeg jo så heldig at "sjefen min" er er råflink spor-instruktør, så han hjelper oss mye!! :D

Meera er også veldig flink å sitte i bil, gjerne med bagasjerommet oppe på varme dager når jeg er på jobb på kursplassen. Mennesker, hunder, hester har passert og stoppet og sett på henne. Og jeg får så mye skryt av hvor trygg hun er i buret :heart:

For dere som lurer så er pelsen blitt ganske tykk og litt bølgete, det morsomste er pelsen under ørene (eller skinnskjegg-som jeg kaller det)...hun minner liksom litt om en gal professor har vi funnet ut *ler* jeg skal legge ut bilde assa :wave:

Skal prøve så godt jeg kan å oppdatere med bilder før bryllupet(1.sept) og bryllupsreisen til Maldivene!

Skulle jo også ha sendt bilder til Jeanette :frantics:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


×
×
  • Opprett ny...