Jump to content
Hundesonen.no

"Papegøye/murmeldyr" valpen :)

Recommended Posts

Nelly er så herlig..

Første natta endte jeg som sagt på sofaen med henne i armkroken. Andre natta lå vi også litt på sofaen.

Jeg ligger med hodet på armlenet, og Nelly krabber opp på skuldra med snuta ned i halsgropa mi.

Sånn har hun vært siden :) Når hun hviler på kvelden, så kommer hun til meg og opp på skuldra. :wub:

Hun sover mye, så det blir litt vel mye tid på sofaen med lille snupp.

Kl er nå halv 3 på natta, vi sovnet på sofaen vi...

Håper hun føler seg trygg nå her hos oss nå :)

Måtte bare dele dette med dere :)

Nattinatt, nå skal jeg dele seng med mannen min :heart:

- Nelly må sove for seg selv i natt

(trygt ved siden av senga mi da)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hun høres herlig ut :wub: Jeg har en hund ved siden av meg i sengen nå, han MÅ ligge under dynen, ellers så kommer han med snuten og dytter, dasker med labben, ellers så blir han bare sittende ved siden av sengen og stirre og komme med små klynk, så lavt at det er såvidt man hører det. Så jeg har ikke noe valg :D

Sov godt :-)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Det er så deilig når ting går bra :D

Her sitter jeg på sofaen med en hund som sover under armen min og typen ligger i senga med den andre under dyna *knis*

Share this post


Link to post
Share on other sites

Papillon er skikkelige kosegriser! Jeg sov med mini under dyna i natt. Haha. Hun ligger med kroppen under dyna og hodet på puta mi og selvsagt i armkroken eller over halsen. Hadde aldri trodd jeg skulle like hund i senga, men hun koser seg sånn at det bare blir greit :P

Herlig at du trives sånn med valpen din :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Hvordan er det du bruker han som gjør at du ikke kan spare pels og samtidig fortsette med det du gjør? Kan ikke se for meg at pelsen er til så stort hinder for hunden, hvis du setter luggen i strikk. Det er vel mer om du har kapasitet til å stelle pelsen? Spør fordi jeg er nysgjerrig på hvilke aktiviteter som hindres av lang pels. Kan se for meg at trekksele kan sette seg fast i pels i sås tor rgad at det ikke går, men hva mer?   Og det er vel ikke såå lang pels de må ha. Syns ikke akkurat portispels er veldig ekstrem. Så lenge du får bittelitt lengde på den så det klart kan skilles fra de barberte områdene må det vel gå greit for gult?
  • Finnes dette også på dyrebutikk? Hvordan får jeg i henne kapsel?
  • Jeg tenker jo at Lillestrøm, Skedsmo, Lørenskog osv. er naturlige valg nær Ahus. Da kan også kanskje Høybråten, Karihaugen og andre ytre områder i Oslo være aktuelt. Ellers har du jo Kalnes sykehus nær Fredrikstad og Sarpsborg, om det ikke er for langt ut. Skoler kjenner jeg lite til, men så lenge du er innenfor et par timers radius av Oslo i de fleste retninger så kan du velge mellom ganske mange hundeklubber, hundeskoler, og det er mye fine turområder.
  • Vi tenkte vi skulle se på b-varer til badet. Spesielt baderomsplater til veggene. Vet at de selger ut feilvarer ganske rimelig, og er man heldig kan man finne noe man liker som man ikke ser hva som er feil med. F.eks litt feil farge osv. Usikker hvor de selger sånt andre steder da, men vet at de har i Lyngdal her (tror det er monter som selger). Regner med man kan finne det andre steder også. 
  • Så og si ferdig med rivingen. Mangler å rive bæreveggen mellom kjøkken og spisestue. Må bestille en stålbjelke som skal i taket der, også må vi ha litt hjelp. Men håper å få ordnet det iløpet av neste helg. Gubben er på reisejobb, så han er borte i en uke til. Så jeg får ikke gjort så veldig mye alene. Men jeg skal male soverom og klesrom i helgen, da. Ble ikke kalkmaling, vi gikk heller for en litt rimeligere, matt maling Har kjøpt inn gulv til kjøkkenet også. Kjekt når vi får litt sånne ting på plass. 
 • Nylig opprettede emner

×