Jump to content
Hundesonen.no

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Valpe treff/hundetreff?

Recommended Posts

Er det folk med valp her som blir med på valpetreff? er det noen faste valpetreff i Bergen?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vi blir gjerne med på treff :rolleyes2: Hvor gammel er valpen din da? Vår er 15 uker i morgen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vet ikkje om det er direkte valpetreff, men det er hundetreff i Langeskogen hver søndag kl 13. Eller skal det være noe i Kanadaskogen om søndagene?

Det er også agility/lydighetsstevne i Alversund lørdag/søndag, pleier alltid være en god blanding av valper og voksne tilstede der :rolleyes2:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg skal til langeskogen på søndag, bare å sende meg en pm om dere vil ha nr mitt så jeg kan forklare hvor man går eller møte dere på parkeringsplassen. Det er en halvvoksen eurasier som pleier å være der også :rolleyes2:

Pleier også å være både små valper, halvvoksne hunder og voksne hunder - en god blanding. Selv har jeg en valp på 7 mnd.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg har en dalmatiner tispe som ble 2 år i mars, men min mor har en dvergdachshundvalp som er 3 og en halv mnd bare, hun er litt redd fremmede hunder så vi vil prøve sosialisere hun litt :rolleyes2: Men hun er bitte liten da, så hun kan jo bli knust av en stor hund... :) Er det mange som pleier møte opp der? Vi er på Osterøy, så er et stykke å kjøre, derfor jeg lurte på om det var treff der.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen
men min mor har en dvergdachshundvalp som er 3 og en halv mnd bare, hun er litt redd fremmede hunder så vi vil prøve sosialisere hun litt :rolleyes2: Men hun er bitte liten da, så hun kan jo bli knust av en stor hund... ;)

Min blir kanskje litt for stor til å leke med den valpen da, han er vel i overkant av 13 kg nå, og litt voldsom av og til.

Har hørt at det kan gå ganske vilt for seg i Langeskogen, og der er mange hunder i forskjellige aldre der. Ikke nødvendigvis et veldig egnet sted for en liten valp, i hvert fall ikke en litt nervøs en.

På canis er det en liten gjeng med folk med små valper (av små raser altså) som møtes av og til, du kan jo spørre der :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Det er en del valper i Langeskogen og noen små hunder, men ville nok ikke tatt med en hund som var nervøs for andre hunder. Da er det bedre å sosialisere den mer først med en og en hund (gjerne voksne hunder) før man tar den med på treff.

Jeg vil tro det er mange her inne som har voksne rolige hunder som kan gjøre den lille valpen tryggere. Jeg kunne møtt dere med min 7 mnd gamle også, hun kan være vilter, men vi kunne jo prøvd :rolleyes2:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Åh ja, kanskje jeg skulle kikket inn der og se om jeg fant noe treff for de små, tusen takk for hjelpen :rolleyes2:

Min hund Alisha hadde kanskje tålt det, hun veier jo 24 kg :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Jeg har flere hunder. De leker ikke så mye sammen rett og slett fordi de leker på så forskjellige måter at de ikke forstår hverandre så godt 😅 I tillegg har de faste hundevenner som de går tur med. Da kan de leke hvis de vil. Det skjer flere ganger i uka. Ellers leker de aldri med fremmede hunder (ikke nå lenger i hvert fall). Leking seg imellom er en veldig viktig del av hundelivet, men de bør jo være trygg på den de skal leke med.
  • Det er det sikkert ikke. Det er mange hunder som reagere på forskjellige ting på forskjellige måter. Iris og min hund reagerer på forskjellige ting, men begge klikker så ekstremt på det de ser at det ikke blir mulig å få kontakt med dem når de først har klikket. Måten de reagerer på er et stort problem, uavhengig av hva de reagerer på. Det blir rett og slett farlig (ved at hundene, førerne eller en tredje-person kan bli skadet)
  • Har du sett på tibetansk terrier? Jeg er selv allergisk mot mange raser, men kunne fint dele hus med en TT. Merket det litt under pelsstell men ellers ingenting, han sov i sengen vår. Litt mindre enn Lagotto. Der er det flere seriøse oppdrettere som gjør en god jobb måte med valg av foreldredyr og miljøtrening/sosialisering av valper.
  • Vi brukte dagpark et par ganger i måneden da vi hadde unghund, der fikk han leke mye og bli flinkere sosialt siden han var litt klønete (ikke alltid tok signalene når andre hunder ikke ville). Der fikk han gå løs i gruppe og kunne velge selv hvor mye han ville involvere seg. Vi lekte sjelden med andre hunder vi møtte på tur, om vi møtte noen løse i skogen hendte det jo at de hilste og løp litt sammen men så lenge han var i bånd hilste vi ikke på andre hunder. Han var alltid happy når han skjønte han skulle i dagpark, så det virket som han trivdes!
  • Hvordan kan man se om det er det ene eller det andre på en BC, de har liksom samme kroppsholdning åkke som de?
 • Nylig opprettede emner

×