Gå til innhold
Hundesonen.no

Aica


bonaqua

Recommended Posts

Aica ble omplassert til oss da hun var 4mnd gammel. Hun ble gitt bort i julepresang til noen som ikke hadde noe ønske om å ha henne.

Aica kan være veldig sta, og til tider ganske så utspekulert for å få viljen sin. Den 25.september fyller hun 1år. Hun er et skikkelig matvrak, det eneste hun ikke har sansen for er majones og oliven.

Når matfar eller matmor inviterer henne opp i sofaen sier hun aldri nei, men legger seg godt tilrette (gjerne på rygg med hodet på puta). Bekvemmelighetsdronninga vår. Hun elsker oppmerksomhet, og dytter ofte til armen vår for å få kos. En skikkelig koseklump uten tvil.

Hun har så utrolig mye personlighet og vet akkurat hvordan hun skal bruke sjarmen sin.

Her er noen bilder av sjarmtrollet vårt som vi er blitt så veldig glad i:

post-2596-1189602419_thumb.jpg

post-2596-1189602437_thumb.jpg

post-2596-1189602458_thumb.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 58
  • Created
  • Siste svar
  • 1 month later...

Her er et bilde som godt viser hennes stahet. Hun tar gjerne imot mat, selv om hun er stappmett eller ikke liker det hun får. Og da bærer hun det rundt i munnen og nekter pent å gi slipp på det. (Etter en god stund så gjemmer hun det et sted i huset :) )

post-2596-1195216512_thumb.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I disse dager er voffsen vår syk. Hun hoster så fælt, og dyrlegen mener det er kennelhoste. :) Fikk beskjed om å gi hunden ekstra "love and care" og holde henne mest mulig rolig. Så nå er det bare en liten tur ut for å tisse, så er det rett inn og legge seg på sofaen igjen. Heldigvis så er matlysta hennes der enda. For hvis matlysta forsvinner og hun blir skikkelig slapp så måtte vi komme til dyrlegen med en gang. Stakkars lille gullet vårt... :P Skjemmer henne skikkelig bort, med masse kos og ekstra godsaker som leverpostei. :P Håper hun blir snart frisk.

post-2596-1195218170_thumb.jpg

post-2596-1195218197_thumb.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

For å være helt ærlig så vet vi ikke så mye om hvor hun kommer fra. Vi overtok henne via FOD-gården da hun var 4måneder, og da fulgte det ikke med noen stamtavle. Men vi kontakta tidligere eier og fikk telefonnummer til den som hadde gitt henne valpen. Og i kontakt med denne personen så fikk vi vite at hun kom fra et oppdrett på Dokka, som nå er avviklet. Han sa han skulle få tak i stamtavla til oss, men har ikke hørt noe enda og det er leeenge siden vi snakka med ham. :icon_redface:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...