Gå til innhold
Hundesonen.no

Artemis

Medlemmer
 • Innholdsteller

  5,767
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  32

Artemis last won the day on 13. Juni

Artemis had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

13,267 Excellent

6 følgere

Om Artemis

 • Rang
  .
 • Bursdag 1. Mars

Profile Information

 • Kjønn
  Hemmelig
 • Hunderase
  Irsk rød og hvit setter & schäferhund
 1. Akkurat nå, juli 2018

  Har bare brukt vanlig til mennesker, og har valgt høy faktor. Ja, slikker i seg mesteparten, men innbiller meg at det beskytter litt i alle fall. Etter tidenes påske hvor Nevø var ute i sneen fra morgen og kveld i to uker og neseryggen så ut som en kjøttkake etterpå så har vi smurt ham litt i årene etterpå. Ikke så ofte på sommerstid, men er litt mer påpasselig på fjellet i påsken. Nevø har områder på neseryggen med lite pigment, og det er de områdene som ble brent den gangen.
 2. Håper denne linken/videoen funker: Viser noen av problemene disse rasene har.
 3. Slutter aldri å bli sjokkert over folk... Her er en nyhetsartikkel om en fralle med pustevansker under en flyvning: http://www.foxnews.com/travel/2018/07/08/jetblue-crew-saves-french-bulldog-with-oxygen-mask-during-flight.html "A French bulldog was rescued on a JetBlue flight by a quick-thinking airline crew -- and the owners could not be more pleased."
 4. Selvfølgelig skal ikke hunden ha antibiotika forebyggende fordi den har hatt flått. 😱 Glem hele episoden, med mindre hunden skulle bli syk. 🙂
 5. Den store tråden for dustete Finn.no annonser!

  Og faren som ikke har fylt to år enda er far til syv valpekull hos samme oppdretter ser jeg. Løp og kjøp. 😝
 6. Poe - en bedlington terrier

  Hun er knallsøt. Ser ikke ekte ut. Hva var det som gjorde at dere valgte å gå for akkurat den rasen? Må jo sies å skille seg litt ut fra dine tidligere hunder?
 7. Dagens hundetrening!

  Gratulerer med godt resultat! Selv konkurrerer jeg ikke(foreløpig i alle fall ), så vi bare koser oss med trening om dagen. Vi skal ikke opp til prøver før neste år når det gjelder redning. Hmmm. Gjør hun det kun hvis du er synlig? Og hun gjør det samme i feltsøk og i rundering? Gjør hun det hvis du står med ryggen til/ikke ser på henne? Belønner du på midtlinjen?
 8. Dagens hundetrening!

  I går var vi på trening, og da runderte vi. Valgte å få en ukjent oppgave. Det ble 400 meter med to figuranter. Merker at jeg skal gjøre det litt oftere. Må tenke mye mer på dekning av terreng enn hvis jeg vet hvor figurantene er plassert. Alt i alt så ble det en fin økt. Fetter er jo en maskin som bare går og går, men jeg må forsøke å sy litt mindre. Ble litt tette slag til tider.
 9. Akkurat nå juni 2018

  Akkurat nå veksler jeg mellom å rydde litt og å trene litt små moment med Fetter ute i hagen. Må le av Fetter som følger med i alle vinduer når jeg går ut i hagen uten ham. Ellers må jeg si at selv om jeg elsker irsksetteren, så er det utrolig deilig å ha en hund du kan ha løs hele tiden, uansett, og føle deg trygg på at han aldri vil tenke tanken på å stikke av en gang. Det samme kan jeg ikke si om Nevø.
 10. https://www.thekennelclub.org.uk/press-releases/2018/june/french-bulldogs-overtake-labradors-as-uks-most-popular-dog-breed/ French Bulldogs have overtaken the Labrador Retriever as the UK’s most popular dog breed for the first time since records began French Bulldog, owned by celebrities, has seen an astronomical 2964 per cent increase in the last ten years and is likely to be 2018’s top dog – a title held by the Labrador for almost three decades Dette er bare katastrofe...
 11. Håndarbeidstråd!

  ...og vær obs på om hekleoppskriften er på britisk eller amerikansk engelsk. Er noen forskjeller mellom de to.
 12. Mitt livs vanskeligste valg

  Nå må jeg dessverre si at det er langt i fra første gang jeg hører om slike problemer med en hvit gjeterhund. Nå vet jeg ikke hva som ble gjort og sagt, men som instruktøren sa så er dette medfødt, og selv om man kan trene så vil den dårlige nervekonstitusjonen ikke forsvinne. F.eks. om hunden har dårlig avreaksjonsevne, eller om den ikke avreagerer, så kan man trene og trene, men hunden vil gjerne fremdeles ha sterke minnesbilder og være overbevist om at en situasjon fremdeles er skummel fordi den en eller annen gang for lenge siden ble skremt, selv om det ikke har skjedd noe skummelt de siste tyve gangene den var i en lignende situasjon. En trygg hund med god avreagering, vil gjerne også bli skremt, men så finne ut at det ikke var noe å bry seg om likevel, og så bli ferdig med situasjonen. Du må rett og slett finne ut om dette er noe du kan og orker å leve med, og jeg synes faktisk at det er helt lov å svare nei på det spørsmålet...
 13. Akkurat nå juni 2018

  Gratulerer med dagen til Nemi! Jeg elsker NRKs sakte-TV. Grieg minutt for minutt.
 14. Å velge en annen rase enn «hjerterasen»

  Jeg fikk meg ny hjerterase, jeg. Men mer enn noe så fikk jeg hjertehunden, eller hva jeg skal kalle det. Once in a lifetime-hunden. Så jeg er ikke 100% prosent sikker på at det blir samme rase neste gang. Kanskje jeg må forsøke noe annet først. Men det blir definitivt flere på et eller annet tidspunkt.
 15. https://www.dyrebeskyttelsen.no/aerlig-talt/
×