Gå til innhold
Hundesonen.no

Artemis

Medlemmer
 • Innholdsteller

  5,784
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  33

Artemis last won the day on 9. November

Artemis had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

13,315 Excellent

6 følgere

Om Artemis

 • Rang
  .
 • Bursdag 1. Mars

Profile Information

 • Kjønn
  Hemmelig
 • Hunderase
  Irsk rød og hvit setter & schäferhund
 1. Akkurat nå- desember

  Akkurat nå sukker jeg litt oppgitt. Er så valpesyk, men samtidig har jeg problemer med å finne planlagte valpekull som jeg har lyst til å kjøpe valp fra. Hilsen frøken kresen
 2. Hva trenger man til hunden?

  Når det gjelder klotang så er jeg som flere glad i denne: https://www.dyrekassen.no/millers-forge-klotang-roed?gclid=EAIaIQobChMI8Lmoj-2K3wIVDeWaCh2SZQKGEAQYASABEgJTjfD_BwE Ikke er den av de dyreste heller.
 3. Akkurat nå- desember

  Akkurat nå... er jeg valpesyk.
 4. Hva er dette?

  Har hunden på noe tidspunkt ligget på noe (for) varmt? Varmepute eller lignende? Tenker på brannsår/varmeskade...
 5. Akkurat nå- desember

  Han nærmer seg fire år faktisk. Hvor ble tiden av?! 😱
 6. Akkurat nå- desember

  Fetter er så søt noen ganger. Enkelte ganger på tur så får Fetter et lite feltsøk underveis. Det er jo ikke planlagt, så da må jeg bruke de gjenstandene jeg har for hånden. Det er ofte et hårstrikk, for jeg har gjerne ikke noe annet med meg. Stort sett så vanker det heller ingen annen belønning enn ros, men for Fetter er det jo en belønning i seg selv å få lov til å søke. Nå i kveld satt jeg på sofaen da Fetter kom og la fra seg et hårstrikk i fanget mitt. Han hadde tydeligvis funnet det i huset et sted og synes at han godt kunne få litt belønning for å bringe det til meg.
 7. Hva trenger man til hunden?

  Man trenger strengt talt ikke særlig mye. Hundemat, vannskål/matskål, halsbånd/leiebånd, klotang, noe å ligge på, og noe å tygge på/leke med. Valper tygger på ting, så å bruke dyre dommer på hundeseng etc anbefaler jeg ikke. Gamle tepper etc funker helt ypperlig.
 8. Akkurat nå - november

  Irsk rød og hvit setter selges billig, evt. gis bort ved snarlig overtakelse! 🐶 Nevø er en irsk rød og hvit setter på 8, snart 9 år. Sprek som en loppe, frisk og rask. Importert til Norge som valp. Fin trekkhund. Snill og grei, men dyr i matveien. Ikke kresen, spiser alt: hundemat, smør, brød, julekaker, pai, gryteretter, lasagne; gjerne direkte fra kjøkkenbenken. RIP kveldens lasagne. 😭😭😭
 9. Valpegjengen 2019

  Hmm, vel, tja. Sånn i utgangspunktet så er jeg enig med deg, men samtidig så er jeg altfor utålmodig. Vil helst ha valp i går. Jeg saumfarer dogweb etc og studerer HD-indexer, MHer og planlagte valpekull. Problemet er bare at jo mer informasjon jeg finner jo flere kull utelukker jeg. For ikke snakke om den grusomme ventingen frem til kullet blir født hvor man forestiller seg at det bare kommer tisper. Nei, får se om ikke jeg kan finne et kull som allerede er født hvor det er ledige valper.
 10. Den store tråden for dustete Finn.no annonser!

  Tja, vet nå ikke om jeg synes at «først til mølla!» høres så seriøst ut.
 11. Valpegjengen 2019

  Nei, hadde jeg visst det, så! Er fremdeles i planleggingsfasen. Holder utkikk etter interessante kull og studerer stamtavler og HD-indekser osv.
 12. Mål 2019

  Var ikke noe flinkere til å lete, jeg. Måtte google for å finne den gamle tråden.
 13. Mål 2019

  Her er forrige tråd: Våre mål for 2018: A-godkjent lavinehund Ta bronsemerket i lydighet Starte lydighet klasse 1 Starte rallylydighet klasse 2 Starte bruksspor klasse D 🙈 Og når det gjelder måloppnåelse så klarte vi bare 20% Dvs. at vi prøvde ikke akkurat spesielt hardt å komme oss til start i noen form for konkurranse. Godkjent lavinehund ble han derimot. Tror vi dropper mål for Fetter i 2019, for det funket ikke spesielt bra. For 2019 så setter jeg ett konkret mål for valpen, om den er gammel nok da: Bestå appellprøve i NRH. Men da må jeg nesten finne meg en egnet valp snart hvis vi skal få tid til det.
 14. Valpegjengen 2019

  En viss fare for det ja. Har tenkt litt på malle også, men det går nok mot en sånn grå schäfersak.
 15. Hunder og menneskemat

  Alt går i grisen.
×