Gå til innhold
Hundesonen.no

Artemis

Medlemmer
 • Innholdsteller

  5,797
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  33

Artemis last won the day on 9. November 2018

Artemis had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

13,336 Excellent

6 følgere

Om Artemis

 • Rang
  .
 • Bursdag 1. Mars

Profile Information

 • Kjønn
  Hemmelig
 • Hunderase
  Irsk rød og hvit setter & schäferhund

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Artemis

  Lar du hunden tisse på.....?

  Nevø har i hvert fall tatt knekken på flere busker inkl. tuja hjemme i hagen. Veldig tydelig å se hva som er favorittplassen for der ble det både gult, brunt og svart etter hvert. Så nå er han bannlyst fra hekken, hehe.
 2. Artemis

  Akkurat nå - februar

  4225 kr kostet min. Forsikringssum 30 000,-, fast egenandel 2100kr, bevegelig egenandel 15%. Ikke livsforsikring. Er sikker på at den gangen jeg tegnet forsikring så takket jeg nei til dekning av medisin, men nå er det tydeligvis ikke mulig å velge det vekk lengre. Svaret er vel at jeg ikke forsikrer gull eller diamanter, men schäfer... Jeg får lide for at min er frisk der andres er syke. 🤔 Nøyaktig samme forsikring på setteren kommer på 1776 kr i året.
 3. Artemis

  Akkurat nå - februar

  Ja, så hvis neste hund forsikres blir det ikke agria. 😛 Kommer vel sikkert til å forsikre den, sånn i starten i alle fall. Usikker på om jeg synes at det er verdt det. Klart, siden jeg er veterinær så ordner jeg jo det meste selv, men blir det snakk om avanserte ortopediske operasjoner eller lignende så er ikke det noe jeg gjør, og da hadde det vært fint med forsikring. ☺️ Jeg håper virkelig ikke det. 😛 Har aldri brukt forsikringen og synes at den økte nok hvert år likevel. 😛 Betalte som sagt rundt 4200 og det var vel dekning opp til 30 000, uten ekstraforsikringer som medisin etc. Det synes jeg er for dyrt.
 4. Artemis

  Lar du hunden tisse på.....?

  Nå går jeg ikke så ofte på tur i tettbygde/bynære strøk, men jeg er generelt streng på dette med markerking, for jeg vil ikke ha slike pissenisser. Men som hovedregel får de ikke tisse der det er til sjenanse for andre eller det kan ødelegge. Stolper er ok, men blomsterpotter, biler, bosspann etc. er ikke ok. Husker en gang jeg stod målløs og så på en dame med en miniatyrhund i fleksiline inne i ankomsthallen på flyplassen. Hunden surret rundt og markerte på alt innen rekkevidde uten at eieren brydde seg det minste.
 5. Artemis

  Akkurat nå - februar

  Hundeforsikring er dyrt. Agria vil ha over 4000 i året for én hund og da er det ikke høy dekningsgrad det er snakk om heller. Mye dyrere å forsikre schäferen enn setteren... Endte med å si opp forsikringen på schäferen. Har aldri brukt den, og jeg fikser det meste selv hvis det skulle være noe. Skulle det bli snakk om en skikkelig stor sum så ville ikke forsikringen dekke hele summen uansett. Så får tiden vise om det var et dumt valg eller ikke. 😬
 6. Artemis

  Superhundene på NRK

  Nå har jeg sett siste episode, så nå har jeg lyst på portis. Herlig hund! Elsker treningsiveren hennes. Så ut til å være en skikkelig bra match mellom hund og eier også.
 7. Artemis

  Superhundene på NRK

  Mulig jeg ikke fulgte godt nok med, men fikk ikke med meg at det var noen oppsummering på akkurat den underlags/miljøbiten annet enn det klippet hvor Maren trente i en trapp med hunden. ——— Nå har jeg sett noen flere episoder. Begynte først å se på det ene programmet fordi det foregikk på stedet jeg bodde tidligere, og så endte jeg opp med å se se flere episoder. Først og fremst må jeg si at jeg er jo fullt klar over hvor mye glede en hund kan gi i hverdagen, men det er altså så fint å se det på TV også. Det er så mye selskap i en hund! Og så må jeg bare si at jeg blir så imponert over noen av menneskene som omtales i serien. Tenker spesielt på hun som måtte amputere hender og føtter. Fy søren, så utrolig tøft det må være, og så fantastisk å se hvordan hun har kommet seg videre etter noe sånt. Det er inspirerende.
 8. Artemis

  Superhundene på NRK

  Enig der. Ganske standard når det gjelder både kropp og arbeidslyst. Jeg hadde nok fått grå hår av å trene en sånn hund. Men skjønner veldig godt at familien falt for henne da. Snill, rolig og god hund som det nok er lett å bli glad i. Noe jeg lurte på, som ikke kom så godt frem i programmet, var hvordan det gikk med henne med tanke på de miljøbristene hun har når det gjelder underlag?
 9. Artemis

  Valpegjengen 2019

  Jeg forbinder Pax mer med hannhund enn tispe, men jeg synes absolutt ikke at det er et skikkelig guttenavn heller. Fungerer fint på en tispe, og som du sier så er det jo en romersk gudinne. Det er jo forøvrig noen navn som brukes på begge kjønn, som f.eks. Sascha. Men kaller du tispen din Egil og hannhunden din Charlotte, så hadde jeg synes at det hadde vært sært. Jeg er fremdeles på utkikk etter valp. Har noen potensielle kull i kikkerten, men ikke noe er avgjort enda. Må smøre meg med tålmodighet rett og slett. Når det gjelder navn så synes jeg at det er vanskelig. Forrige gang var valpen navnløs i en måned etter henting før min bror gav ham navn for meg. 😆🙈 Håper å være litt flinkere denne gangen.
 10. Artemis

  Akkurat nå - februar

  Jeg slapper av og ser på en episode av «Best i verden»på NRK. Samtidig aktiviserer jeg Fetter ved å gjemme en tennisball rundtom i huset. Han gir jo aldri opp letingen, så sånn kan vi holde på i det uendelige.
 11. Artemis

  Akkurat nå - februar

  Nå pisker regnet mot ruten her. Fetter og jeg koser oss inne i varmen med litt skiskyting på skjermen.
 12. Artemis

  Akkurat nå - februar

  Skulle egentlig gjøre masse papirarbeid i kveld, men vips så var jeg klistret til TV-skjermen for å se skøyter og skiskyting.
 13. Artemis

  Akkurat nå - februar

  Etter å ha trålet diverse matbutikker lykkes det meg til slutt å finne én butikk som hadde matblod til salgs(én eneste boks). Så da ble det blodklubb til middag. 😋 Hadde glemt hvor mettende det er, så jeg har nok til en hel hær.
 14. Artemis

  Akkurat nå - februar

  Oooh, jaktlabbe. 😍 Noen spesielle planer for valpen? Det er jo en rase som kan brukes til det meste. I dag lot jeg meg friste av utvalget i ferskvaredisken på butikken, så da ble det torskerogn og torsketunger til middag. 😋😋😋
 15. Artemis

  Akkurat nå - februar

  Så spennende! Hva slags valp venter du på?
×