Gå til innhold
Hundesonen.no

Stevko

Medlemmer
  • Innholdsteller

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Stevko's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Takk for god hjelp så langt. oppdretter skulle sjekke avlsforsikring. om den ikke dekker noe,så er det vel som dere sier ingen skjult feil/mangel. då blir det vel til å bruke egen forsikring om det utvikler seg til noe. hunden var uansett ikke planlagt å bruke i avl. Kun familiehund. er ikke min hund, men en i nærmeste krets. håper det ikke utvikler seg, de er jo veldig glade i denne hunden.så krysser både fingre og tær.
  2. C og D er vel ikke direkte dårlige? Men middels.så sånn sett så kan en vel ikke si det er verken kjøper eller selger sin feil? men er det å anse som en vesentlig mangel,så er jo selger ansvarlig. så det blir det jeg må finne utav. men finner ikke noe konkret når jeg søker på nett.
  3. Hei! har lest litt på nett nå. selger er ansvarlig for det en selger i 5år. Og selger kan tegne evt avlsforsikring. så spørsmålet er om hd E er en mangel? om opdretter velger å bruke c og d i avl,så er det vel oppdretter som tar en risiko og ikke kjøper? takk for tips på nkk ang hd.skal lese litt der.
  4. Er ikke avlsforsikring noe opdretter tegner? For å dekke evt mangler på valpene en selger?
  5. Dekker ikke avlsforsikring uansett? siden det er E? foreldrene har C og D
  6. Hei! En jeg kjenner har fått konstatert HD E,begge sider på hunden sin. Er 1 år gammel.Dette er vel å anse som en mangel? Hva bør en kreve fra oppdretter? Noen med erfaringer?
  7. Må nok skåne 80åringene litt mer og gi valpen positive opplevelser både i hjemmet og utenfor hjemmet. Han er veldig sosial
  8. Hei og takk for svar. har ikke lyst og gi opp så lett. dette skjedde når tispa lå på benken og valpen ble løftet opp på fanget,tispa lå ved siden av. Tispa er nok litt lei og vil ha fred.Så prøver og skille de litt,og ikke gjøre dumme ting som å ta valpen opp i fanget når tispa hviler der.har jo gått så fint til nå.Så en slutter å tenker seg om.men er kanskje blitt drita lei nå. når valpen kom i hus så hadde tispa løpetid og synes kanskje det var kjekt med ekstra oppmerksomhet. De ligger ute alle 3 å soler seg nå,ser ut som episoden igår er litt glemt. Så får prøve å gi de gamle litt mer oppmerksomhet. Tenkte å lufte valpen og tispa sammen idag.til nå har jeg luftet han alene.så får de en positiv opplevelse sammen. De er jo ikke dumme. De ser vel at han får egne turer og egen mat og mest oppmerksomhet.han blir vel litt roligere etter hvert.då håper det bare går bedre og bedre. han får ikke være hjemme alene med de andre med det første. Blir med meg på jobb til han har landet litt
  9. Hei! har 2 eldre hunder fra før av.11år gamle. Fikk oss valp for 3 uker siden. har gått veldig fint til nå.litt små knuff forrige uke.men idag ble han bitt av gamle tispa. Gikk så fort så fikk ikke med meg hva som skjedde. mistenker det er sjalusi. Har prøvd å gi de gamle den samme oppmerksomheten som før, men klarer jo ikke det 100% er redd han ska få varige mén etter denne episoden. gikk en tur med ham rett etterpå for å fokusere på positive ting. Møtte 4 voksne hunder. Alle 4 møtene var positive. så sitter nå å lurer på hva vi bør gjøre? skjer det igjen? Vil det gå seg til? ønsker ikke en hund som får varige mén. bør vi omplassere valpen?
×
×
  • Opprett ny...