40% BLACK FRIDAY RABATT PÅ FØRSTE DOGGIEBAG 🎁

→ PRØV NÅ OG FÅ ÅRETS STAPPFULLE JULESPESIAL

Jump to content
Hundesonen.no

EspenSæther

Medlemmer
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About EspenSæther

 • Rank
  Nykommer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Takker for tilbakemelding! Jeg skal gjøre justeringer i artikkelen.
 2. Takk for tilbakemelding! Vi er som sagt ikke eksperter på området enda og artiklene er ikke 100% ferdig enda Jeg tar ditt råd om å kontakte eksperter for å få finpusset på artiklene.
 3. Takker for tilbakemeldingen! Raseoversikten var i utgangspunktet tiltenkt til folk som skulle kjøpe seg hund for første gang. Grunnen til at jeg laget tråden var nettopp fordi jeg trenger litt innspill fra dere hundekjennere
 4. Har fått flere tilbakemeldinger om at bildet bør endres, det skal jeg gjøre umiddelbart. Skal også få endret slik at formuleringen blir litt bedre!
 5. Sette pris på tilbakemeldingene! Jeg skal gjøre justeringer i artiklene ut fra deres tilbakemeldinger Vi er et teknologifirma i utvikling, og er derfor ikke eksperter på hunderaser. Grunnen til at vi lanserer denne typen produkt er fordi vi har et hjerte for hund og ønsker at hunder skal leve et godt liv! Brikken skal etter hvert klare å avdekke helseproblemer på hunden. Vi har erfart at mange hundeeiere har kjøpt hund pga. utseende i løpet av corona-tiden. Dette mener vi er helt feil. Det var dessverre et rekordår i år for antall hunder/kjæledyr avlivet.
 6. Her har du en god raseoversikt: https://lildog.com/no/hunderaser
 7. Artikkeloversikten er skrevet av en kollega. Han brukte alle de store nettsidene som NKK, Purina osv.
 8. Hei, mitt navn er Espen og jeg er innholdsprodusent for Lildog. Vi er et nyetablert firma som har utviklet en ny sporingsbrikke til hund. I tillegg har vi laget en raseoversikt samt litt andre artikler om hund. Så langt har vi skrevet om 77 raser. Hva synes dere om artiklene? Dere kan se komplett oversikt her: https://lildog.com/no/hunderaser Setter pris på både ris og ros!
×
×
 • Create New...