minstemann

Medlemmer
 • Innholdsteller

  856
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om minstemann

 • Rang
  skogstroll
 • Bursdag 10/20/1982

Contact Methods

 • MSN
  lindamarierunde@yahoo.no
 • Website URL
  http://bikkjene.wordpress.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Hafrsfjord
 • Hunderase
  papillon og engelsk springer spaniel
 • Mine dyr
  Salza født 07 og
  Flink født 13

Nylige profilbesøk

7,429 profilvisninger
 1. Det har skjedd tre ganger med tre forskjellige papilloner som jeg har eida at øyet har "poppet" ut av øyehulen. Ingen av gangene har det vært fordi de bare har vært "opphisset", men dog. Første gang var et uhell da de skulle ut av bilen, jeg og venninnen min skulle ta hundene ut av samme bil samtidig, og ting skjedde litt fort -men vi var enige om at det så ut som om hennes hund kunne ha tråkket på min hund. Hennes hund var på størrelse med en border collie. Andre gang var på tur, vi er flere som går sammen med løse hunder. En av de andre gjør et utfall mot min hund. Vet ikke om han var borti med tenner eller ikke. Ingen bittskader i alle fall, bare øyet ute av øyehulen. Siste gang vet jeg ikke helt hva som skjedde, hadde to papilloner i samme bilbur, oppdager at dette har skjedd når jeg stopper bilen og skal ta hundene ut. Har ikke hørt eller sett noe dramatikk under bilturen, og de var vant med å dele bur. Første gang er mange, mange år siden -og dyrlegen den gang anbefalte å fjerne øyet. Så vi gjorde det. De to andre gangene har vi lagt øyet på plass, og det har vært vellykket. Det er en økt risiko for at det kan skje gjentatte ganger på samme hund, når det førstes har skjedd en gang -fordi sener og muskler blir strukket. Men det har aldri jeg opplevd. Kun en gang per hund. Har en papillon nå, som er blitt ti år og fremdeles har to øyne Har aldri hørt om andre som har opplevd noe tilsvarende, verken på papillon eller på andre raser. På den andre side så tror jeg ikke at jeg kan være den eneste som har opplevd det heller. Når jeg har hatt så uflaks å oppleve det tre ganger (av tilsammen fem papilloner jeg har eid.. ). Jeg tenker at det er en skade som ikken nødvendigvis vil bli lagt merke til av omverdenen, de to siste hundene mine det skjedde med fikk jo beholde øyet, det var så og si umulig å si i ettertid. Det er vanskelig å si om en hund har syn på ett eller to øyne, i praksis. Og de gikk kanskje med øyet igjensydd i en drøy uke (kortest mulig tid) etter ulykken. Så de som ikke så det i den perioden ville jo ikke visst om det etterpå.
 2. om du vet om det går an å få tak i garnet på nett, jeg finner ikke utav det.
 3. Hva heter mønsteret? Er det på ravelry? Jeg har sett på sjalet ditt helt siden du postet det, jeg trenger et sånn i livet mitt
 4. Jeg hadde lett valgt å kjøpe valp mens jeg skrev bacheloroppgaven. Det er jo ingen gang man står så fritt til å disponere tiden sin selv, og hvis vi skal være ærlige -så er det ikke SÅ mye jobb. De fleste har mye flere oppgaver og mer press når de begynner å jobbe enn mens de studerer. Jeg jobber turnus og har hund, det går veldig, veldig fint. Litt kjedelig for hund de døgnene jeg jobber natt, veldig fint for hund når jeg har fri i mellom Jeg trives mye bedre med disse arbeidstidene -som hundeeier- enn når jeg jobbe 8-16.
 5. er det med farge på teksten? Og hvor stor er smultringen ?
 6. Det er den kuleste kelpien jeg vet om med de alveørene!!
 7. Jeg kan bruke årets siste dag til å introdusere 2016-valpen min Dette er den som blir værende når de andre etterhvert reiser... Navnet er ikke HELT sikkert, men muligens det blir Storm. Jeg hadde egentlig tenkt å beholde en tispe -men hva skal man gjøre da, når denne gutten kryyyyyeper under huden på en
 8. De skal jo finne vilt innenfor haglehold, så de fleste holder seg naturlig nær eier på tur. Min (e) har snudd når de er på ca 20 meter, senest. Noen kan jo være litt mer stortgående, men de er jo en naturlig myk rase, så de fleste lærer seg enkelt å være i nærheten. Jeg har aldri møtt eller hørt om noen som har springere som forsvinner -så akkurat der er de enkle sjeler.
 9. I går måtte jeg tilbake på jobb igjen, så da har jeg hatt valpe-barnevakt som også har filmet valpene
 10. til slutt ble det seks valper, to tisper og fire hanner.
 11. Fødselen er i gang!! Tre gutter så langt.
 12. De siste to dagene har jeg kjent bevegelser fra valpene flere ganger! Skikkelig koselig tid!
 13. Det er jaktspringer ja, de kan jo være litt uensartet hva gjelder eksteriør - men som regel er de litt lettere i kroppen, lavere og mindre pelsa enn den tradisjonelle typen. Flink er litt liten selv til jaktspringer å være.
 14. Jeg vet ikke hvor lange dekken de har på høøks, men jeg syns i alle fall at de fleste modellene der er ganske vide. Jeg har smale hunder og de passer aldri... så kanskje det kunne være et tips.