Gå til innhold
Hundesonen.no

Malinka

Medlemmer
 • Innholdsteller

  385
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

2,949 Excellent

1 følger

Om Malinka

 • Rang
  Bekjent

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Åsane, Bergen
 • Hunderase
  Border collie og cocker spaniel blanding

Nylige profilbesøk

7,020 profilvisninger
 1. Akkurat nå mars

  Det er alt for tidlig å kjøre hjemmefra før kl 5 om morgenen! Siste gang jeg skal ta et fly kl 6.30, håper jeg. Nå sitter jeg på et hotell i Trondheim og har fått i meg en solid frokost så jeg har litt å gå på i dag og kl 16 sitter vi på scenen og skal gjøre vårt beste i årets NM for janitsjarkorps. Bare litt mer kaffe så jeg er våken gjennom øvingen vi snart skal ha og så satser jeg på å få sovet litt etterpå når jeg får tid til å være litt på hotellrommet.
 2. Akkurat nå mars

  @Perfect Image
 3. Akkurat nå, februar

  Gleden med løpetispe... man oppdager at alle nabohunder er hannhunder Vi ble møtt av en trivelig men veeeldig innpåsliten liten sak når vi skulle ta morgenluftingen. Heldigvis ikke verre enn at jeg kunne holde han og kommandere Lady bort på plenen for å tisse, men han ville jo helst være med oss inn også! Og når jeg da kom ut igjen og skulle på jobb så var han jo fortsatt der og skulle bare væte med meg og da kunne jeg jo ikke bare kjøre, jeg hadde jo kunnet kjørt på han. Så da sto jeg der og begynte på et fb innlegg i lokalgruppa, da eieren heldigvis kom. Han var på leting etter loppa og var veldig glad for å få tak i han igjen. Og fikk en forklaring på hvorfor huset vårt alltid var interessant når de var på tur.
 4. Akkurat nå, februar

  Feilt sitat, men. Hvis ikke du er kvitt de til påske så kan jeg godt ta maten, så har jeg en grunn til å tusle meg på besøk også. Hadde vært koselig, er noen år siden sist så hvis det passer kommer jeg gjerne på besøk uansett altså.
 5. Akkurat nå, februar

  Men heller ha reklame for diverse single damer fra forskjellige land? Ville heller hatt reklame for ski, tror jeg @Annik Dekkverkstedet fant hullet og fikk det plugget for 250kr, så slapp jeg å kjøpe nye dekk med en gang.
 6. Akkurat nå, februar

  Du tegner et abonnement hos Eurosport og så streamer du det. Der ligger tidligere sendinger og du kan også se direktesendinger. Det er gratis første måneden nå pga OL. Bare husk å si opp abonnementet før du må betale.
 7. Akkurat nå, februar

  Takk for gode ønsker! Fikk luft i dekket men hullet er så lite at han ikke klarte å finne det. Jeg måtte av gårde så jeg hadde ikke tid til at han skulle skru av dekket og sjekke mer nøye, så da får jeg ta meg tid i ettermiddag til å få sjekket det hos dekkfirmaet der jeg har dekkhotell. Etter det har jeg vært til OL frokost på et hotell her i byn, var eneste med bare 1 feil på quizen så jeg vant en OL-genser! Får ta det som et tegn på at hellet er i ferd med å snu, og så håper jeg at det etiske regelverket her i fylket gjør at jeg får beholde genseren.
 8. Akkurat nå, februar

  Våknet til flatt dekk og siden reservehjulet ligger under hundeburet og jeg uansett ikke har skiftet dekk på ett tiår, så venter jeg nå på veihjelpen. Han skal være her ganske snart. Passer jo fint å måtte kjøpe nye dekk nå... når alt annet også går min vei.
 9. Akkurat nå, februar

  Jeg fikk priser fra 4000-5500. Endte opp med å få korpset mitt til å ta det på dugnad for 3000. Det er vanskelig å få dugnader for korps, idrettslag osv, så det er et alternativ å spørre noen lokale der.
 10. Tregt forum

  Jeg får prøve litt da... men da kom det opp disse tidsangivelsene som er vist tidligere, som %d. Men det er ikke noe stort problem, så jeg får teste dette litt.
 11. Tregt forum

  @RAH jobbes det med å få sonen til å virke på Tapatalk? Jeg får verken logget inn eller lest uten å være logget inn. Kommer inn på første side med oversikt men når jeg skal gå inn på en tråd så får jeg feilmelding.
 12. Tregt forum

  Får ikke logget inn på sonen der lenger....
 13. Akkurat nå, februar

  Jeg har også brukt liker knappen mer enn jeg har kommentert, men vi får prøve en stund uten da. Det var litt mer uvant at det var blitt så lite farger her Men gidder jeg å lete litt så finner jeg nok en løsning på det også
 14. Akkurat nå, februar

  Mynte!
×