LinL

Medlemmer
 • Innholdsteller

  2,061
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  1

1 følger

Om LinL

 • Rang
  Vanedyr
 • Bursdag 06/15/1990

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Sør-Trøndelag
 • Hunderase
  dvergpinscher og labrador
 • Mine dyr
  http://hundesonen.no/topic/79343-rutta/?page=1
 1. Kanskje det. Skal sjekke! :))
 2. Ja. Hadde den vært 50cm bredere så hadde det vært perfekt ! Kunne godt tenkt meg noe ala applarø(?) utebenk med oppbevaring på ikea, men den er for dyp igjen. Blæh.
 3. Folkens! Jeg trenger hjelp. Googler meg ihjel. Jeg har et lite trasig bad, som jeg skal trø en benk med oppbevaring (skittentøy) i. Er så lei av den stygge store skittentøyskurven. Utfordringen er at jeg vil ha en benk som er som en kasse, altså dyp, og ganske smal, maks 35cm dyp så den ikke bygger ut for mye. Noen som har sett noen fine? Størrelsesmessig har jeg kun funnet to som passer, og som ikke koster skjorta. Det skal sies at badet planlegges oppgradert, men ikke store greiene. Vil derfor ikke bruke over 1000-4000 kr på noe som jeg kanskje ikke skal ha om 2 år. Av de to er den ene fra ikea, den er litt for kort, bare litt over 50cm.. Den andre er fra jysk, den tror jeg ikke det er nok oppbevaring i, bare sånne små bokser. Noen tips?
 4. Joffrey <3 Ee nei. Det måtte bli John Snow altså beauty and brains liksom
 5. For meg er norske verdier det å ta vare på andre. Det å ville alle noe godt. Jeg tror på mangfold og utvikling. Jeg finnes ikke redd for å bli "oppspist" av andre kulturer. Vi er i 2017, verden går fremover og forandrer seg, det må naturligvis vi også. Det betyr ikke at Sharialoven plutselig vil styre Norge. Jeg møter veldig mange av samfunnets "svake", både etnisk norske og ikke. Jeg må si at vi stort sett er ganske like altså Der vi har n jobb å gjøre, er å faktisk ansette og utdanne/kurse nok folk som kan støtte innvandrerne og legge til rette for integrering. Det ser jeg at vi strever med i dag, oppfølgingen er ikke god nok, men jeg tror ikke løsningen er å redusere kraftig/stoppe innvandringen, jeg synes vi må tørre å bruke ressursene våre på de som kommer. Det kommer utrolig mange som har med seg mye bra og er ressurser i seg selv som med et godt opplegg rundt seg vil kunne gi så utrolig mye tilbake! 😊 Hjertesaken min er folk. Vi må ta vare på hverandre, og det gjør vi ved å ta vare på de som jobber innen helse, sosial og oppvekst! Det må prioriteres, vi må ansette flere. Underbemanning sliter på både ansatt og tjenestemottaker. Håper med andre ord på et regjeringsskifte ! Ellers er det fantastisk at hele greia er at man kan stemme det man vil, så må vi prøve å ikke se ned på hverandre fordi vi prioriterer forskjellig 😊 #sosialarbeider 😂
 6. Har du lest valpen flytter hjemmefra? Den er fin, men utrolig basis da 😊
 7. Så fin! Dere er så flinke, hurra for dere 🎉🎉
 8. Herregud så fine fliser på badet med badekar!!! Akkurat sånn farge jeg ønsker meg 😍😍😍
 9. Haha, autocorrect... StålHYLLER skulle det stå. Ikke like kult 😂
 10. Et pent lite speil på veggen over kommoden kanskje? Eller ei koselig lita lampe på kommoden. Ellers er det greit å ha åpne flater å legge ting på når du pakker i og ut av skole og tur sekk 😊 Blir kjempe fint! Hvis du vil ha noe fint og litt ekstra oppbevaring er sånne stålkuler fra kremmerhuset og europris stilige 😊
 11. Valgte vanlig, kanskje jeg bør prøve aktiv da. Skal prøve det beste gang!
 12. Vi prøver wovv nå. Så langt litt mindre lukt, fortsatt mye bajs 😂 Men vi skal prøve noen uker til tenkte jeg!
 13. Det var veldig fint. Men lurer på om det er for fint for hverdags. Ønsker noe som er lett i hånden til trening. Men det var skikkelig fint! Ble skuffet når jeg så de ikke hadde andre i samme type.
 14. Nå har jeg sett meg opp. Herreguuud så spennende. Jeg synes det er drit bra. Lar meg fullstendig oppsluke og får ikke med meg noe annet rundt som dere skriver om Tror jeg er lett å lede ! Elsker elsker elsker det!!
 15. Ja! Det var jo kjempe fint. Flere som har sett noe slikt? Gjerne på en norsk side?