LinL

Medlemmer
 • Innholdsteller

  2,074
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  1

1 følger

Om LinL

 • Rang
  Vanedyr
 • Bursdag 06/15/1990

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Sør-Trøndelag
 • Hunderase
  dvergpinscher og labrador
 • Mine dyr
  http://hundesonen.no/topic/79343-rutta/?page=1
 1. Hei sonen! Jeg har kikket litt på sånne vaskeposer for å slippe så mye hår i vaskemaskina. Er det noen som har dette her og er fornøyde? Da snakker jeg om noe sånn som dette: http://www.retreq.com/index.php?route=product/category&path=168_277 . Blir hårene værende på teppet? Det står jo at de kan ristes ut av posen etter vask, men jeg har litt vanskelig for å skjønne hvorfor det skal holde seg i posen og ikke på teppet? Very confusing for meg dette her. Håper noen har erfaring med dette og kan si noe om hvor godt det fungerer i praktisk. Hadde vært genialt!
 2. Takk for svar!! Noen kjente og noen ukjente steder. Tar gjerne i mot fler 😊
 3. Kløv med små kløvvesker? Er til Rutta (labrador). Vil ha kløv, men ikke en med store vesker. Jeg har veldig sjeldent behov for at hun bærer noe særlig. Eneste jeg har sett som ikke ser massive ut er ruffwear og julius k9, noen som har andre forslag? Den må være god å bære da, for selv om den ikke blir tung, så bæres den over tid og i krevende terreng.
 4. Hei trøndersoniser! Jeg vil gjerne ha tips til uteområder som er opplyste og greie å trene på i vinter. Det trenger ikke være et sted hvor det brøytes ofte. Der trenger heller ikke være helt flatt. Noen gode tips? 😊😊
 5. Jeg har ikke telt så nøye, men en sekk for varer rundt 1 1/2 måned, så det er tiden jeg har brukt.
 6. Vovv funka dårlig. Så nå prøver vi appetitt. Merker sllerede etter halve posen at dette ikke helt er optimalt heller, men like greit som wovv. Alt er fint bortsett fra mengde og lukt liksom.. pelsen er fin, hun er i fin form og har gode sterke klør. tenkte neste runde å prøve svenske carrier.. så får vi se... herregud jeg er lei av å teste for!
 7. Slutt å vurder, bare gjør det Det er drit gøy! Du kommer til å bli så hekta!! Takk Sinnsykt kult faktisk! Rutta er rå!
 8. Takk Men du, møtte jeg deg på torsdag egentlig? Eller var det bare noen som lignet på deg? Tror jeg var usikker
 9. Rutta ass
 10. Vi har deltatt på Klubbmesterskapet for retrieverklubben i Trøndelag. Den ble gjennomført som en working test. Vi har ingen prøveerfaring, men meldte på for hyggens del i BK. Det hele gikk overraskende bra, det var mye nytt for en uerfaren eier og hund. Det var 8 deltakere i BK, og jammen tok Rutta hjem seieren og kan kalle seg klubbmester i sin klasse, med 90 av 100 poeng Rutta ass ❤️
 11. Kjøpte hund "til" foreldrene mine fra Tunge. real dame det! Fikk iallefall ikke inntrykk av at hun driver omplassering for penger! 😊
 12. Jeg har mckinley cougar 40L, og den er bare helt topp synes jeg. Flere venner- og mamma 😂 Har kjøpt seg lik fordi den er så god. Så hadde den en hyggelig pris sammenlignet med de du ser på. Mulig den var litt på salg, tror jeg betalte mellom 5 og700, ikke over 7! Den har god lufting mellom sekk og rygg. Jeg kjøpte den på Intersport 😊 Beste kjøpet EVER!
 13. Hun er fra Brown Hunts i Danmark veldig fornøyd med!! Hvis jeg mot formodning skal ha to labber (trives veldig godt med en!) så ville jeg kjøpt fra de igjen, uten tvil! Ift lignende linjer, så er det jo noen i Sverige som har brukt BH hunder. På stående fot husker jeg ikke hvem 😂 Det kommer litt an på hva du skal bruke hunden til? Du kan godt sende meg en PM, så kan jeg svare.
 14. Det er ikke så vanskelig, jeg kjenner flere 😊😊 Takk 😊
 15. Ja det er hun 😊😊 ❤️