Jump to content
Hundesonen.no

Justisia

Medlemmer
 • Content Count

  2515
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by Justisia

 1. Justisia

  Akkurat nå, oktober 2018

  Noen med peil på arverett her? Enke sitter i uskiftet bo. Barn maser om at hun skal skifte. Hun kan, slik jeg har forstått ting, sitte i uskiftet bo så lenge hun vil og hun kan forvalte ting slik hun selv måtte føle for. Med unntak av å gi bort arvegods osv. Om hun nå skal skifte, hvordan regner man da? Regner man ut fra hva hun har i dag eller fra den dagen mannen døde? Slik at man tar utgangspunkt i at de hadde felleseie, boligen ble solgt for x kroner, så trekker man fra lån, så deler man på to, trekker fra kostnader til gravferd fra den avdødes enhet, så er det 4G til enken fra denne delen, så deles det resterende på barna. Stemmer dette? Gitt at man skal regne ut fra etter at han døde. Eller regner man ut fra hva hun har pr i dag av formue? Kan nevne at dama eier leilighet, men har belånt hele sullamitten. Hun gav ungene til sammen (barn, ektefelle, barnebarn) 60000,- av forsikringspengene hun fikk etter mannen. Ja, jeg har lest loven og er sånn ca halveis koko i hodet.
 2. Justisia

  Å bruke hunder med fremre y-sømskatarakt i avl

  Ja, men diagnosen står der, og øyelyser har skrevet at pr i dag (da hunden ble øyelyst) så fant man ikke noe feilstilt hår. Det står ikke UA. Det er på hunden med fremre y-søms katarakt at det nå er satt UA. Dessverre ser det ikke ut at SKK har skjemaene liggende slik NKK har. For det hadde vært interessant og sett på skjemaet hva veterinæren har skrevet.
 3. Justisia

  Å bruke hunder med fremre y-sømskatarakt i avl

  Denne hunden fikk på første øyelysning påvist feilstilt hår (var ett stykk), det ble i ettertid fjernet. Ny øyelysning så da slik ut
 4. Justisia

  Å bruke hunder med fremre y-sømskatarakt i avl

  Kan fremre y-søms katarakt bli borte? Så en hund nå som ble lyst i 2015 og 2016, da med partiell cortex fremre, lindrig, mens nå i 2018 er den lyst med UA. Det er samme veterinær som har øyelyst.
 5. Link "Joakim Nilsen går rettens vei for å kunne fortsette å avle fram rev som kjæledyr. Selv går han ofte tur med revene sine. I bånd!"
 6. Han har jo navn på dem alle 30 da ...
 7. Justisia

  Akkurat nå, september 2018

  De har HH butikk i Oslo, så er det en Outlet i Vestby. Ellers er det sportsbutikker rundt om som fører HH, men vet ikke hvor bra utvalg de har. XXl og G-sport har kanskje et greit utvalg. -- Venstresiden verker etter at jeg falterulteraltera på tur og tok en kollebøtte eller noe i den dur etter å ha landa på kneet. Får håpe det går seg til, ellers blir det ingen kino i morgen.
 8. Valpen har ingen tegn til utagering mot den beige valpen, ei heller mot far, selv om begge er i nærheten av den. Den virker ikke syk på meg, men usikker ovenfor moren og hennes "terrorisering" av han. Man ser jo at den vil vekk fra henne.
 9. Justisia

  Akkurat nå august 2018

  Lurer på om det hadde vært like greit om det hadde vært to gutter mot en jente på Ex on the beach jeg, som det er med to jenter mot en gutt ...
 10. Ramaskrik blant hundeeiere
 11. Justisia

  Akkurat nå august 2018

  Fem Går tirsdager og torsdager slik jeg har forstått det. Også kan man se det på D-Play. Det er helt klart et program for intellektuelt påfyll.
 12. Justisia

  Akkurat nå august 2018

  "Vi hadde ikke sex sex, men det var penetrering ..."
 13. Justisia

  Akkurat nå august 2018

  Så på første episode nå. PH er jo barne TV i forhold til dette her. Jeg mener WOW. Hun ene er litt i overkant drama. Det verste er at jeg bare må se neste episode og
 14. Justisia

  Erfaringer med Rottweiler som familiehund

  Det er som du skriver jma, viktig å finne seriøse oppdrettere. I tillegg til å finne oppdrettere som, mener i alle fall jeg med tanke på at Rottweiler i hovedsak er en brukshund, en oppdretter som ikke har avlsdyr med for store drifter all den tid man ønsker å ha en familiehund. Selv om man kommer til å være aktiv med tur, spor og lydighet, så trenger man ikke de største driftene hos rasen for dette. Jeg er også av den mening at man ikke kun burde låse seg på oppdrettere i nærområdet pga lang reisevei osv, men heller finne en oppdretter som har hunder tilpasset det formål man ønsker og reise litt lengre enn i "nabolaget". Og kanskje ikke se seg blind på "fine flotte annonser". Ønsker man i tillegg en hund man vil stille ut, burde man lese seg opp på den ny oppdaterte rasestandarden (som dessverre var nødvendig pga utviklingen hos rasen, da med tanke på hode/snute), og så titte på foreldredyrene.
 15. Justisia

  Hente valp i Sverige.

  I tillegg risikerer man anmeldelse og anmerkning på rullebladet. Noe som ikke er så gunstig om man senere vil til USA eller andre land som krever plettfri vandel ...
 16. Justisia

  Akkurat nå august 2018

  Løp og kjøp!!! "Fine hvalper selges, født ute i den store hagen i regnvær 20. juni 2018, under et thuja-tre. Har enda ikke vært innendørs, men er meget friske og trives meget godt. Selges for 4000,- kr. pr. stk., kontant betaling. Blanding av labrador, risensnauser, collie, border collie, etc. Leveringsklare ca. 20. august 2018. Ikke vaksinert."
 17. Justisia

  Utstyrtilhund.no

  Skrivefeil?
 18. Justisia

  Ditt siste kjøp,ikke hunderelatert.

  Hellenutten for en skjønn liten sak da
 19. Justisia

  Ditt siste kjøp,ikke hunderelatert.

  Hellenutten, 5cm er ikke mye Har du bilde?
 20. Justisia

  Akkurat nå, juli 2018

  Tusen takk
 21. Justisia

  Akkurat nå, juli 2018

  Noen som vet om bonuspoengene fra SAS er personlige? Altså, kan jeg bruke mine poeng til å bestille flybilletter til sønnen min og moren min, eller må jeg bruke dem på meg selv? Noen som vet?
 22. Justisia

  Akkurat nå, juli 2018

  Så enkelt er det.
 23. Justisia

  What The Fluff

  Kanskje Sissel Grana kan spørre hundene hva de synes om det, så får vi svar fra de som blir utsatt for denne spøken vi som ikke er så møblert i hodet finner underholdende? "Eier Oslo Hundehold"
 24. Justisia

  Hund til nytte og glede

  Tolker det som at hunden både er til nytte og til glede. Nytte i form av Førerhunder, politihunder, redningshunder, narkotikahunder, servicehunder, besøkshunder osv osv osv - alt hunder kan brukes til. Glede biten sier seg i grunnen selv: en hund gir tonnevis med glede for eier :-)
 25. Justisia

  Test av bilbur og -seler

  I denne testen fra Februar er Variocage med: Test av bur
×