Jump to content
Hundesonen.no

Mar

Medlemmer
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

About Mar

 • Rank
  Nykommer

Profile Information

 • Hunderase
  Engelsk mastiff

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tanken med det at vi nå bor i ett byggefelt med andre hunder var at valpen venner seg tidlig på å møte andre hunder både rundt huset og på tur. Jeg tror heller ikke at medfødt adferd kan sosialiseres bort, men med mye jobb skal det i utgangspunktet gå an å passere andre hunder uten utaggering. Jeg har ikke behov for å slippe løs hunden sammen med andre hunder, men ønsker å kunne passere de på gaten? Barna er 5 og 15 og for oss har det aldri vært ett tema å slippe barn alene på tur med hund. Fordi om vår hund er eksemplarisk har du aldri noen garanti for at den du kanskje møter på tur er
 2. Hei? takk for at dere tar dere tid til å svare? jeg har tidligere hatt en hundeaggresiv hund hvor turen til slutt besto av å finne ruter hvor det var minimale sjanser for å møte andre. Dit vil jeg absolutt ikke igjen, men i vårt tilfelle lå nok mye av feilen hos meg da jeg ikke gjorde god nok jobb ned sosialisering og miljøtrening fra starten av. Vi bodde den gang forholdsvis øde til, nå bor vi derimot i byggefelt omringet av hunder. Har også nærhet til hundeskoler/kurs, samt ett bra hundemiljø. Har snakket med mange folk nå om rasen og tror nok vi går for den?
 3. Hei. Vi er en familie på 4 som vurderer vår neste hund. Har hatt hund i 20 år, forskjellige raser. Vi har snust litt på forskjellige raser, men øverst på lista ligger Rottweileren. Mor i huset ønsker både turkompis og gjerne drive med både lydighet og sportrening, men det viktigste uansett er at hunden passer i en familie med barn og har en «av knapp». Er det noen av dere som har erfaring med rasen og ville tatt dere litt tid til å dele den med meg? ?
×
×
 • Create New...