Jump to content
Hundesonen.no

Blongo

Medlemmer
 • Content Count

  201
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Blongo

 1. Du tar ikke feil nei Tror ikke vi bor veldig langt fra hverandre. Så det bør gå fint å kunne finne dager å trene på hehe.. Trener i tillegg på tirsdager på Rødtvet om du vil slenge deg på. Er alt fra 2 til 5 som dukker opp der
 2. Bare å si fra. Turte trenger fellesdekk trening.
 3. Blongo

  Kvinne drept av ulv i svensk dyrepark

  Trist, rett og slett
 4. Blongo

  Hundekamper i Norge.

  Jeg har snakket med folk på Oppsal som mener dette var ett problem i Østmarka. Om det fortsatt er slik vet jeg ikke, men det er vel ca 2 år siden jeg snakket med ett par stykker som hadde havnet omtrent midt i det. Politiet ble vist koblet inn, men så vidt jeg skjønte skjedde det ikke så mye mer. Jeg ble da advart mot ett kjærstepar på Oppsal som har 2 hunder som visnok ble brukt i kamper. Men alt er synsing. Jeg har ikke sett noe til dette, ikke hørt noe mer om det heller på 2 år.
 5. Blongo

  Konk.trening i pinsehelgen?

  Jeg fikk ta bilen og har barnefri dag den dagen. Jeg kan fra kl 12
 6. Blongo

  Konk.trening i pinsehelgen?

  Da skal jeg sjekke om jeg får lov å stikke av med bilen. Hvis ikke er vel kanskje Monica grei å henter meg å Turte
 7. Blongo

  Konk.trening i pinsehelgen?

  Jeg liker Ekebergsletta. For ditt kan jeg veien
 8. Blongo

  Trening Ekebergsletta Torsdag 24.mai

  Jeg kommer
 9. Blongo

  Konk.trening i pinsehelgen?

  Jeg kan lørdagen Eller dvs jeg må høre om jeg får ta bilen først
 10. Blongo

  Trening Ekebergsletta 14.mai

  Flott Simira
 11. Blongo

  Trening Ekebergsletta 14.mai

  Det håper Turte og jeg også
 12. Blongo

  Tips for den uerfarne

  Hun sa klart og tydelig fra.. "Kan vi holde pratingen til ett minimum så blir jeg glad" Tror også hun sa at hun var rimelig nervøs så hun ville bare komme seg igjennom programmet
 13. Blongo

  Trening Ekebergsletta 14.mai

  Ja kom igjen folkens. Jeg trenger fellesdekk og tannvisning *ler*
 14. Blongo

  Trening Ekebergsletta 14.mai

  Monica har tvunget meg til å starte hu er ganske så ufin når hun vil være det Gruer meg altfor mye.
 15. Blongo

  Trening Ekebergsletta 14.mai

  Turte får helt fnatt av hunder med lyder haha. Kremt, starte? nei.... Det kan hende det er derfor jeg må ha litt hjelp til tannvisning og fellesdekk. Fordi debyen nærmer seg nemelig
 16. Blongo

  Trening Ekebergsletta 14.mai

  Haha.. Tror Turte helst ser at Imouto blir hjemme, mens mamsen til Turte mener at Sandy må prioritere at Imouto må stramme opp Turte igjen.
 17. Blongo

  Trening Ekebergsletta 14.mai

  Ja håper flere kan henge seg på. Lenge siden vi har trent fellesdekk med andre hunder enn Chilli Skulle også hatt noen til å ta litt tannvisning på Turte.
 18. Blongo

  Hvis ikke dere blir valpesyke nå....

  Dex og Emira Alle var nydelige da. Men falt helt for Dex og Emira
 19. Blongo

  Spørsmål angående selvangivelsen

  Takk.. Vi deler jo alt 50-50. Men kan vi ta tjene på å skrive 50 på meg og 50 på han? Eller får vi det samme igjen uansett?
 20. Blongo

  Spørsmål angående selvangivelsen

  Spiller det noen rolle hvem leiligheten står på av meg og samboeren min? Burde vi dele den i to å ha like mye hver? Eller har ikke det noe så si så lenge man har felles økonomi ?
 21. Blongo

  Hund drept av ulv, på Lindeberg ...

  Skummelt. Sambo har beroliget meg i 4 år med at her er det IKKE ulv. Han ble litt spakk når jeg viste han nettsiden. Ulv er flotte dyr, synes de har rett på å leve. Men de trenger ikke hilse på meg når jeg er ute
 22. Pusser tennene i ny og ned. Hun elsker å tygge så gir dentastix, bein og ting hun kan gnager på
 23. Blongo

  Din hunds favorittgodbiter!

  Turte elsker tørket vom som jeg kjøper på Europris. Igrunn går alt ned på høy kant. Men den vom'en er super.
 24. Blongo

  Beste valpekurs i Oslo?

  Jeg har gått kurs både hos Oslo Hundeskole, DinBesteVenn og Familiehunden. Å min klare favoritt er DinBesteVenn. Det kan hende man er uheldig å kommer i en stor gruppe. Men da hadde de også med seg hjelpeinstruktører som gikk rundt å hjalp til. Hvis man har tenkt å konkurrere så hadde jeg sagt fra om dette til Instruktøren du har på kurset. Mange som går på kurs går på kurs for å lære å trene familiehunden og ikke konkurranse hunden. Men hvertfall hos DBV så har jeg sagt fra at jeg skal konkurrere så jeg vil være nøye på hvordan hunden sitter osv. Når man har gått valpekurs, grunnkurs og Vidregående1 kurs hos DBV så kan man trene i treningsgruppa gratis 1 gang i uka. Den dagen bruker jeg mest for å miljøtrene min hund. Den skal kunne ignorere andre hunder osv.. Helt super synes jeg. Instruktøren på Lørenskog vet jeg holder på med Lydighet og Rallylydighet, så hun har god peiling. Han på Rosenholm er også stødig på lydighet og super instruktør i spor osv. For min del ble det for mye fokus på klikkeren hos familiehunden, jeg liker klikkeren men jeg orker ikke trene inn alt med klikker. Oslo Hundeskole var jeg heldig med valpeinstruktøren, men dessverre ikke så heldig med de 2 neste kursene. Da ble det mye napping i bånd, tråkking på bånd og nei, fy osv..
×