Gå til innhold
Hundesonen.no

LilleLi

Medlemmer
  • Innholdsteller

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne
  • Bosted
    Oslo
  • Interesser
    Fotografering, hundesport og friluftsliv
  • Mine dyr
    Jeg har en valp som kommer hjem til meg om noen uker. Gleder meg grenseløst!! Så har jeg en hann katt. Dagene går jo som regel på å kose seg i sofaen. Noen små lufteturer ute er jo ikke til å forakte, syns han! En ekte modell når kameraet trekkes frem også, hehe :-)

LilleLi's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Reacting Well
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

2

Nettsamfunnsomdømme

  1. Stakk innom hjemmesiden, har du noen valpekurs i februar eller mars?
  2. Hva syns du om hundeakademiet så langt?
  3. Hm, ja du har rett med det ang å høre på rykter, ofte legger man litt ekstra til på historien men det er tydelig at de som var på Oslo hundeskole ikke likte seg der noe særlig? Har ikke selv vært på noen av de kursene så jeg vet ikke. Flere som anbefalte familiehunden. Helst vil jeg være med en liten gruppe. Er ikke familiehunden noe bra sted om man er interessert i å konkurrere på et senere tidspunk?
  4. Tusen takk for flotte svar! Hadde tenkt at Oslo hundeskole var noe bra, men tydligvis ikke! *sukk* for en lettelse dette var! Da blir det Familiehunden på meg og valpen!
  5. Hm, har sett meg litt om men kan ikke bestemme meg.. Ser at det er flere valpekurs i Oslo, men hvilken skal man ta? Har dere noen tips å komme med? Hvilken har dere vært med på og hva anbefaler dere?
  6. Mange gode tips her også, tusen takk! Jeg har heller ikke bil selv før i sommer - håper jeg - så det er nok lurt å trene å gå på buss med ham om det skulle skje noe. Ellers så kan jeg vel ta taxi hvis det er alvorlig. Miljøtrening og valpekurs er nok et "must" også!
  7. Takk for svar! Skal huske det med å være forsiktig med hvilken hund han skal få hilse på. Har avtalt med oppdretter at han skal få bli med på tur med deres hunder. De er alle veldig trivelige!
  8. Nå sitter jeg og teller dagne til jeg skal få min nye gullklump hjem og kjenner at det kiler i magen av forventning! En helt spesiell følgesvenn Er det flere som er, eller skal bli, eier av kanskje din første hund eller er det lenge siden du har hatt valp i hus og lurer på hvordan man skal begynne med trening og sosialisering? Da er du ikke alene. Jeg er selv litt i tvil med hva jeg skal begynne å trene med og når jeg skal la valpen oppleve noe nytt? Når skal man vise valpen noe nytt som kan være litt skummelt for ham? Alle hunder trenger nye intrykk og nye opplevelser, men hvordan skal man gå frem og skape en trygg vei for valpen uten å overbeskytte den heller? Har tenkt mye på hvordan vi skal få det. Forhåpentligvis får vi dele flere år sammen. Om vi får det fint er avhengig av mange faktorer, men viktigst av alt; meg selv. Hvordan blir han? Blir han hyggelig mot mennesker og andre dyr? Kommer han til å leve opp til forventningene mine? Slikt tenker sikkert mange på og da er det greit å søke hjelp fra flere steder. Har lest flere bøker, men er jo best å få meninger fra flere synsvinkler. Hva har dere opplevd som positivt trening for hunden din? Syns det er bra å få innsikt fra flere ulike kilder, kan hende man finner noe som passer for deg og hunden din. Jeg håper inderlig at jeg vil bli en verdig leder for min nye kamerat! Håper at dette er til nytte for andre også - for jeg vet at jeg trenger det selv! :rolleyes2:
×
×
  • Opprett ny...