Gå til innhold
Hundesonen.no

Argyr

Medlemmer
 • Innholdsteller

  2,704
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  6

Argyr last won the day on 8. Januar

Argyr had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

2,565 Excellent

1 følger

Om Argyr

 • Rang
  Moroklump
 • Bursdag 24. Mai

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Øyer
 • Hunderase
  Grosser schweizer sennenhund og blanding

Nylige profilbesøk

13,872 profilvisninger
 1. Akkurat nå APRIL

  Siden jeg ikke er voksen, kan jeg slippe å betale huslån og renter da?
 2. Akkurat nå APRIL

  Rundorm er en tarmparasitt. Ringorm er en hudinfeksjon, men den er som regel ringformet, det ser mer ut som en reaksjon på et eller annet. Stakkars deg ..har jeg parkert rumpa i sofaen etter å ha rydda og støvsugd bil og fått lagt inn ei ny matte i lasterommet. Den var for liten, så må kjøpe en til. Har lagt en foreløpig plan for hvordan burløsningen skal bli også, blir bra med noe som er sveiset akkurat som jeg vil. Nå kunne jeg egentlig tenke meg å ta et bad, men det er partikler og misfarging på vannet mitt, så jeg tror jeg lar det være. Håper det bare er vårløsning kombinert med ny pumpe og at jeg slipper å fikse brønn i sommer.
 3. Det er ikke en glatt presenning, men en solid, tung sak ment til båter, så nei.
 4. Den har ligget der siden småttene begynte å invadere huset fordi trappa er såpeglatt.
 5. Får vel legge inn Oopsie i tråden her også, nå som hun har blitt enevalp. Hun er altså et hjenmelaget uhell og blanding av hvit gjeterhund, border collie og noko attåt og ble 12 uker på mandag. I dag var vi på besøk hos søster Pepsi
 6. Akkurat nå APRIL

  Han er altså bare så fin og staut og flink, han der. Virker som om du har fått deg en skikkelig schäfer, slik de skal være!
 7. Akkurat nå mars

  ..ligger det fem rene hunder strødd rundt om i sofaene her. Stakkars Sorry var dårlig i magen i bilen i dag (jeg antar at magen kan ha en sammenheng med drakampen vi hadde om ei død mus jeg hadde fisket ut av gapet på broren - vi vant begge to ), så smågutta trengte en dusj. Jeg hadde tenkt å bade Katla i forrige uke siden hun lukta litt bikkje, men skulle vente til det ble varmere i været, og det er det jo nå, så da fikk de seg like godt en vask alle sammen. Tidligere i dag var vi på nyåpning av dyrebutikk med en million hunder og så var vi på besøk hos søster Pepsi igjen, så vi er type utslitte alle mann. Kveldsmat og seng kaller. Blir rart når verdens beste gutter reiser...
 8. Oooops... Eller "#¤%&/(&%¤!!!

  Tror ikke Kvitebjørn bli så kjempestor. Sorry derimot! Han veier ti kilo nå. Kommer til å bli diger! Tror kanskje jeg merker en hannhund, altså. Og i lys av denne tråden her så bør jeg definitivt ikke ha en hannhund og tre tisper! Og jeg er i mot kastrering av bekvemmelighetshensyn, så da er ikke det aktuelt heller.
 9. Oooops... Eller "#¤%&/(&%¤!!!

  Noe annet er ikke aktuelt, de må jo sosialiseres uansett hvor de skal bo. Ja, mange, men stort sett bare folk jeg overhodet ikke vil selge til. Er nok noe med at en leveringsklar valp tiltrekker seg en del impulskjøpere og folk som ikke tenker så langt. Han blir her til det rette hjemmet dukker opp.
 10. Oooops... Eller "#¤%&/(&%¤!!!

  I dag var vi på besøk hos Pepsi igjen, etter å ha vært en tur nedi byen og sett på gravemaskiner og søledammer
 11. Akkurat nå mars

  Jeg lo. Var ferdig med å være sinna på det punktet, det er jo bare absurd. Ønska dem lykke til i jakten på valp på billigsalg og sa meg ferdig med det. Fikk en mail til om at de håpet virkelig jeg ville klare å finne et bedre hjem enn dem og at beslutningen ikke ville "spøke for meg". Jeg tror det skal gå bra, altså. Har fått mye rare henvendelser nå, det er visst noe annet med ufødte eller små valper, de tiltrekker seg i større grad folk som kan planlegge.
 12. Det lar seg ikke nødvendigvis fikse, men det var det andre du nevner der jeg lurte på, om det ble annerledes om du allerede var inne i det, akkurat det med hva man trenger. Og det svarte du jo på.
 13. Akkurat nå mars

  Jeg fikk jaggu svar. Frekkheten og idiotien har ingen ende.. At det går an... "Jag tycker verkligen synd om denna valpen som måste befinna sig i din väldigt dömande och dåliga energi. Du känner inte oss och vi känner inte dig. Skillnaden här är att vi låtsas inte som om vi känner dig som du nu gör. Din grighet kommer förre valpen. Du är orespketlös och kan inte se ironin i det hela där det är du som är girig och sätter dina egna behov före valpen. Desverre är det helt utaktuellt för oss att gynna sådant beteende. Jag har rätt att tro på mänskligheten där vi kan mötas halv vägs." Jeg får slutte å svare, så jeg ikke blir så hissig og dermed lager dårlig energi for den stakkars valpen. Nei, vent, det var fordi jeg var dømmende og grisk, det. Lurer på hvordan det skal gå med stakkars Sorry som skal være her helt til påske, han blir sikkert ødelagt innen da. Heldigvis spiller det ingen rolle siden pregingen ikke starter før valpen flytter uansett! Flaks! Oopsie blir aldri prega på noenting hun da, siden hun skal bli boende. Hmm...!
 14. Hva godtar/godtar du ikke i en hund?

  Manglende husrenhet/innemarkering i utstrakt grad ville jeg ikke orket å leve med, tror jeg. Hunder som vil spise andre av husstandens medlemmer (hunder, katter, folk, osv) ville også vært ugreit. Jeg ville nok også levert tilbake om jeg hadde fått meg valp eller omplasseringshund som viste seg å være alvorlig syk. Hvis jeg hadde klart det...
 15. Akkurat nå mars

  ..håper jeg litt på at de svarer på mail igjen, de som prøver å argumentere seg til å få kjøpe Kvitebjørn til redusert pris (kan komme med en gang, så blir vi ferdig med det, liksom). Folk som i det hele tatt prøver å prute er automatisk diskvalifisert, disse har i tillegg fortalt meg at den virkelige jobben begynner hos dem, så det jeg har gjort med kullet hittil er ikke så viktig. Og at de har mer enn nok penger, de synes bare ikke hunden er verdt så mye. Men vi kan møtes på halvveien og bare prute en tusenlapp i stedet for to? Jeg har allerede fortalt dem at dette ikke er et kjøleskap eller en bruktbil, i siste mail fikk de beskjed om at det er uaktuelt å selge valp til dem uansett hva de tilbyr, lurer på om det når inn nå. Det hadde vært veldig morsomt hadde jeg ikke blitt så sint..
×