Gå til innhold
Hundesonen.no

Garp

Medlemmer
 • Innholdsteller

  647
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

542 Excellent

4 følgere

Om Garp

 • Rang
  Luskende ullteppe

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Trondheim
 • Interesser
  Agility, rallylydighet og nosework/smeller
 • Hunderase
  Pyreneisk Gjeterhund med korthåret hode
 • Mine dyr

  Vips født 2014, Rusk født 2016 aka søstrene sisters

Nylige profilbesøk

5,275 profilvisninger
 1. Rådyret Luna & podengoen Tellus

  Anniken går jo small med sine tre podengoer i Trondheim 😃 sånn i tilfelle du vil treffe noen podengoer i RL.
 2. Dagens agilityøkt

  Kjempebra. Sånn må jeg og trene mer på også. Ser jo mer og mer av de utgangene der de må ta det selvstendig.
 3. Dagens agilityøkt

  Kanskje et dumt spørsmål, men har du vurdert å begynne helt på nytt med slalomen? Altså gå tilbake og lære inn feks med mer åpen slalom men ha fokus på feks forskjellige innganger, mer forstyrrelser som forskjellige hinder rundt, leker som ligger rundt osv? Det gjorde jeg masse under innlæringen og brukte lang tid på å kvalitetsikre Slalomen. Når det begynner bli bra kan du gjøre det samme med en mer lukket slalom, og helt til slutt med en helt lukket og vanlig slalom.
 4. Akkurat nå juni 2018

  For det første, utrolig trist å høre at dere fikk en kjip opplevelse og at jenta fikk ødelagt dagen sin på en kjip måte. Men en liten forklaring kan være at på lørdag var det vanlig stevne for klasse 1 og 2? Kan være en av de som ble berørt? Men man bør vise vanlig folkeskikk selvfølgelig. Håper dere gir Agility en sjanse til for vanligvis er det veldig god og trivelig stemning rundt ringen, og også førere som sitter i rullestol.
 5. Raser som har gått av moten

  Dvergpincher tror jeg hadde stigende kurve etter 2007, med en topp noen år senere for så å synke i popularitet igjen. Pinscher tok over der dp slapp føler jeg og ble mer populær da. Hadde vært gøy å se om mine observasjoner stemmer
 6. Nosework. Evt lage seg en minisøksbane med en knivskinne og små metallbokser.
 7. Å ja gjerne! Send meg gjerne en pm 😃
 8. Huken er gull. Jeg tviholder på mine utgaver.. heldigvis er de veldig slitesterke. Hvis du finner ut noe om de så legg gjerne inn en oppdatering her.
 9. Kjole eller skjole?

  Jeg får mark av skjole osv. Og at søringene sier hvem til «alt». Både hvem, hva og hvor. Eller hvorfor 🤮
 10. - Courtborne Luminara -

  Grattis med ny søt tuppe 😍
 11. Noen med en caddy maxi som vil vise frem sin løsning?
 12. I Nosework søkes det etter kontaminert bjørk i klasse 1, kontaminert bjørk og anis i klasse to og kontaminert bjørk, anis og kryddernellik i klasse tre. I smeller er det forskjellig ID-lukt. Der brukes en smeller før søk for å vise hunden hva den skal søke etter, mens i Nosework så setter vi hundene bare i søk. For å kunne konkurrere i norsework må ekvipasjen igjennom en blindtest som viser at hunden kan å søke og at fører klarer lese hunden sin. Dermed trenger de ikke smeller, de vet hva de leter etter. I Nosework er det ingen krav til markering, men det er det i smeller. Reglene er ganske forskjellige mtp vanskelighetsgrad synes jeg. Nosework er mer åpen for alle typer ekvipasjer. (Min mening og erfaring) i Nosework er det i klasse en romsøk, emballasjesøk, utesøk og kjøretøysøk. I smeller er det banesøk, kassesøk, romsøk og kjøretøy. etterhvert blir det forskjellige utfordringer som flere lukter sammen, tomme søk, søk med forstyrrelser, større søksområdet, vanskeligere søksområdet osv. Mye er likt, men mye er også forskjellig. Selv liker jeg at det er lite krav om materiale for å søke Nosework kontra smeller, og det handler mer om aktivisering av hunden og samspill med hunden enn frysmarkeringer og hvordan ting skal utføres. Mine hunder har blomstret i søket etter at jeg har begynt å trene Nosework. Om det er fast lukt eller metoden lukten ble lært inn på eller lite krav om «form og farge» vet jeg ikke. Men de synes det er supergøy.
 13. Ja får jeg ikke noe napp her så skal jeg spørre på Facebook 😃 takk for tips!
 14. Var i kontakt med noen hos canelana i går, men spurte ikke akkurat om de hadde noe rest, men de var veldig klar på at det var en farge de ikke hadde i sitt sortiment lengre. Så regner med de hadde nevnt det om de hadde igjen noen?
×