Gå til innhold
Hundesonen.no

Garp

Medlemmer
 • Innholdsteller

  666
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

557 Excellent

4 følgere

Om Garp

 • Rang
  Luskende ullteppe

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Trondheim
 • Interesser
  Agility, rallylydighet og nosework/smeller
 • Hunderase
  Pyreneisk Gjeterhund med korthåret hode
 • Mine dyr

  Vips født 2014, Rusk født 2016 aka søstrene sisters

Nylige profilbesøk

5,458 profilvisninger
 1. ISOFIX FESTESYSTEM FOR HUNDEBUR

  Jeg blir litt nysgjerrig på hvordan dette skal kunne gjøres universalt for alle typene bur som finnes jeg. De er jo i ganske forskjellig materiale og størrelse bla.
 2. Håndarbeidstråd!

  Ikke fornøyd med plum ☺️
 3. Håndarbeidstråd!

  Kjempefine farger! Legg gjerne inn ferdigbilde også ☺️
 4. Håndarbeidstråd!

  Jeg har brukt plum, tynn silk mohair fra Sandnes og silk mohair fra isager. Fordnøyd med de to siste, men plum har ikke silke i seg og blir veldig tam i forhold til de andre som skinner og gløder. Jeg vil gjerne se villmarksgenseren din! Den står på min liste også!!
 5. Håndarbeidstråd!

  Sorbet cardigan er fremme igjen ☺️
 6. Slanking av hund

  Jeg har en hund som legger på seg lett. Hun får MYE mindre enn det som er anbefalt. Så i starten var det litt prøving og feiling, men nå tror jeg at jeg har funnet ut hvor mye mat hun fungerer på. Jeg begynte med å veie som hun fikk som litt rund. La oss si for enkelhets skyld at hun fikk 100 gr. Jeg skar da ned til 90 gram en periode og så hva som skjedde da. Måtte ned enda litt til og endte opp med 60 gram. MEN da har jeg lagt inn at hun i tillegg får tørrfor på tur som belønning. Så da får hun mye mindre mat i skåla si, men får supplert på turene i form av belønninger for fine passeringer av folk og fe. Jeg har også lagt inn at hun skal trekke i båndet på tur (går i sele) og hun får gjerne mer frislippturer/kløv/balanseballtrening osv. Så jeg både kuttet drastisk ned på mengden mat og økte aktiviteten hennes hele døgnet igjennom. Hun er av typen som har en ekstremt god avknapp, så jeg prøver holde henne aktiv siden hun ikke krever/velger det. Hvis hun fikk velge selv hadde hun gått tur bak høyre foten min og tuslet sammen meg. Men nå så må hun gå foran og bruke kroppen sin på hele turen. Enklere sagt: Vei maten Øk aktiviteten/belastningen inkluder godbitene/tyggeben i mengdeberegningen prøv deg frem og se på hunden hvordan den reagerer på mengde mat
 7. Dansk svensk gårdshund da? Kjekk hund som er en flott allround. Røyter en del, men veldig mye hund i liten innpakning.
 8. Helly Hansen sine matter tåler mye.
 9. Valpegjengen 2018

  Ja fader, jeg som tøyser. 😂 men veldig fin uansett 😃
 10. Valpegjengen 2018

  Ah fra Maiken ja. Hvem er far?
 11. Valpegjengen 2018

  Hvor er han i fra? Veldig pen pincher du har 😍
 12. Annen hunderase enn den du har.

  Pr i dag må det ha blitt en Mudi tror jeg.. Eneste minus er vel mye lyd, ellers veldig kule hunder.
 13. Blondie & Tidi

  Utrolig trist å høre om Tidi! Bilyd på hjertet er ingen morsom beskjed å få. Men håper virkelig du får mange fine år sammen henne tross alt.
 14. Min neste hund *drømmetråd*

  På en så liten rase vil selvfølgelig hvert enkelt tilfelle slå hardt ut. Som jeg sa, det er ikke umulig og ikke vanskelig å finne hunder uten HD. Av de som har HD, så er det gjerne mange fra samme kull som har HD. Bla to av kullene som har HD har samme far. Dette er fr. Sto det hvor mange individer det var basert på? edit: tok en rask sjekk. På PL ble 54 stk røntget, 8 med c, 2 med D og 3 med E. Dette er over 12 år. fr er 44 stk røntget, 7 stk med c, 2 stk med D og ingen med E. Disse er tatt over 7 år. Vet som sagt det ene året hvor det var 6 med HD var samme hannhund brukt på to tisper med HD i begge kullene. Kelpie sto det ingenting på merkelig nok..
 15. Min neste hund *drømmetråd*

  Tror de blir like mye røntget som det kelpie blir og mye forekommer det heller ikke, men jeg vet av hunder med det både i pl/fr og kelpie 😄
×