Gå til innhold
Hundesonen.no

Garp

Medlemmer
 • Innholdsteller

  629
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

519 Excellent

4 følgere

Om Garp

 • Rang
  Luskende ullteppe

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Trondheim
 • Interesser
  Agility, rallylydighet og nosework/smeller
 • Hunderase
  Pyreneisk Gjeterhund med korthåret hode
 • Mine dyr

  Vips født 2014, Rusk født 2016 aka søstrene sisters

Nylige profilbesøk

5,059 profilvisninger
 1. Gjeterhund

  Pyreneisk gjeterhund med korthåret hode, liten nett bc tispe med lite pels, mudi, malle, hollandsk gjeterhund, bruksterv ala Tesla til @Christine. Det er de jeg kom på i farta. dette er rent overflatisk og med tanke på utsende seff.
 2. Blondie & Tidi

  Uff klofraksjon er marerittet av mindre skader. Langvarig drit 🤯 god bedring til Tidi!
 3. Mellompuddel Diva "Rørosrypa"

  Vips jo! 😂 hun er min hund kalt opp etter
 4. Digresjon kanskje, men de skilleveggene tåler ikke noe vekt. De er bare en skille.
 5. Spørsmålet er vel hva som skjer med oss om man krasjer med en bil som har tunge helsveisete bur i bagasjerommet. Hvor flate blir vi?
 6. Agilityåret 2018

  Jeg har sklidd på kunstgress med vanlige joggesko. Har også eget par til konkurranse. De mest slitte brukes inne om vinteren på kunstgress. Speedtrak har en bredere lest og jeg får mindre vondt i føttene av de. Har aldri sklidd med speedcross.
 7. Agilityåret 2018

  Jeg har salomon speedcross og speedtrak. Liker disse veldig godt, og sitter bra på de underlagene jeg har testet. Dvs gress, vått gress og kunstgress. Men det finnes nok bedre sko til sleipt gressunderlag, vet en del bruker fotballsko her.
 8. Agilityåret 2018

  Vips: Fortsette å gi henne selvtillit og dermed mer fart Tightere svinger Selvtillit på å gå rundt vinger og hoppe på 55 og 60 cm Felt (forbannet skjit..) få større verktøykiste på handling bli bedre til å lese linjer og valg av handling Napp i hopp 2 Napp i ag 1 Rusk: Fortsette å grunntrene Bli startklar Få galskapen under litt mer kontroll Målebrev Kursplaner: Jan Egil Og Christl (), årekurs med Joha og Anna Oreanius. Og andre kurs som dukker opp underveis.
 9. Potesokker

  Husk det er mange Jens hoff da.
 10. Potesokker

  Jomfrugata. Prøv husfliden også? Evt Jens hoff?
 11. Potesokker

  Hør på klar, ferdig, sy?
 12. Vips og Rusk

  Får bare feilmelding på bilder desverre.. må jo gjøre litt forskjellig, selv om hovedfokuset er Agility
 13. Vips og Rusk

  Tja, ser at lille Rusk ikke er nevnt her inne. Men hu kom i hus litt tidligere enn jeg skulle ønske, men disse pyrrene vokser ikke akkurat på trær. Så klarte endelig bestemme meg om jeg turte ta på meg valp og dermed komme lille drøye Rusk i hus mot alle odds. Hun er helsøsteren til Vips, men fra ett annet kull. Hu er allikevel veldig annerledes enn Vips, så Rusk er en helt annen hund enn Vips. Rusk, aka tulleRusk/Hurra Torpedo/partyprinsæssa osv er en hund med mye meninger og personlighet. Hu er herlig og pyton på samme tid. Hu har mye trøkk og trøkker til på alt. Hu elsker å lage lyder og gjerne uten grunn. Dette blir det heldigvis mindre og mindre av med trening merker jeg. Hun er også dødsrask til å ta trening, men samtidig er a skikkelig umoden og blir lett forstyrret. Hu kjører på men og er ikke redd så veldig mye akkurat. Tror hun blir kul å konkurrere med i agility da hun virkelig slipper seg løs. Men jeg må få litt styr på det før vi er konkurranseklare. Hun er også til nå veldig sosial med både folk og hunder, og elsker kos. Får hun ikke kos, så gnir hun seg som en katt til folk tar hintet. Men i det siste så har hun bjeffa en del på hunder, men håper det går over nå som løpetiden kom. Vips er verdens snilleste storesøster, som virkelig har tatt imot Rusk med åpne armer. Supertålmodig og snill. De utfyller veldig godt og er perlevenner stort sett hele tiden. Ikke alltid de vil dele ben, men de har begge respekt for hverandre og hører om de ikke vil uten at de trenger bruke så store ord. Så håper vi at det fortsetter sånn. I sommer har jeg og Vips konkurrert mye agility og reist land og strand. Mange gode opplevelser og gode kurs for spennende instruktører. Vi kom oss endelig opp i klasse 2 i hopp, men må få på plass feltadferd i agility før vi kan begynne å plukke napp der. Ellers har vi brukt tiden til å bygge selvtillit og fart på oss begge. Vi har kanskje brukt litt tid på å komme oss opp, men den tror jeg det er vel brukt på lang sikt. I Rally er vi nå i klasse tre og har ett napp der, usle 2 poeng unna direkte opprykk til klasse elite. Men nå er det en pause siden det er nye regler fra nyttår, og vi må trene inn nye momenter. Så mens Rusk forhåpentligvis klatrer gradene, så skal Vips henge seg på og trene hun også de nye momentene. Vi trener også innimellom nosework og Vips har virkelig blomstret i sommer. Vi har også bestått LGT bjørk, så da er vi klare for å starte i konkurranse sånn på papiret. Håper å få trent mye med begge jentene etterhvert. Artig å se hvor forskjellig de jobber både med nosework, rally og agility. To ganske så forskjellige jenter jeg har. <3
 14. Kjøpe hund fra Sverige? Ikke mva med pass?

  https://www.mattilsynet.no/dyr_og_dyrehold/import_og_eksport_av_dyr/import_av_kjaledyr_og_konkurransedyr/kommersiell_import_av_hund_katt_og_ilder/oversikt_over_krav_til_privat_innforsel_av_kjaeledyr.7262/binary/Oversikt over krav til privat innførsel av kjæledyr Denne er kanskje gjeldene her?
 15. Kjøpe hund fra Sverige? Ikke mva med pass?

  Høres meget snodig ut..
×