Gå til innhold
Hundesonen.no

Garp

Medlemmer
 • Innholdsteller

  640
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

534 Excellent

4 følgere

Om Garp

 • Rang
  Luskende ullteppe

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Trondheim
 • Interesser
  Agility, rallylydighet og nosework/smeller
 • Hunderase
  Pyreneisk Gjeterhund med korthåret hode
 • Mine dyr

  Vips født 2014, Rusk født 2016 aka søstrene sisters

Nylige profilbesøk

5,175 profilvisninger
 1. Kjole eller skjole?

  Jeg får mark av skjole osv. Og at søringene sier hvem til «alt». Både hvem, hva og hvor. Eller hvorfor 🤮
 2. - Courtborne Luminara -

  Grattis med ny søt tuppe 😍
 3. Noen med en caddy maxi som vil vise frem sin løsning?
 4. I Nosework søkes det etter kontaminert bjørk i klasse 1, kontaminert bjørk og anis i klasse to og kontaminert bjørk, anis og kryddernellik i klasse tre. I smeller er det forskjellig ID-lukt. Der brukes en smeller før søk for å vise hunden hva den skal søke etter, mens i Nosework så setter vi hundene bare i søk. For å kunne konkurrere i norsework må ekvipasjen igjennom en blindtest som viser at hunden kan å søke og at fører klarer lese hunden sin. Dermed trenger de ikke smeller, de vet hva de leter etter. I Nosework er det ingen krav til markering, men det er det i smeller. Reglene er ganske forskjellige mtp vanskelighetsgrad synes jeg. Nosework er mer åpen for alle typer ekvipasjer. (Min mening og erfaring) i Nosework er det i klasse en romsøk, emballasjesøk, utesøk og kjøretøysøk. I smeller er det banesøk, kassesøk, romsøk og kjøretøy. etterhvert blir det forskjellige utfordringer som flere lukter sammen, tomme søk, søk med forstyrrelser, større søksområdet, vanskeligere søksområdet osv. Mye er likt, men mye er også forskjellig. Selv liker jeg at det er lite krav om materiale for å søke Nosework kontra smeller, og det handler mer om aktivisering av hunden og samspill med hunden enn frysmarkeringer og hvordan ting skal utføres. Mine hunder har blomstret i søket etter at jeg har begynt å trene Nosework. Om det er fast lukt eller metoden lukten ble lært inn på eller lite krav om «form og farge» vet jeg ikke. Men de synes det er supergøy.
 5. Ja får jeg ikke noe napp her så skal jeg spørre på Facebook 😃 takk for tips!
 6. Var i kontakt med noen hos canelana i går, men spurte ikke akkurat om de hadde noe rest, men de var veldig klar på at det var en farge de ikke hadde i sitt sortiment lengre. Så regner med de hadde nevnt det om de hadde igjen noen?
 7. Akkurat nå, februar

  Dragekjøtt? Slangekjøtt?
 8. Akkurat nå, februar

  Si det er kylling eller storfe da? Haha, ville aldri brydd meg.
 9. Hei. Ønsker kjøpe ett canelana dekken i lys grå størrelse medium. Noen som har ett pent brukt et å selge? Eventuelt ønskes tips til nettbutikker eller butikker som sender, og som har den lys grå tilgjengelig.
 10. Deli - spirrevipp pyrre

  Var jo sånn det var med rally en stund med meg. Da måtte jeg bare begynne med fvf på nytt. En meter med fvf og masse belønning. Sånn trente jeg en hel sommer før jeg kunne begynne strekke det litt. Hjalp det altså. Må leke seg til motivasjon når det mangler.
 11. Deli - spirrevipp pyrre

  Woho for flinke rallyhunder. Og herlig kommentar på ståen da. Deilig å se at dere koser dere selv om aktiviteten er litt annerledes enn det du opprinnelig hadde tenkt deg. Noen ganger blir det sånn at man må velge litt annerledes enn det man trodde man skulle.
 12. Valpegjengen 2018

  Etter Dimma? Eller forresten jeg er sikker på at jeg kjenner oppdretteren. Haha så gøy.
 13. Blondie's hofte og ryggsmerter

  Tips, Røros dyreklinikk har veldig dyktig veterinær med spesialutdanning på kiropraktikk. Fikk mye hjelp der til ryggvondt hund, evt Kiropets på Stjørdal. God bedring til Blondie
 14. Gjeterhund

  Pyreneisk gjeterhund med korthåret hode, liten nett bc tispe med lite pels, mudi, malle, hollandsk gjeterhund, bruksterv ala Tesla til @Christine. Det er de jeg kom på i farta. dette er rent overflatisk og med tanke på utsende seff.
×