Gå til innhold
Hundesonen.no

Rocket

Medlemmer
 • Innholdsteller

  3,051
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

2,147 Excellent

4 følgere

Om Rocket

 • Rang
  Bow ties are cool
 • Bursdag 06/21/1993

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Rogaland
 • Hunderase
  Hundeløs
 • Mine dyr
  Pinglepusen Luna

Nylige profilbesøk

9,920 profilvisninger
 1. Tråden om hest..

  Her slippes hester rett inn i flokken, både på utegangen eller i den flokken de skal stå i på stall. Har man mye hest introduseres de gjerne 1 etter 1 ut til den nye, om områdene ikke tillater at hele flokken springer i hver sin retning etc. Det krever jo at man kjenner flokken så man vet hvilken rekkefølge man skal slippe dem ut på da. Noen blir jo cocky uten lederen tilstede, mens andre helst burde få møte den nye alene først etc. Blir jo gjerne litt lyd og flashy oppvisning før det roer seg. Og så er vi alltid oppmerksomme på at alle får spise i flokken. Så maten er spredd på minst like mange plasser som antall hester. Ved ny hest, flere steder. EDIT: Dette ble litt OT, men noen putta på en femmer. xD Vi har 2 hester som ikke fungere spesielt godt sammen hos "oss", disse står i forskjellige flokker. La oss kalle dem V1 og V2. Ikke at det blir voldsomt eller skader eller noe, men de bare liker ikke hverandre spesielt godt. Valakker begge to. Går helt fint å ha dem sammen på sommerbeite, men det er jo 1400 mål også da, så de har mer en god nok plass der. 2 andre valakker har litt samme greia, så de har også blitt skilt, la oss kalle dem V3 og V4. Så vi har til vanlig stallhestene delt i 2 flokker. I den "lille" paddocken står hingst, V1 og V3. I den store paddocken står 2 hopper, V2, V4 og 2 andre valakker. Gamle varmblodsen på stallen er heller ikke spesielt fan av ispelsene, så han og en annen senior står i en avgrenset del av luftegården i en senior utegang, med tilgang på skjul i den gamle møkkakjelleren, bare slått ut en vegg av. De kan være sosiale over tråden med den store stallflokken om de ønsker. På utegangen har vi hoppeklubben bitch, de 2 sorte frøknene. Så en gjeng valakker hvorav en er litt outsider. Noe som er rart, for han var vist meget sosial der han sto før. Så det er veldig flokkavhengig hvordan den enkelte hest er. Jeg har aldri vært med på å måtte skille hester faktisk, jeg kjenner derimot folk som har måtte hente hesten sin på beite etter 12 timer fordi den hadde blitt "hingst" og så ekstremt opptatt av å passe på sine nye hopper at han hadde slitt så enormt med hov at han var blitt skikkelig sårbeint.
 2. Ny valp, hvor skal jeg begynne?

  Valpekurs! Fint for det sosiale for både deg og valpen, og så får du hjelp til det mest basic sakene. og om kurset er bra, verktøy å bruke i fremtiden.
 3. Håndarbeidstråd!

  Nei, fant vel i grunn aldri utav det der. Men jeg bruker typen som heter 550. Eller 550 type 3.
 4. Det dukker nok opp en bestilling sånn plutselig en dag skal du se.
 5. Det klør i fingrene etter å handle hundeutstyr igjen! Du som har langpelser, hvordan synes du det fungerer med sånne skinnhalsbånd med de naglene og sånn på? Blir det noe slitasje der? Det turkise var bare kjempefint! Og kan du lage bredere enn 2cm? Har ei venninne som med all sannsynlighet ender opp med staff eller bull terrier etterhvert, og kan hende et slikt halsbånd kunne blitt en fin gave
 6. Perfect Image Loving Me -Liste

  Pen frøken!
 7. Kva meiner DU bør være med på eit kvalpekurs?

  Nå er jeg stadig vekk med å ser på eller hjelper smått til på valpekurs og jeg kommer til å delta for denne instruktøren når jeg selv får valp igjen, rett og slett fordi jeg synes hun har et fint oppsett for valpene. Fokus på å gi dem tid til å være hund, pauser innimellom og la dem hilse på hverandre etc. Samtidig så kjører hun økter med momenter. Pri nr 1 er kontakt, så går man videre til sitt, gå pent, dekk, innkalling osv. Hun kjører ikke teori, men man står alltid og snakker litt i starten og slutten av kurstimen, samt deltagerne får mail etter hver kurskveld med en eller to tema. (Giftige ting, fôring +++) De får også tilbud om å delta på en helgedag med innlæring av spor med valpene etter endt kurs.
 8. En annen ting å tenke på er jo at kanskje noen av tispene er ute på fôr? Noen gjør jo fint lite annet enn å drive med hund/oppdrett og da har de jo tid til mer enn det andre ville hatt. Så det trenger jo ikke å være en negativ ting. Men du må nesten gjør opp din egen mening. Møt hundene og folkene, eventuelt se om du får snakket med tidligere valpekjøpere etc.
 9. Hvordan var valpetida med hunden din?

  Helt herlig, og helt ******. Fra denne lille søte fløffi engelen: Til dette lille trollet som bet hull på utallige gensere, gnagde på vedkubbene, pissa på teppene, hang i buksebeina mine osv. (Dette er forøvrig ett av få bilder hvor du ser blindspotten hans i øyet. ) Nei, valpetid er igrunn ikke den værste synes jeg. Den er mest koselig. Når de er ufyselige pubertetsklyser med tette ører og hormoner som tytet ut alle veier og tidvis gir beng i deg. DEN perioden var helt ****** med Rocky. Og det på tross av at han var en valp som bet MYE. Det slapp vi i det minste når han var pubertetsklyse.
 10. Akkurat nå APRIL

  Samme her. Jeg får konsekvent huslånet oppført på meg, men ikke så rart siden jeg står som hovedlånetager og søsteren min som medlånetager. Men fryktelig irriterende å måtte endre det hvert eneste år!
 11. Reptiltråden

  Spennende lesing @Cams! Jeg sitter med samme inntrykket som det du skriver, at det er like greit for juvenile slanger å ha dem i rack system, og så vente med "skikkelig" terrarium til de er voksne nok. Ang glass vs plast. Vil det være bedre med terrarium i f.eks plexi glass istedenfor? Aner ikke om det er noe å ha dyr i, men sånn rent varmemessig tenker jeg. Jeg har ikke satt meg altfor mye inn i hold av snok enda, da jeg vet det nok er en god stund før jeg potensielt anskaffer en, men er spennende å følge med i div grupper, og ikke minst lese det du skriver her! Jeg sier som quest, please do continue!
 12. Bullmastiff eller lignende

  Bumper denne. De flytter nå til hundevennlig leilighet snart, så regner med jakten på hund starter etterhvert også. Jeg vil tro at også staff er aktuelt for dem, selvom det er en mindre hund. Nå jobber venninnen min mer, og hun har også skaffet seg hest. Jeg ser dermed for meg at hunden nok blir å være med henne i stallen, i hvertfall på dager hvor hun reiser i stallen før jobb. (Turrytter, kan ri ganske langt og med variert tempo. Hesten vil nok også bli kjørt mer med fremover.) Barnet bor nå også mer hos dem enn tidligere, og det er ikke umulig det blir familieøkning etterhvert. Så en hund som fungerer med barn er viktig. Jeg holder fortsatt en knapp på at bullmastiff kan passe dem godt.
 13. Valpegjengen 2018

  Håper og få en avklaring ila april om jeg kan søke på det jeg vil søke på, og går søknaden igjennom (3mnd behandlingstid - så juli/august) så kan det hende at bosituasjonen min blir endret ila siste halvdelen av året til å tillate hund igjen! Så har jeg max flax, så blir det 2018 eller 2019 valp på meg!
 14. Hvor har du godbitene?

  Opplevde det samme med gamlingen min i forifjor. Hadde litt mye jakker i gangen, så en av mine hadde falt ned, og den var det, eller hadde vært godbiter i. Eller smuler av godbiter, who knows med det matvraket. Ble hull i den lomma gitt. Han var heldigvis grei og kun ødela på innsiden av jakken da, så den var fremdeles brukendes i regn.
 15. Reptiltråden

  Ang habitat til slanger, hvordan har dere som har eller har hatt slanger løst dette? Ser det er forskjellige meninger ang dette på div facebook grupper. Noen som har pene og "store" terrarier hvor slangene ikke trives og andre som har "hyllesystem" med enklest mulig løsninger hvor slangene virker å stortrives. Og alt midt i mellom såklart.
×