Rocket

Medlemmer
 • Innholdsteller

  2,921
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

4 følgere

Om Rocket

 • Rang
  Bow ties are cool
 • Bursdag 06/21/1993

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Rogaland
 • Hunderase
  Hundeløs
 • Mine dyr
  Pinglepusen Luna

Nylige profilbesøk

9,330 profilvisninger
 1. Jeg føler så inderlig med deg. I august var det 4år siden min egen mamma ble tatt altfor tidlig fra oss av brystkreft. En forbanna drittsykdom rett og slett. Kondolerer så mye.
 2. For en herlig gjeng, søøøte fleecevalper! Elsker navnet til Polly-Esther! Regner med det er en vri på polyester? Love it!
 3. Jeg sto og longerte hest idag da himmelens sluser åpnet seg. Vi ble fort ferdige for å si det slik. Jeg har fint lite imot moderat regn, men når du omtrent kan svømme så synes jeg det blir litt mye.
 4. Tips til best mulig måte å lagre hundeutstyr på? Regner med mesteparten av Rocky sitt kan brukes på ei Collietispe i fremtiden, i hvertfall det stillbare, han var jo en kraftig kar på tross av sine 40cm. Kan jeg vaske selene og sånn i vaskemaskin uten å ødelegge dem? Har gjort det med billig greier før som jeg ikke har vært redd for, men er usikker på om jeg har lyst å gjøre det med Zero selen osv om det er sjangs for at det blir ødelagt. Blir å lagre det på garajseloftet her. Det er jo under tak og sånn,men luftfuktigheten kan jo bli høy og er det sol kan det bli relativt varmt. Burde jeg gå for luftett plastkasse eller ei vanlig pappeske tro?
 5. Måtte ta meg i å ha dårlig samvittighet for å være lenge borte og ikke gå tur siste dagene... veeeeeel. Ganske ubegrunna nå gitt, rart hvordan slike vaner sitter i! Tur blir jeg jo å fortsette med da for min egen del, den firbente pinglepysen bryr seg ikke om hvor mange timer jeg er borte så lenge hun blir sluppet inn på kvelden.
 6. Stor klem til deg også @Bananen Og til deg @Pixie En vanskelig avgjørelse å ta, håper du finner en løsning på det, enten det går ene eller andre veien mtp omplassering og oppdretteren osv. ----- Tusen takk for klemmer alle sammen!
 7. Fryktelig merkelig å ikke ha hund lenger. Reagerer på hver minste lyd og tenker "hva er det nåååå han har funnet/driver med" også er det ingen Rocky som driver med pøbelskap her lenger. ----------------------- Kan jo skrive det her for de som måtte lure. På toppen av alt som har vært siste året etter leversvikten så fant vi nå etter en akutt time rett og slett brokk i baken på ham, prostataen lå ikke der den skulle og urinblæren kunne fort gått gjennom og skapt store smerter. I tillegg fant vi en klase med cyster, som var grunnen til at jeg i det hele tatt reiste til dyrelegen med ham, da han plutselig en morgen var hoven bak, "rumpa" stakk omtrent 5cm lenger ut enn normalt. Det viste seg å være disse cystene hvor noen var mikroskopiske og andre svære og veskefylte. Her var det også inflammasjon. Dyrelegen nevnte igjen kreft som en mulig årsak. Etter en uke på onsior så ble valget tatt at han skulle få slippe mer nå.
 8. Verdens beste beaglepøbel. 05.02.2007 - 05.09.2017 10,5 år fikk vi sammen før kroppen din ikke ville mer. Du har lært meg så innmari mye om hund, atferd, trening, ansvar, selvinnsikt osv. Selvom du nok var helt feil rase for oss som førstegangseiere, så har vi hatt det fint sammen du og jeg. Jeg gråt i frustrasjon mer en en gang når jeg var 14 og sto der med en hormonell stabeis av en 1 åring, men jeg har minst trippelt så mange gode minner fra samme tid. Alle de fine turene vi har vært på, bl.a til prekestolen, månefossen, hundrevis av turer til dalsnuten, ragnhildsnuten og vedafjell. Du var der gjennom mine tyngste depressive perioder, som etter mamma døde. Finnes ikke bedre trøst en myke beagleører å kose på og hele deg sittende på fanget. Det er himla tomt og rart her uten deg. Håper det gror busker med pølser på der du er nå, og at du er med både mamma, farfar og Jossepusen vår. Sov godt vennen min.
 9. Jaja, ikke har jeg samboer lenger og bosituasjonen har endret seg drastisk. Mindre aktuelt å ha en til hund her jeg bor nå, men om alt går slik jeg håper nå, så får vi solgt leiligheten i Volda før vi i utgangspunktet hadde tenkt. Og om søs blir med å invisterer i nytt her i området, som jeg kan bo i, så er plutselig bosituasjonen ordnet også. Da mangler kun det økonomiske. Nå tar jeg meg jo råd til å ha hest på fôr da siden jeg bor ekstremt billig midlertidig, men den kan "overføres" til eier igjen omtrent på dagen.
 10. Mynder er jo allerede på lista over raser jeg kunne tenkt meg i fremtiden, men da whippet og italiener. Skal jeg ha noe større er definitivt en adoptert x løps grey på lista over potensielle anskaffelser.
 11. Oh noes! Shopoholikeren i meg elsker secretly dette her da. Lommeboka, not so much.
 12. Siddis er en fin kursholder synes jeg, om du ønsker en mindre kursholder så kan jeg virkelig anbefale Merete Stokkenes! Hun er tidligere politihundfører og holder div kurs på sviland. Du finner henne på facebook, kursagenten og nettsiden hennes. (Dog er de to sistnevnte litt utdaterte, eller var i hvertfall sist jeg sjekket)
 13. Hvorvidt ting blir jukset med aner jeg ikke hvor utbredt det er, men mora til dette kullet er da ikke så kortneset? På siden hennes så ser du henne i profil, synes ikke hun er mye kortere enn sønnen? Forskjellen såvidt jeg kan se er at hun er ferdig mtp bredde osv. Og hennes foreldre igjen Lanzilo og Chaya er heller ikke fullstendig inntrøkte i trynet. Dog er de tyngre og lanzilo mer mot den trøkte typen enn chaya, for alt jeg vet har det skjedd noe der, men hvorfor spekulere i det? Bashiri, mor til chaya er enda kortere igjen(Og også far, pitmanns rambo), så det er jo tydelig at dette er noe de har jobbet med i mer enn 1 generasjon. Far til Flint sin oppdretter ser også ut som om de avler mot lengre neser: https://www.vombueffelboden.ch Kullet han er ifra: https://www.vombueffelboden.ch/welpen/k-wurf/ Faren hans igjen ser jo ikke så bra ut, men mora hans er ikke så værst. Og ja nå hang jeg meg opp i nesen, fordi det tydeligvis er umulig å tro at nesen kan bli forlenget på forholdsvis kort tid, selv med målrettet avl. Jeg vet ikke hva du legger i såkalte kjøleturbiner? Har du et mer anatomisk navn på dette? Jeg sier ikke at litt lengre nese magisk fikser alt, men jeg er positiv til at det skjer! At det er fokus på at hundene skal ha det bra! Denne oppdretteren (Hawbucks) er jo også veterinærassistent så jeg regner med at det ligger litt kunnskap bak valgene hun tar i avlen sin og at hun har sett nok lidende individer av rasen.
 14. Jeg skal ikke uttale meg om noe særlig, men jeg ser ingen tegn til photoshopping på bildet av Arnie. Og Flint er etter denne kombinasjonen: http://www.hawbucks.nl/franse-bulldog/en/litter-1-parents/ Stammtavle navnet hans er Hawbucks Valar Morghulis. Oppdretteren omtaler også denne artikkelen på sin facebookside, bare å søke henne opp om ønskelig. Hun heter Chantal van Kruining. Her er bl.a et bilde hun har postet av kullet, mangler den ene som bor i finland. Den brune er moren. Og den med mest hvitt er faren De er jo ikke mer enn ca 5 mnd gamle så hodet er jo ikke ferdig enda, men det ser jo lovende ut rent snutelengdemessig. Det virker forøvrig som om pusteevnen er viktig for denne oppdretteren, bare se på helsetestene som er oppført på moren sin side. Der blir det nevnt bl.a bløtvev i ganen osv. Det ser jo også ut som om neseborene er godt åpne på alle sammen. EDIT: Her er forøvrig Flint på den nederlanske kennelklubben sine sider: https://www.houdenvanhonden.nl/generaties-gezondheid-online/hond-details/?id=0016705523074314 Så hvor du har det fra at han er blandet med noe forstår jeg ikke? Svjv så er de under FCI?