Gå til innhold
Hundesonen.no

Rocket

Medlemmer
 • Innholdsteller

  3,067
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

2,153 Excellent

4 følgere

Om Rocket

 • Rang
  Bow ties are cool
 • Bursdag 06/21/1993

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Rogaland
 • Hunderase
  Hundeløs
 • Mine dyr
  Pinglepusen Luna

Nylige profilbesøk

10,162 profilvisninger
 1. Islendingen Salka (collie-blanding)

  Dette takler du helt fint! Hest og hund er ikke såååå ulikt egentlig, mye samme prinsipper. Velkommen hit forresten!
 2. Chihuahua tispe som markerer inne.

  Av den ene gangen jeg personlig har sett det skje så opplevdes det som markering. Eier er også sikker på at det er markering. Jeg tenker ganske likt som dere rundt det, skal passe hunden som det gjelder neste uke så får jeg komme tilbake og oppdatere dere på hva jeg tenker da heller. Nå bor det ikke hund lenger i huset jeg bor i så spørs om det blir en problemstilling der, men vi får se. Har jo kattekasse på rommet pga katten som er inne på natten, så det kan jo trigge en slik atferd det også.
 3. Har ei venninne som har overtatt ei chihuahua tispe på 1,5 år som marker inne, både hjemme og på besøk, men mest på besøk. Skal sies hun har løpetid nå. Kan det være hormonelt betinget eller noe annet? Og er det noen som har erfaring med at kastrering da løser dette.
 4. Podcast!

  Det synes jeg også i starten.
 5. Podcast!

  For de av dere som sliter med å sovne/sove. Har hjulpet meg enormt! Trenger gjerne noen forsøk før det funker, men jeg er veldig glad jeg ga det 2 sjangser selv. Sleep With Me Er å finne på de fleste podcast apper.
 6. Hahaha ja, ikke sant! Regner ikke med noe sånt lever lenge, men om det så bare er 5 minutter med underholdning så er det jo noe. Aldri vært borti problemstillingen selv. Rocky lekte så himla sjelden med leker, han hadde alle sine fra valpestadiet til.. ja, vel jeg har dem enda. Staffen fikk Kong Wubbaen og den var død ila minutter. Regner ikke med gummien var særlig god lenger i den da mtp at den var 10år gammel. Min venninne ønsker å kunne gi tyggebein, men pga allergien så må han nesten igjennom en og en proteinkilde fremover så hun finner ut hva han kan få. --------------- Takk for tips alle sammen! De skal videreformidles!
 7. Ei venninne har overtatt en Staff på 2år og trenger tips til gode leker/aktivisering saker som holder litt mer enn 1 dag. Tauknuter etc er et populært og forholdsvis billig tidsfordriv pr idag. Jeg har foreslått tennissball i en gammel ullsokk etc med knute på som et billig alternativ. Regner dog med han dreper det.rimwlig fort. Til nå ser det ut som den sorte kongen han fikk med er det som overlever lengst, men den er på god vei til å bli delt i to den også. Kan nylonbein eller reinsdyrhorn være et alternativ? Han har allergi mot noe, så tyggeben må introduserer sakte til man vet hva han ikke tåler. (Forrige eier mistenkte svin, men han tåler leverpostei.) Jeg tenker å lage flisfletter eller noe til dem til jul. Rimelig å lage så gjør ikke noe om de drepes kjapt. Noen tips?
 8. Den store navnetråden

  Har hatt en Rocky. Når vi hentet ham vurderte vi også Rambo. Har noen potensielle navn på liste for nestemann, men må nesten se hvilket hun passer. Akkurat nå er hun bare tiltenkt og sterkt ønsket så tiden vil vise når det måtte bli. I nær omkrets akkurat nå har jeg en Scotty og Blekk. (Også kjent som blekkie/blackie, blekkulf, snottleif, scott, langbein, fjertleif, grisen osv ) Jeg driver med foto og kunne tenkt meg en hund hetende Iso, men det er en schäfer hannhund i mitt hode. Og det har jeg ikke planer om.
 9. Godbitbag.

  Det stemmer, men jeg betaler ikke 300kr for den Har hørt med iPet om de kan ta den inn til meg ved neste bestilling hos levrandør.
 10. Godbitbag.

  Den dukket opp her nå også.
 11. Godbitbag.

  Kommer bare til forsiden via linken din. Hvor finner jeg den på siden?
 12. Godbitbag.

  Hallo! Fant ikke en nyere tråd om godbitbager, så tenkte det var like greit å starte en ny. Hvilke godbit bager bruker dere? Hvilke anbefaler dere og hvilke anbefaler dere ikke? Jeg elsket min fra Belcando, men finner ingen som selger den fra en side jeg tørr å kjøpe fra, så da ser jeg etter alternativer. Tenkte å kjøpe en i gave til ei venninne som nylig har fått seg hund igjen.
 13. Nå er det 11år siden jeg hadde valp sist, men jeg har nå gjort meg opp noen tanker om hva jeg skal gjøre når nestemann kommer i hus. Innom forskjellig miljø, ta buss/tog, turer nye steder. Kontakt, kontakt og atter kontakt. Klikkerlyd. Jeg er driiiitkul/lekelyst. Generell håndtering/negleklipping/børsting etc. Innkalling. Gå pent i bånd. Så div andre øvelser etterhvert.
 14. Jente (9) skambitt av rottweiler

  Triste greier... Stakkars, stakkars 9åring. For en forferdelig opplevelse. Dessverre møtt et par særs skumle individer av rasen siste året. Den ene hadde heldigvis eiere som hadde kontroll, den andre. Not so much. Heldigvis hadde de tatt steget å gå kurs da, så de fikk hjelp. (Der jeg møtte begge to, forskjellige kurs dog. ) Rottweiler er en av rasene jeg godt kunne tenkt meg selv en dag, kjente en særs kjekk tispe for flere år siden som virkelig viste hvor god og snill rasen kan være. Håper det snur og det blir mindre av de skumle individene. (Forøvrig når vi er inne på urapporterte bitt, en hund til en bekjent ble nettopp avlivet etter å ha bitt 1åring deres uprovosert. Det var en Sankt Bernardshund)
 15. Akkurat nå august 2018

  Hadde jeg hatt klarsignal fra banken og allerede fått solgt i volda hadde jeg lagt inn bud på dette nuh. https://www.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=126897163&fks=126897163 Jeg er SÅ klar for å flytte herifra nå. Savner privatliv.
×