Jump to content
Hundesonen.no

Rocket

Medlemmer
 • Content Count

  3144
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Rocket last won the day on January 15

Rocket had the most liked content!

Community Reputation

2246 Excellent

4 Followers

About Rocket

 • Rank
  Bow ties are cool
 • Birthday 06/21/1993

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Rogaland
 • Hunderase
  Venter på valp!
 • Mine dyr
  Pinglepusen Luna

Recent Profile Visitors

11221 profile views
 1. Rocket

  Akkurat nå - januar

  Det lurte jeg også på når Rocky ble 8.
 2. Rocket

  Valpegjengen 2021

  Ja det forstår jeg godt!! Jeg hadde egentlig lyst å få til en tur ved 6 uker selv, men så skal jeg plutselig overta leilighet og flytte akkurat den helgen der! Så da utgikk det. Lang reisevei her også, Sandnes til Flisa. Og har ikke lappen selv enda, så må enten ta fly/tog eller få noen andre til å kjøre. Og i disse korona tider så frister ikke de to første noe særlig. 👀 Men det er alt verdt det når man sitter der med valpen sin endelig!
 3. Rocket

  Akkurat nå - januar

  Lykke til! Ja det er virkelig med livet som innsats noen steder hvis man ikke har brodder 😂 Gikk på rygg på vei til bussen igår. Gikk heldigvis bra da, var godt polstret i vinterjakke og slo ikke hodet. Ei venninne av søstera mi gikk det værre med, trodde ikke hun trengte brodder rett utafor huset sitt og det endte med brudd i ankelen. Så det sto i avisen at bare i går var det nesten 60 beinbrudd sykehuset fikk inn! På en "vanlig" dag er det kanskje 20.
 4. Rocket

  Valpegjengen 2021

  Ah, ja skjønner det! Og helt sant! Blir gøy å se hvordan de utvikler seg fremover da!!! Nesten værre å vente etter de er født synes jeg, for de er så himla søte! ❤️
 5. Rocket

  Valpegjengen 2021

  Spennende!!!! For en søt gjeng!! ❤️ Har du noen preferanser på farge eller er det tegninger som er viktigest sånn rent utseendemessig for deg? Springere er så himla søte!!! Også så deilige myke ører. 😍
 6. Rocket

  Valpegjengen 2021

  Åh det er så spennende!!!
 7. Rocket

  Valpegjengen 2021

  Du må oppdatere oss når de kommer!
 8. Rocket

  Valpegjengen 2021

  Spennende!!!!! Krysser fingrer for at det dukker opp ei tispe til deg!
 9. Rocket

  Valpeskolen

  Ikke fått sett det enda, men det er på planen! 😁
 10. Rocket

  Valpegjengen 2021

  Krysser fingrer for det jeg også! Så altfor, altfor sakte! Har vært 3 år uten hund nå og det har føltes ut som en evighet!! Det skal jeg gjøre! Kameraet kommer til å gå varmt når jeg får henne hjem! Hobbyhund og potet! Så lenge koronaen tillater det så blir det noen utstillinger i hvert fall! Dit jeg flytter så har jeg endeløse grusveier omtrent rett utenfor døra, så blir nok å kjøpe kickbike når hun blir eldre! Jeg driver også egentlig med hest (har ikke egen, men får låne av kjente) så hun skal også få bli med på rideturer når innkallingen etc er på plass. Jeg syns også det er veldig gøy å trene hund, så blir nok å prøve oss på lydighet/rally etterhvert. Og ikke minst så blir nok noe spor/ettersøk som hjernetrim, og så har jeg lyst å delta på smeller/nosework kurs! Og så er vil vel en gjeng som håper på å få til et Tore Lislevand kurs, ble dessverre avlyst ifjor da han fikk sjangs å bli med på MH (Tror jeg) med hunden sin akkurat den helga vi egentlig skulle dit, var ikke akkurat flust av dem i fjor sånn jeg forsto det, så forstår godt han prioriterte den!
 11. Rocket

  Valpegjengen 2021

  Plutselig en dag så er det din tur! Jeg har ventet noen år på at omstendighetene skulle passe med ny hund, og endelig gikk det i boks!
 12. Rocket

  Valpegjengen 2021

  Haha ja ikke sant! xD Pus er bare herlig! Nå er det offisielt da, selvom vi har sett at det går i den retning tidligere så tok Lill et valg nå. Og tric tispen blir min!
 13. Rocket

  Akkurat nå - januar

  Tusen takk dere!! Ja, omtrent så perfekt som det går! Det er i Rogaland ja, mer spesifikt Sandnes kommune. Forholdsvis dyrt med mindre du ser litt mer i utkantstrøk som forsand, høle etc. Og ja, enig, et slikt prisfall svir! Vi solgte selv med tap tidligere i år i Volda, men heldigvis ikke så mye.
 14. Rocket

  Mål 2021

  Kan endelig bli med her igjen også! Limit 1. Overleve valpe og unghundtiden. 2. Valpekurs 3. Spor eller Smeller/Nosework kurs? 4. Lydighets/Grunnkurs kanskje? 5. Trene jevnlig med venner/lokale klubben. 6. Gå masse fine turer og kose oss sammen! Meg selv 1. Flytte uten å slite meg helt ut. 2. Ikke få korona! 3. Ta lappen. 4. Gå litt ned i vekt/trene jevnlig.
 15. Rocket

  Valpegjengen 2021

  Vet ikke om dette funker, men Lill la ut video av gjengen i kveld på kennel siden! https://fb.watch/30EwAi4GHG/
×