Gå til innhold
Hundesonen.no

Rocket

Medlemmer
 • Innholdsteller

  3,055
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

2,152 Excellent

4 følgere

Om Rocket

 • Rang
  Bow ties are cool
 • Bursdag 06/21/1993

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Rogaland
 • Hunderase
  Hundeløs
 • Mine dyr
  Pinglepusen Luna

Nylige profilbesøk

9,992 profilvisninger
 1. Akkurat nå august 2018

  Hadde jeg hatt klarsignal fra banken og allerede fått solgt i volda hadde jeg lagt inn bud på dette nuh. https://www.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=126897163&fks=126897163 Jeg er SÅ klar for å flytte herifra nå. Savner privatliv.
 2. Akkurat nå august 2018

  Du vet du savner hund, når å sitte å titte på en valp som leker med eieren sin oppleves som dagens høydepunkt. Og idag så jeg en whippet.
 3. De selger mange forskjellige størrelser her!: https://www.paracord.eu/Dogs-Horses#filter:8ee7df3e4f24329cb8a3160a1cf0157e Jeg har ikke kjøpt kjettinge og ringer der selv, men har handlet PP(M) cord. EDIT: Forresten, lekene dine, overlever de heftig lek med f.eks staff? Har ei venninne som med all sannsynlighet kjøper seg staff ila høsten og den må jo nesten få seg skikkelig kaninleke, ikke sant?
 4. Dine favorittraser - kun basert på utseende

  Jaaaa, både åg? Jeg synes fremdeles alle rasene er pene hunder, men om de er på toppen av favoritter? njæ, kanskje ikke? APBT og Amstaff er fremdeles på lista, jeg er veldig svak for atletiske bullehunder. <3 En pen doberman er fremdeles to die for. Collie, både lang og korthår har krøpet opp på lista. Jeg er generelt svak for hunder med hoder som dalmisen og beaglen. Har nok mye med Rocky å gjøre. Jeg har også sansen for de fleste mynder, f.eks saluki synes jeg kan være meget pene!
 5. Valpekurs Sandnes/Stavanger?

  Kan anbefale Merete Stokkenes, starter nytt kurs 21.August. Tidligere hundefører i politiet bl.a. Flink og oppegående dame! Trener positivt. Du kan finne henne via Kursagenten eller Facebook. Tror kursene fylles opp rimelig kjapt, så lurt å ta kontakt snart. Mye fokus på at valpene får hilse på hverandre og sosialiseres slik, og også at de får nok av pauser. Enkle kommandoer som Sitt, dekk, gå pent i bånd etc. EDIT: Kan også anbefale Siddis, gikk der med min forrige hund for 10år siden. Veldig, veldig fin opplevelse!
 6. SBT men uten hundeaggresivitet?

  Fransk bulldog? Kan i så fall anbefale å ta en kikk på hawbucks i Nederland. Jeg holder et øye med dem for min egen del for fremtiden.
 7. Min neste hund *drømmetråd*

  Det blir mer og mer aktuelt! Har vel anslått at jeg forhåpentligvis har fått solgt leiligheten i Volda og kjøpt meg noe her i Rogaland innen de neste 6 - 12 månedene!!! Spørs på hvor kjapp papirmølla er så jeg kan få klarsignal fra bank til å kunne få lån, og deretter markedet, håper salget der oppe går fort! Krysser alt jeg har for at vedkommende jeg venter på nå er tilbake i midten av august og at det ikke drar ut lenger. Rasen er fremdeles den samme. Kjønn: Tispe. Navn: Har et på lager som jeg er rimelig sikker på at jeg vil bruke, men må nesten se når valpen er i hus om det passer den. Farge: Fremdeles veldig lyst på BM, men tiden får vise hva jeg ender opp med. Rocky er jo dessverre ikke her lenger, og savnet etter hund er stort. Ei venninne skal antageligvis snart skaffe seg en staffe, og jeg tror jeg nesten gleder meg mer enn henne.
 8. Tråden om hest..

  Her slippes hester rett inn i flokken, både på utegangen eller i den flokken de skal stå i på stall. Har man mye hest introduseres de gjerne 1 etter 1 ut til den nye, om områdene ikke tillater at hele flokken springer i hver sin retning etc. Det krever jo at man kjenner flokken så man vet hvilken rekkefølge man skal slippe dem ut på da. Noen blir jo cocky uten lederen tilstede, mens andre helst burde få møte den nye alene først etc. Blir jo gjerne litt lyd og flashy oppvisning før det roer seg. Og så er vi alltid oppmerksomme på at alle får spise i flokken. Så maten er spredd på minst like mange plasser som antall hester. Ved ny hest, flere steder. EDIT: Dette ble litt OT, men noen putta på en femmer. xD Vi har 2 hester som ikke fungere spesielt godt sammen hos "oss", disse står i forskjellige flokker. La oss kalle dem V1 og V2. Ikke at det blir voldsomt eller skader eller noe, men de bare liker ikke hverandre spesielt godt. Valakker begge to. Går helt fint å ha dem sammen på sommerbeite, men det er jo 1400 mål også da, så de har mer en god nok plass der. 2 andre valakker har litt samme greia, så de har også blitt skilt, la oss kalle dem V3 og V4. Så vi har til vanlig stallhestene delt i 2 flokker. I den "lille" paddocken står hingst, V1 og V3. I den store paddocken står 2 hopper, V2, V4 og 2 andre valakker. Gamle varmblodsen på stallen er heller ikke spesielt fan av ispelsene, så han og en annen senior står i en avgrenset del av luftegården i en senior utegang, med tilgang på skjul i den gamle møkkakjelleren, bare slått ut en vegg av. De kan være sosiale over tråden med den store stallflokken om de ønsker. På utegangen har vi hoppeklubben bitch, de 2 sorte frøknene. Så en gjeng valakker hvorav en er litt outsider. Noe som er rart, for han var vist meget sosial der han sto før. Så det er veldig flokkavhengig hvordan den enkelte hest er. Jeg har aldri vært med på å måtte skille hester faktisk, jeg kjenner derimot folk som har måtte hente hesten sin på beite etter 12 timer fordi den hadde blitt "hingst" og så ekstremt opptatt av å passe på sine nye hopper at han hadde slitt så enormt med hov at han var blitt skikkelig sårbeint.
 9. Ny valp, hvor skal jeg begynne?

  Valpekurs! Fint for det sosiale for både deg og valpen, og så får du hjelp til det mest basic sakene. og om kurset er bra, verktøy å bruke i fremtiden.
 10. Håndarbeidstråd!

  Nei, fant vel i grunn aldri utav det der. Men jeg bruker typen som heter 550. Eller 550 type 3.
 11. Det dukker nok opp en bestilling sånn plutselig en dag skal du se.
 12. Det klør i fingrene etter å handle hundeutstyr igjen! Du som har langpelser, hvordan synes du det fungerer med sånne skinnhalsbånd med de naglene og sånn på? Blir det noe slitasje der? Det turkise var bare kjempefint! Og kan du lage bredere enn 2cm? Har ei venninne som med all sannsynlighet ender opp med staff eller bull terrier etterhvert, og kan hende et slikt halsbånd kunne blitt en fin gave
 13. Perfect Image Loving Me -Liste

  Pen frøken!
 14. Kva meiner DU bør være med på eit kvalpekurs?

  Nå er jeg stadig vekk med å ser på eller hjelper smått til på valpekurs og jeg kommer til å delta for denne instruktøren når jeg selv får valp igjen, rett og slett fordi jeg synes hun har et fint oppsett for valpene. Fokus på å gi dem tid til å være hund, pauser innimellom og la dem hilse på hverandre etc. Samtidig så kjører hun økter med momenter. Pri nr 1 er kontakt, så går man videre til sitt, gå pent, dekk, innkalling osv. Hun kjører ikke teori, men man står alltid og snakker litt i starten og slutten av kurstimen, samt deltagerne får mail etter hver kurskveld med en eller to tema. (Giftige ting, fôring +++) De får også tilbud om å delta på en helgedag med innlæring av spor med valpene etter endt kurs.
 15. En annen ting å tenke på er jo at kanskje noen av tispene er ute på fôr? Noen gjør jo fint lite annet enn å drive med hund/oppdrett og da har de jo tid til mer enn det andre ville hatt. Så det trenger jo ikke å være en negativ ting. Men du må nesten gjør opp din egen mening. Møt hundene og folkene, eventuelt se om du får snakket med tidligere valpekjøpere etc.
×