Gå til innhold
Hundesonen.no

Rocket

Medlemmer
 • Innholdsteller

  3,049
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

2,145 Excellent

4 følgere

Om Rocket

 • Rang
  Bow ties are cool
 • Bursdag 06/21/1993

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Rogaland
 • Hunderase
  Hundeløs
 • Mine dyr
  Pinglepusen Luna

Nylige profilbesøk

9,778 profilvisninger
 1. Perfect Image Loving Me -Liste

  Pen frøken!
 2. Kva meiner DU bør være med på eit kvalpekurs?

  Nå er jeg stadig vekk med å ser på eller hjelper smått til på valpekurs og jeg kommer til å delta for denne instruktøren når jeg selv får valp igjen, rett og slett fordi jeg synes hun har et fint oppsett for valpene. Fokus på å gi dem tid til å være hund, pauser innimellom og la dem hilse på hverandre etc. Samtidig så kjører hun økter med momenter. Pri nr 1 er kontakt, så går man videre til sitt, gå pent, dekk, innkalling osv. Hun kjører ikke teori, men man står alltid og snakker litt i starten og slutten av kurstimen, samt deltagerne får mail etter hver kurskveld med en eller to tema. (Giftige ting, fôring +++) De får også tilbud om å delta på en helgedag med innlæring av spor med valpene etter endt kurs.
 3. En annen ting å tenke på er jo at kanskje noen av tispene er ute på fôr? Noen gjør jo fint lite annet enn å drive med hund/oppdrett og da har de jo tid til mer enn det andre ville hatt. Så det trenger jo ikke å være en negativ ting. Men du må nesten gjør opp din egen mening. Møt hundene og folkene, eventuelt se om du får snakket med tidligere valpekjøpere etc.
 4. Hvordan var valpetida med hunden din?

  Helt herlig, og helt ******. Fra denne lille søte fløffi engelen: Til dette lille trollet som bet hull på utallige gensere, gnagde på vedkubbene, pissa på teppene, hang i buksebeina mine osv. (Dette er forøvrig ett av få bilder hvor du ser blindspotten hans i øyet. ) Nei, valpetid er igrunn ikke den værste synes jeg. Den er mest koselig. Når de er ufyselige pubertetsklyser med tette ører og hormoner som tytet ut alle veier og tidvis gir beng i deg. DEN perioden var helt ****** med Rocky. Og det på tross av at han var en valp som bet MYE. Det slapp vi i det minste når han var pubertetsklyse.
 5. Akkurat nå APRIL

  Samme her. Jeg får konsekvent huslånet oppført på meg, men ikke så rart siden jeg står som hovedlånetager og søsteren min som medlånetager. Men fryktelig irriterende å måtte endre det hvert eneste år!
 6. Reptiltråden

  Spennende lesing @Cams! Jeg sitter med samme inntrykket som det du skriver, at det er like greit for juvenile slanger å ha dem i rack system, og så vente med "skikkelig" terrarium til de er voksne nok. Ang glass vs plast. Vil det være bedre med terrarium i f.eks plexi glass istedenfor? Aner ikke om det er noe å ha dyr i, men sånn rent varmemessig tenker jeg. Jeg har ikke satt meg altfor mye inn i hold av snok enda, da jeg vet det nok er en god stund før jeg potensielt anskaffer en, men er spennende å følge med i div grupper, og ikke minst lese det du skriver her! Jeg sier som quest, please do continue!
 7. Bullmastiff eller lignende

  Bumper denne. De flytter nå til hundevennlig leilighet snart, så regner med jakten på hund starter etterhvert også. Jeg vil tro at også staff er aktuelt for dem, selvom det er en mindre hund. Nå jobber venninnen min mer, og hun har også skaffet seg hest. Jeg ser dermed for meg at hunden nok blir å være med henne i stallen, i hvertfall på dager hvor hun reiser i stallen før jobb. (Turrytter, kan ri ganske langt og med variert tempo. Hesten vil nok også bli kjørt mer med fremover.) Barnet bor nå også mer hos dem enn tidligere, og det er ikke umulig det blir familieøkning etterhvert. Så en hund som fungerer med barn er viktig. Jeg holder fortsatt en knapp på at bullmastiff kan passe dem godt.
 8. Valpegjengen 2018

  Håper og få en avklaring ila april om jeg kan søke på det jeg vil søke på, og går søknaden igjennom (3mnd behandlingstid - så juli/august) så kan det hende at bosituasjonen min blir endret ila siste halvdelen av året til å tillate hund igjen! Så har jeg max flax, så blir det 2018 eller 2019 valp på meg!
 9. Hvor har du godbitene?

  Opplevde det samme med gamlingen min i forifjor. Hadde litt mye jakker i gangen, så en av mine hadde falt ned, og den var det, eller hadde vært godbiter i. Eller smuler av godbiter, who knows med det matvraket. Ble hull i den lomma gitt. Han var heldigvis grei og kun ødela på innsiden av jakken da, så den var fremdeles brukendes i regn.
 10. Reptiltråden

  Ang habitat til slanger, hvordan har dere som har eller har hatt slanger løst dette? Ser det er forskjellige meninger ang dette på div facebook grupper. Noen som har pene og "store" terrarier hvor slangene ikke trives og andre som har "hyllesystem" med enklest mulig løsninger hvor slangene virker å stortrives. Og alt midt i mellom såklart.
 11. Hvor har du godbitene?

  Godbitveske, denne for å være presis: http://www.belcando.com/en/belcando-dog-treat-pouch Så pleide jeg ha en bæsjepose eller lignende oppi for å beskytte mot søl fra pølser f.eks. Hadde en sånn elastisk strikk på utsiden over posen slik at det ikke ble krøll. Fungerte supert! Også har sidelommene perfekt plass til en klikker eller en rull med bæsjeposer.
 12. Reptiltråden

  Ååååååh jeg har også kjempelyst på kornsnok en dag! Ønsker meg en skikkelig rød morph. Kanskje Amel Bloodred eller såkalte "fires". Egentlig generelt de blodrøde liker jeg. Miami er også stilig. Synes også noen av de grå morphene er stilige, f.eks charcoal!
 13. Ja det er jo noe med det. Hva som hadde funka eller ikke for 2 måneder siden skal jeg ikke si noe om for det aner jeg ikke. Moderatorfritt eller ei, det er ikke sikkert det passer for alle. Det forumet jeg er på som er moderatorfritt har mistet medlemmer det også, så det er ikke bare gull og grønne skoger. Det er mange veier til rom, noe fungerer for noen, noe fungerer for andre. Og noen trives med det meste.
 14. Tanken bak moderatorfritt er vel nettopp at folk må tenke seg om selv, og at forumet blir "selv moderert" i den form at motdebatanter sier ifra når noe ikke er greit. Det kan fungere, eller det kan gå åt skogen. Usikker på om det vil fungere med et underforum. Jeg titter i hvert fall sjeldent på hvilket undeforum noe ligger i. Ikke at moderatorfritt ville endret noe for meg uansett ser jeg for meg, jeg er sjeldent i de hete debattene uansett.
 15. Akkurat nå APRIL

  Jeg er fremdeles i Januar.... Snart sommer jo!
×