Jump to content
Hundesonen.no

Rocket

Medlemmer
 • Content Count

  3085
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2170 Excellent

4 Followers

About Rocket

 • Rank
  Bow ties are cool
 • Birthday 06/21/1993

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Rogaland
 • Hunderase
  Hundeløs
 • Mine dyr
  Pinglepusen Luna

Recent Profile Visitors

10795 profile views
 1. Rocket

  Baggen kobbel uten strikk?

  Tror jeg fant det! Bestilte så får vi se. De har dem i grønt, lilla og rødt om noen andre skulle være interesserte. https://www.hundepoter.no/products/ekstra-sterkt-kobbel-til-hund-lilla
 2. Noen som vet hvor jeg får tak i de gode kobbelene fra baggen, men uten strikk? De er vel kanalsydde mener jeg å ha sett i div beskrivelser tidligere. Ønsker helst lilla 😂 Noen som har sett de noen plass? EDIT: Forøvrig usikker på om det er baggen som har hatt de båndene jeg tenker på? De ser i hvert fall veldig like ut.
 3. Rocket

  Halvstrup med stopper

  Må det være i lær? Disse er opp til 88cm: https://ipet.no/produkt/sporty-rope-halvstrup-rosa/ Bildet er av et s/xs, de er mer solide/tykkere i større størrelser. Min lokale musti butikk har disse på salg i butikken, finner dem ikke på nett lenger så antar de skal ut av sortimentet. Ferplast har noen som finnes i større størrelser. Usikker på om dette er eneste fargen, men du kan jo google litt. :p https://www.petxl.no/hundehalsbånd-halvstrup-lilla-12mm Hööks har opp til 65 i disse, men de har lærstopp da: https://www.hooks.no/hund/kobbel-halsband/hundehalsband-og-kobbel/hundehalsband/reflekshalsband-helstrupende-5
 4. Rocket

  Ninja, Noor & Neytiri - collie langhår

  For en fin trio du har altså.
 5. Rocket

  Sele til Chihuahua

  Skal høre med nettdyret om de får inn den.
 6. Rocket

  Sele til Chihuahua

  Takk for tips!! Usikker på om noen her i området selger True Love/Puppia, men skal holde øynene åpne for dem! Hunter skal vi nok få prøvd ut, vet butikken på Kvadrat selger produkter derifra.
 7. Rocket

  Ditt siste kjøp?

  uuups. Har blitt litt til gitt. Et matchende halsbånd til det i Rukka, i en mindre størrelse og i blått istedenfor. Så da har jeg 2 matchende sett. Sånn går det med 50% salg ass. Jeg sikler på et lilla de har også, men har til nå klart å la være å kjøpe det. Det er ikke polstret så... Derimot hadde ipet salg på hele nettbutikken her en dag, og jeg har fulgt med på siden en stund siden de skulle bestille noe inn til meg, men det har desverre vært utsolgt hos grossisten deres. Men siden dette salget dukka opp da så ble det en rosa princess skål til min venninnes chi. 6 klikkere fra Canis, likte så godt de jeg fikk fra canis sitt ranking system en gang i verden at når jeg fant dem hos ipet så kjøpte jeg like gjerne en gjeng siden jeg garantert kommer til å rote vekk en god del av dem. Ja også ble det med ett canvas bur da.. i lilla/rosa, eller "bubblegum" om du vil. Størrelse XXL, så har man noe å eventuelt ta med på utstilling eller ferie, eller bare ha stående som "seng". Katten elsker huler så om ikke min fremtidige hund liker det så kommer katta til å like det. Også sånn halv veis relatert er det jo at jeg handlet paracord og ringer, så blir nok både det ene og det andre utav det også. Både til meg selv og andre. (Tok det som en forskudds feiring på at ting skjer i søknadsprosessen min, så valp er kanskje innenfor rekkevidde nå! )
 8. Rocket

  Sele til Chihuahua

  Takk for tips!!! Ja step in sele har jeg også tenkt på! Jeg har en gammel puppia sele som jeg brukte til Rocky som valp, men den ble for stor i brystet på henne, så hun tråkket bare inni den. 😛 Kan godt hende en mindre sele hadde passet bedre, men ingen av dyrebutikkene vi har vært innom har hatt noe utval av step in seler. Har prøvd på noen kaninseler da, men de havner bak ribbena igjen.
 9. Hei! Har ei venninne som er på jakt etter den optimale selen til Chihuahuaen sin. Hun har vært innom litt diverse, men enten så hater bikkja å gå i det fordi hun synes det er ubehagelig, eller så sklir selen eller gir gnag etc. Pr nå har hun en Julius k9 sele som i det minste flytter båndet litt bakpå bikkja, men den hindrer jo bevegelse i skuldrene og sitter mildt sakt ganske awkward på. Hun har også 2 y seler, 1 polstret y sele, men den synes hunden lite om, noe som fører til at hun går mye bak eier, og da sklir selen fort litt frem og hun tråkker over "midt stolpen" under. Den andre er en litt mindre polstret som fungerer ok, men vi mistenker gir gnag. . Idag handlet hun en helt standard H sele som et kompromiss. Den hindrer ikke bevegelse og flytter båndet bakover på hunden. (Hunden liker ikke når båndet kommer oppi rundt ørene/hodet hennes, noe som er fort gjort når hun går i halsbånd.) men den sklir jo litt rundt da. Og det virker som hun synes den er ok å ha på. Hovedproblemet sitter i at hun har et stort hode ifht nakken, så en sele som gjerne hadde passet godt rundt nakke/bryst kommer rett og slett ikke over hodet, eventuelt må stilles ut og inn hver gang den skal på. Den beste vi har funnet til nå har dette problemet, det er en slik en: https://nettdyret.no/hund/hundesele----trekk/dog-copenhagen-wild-rose-s-sele-comfort-walk_55-26.html Ikke de beste bildene, men som dere ser sitter den ganske godt. Om noen har tips om noe lignende med klips til halsen også f.eks så settes det stor pris på! Et annet problem er også at seler som er store nok til å få over hodet, av de som er i fast størrelse i halsen, ofte blir løse i brystet eller for lange i ryggen og dermed havner bak ribbena igjen. Så kort sakt. Hjelp? 😛 Alle tips mottas med takk!
 10. Rocket

  Valpegjengen 2019

  Jeg hadde glemt akkurat hvor skarpe valpetenner faktisk er. 😂 Jeesus. Liten piraya er han også. Eier fikk nok litt miljøsjokk over hvordan det er å faktisk ha valp, (kun overtatt noenlunde voksne hunder tidligere) så han sov med meg i går natt, da hun skulle tidlig opp på jobb idag. Men dagen i dag har gått vesentlig bedre og han sover nå med henne. 😁 Selvom jeg for øyeblikket bor med det lille søte monsteret. så har han ikke kurert min egen valpesyke. klør i fingrene etter min egen lille dott. ❤️ Så misunnelig på dere alle.
 11. Rocket

  Valpegjengen 2019

  Fremdeles ikke min, men jeg er "tante" til denne også, og denne er faktisk valp. Si hei til lille Lupin, en 8 uker gammel chihuahua/papillon blanding.
 12. Rocket

  Valpegjengen 2019

  Jeg håper inderlig, og krysser fingrer for at 2019 er året for meg. Jeg er dritklar for valp igjen, er et stort savn å ikke ha egen hund lenger. Så jeg håper at jeg ila 2019 kan sette i gang prosessen.
 13. Rocket

  Dette er planene for 2019

  I rekkefølge: - Sparke liv i psykologen og NAV så jeg kan få gang på livet mitt igjen og ikke sitte her på vent i et halvt år + til. - Forhåpentligvis få innvilget ufør. - Selge leiligheten i Volda og kjøpe egen leilighet her. - Få meg hund igjen. Ellers, uten noen rekkefølge: - Fortsette å være bevist på tankemønster og ta tak gradvis der det trengs. (eget selvbilde etc) - Bli strengere i matveien og dermed forhåpentligvis gå litt ned i vekt. - Få tatt teorien og forhåpentligvis også lappen. - Spare mer penger. - Ri mer så lenge jeg har mulighet. - Bli kvitt magesåret eller eventuelt om det viser seg å ikke være magesår alikevel, finne utav hva det er.
 14. Rocket

  Ditt siste kjøp?

  Jeg har et problem. Jeg aner ikke når en valp kommer i hus, jeg har ikke kontaktet oppdretter en gang. Eneste jeg vet er at det blir en gang etter jeg får flyttet. Men handler jeg til den fremtidige hunden? Jepp. Musti har romjulssalg så jeg handlet litt rukka produkter på 50%. Dette i rosa og i turkis. Og dette i rosa/sort Tenkte også å kjøpe en sånn wet bed? De der teppe sakene med antiskli, de har nemlig lilla på salg, men min lokale butikk hadde ikke det produktet. Fra tidligere har jeg handlet en lilla kong wubba fra hööks bl.a. Jeg klarer bare ikke la vær når jeg kommer over noe jeg har skikkelig lyst på. Jeg har også funnet både kobbel og halsbånd på coop som jeg har handlet. Kobbelet elsker jeg, hadde flere av dem til Rocky. Det jeg har kjøpt er i rosa/lilla, men jeg har også lyst på kobbelet i teal/turkis/sjøgrønn.
 15. Rocket

  Håndarbeidstråd!

  Har vært min egen julegave lagende alv i år. Vell, forsinkede julegaver siden deler av ringene og sånn ikke kom i posten før lille julaften. Har laget en hau halsbånd og et par bånd til henholdsvis 2 venner og deres 3 hunder. Venninne 1 sin Chihuahua og BC/Tysk jakt terrier mix og venninne 2 og hennes Staffe. Båndene skulle egentlig være leietau til hest, men siden jeg bestilte en tykkelse for smal så ble de hundebånd istedenfor. Prototype så får se hvor godt de fungerer. Rett under 3 meter lange multi purpose bånd. Litt forskjellige kroker og ringer alt etter hva jeg hadde liggende. Her er alt minus 1 neon rosa halsbånd til bc mixen som jeg laget idag. Matchende sett til Chihuahua og BC mixen. Så ble det en taugrime til hesten til venninne 2 også, i matchende blått/sort tau som båndet er i. Dimensjonene på den ble litt rare iom jeg fulgte en guide uten mål på sidestykkene. Så må bli med henne i stallen en dag å justere den.
×