Gå til innhold
Hundesonen.no

Rocket

Medlemmer
 • Innholdsteller

  3,020
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

2,102 Excellent

4 følgere

Om Rocket

 • Rang
  Bow ties are cool
 • Bursdag 06/21/1993

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Rogaland
 • Hunderase
  Hundeløs
 • Mine dyr
  Pinglepusen Luna

Nylige profilbesøk

9,612 profilvisninger
 1. Hvor ofte har du flytta?

  10 ganger om vi ikke teller med folkehøyskolen og at jeg bodde med eksen sommeren etterpå. 11 om vi teller med skolen og den sommeren hos eksen som 1 og samme flytting. Har bodd flere forskjellige steder i Rogaland, stort sett i Sandnes eller Klepp kommune. Ellers så er det Ålesund og Nordfjordeid jeg har bodd. EDIT: Min flyttehistorikk ser slik ut: Ålesund (Spjelkavik) Hinna Kverneland Sandnes (Hana) Sandnes (Aspervika ish) Ålesund (Spjelkavik) Nordfjordeid Ålesund (Nørve) Sandnes (Aspervika ish) Sandnes (Hana) Sandnes (Austrått) Sandnes (Aspervika ish) Strengt tatt flytta jeg hjem til mamma i spjelkavik etter skolen i eid, og så til nørve på hybel og så tilbake til mamma før jeg flytta til sandnes igjen, om vi skal pirke. Og håper å flytte igjen om ikke altfor lenge.
 2. Akkurat nå, februar

  Akkurat nå har jeg lekt meg i photoshop og laget meg en signatur. Litt usikker på hva jeg egentlig synes som sitatet, men men. Vanskelig å finne noe som passet synes jeg.
 3. Whippetene Blitz og Happy

  Å fy for en forferdelig opplevelse. God bedring til Happy, håper alt gror pent og uten trøbbel.
 4. Ninja, Noor & Neytiri - collie langhår

  Samme her, men jeg er ikke hakket før, jeg er irrgrønn. Gratulerer med dagen til Noor! Skikkelig pen dame!
 5. Akkurat nå, februar

  Trodde ikke jeg skulle savne å trene med Rocky, for han var rimelig vanskelig å motivere stort sett, men når man ikke har noen hund å trene så gjør man faktisk det. Kløøøøør i fingrene etter å finne frem godbiter, klikker osv. Vurderer neeeesten å forsøke trene katten, men redd hun er litt for dum.
 6. Definitivt på lista over ting jeg tenker på. Jeg ønsker og vil legge opp til en rase som kan gå løs, men får jeg båndhund igjen, så ja vel da. Men jeg ønsker ikke å ha en hund som må gå hele livet i bånd igjen. Derfor er også beagle uaktuelt igjen med mindre jeg får interesse for jakt hvor den er aktuell å bruke til det formålet.
 7. Med Rocky, 7 uker gammel ca. (Beagle) Fikk klar beskjed fra oppdretteren at vi måtte ikke finne på å slippe han løs, han kom til å stikke til skogs ved første anledning. Så innkalling ble ikke trent på før lenge etterpå. Jeg hadde ham mye i langline da, og i mange år var han hjernevasket på at han ikke kunne stikke med den på. Som valp slapp jeg ham sammen med en kastrert hannhund som aldri stakk av, han var så fokusert på ham at han aldri hadde lyst å stikke noen plass, så de fikk leke og herje en del. Dessverre ble denne hannhunden syk og avlivet når Rocky var rundt året. Så han var 99% av tiden i en form form bånd. Tisper som var rett rundt løpetid kunne han også slippes med, han hadde aldri forlatt dem om det så smalt visse steder, men av logiske grunner så slapp jeg såklart ikke en fertil hannhund sammen med løpske tisper. På sine eldre dager ble han mye mer lydhør og på hans siste tur så hadde han en perfekt innkalling. Snudde på femøringen. Og den fikk jeg til og med tatt bilde av/fra! (Kan ha noe med at jeg dytta i han alt mulig godis ved enhver anledning siste uka. )
 8. Ninja, Noor & Neytiri - collie langhår

  Gratulerer med en liten blå frøken! Blir et nydelig trekløver de tre der!
 9. Akkurat nå, februar

  Tittet innom siden hjernerystelsen endelig tillater bittelitt forumtid, og det første jeg ser er at 2ne sin profil er borte i en tråd. Har det skjedd noe spesielt her i det siste eller er det "bare" siste dråpen som har gjort at begeret har blitt fult?
 10. Oooops... Eller "#¤%&/(&%¤!!!

  Nommin, lilla hann.
 11. Collie rough

  Ah! Da har jeg misforstått! (Eventuelt bare glemt det. Gullfisk delux) Takk for oppklaringen!
 12. Collie rough

  Elsker at det er litt liv i denne tråden! Jeg legger ikke skjul på at blue merle er min favorittfarge, det har den vært i mange år! Men jeg synes også både tric og sobel er nydelige også! Spesielt en mørkt skygget sobel kan være vanvittig vakkert! Men når alt kommer til alt så tar jeg gledelig imot den valpen jeg får, en god hund har ingen farge, og når det ikke er noen av colliens farger jeg misliker så kommer jeg til å være fornøyd uansett. (Eller, akkurat sånne amerikanske tilstander med hvite kropper og kun farge på hodet, dobbelt merle? synes jeg ikke er særlig pene da. )
 13. Har "din" rase alt du ønsker deg?

  Beagle, nei, overhodet ikke. Jeg elsket mentaliteten til Rocky, han var stødig som et fjell. Vanvittig godt språk med andre hunder og taklet alle situasjoner han havnet i. Selvom han fikk bank av noen mer ustødige individer så ble han aldri redd/aggresiv mot noen. Og strikken hans var laaaaaaang før han satte på plass små bøller, og når han gjorde det så var det ikke mer enn å få dem i bakken og vente til de ga seg. Ikke mer tenner i bruk enn nødvendig. (Ikke at det skjedde ofte at han måtte fikse selv, jeg lærte fort å fjerne ham fra slike situasjoner, ny med hund som jeg var.) Valper var plagsomme små pirayaer, men han rørte dem aldri, aldri utenom dempede signaler og med lyd. Han kom rett til meg når det ble for mye, og ba meg fjerne de der små udyra som hang i ørene hans i tide og utide. Lydnivået kan jeg heller ikke klage på, han var stort sett en stille kar, når vi fikk trent vekk lyden når han var ung. Jeg lærte i hvertfall hva jeg ikke vil ha. Han ble for selvstendig, i form av radius, jeg ønsker en hund som naturlig jobber tettere på fører. Jeg vil heller ikke ha en utpreget jakthund igjen, med mindre jeg skal bruke den til jakt etc. Spor er dritgøy, men sporhund kan jeg få uten å velge drivende rase. Han ble for sta/street smart for min smak. Og dette føler jeg, jeg kan finne i collien. Jeg liker begge hårlagsvariantene utifra det jeg har lest og hørt og sett på videoer. Og de få individene jeg har møtt av langhårs varianten ila årene gir mersmak. Jeg liker væremåten, jeg liker førbarheten, jeg elsker, elsker, elsker snappene til perfect image med hundene som så naturlig går sammen med ungene. Jeg har falt hardt for rasen, nettopp fordi den virker til å treffe på de aller fleste punktene mine. Kan bli med på det meste, men krever ikke at du hverken trener til nm i lydighet eller triatlon. Omgjengelig og med et godt hode og mild væremåte, sosiale mot folk, men uten å bli for volsomme for meg. Så gjenstår det bare å se om jeg er enig når det en dag kommer en i hus.
 14. Håndarbeidstråd!

  Noen som aner hvilken mm størrelse paracord har? Eller hvordan jeg måler dette? Helt vanlig type som brukes til overlevelsesarmbånd, utstyr til hund/hest osv. Kan det stemme med 4mm?
 15. Vi som liker blekk!

  Jeg brukte også bepanthen på min tattoo, men som eksemiker så har jeg jo et lager av div remedier hjemme, så vasket med hibiscrub siden jeg hadde det. Kan anbefale f.eks canoderm 5% som en fuktighetsgivende krem som trekker inn mye raskere. Men jeg aner ikke om den inneholder noe man burde unngå ifm ny tattoveringer da.
×