Rocket

Medlemmer
 • Innholdsteller

  2,967
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

4 følgere

Om Rocket

 • Rang
  Bow ties are cool
 • Bursdag 06/21/1993

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Rogaland
 • Hunderase
  Hundeløs
 • Mine dyr
  Pinglepusen Luna

Nylige profilbesøk

9,446 profilvisninger
 1. Det var den posten ja, jeg er overbevist om at lille frøken Sparkle passer i en konvolutt med min adresse på.
 2. Åh! Hadde jeg bare bodd i området!
 3. Jeg ser også streker!
 4. Eksen hadde en og jeg HATET den, rett og slett fordi jeg våknet av den. Ikke særlig gøy når du ikke skal stå opp på noen timer enda selv. Den hjalp litt på ham, men ikke voldsomt mye. Så sant han bare våknet litt av den vanlige vekkerklokka eller av at jeg spente han ut av senga så hjalp den så han ikke sovnet igjen i hvertfall.
 5. Heihei, prime eksempel på generasjon prestasjon (eller generasjon depresjon om du vil) Jeg gikk på veggen i 8 klasse, fordi jeg hadde så sinnsykt høye krav til meg selv. Jeg sliter fremdeles med denne tankemåten og har nå etter flere års terapi endelig klart å snu bittelitt på det, men vi er langtifra i mål. Jeg hadde ikke fri oppdragelse, men mine foreldre hadde fint lite kontroll på meg som tennåring. Ikke at jeg gjorde noe galt (tvert imot, jeg var bl.a en av ungdoms"lederne" i kirka), men jeg hadde rimelig frie tøyler. Husarbeid deltok jeg i fra ung alder, til og med med positiv forsterkning! (5 kr for å ta ut av oppvaskemaskinen f.eks og utbetalt disse som ukespenger på bakrunn av husabeidet jeg hadde gjort ila uken) Jeg var aktiv, jeg hadde og har enda et godt hode, empatisk, var mobbeofrenes venn og forkjemper, gjorde det bra på alle tester +++ JEG kjørte meg selv i grøfta fordi jeg følte jeg måtte prestere 110% hele tiden, på alt, i alle sammenhenger. For det er det som var forventet av en ikke sant? Og ja vi hadde barn i vennegjengen som var bortskjemte, men vet du, de ble fordømt av oss andre barna. Det for meg sier veldig mye, når barn fordømmer andre fordi de ikke er takknemlige nok for det de får. Jeg kan faktisk ikke komme på at vi hadde noen uspiselige barn på vår skole pga fri oppdragelse. Hva de gjorde i andre miljøer vet jo ikke jeg da, en generelt så oppførte de aller fleste seg bra. Og så hadde vi jo som nevnt krav til hverandre sosialt, så du ble jo satt krav til av medelever, selvom du eventuelt ikke hadde krav fra foreldre. Var du uspiselig så ble du jo utfryst liksom, ingen som ville være med deg da.
 6. Synd å høre om Ori, men det henger gjerne sammen med testikkel mangel? Kan de ikke få litt sånn hormonubalanser som cryptochid? Så bra at han er sosial og god inne da! Han ser i hvertfall deilig søt og god ut på bilder! Tipper han gir mange gode nuss til folk!
 7. Pene gutter du har! Hvordan ser det ut for Ori? Blir han brukt i prosjektet han også etterhvert tror du?
 8. Amber og Aqua. Spesielt hodebildet til Aqua var jo bare til å smelte av da.
 9. Jeg forstår deg så inderlig godt. <3 Det blir heldigvis bedre etterhvert, men jeg skal ærlig innrømme jeg enda kan få slike tanker, 9 måneder etter bruddet. Det er noe dritt, for som andre har sakt, det kommer jo ikke noe bra utav det.
 10. Hun er 2009 modell, bare sent tatt i bruk. Så alt av dekken jeg har handlet kommer til å passe. Har en grei garderobe nå, to Horseware Amigo Hero 0 gram, ett 50g, ett Amigo bravo 100g med hals. Ett Bucas irish turnout 150/200gram ish, ett regndekken med fleecefor fra Onehorse, ett 300g fra Thermo Master (Det skal selges dog, arv etter søs sin hest og det ble for stort), ett passelig fleeteppe og ett for stort fleeceteppe (skal selgest), ett ullteppe. Den bomløse salen min passer jo ca alt. 3 hodelag + hack, en hau bitt, 2 ekstra grimer og leietau, stallapotek ++. Så det eneste jeg mangler av utstyr er en bomsal. Har jo drevet å invistert i gode universal greier som holder, nettopp fordi jeg hadde en langtidsplan om egen hest en eller annen gang. Hadde søs sin hest på halvfor en periode og da ble det noen dekken, heldigvis passet 2 til Etna og ett som ble for stort fikk jeg solgt. Det 2 resterende for store har jeg igrunn ikke prøvd å selge særlig aktivt enda. Jeg er også en racer på tilbud/brukthandel. Ja jeg har brukt greit med penger på Rocky siste årene og det har jo gått helt fint liksom. Jeg har jo god økonomisk sans og bruker ikke penger jeg ikke har f.eks. Eneste gjelden har er 30.000,- etter folkehøyskolen og 50% av boliglånet til meg og søs. (Ca 150.000,- er min andel) Lånekassen får jeg betalingsutsettelse på så lenge jeg får AAP og boliglånet fikser seg selv pga utleieinntekter. Der har vi også en bufferkonto som vi så og si aldri rører, som vi betaler kommunale avgifter, restskatt fra osv, samme kontoen som lånet blir trukket fra og utleieinntektene går inn på. Instruktørene jeg velger å ri for er heller ikke dyre, mellom 200 og 500kr for en time. Har også flere på stallen som har mye kunnskap som så sant de har tid også kan instruere meg. Enten mot bytte av arbeid (Jeg tar foringer/utegangs stell for dem) eller en symbolsk sum. En av disse er eier til hesten, så så lenge jeg har henne på helfor så instruerer hun meg gratis. Har dog ikke benyttet meg av det helt enda, travel dame. Ja også går det 900kr til klubbavgift i året da, som gir meg tilgang på instruktører hakket billigere, stevner, medlemskap i NIHF som tilsvarer NRYF bare for islandshesten. Som har div bonuser, bl.a hos agria.
 11. Mitt komplette regnestykke der jeg står nå er: Leie utegangsplass: 2100,- (inkl høy og underlag i liggehallen.) Sko hver 6 til 8 uke: 750,- Kraftfor: 200kr for en sekk spenst, holder i hvertfall 2 måneder. (Betfiber, vitaminer og olje får jeg av hesteeier, hun har 4 andre så 1 fra eller til som får merkes ikke særlig for henne. ) Kjøper jeg henne og står for all kraftfor selv blir vel gjennomsnittet max 400kr i måneden vil jeg tro, spørs på grovforet og hvor mye jeg bruker henne hvor mye hun vil ha behov for. Står hun på boks kan jeg jo klemme i mer grovfor på natten f.eks. Nå står hun jo sammen med 5 andre så vi regulerer utifra gjennomsnittet, pr idag får de 8kg H3 i døgnet pr hest. (76% ts, lavt på sukker, ok på protein) Ifølge kalkulatoren til Agria så vil forsikring komme på mellom 300 og 600kr i måneden alt ettersom sum på livs/bruks, veterinær og hvor høy/lav egenandel jeg velger. Stall jeg potensielt vurderer å stå på: Boksleie: 700,- Høy/spon ca 500,- Sko hver 6 til 8 uke 1000,- Her hadde det blitt flere foringer på meg da, så da må jeg ha tatt lappen først så jeg kan fikse frokostforinger uten å måtte sitte på med noen. Der jeg står nå er det kun hver 9 helg jeg trenger å fore frokost. Og ellers hver 6 ukedag jeg har kvelds. Og utegangs stellet hver mandag, og innimellom lørdager siden vi rullerer på den dagen. Men om jeg MÅ kutte kostnadene til hest så får jeg redusert med ca en tusenlapp ved å stå her, om det er ledig da.
 12. Krysser alt jeg har for dere nå @Absolute Entertainer❤️❤️!!!
 13. Jepp! Den er super! Problemet er at hesten nå skal selges etter dette året jeg har avtale på. Jeg kan ikke gå tilbake til den gamle avtalen jeg hadde med en annen hest for den har noen andre overtatt. Så da vet jeg ikke hva jeg skal gjøre, hest er liksom det jeg gjør nå. Det som holder meg i gang og driver hverdagen fremover. Før hadde jeg jo hunden, men han måtte jeg ta i september. Hadde jeg kunne hatt denne hoppa på helfor på ubestemt tid så hadde ingenting vært bedre enn det for meg. Forøvrig, her går det ca 3000, - til 3500,- på hest i måneden. Max.
 14. Har fått råd begge veier fra bekjente. Noen mener jeg burde kjøpe, andre mener jeg burde tenke mer på det. Jeg vrir og vender hjernen min flere ganger daglig for å finne på løsninger. Som nevnt akkurat nå så lenge jeg har null bokostnader så går det jo helt supert. Jeg kjenner folk som har hatt to hester på samme inntekt liksom, men de har da også bodd gratis. Den beste løsningen for meg hadde vært om jeg og søs kjøper hus med utleiedel sammen her nede, jeg bor i største delen og vi leier ut den andre inntil hun er klar for å bo for seg selv igjen. (bor kommunalt nå) Da vil vi måtte skatte mindre siden vi leier ut minste delen og jeg bor i største. Vi får fremdeles dekt lånet via utleieinntekter og jeg vil kun ha strøm osv å tenke på. Det hadde vært mitt ideelle scenario. Eller jeg må finne meg mann med gård kjapt som ****. ------------- Idag var vi på kurs igjen og vi kom enda et hakk lenger i utdanningen til Etna, vi kan nå både flytte frempart og bakpart med rytter på ryggen. Hun er så kul! Viste litt mer gangarter idag, og det er bare så himla gøy! Drit tungt å sitte på for meg, men FOR en ridefølelse det gir! Søte, rare hesten.
 15. Ja jeg har henne på helfor nå. Så kostnadene klarer jeg helt fint nå, problemet er at jeg har bodd hos min far de siste 9 månedene, som vil si null boutgifter. Problemet kommer om jeg skal leie noe eller selge leiligheten på andre siden av landet som jeg og søs eier og kjøpe noe her heller. Da er det ikke sikkert jeg har råd. Koster meg ca 3000 i måneden der jeg står nå, minus da forsikring og noe kraftfor som eier står for. Stallen jeg da potensielt blir å stå på vil koste meg ca 2750,- i måneden, da inkl forsikring, kraftfor, sko, grovfor, stall leie. vs der jeg står nå, da vil jeg komme opp i 3500,- om jeg kjøper henne. Det som gnager mest er at jeg antageligvis aldri vil få en så god deal på en hest på mange, mange år om i det hele tatt noen gang. Med den treningen hun får av meg nå så vil hun være verdt ca det doble av det jeg får henne for innen mitt år med henne på for er over. Bare rent stammtavle messig er hun nok verd minst 15.000,- mer enn den prisen jeg kan få henne for. Avbetaling er heller ikke noe problem for eier. I tillegg matcher vi så utrolig godt sammen. Hun er akkurat slik jeg foretrekker dem, teknisk å ri iom hun er så vàr/sensitiv, men kald og fin i hodet. God vilje og lett å ri rent fysisk.