Eliandrea

Medlemmer
 • Innholdsteller

  855
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

4 følgere

Om Eliandrea

 • Rang
  Nattugle
 • Bursdag 04/13/1981

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Groenendael & Tervueren

Nylige profilbesøk

5,210 profilvisninger
 1. Uff da! 😖 Selvtillit er fint, manglende selvinnsikt er det ikke... Håper bunaden din lar seg redde uten for store vanskeligheter 😕. Ja, dette er definitivt et plagg jeg er glad i, så derfor jeg helst ikke vil gå inn "blind". Om du finner en skredder før meg blir jeg veldig glad om du gir en lyd, hvis det er sånn noenlunde sentralt på østlandet. Og blir det vanskelig kan jeg jo alltids finne noen og be dem ta inn et annet plagg jeg gjerne skulle beholdt, men som ikke har den samme affeksjonsverdien først.
 2. Ja, jeg håpet jo noen skulle komme med en superskredder som var superbillig og, men hadde en snikende mistanke om at de to tingene kanskje ikke alltid lar seg forene med mindre man har flaks 😄. Verdt et forsøk 😚🎶. Ja, kommer nok til å be om et prisoverslag når jeg finner ut at jeg er ferdigkrympet og skal få det gjort, må bare finne ut hvor først. Skal spørre googleorakelet litt om det ikke kommer noen anbefalinger her etter hvert 😊.
 3. Tusen takk 😊. Og hun høres effektiv ut! (Men bruk av symaskin er som sagt et av livets store mysterier for meg 😄). Med all verdens forbehold om total mangel på kompetanse (😗🎶) så blir jeg ikke veldig overrasket om det er sammenlignbart, det er en lang, tung kåpe så sikkert litt jobb? Blir ikke overrasket om det koster litt, men fortsatt billigere enn å kjøpe ny (så er det affeksjonverdi og 😊). Tusen takk for svar 😊.
 4. Tusen takk for svar. Det første jeg tenkte var at det var billigere enn jeg trodde, men nå vet jeg ikke hvor mange timer de bruker (jeg er litt "analfabet" når det gjelder sying 🙃), eller hvor stort prosjekt det er med en diger ullkåpe, men definitivt kjekt med en pekepinn. Ja, Førde blir nok litt langt, men veldig kjekt å høre at du er fornøyd 😊. Helt nytt område for meg, så veldig godt å vite at andre har gode erfaringer før man sender avgårde et av favorittplaggene 😊.
 5. Jeg har gått ned ganske mye i vekt (og kommer forhåpentligvis til å gå ned enda mer, så dette blir nok ikke gjort helt enda), og har en lang vinterkåpe fra Max Mara som har vært med meg i årevis og jeg er veldig glad i, men som begynner å bli litt vel i største laget. Da slo tanken meg at det kanskje kunne være en idé å få den justert hos skredder, og så lurer jeg på om ikke jeg husker at det var noen her inne som fikk utstillingsdresser endret hos en? 🤔 Er det noen her som har fått endret klær, og evt. kan si sånn ca. hva det kostet - og ikke minst kunne anbefale en god skredder? Helst på østlandet, men Bergen kan også gå. Trivelig pris er selvfølgelig veeeldig kjekt, men det er definitivt viktigere at resultatet blir bra. Ville satt stor pris på å høre om andre erfaringer, og om dere var fornøyd med sluttresultatet 😊.
 6. Når du nevnte Seelie må jeg bare snike inn Sidhe (shee) som er på min liste 😄. Ellers er jeg litt variabel i hva jeg liker, av og til er det lyd, av og til er det det at det er annerledes. Skulle ha brukt Morelle, men er morell er jo også matsopp så foreløpig ikke brukt (men skal ikke se bort fra at det blir det). Hadde jo Jolie, som jeg liker lyden av (shåli), og videre på litt sånne søte navn liker jeg Lilou (Leeloo). Lydmessig liker jeg Kashmir, men det heller mer mot hannhund kanskje. På K liker jeg også Kismet. Ellers Mynte her inne er fortsatt helt nydelig syns jeg.
 7. Stemt og delt på fb 🙂.
 8. Sånn apropos auramigrene, jeg får den og, begynte plutselig i fjor. Det kommer kantete rekker med "bokeh", synet forsvinner gradvis, så er det bare å vente på at smerten kommer og tar deg - helt til jeg fikk et tips om å ta to Aspirin 500 tabletter i det øyeblikket auraen kommer (jeg hadde ikke det da, tok noe annet), rett og slett for å stoppe smerten i forkant. Under over alle under så funket det faktisk her, så kanskje det hjelper noen andre og. (Fikk også tips om koffein, men vet det kan gjøre det verre og).
 9. Jeg har alltid valgt selv, utenom den nyankomne som var over to og et halvt da hun kom like før jul. Så elsker jeg også stamtavlenavnet hennes siden jeg syns det er moro når de er litt over the top (halve moroen med å finne på navn jo 😄), Jewel in the Crown. Har ikke byttet kallenavn, hun gikk under Gem>Gemma>Emma. Jeg tenkte på å bytte siden jeg stort sett ikke plukker relativt vanlige menneskenavn, men det er så innarbeidet nå. Kunne kanskje passet til India med tanke på stamtavlenavn, men det blir nok med tanken. Mio heter Helios på stamtavlen, og det valgte jeg bla.a. som et nikk til Luno. Han skulle egentlig ha Kashmir som kallenavn... men så var han bare en Mio, selv om det egentlig ikke er min type navn. Går stort sett under det, miomin som ble til moomin, mumrik eller, helt ufrivillig fra min side (glade belgergutter som enda ikke er så gamle bare beveger seg litt glad og klomsete...), Dodo (stakkar 😬😄). Jolie het Timeless Design. Time var tema, faren het Valentino, og Valentino har (oppdaget jeg litt tilfeldig) en klokkeserie kalt timeless. Så håpet jeg jo selvfølgelig at hun skulle leve opp til navnet. Kallenavn Jolie etter en grandtante. Luno etter månen. Blir det kull har jeg ikke stamtavlenavn som passer til de fantastisk morsomme (tidvis harry 😄) navnene jeg elsker, men jeg har allerede funnet tema for et evt. A-kull. Jeg liker best kull som følger alfabetet, men det er bare fordi det er lettere å koble kullsøsken og vite hvilket kull det er snakk om. Spesielt når samme ord går igjen i flere kull. Når det gjelder valg vil jeg nok enten velge selv (sikkert egoistisk siden jeg også foretrekker å velge de jeg kjøper), eller la valpekjøper velge fra en liste. Ikke noe behov for at stamtavlenavn og hverdagsnavn er det samme, men jeg skal innrømme at jeg river meg litt i håret når folk, spesielt amerikanere, deler resultater etc. på fb og kun bruker kallenavn. Det blir fort vanskelig å ha koll på hvem som er hvem jo lenger vekk de er 😝.
 10. Takk for svar forresten 😊.
 11. Det er det jo, jeg var litt usikker på om det var 1. eier, 2. eier og det virket litt dodgy om jeg gikk amokk med korrekturlakken. Kan jo bare streke over kanskje og skrive mitt på under.
 12. Om det ikke finnes tåpelige spørsmål vet jeg vel ikke helt, men jeg fyrer nå løs likevel: Jeg har nettopp overtatt en voksen tispe som jeg har litt lyst til å stille utenlands etter hvert, og da lurte jeg på om noen vet om det gjør noe at passet ikke står i mitt navn? Er det evt. ok å bruke blanco, eller bør jeg bare skaffe nytt? (Eneste grunnen til at jeg ikke har gjort det er at rabiesvaksinen står i det hun har nå). Ikke reist utenlands med egen hund utenom til Sverige, så fant ut det var best å komme med tåpelige spørsmål i forkant heller enn ved innreise 😌😄.
 13. Jeg syns ikke det går an. Økning i påmeldingsavgift er ok, betaling for tittelregistrering er i grenseland med tanke på hva vi allerede betaler, men tålelig om innen rimelighetens grenser. 200-250 kr overskrider definitivt disse. Ut av ren nysgjerrighet, hvor mye betaler ansatte i NKK for påmelding og, til neste år, for tittelregistrering?
 14. Helledussen, vanvittig søt! Belgerdama: Får heller ikke opp bilder, men grattis igjen! 😊 Og her er lille Mio blitt 3 måneder og en uke, og han vokser fort! (Dvs. plutselig når han veldig mye lenger inn på spisebordet 😚🎶😄). Fortsatt en kjempemorsom fyr, og fortsatt like snill. Tror aldri jeg har hatt en valp som mener det er så viktig med kosetid innimellom valpestrekene 😊