Eliandrea

Medlemmer
 • Innholdsteller

  862
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

4 følgere

Om Eliandrea

 • Rang
  Nattugle
 • Bursdag 04/13/1981

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Groenendael & Tervueren

Nylige profilbesøk

5,260 profilvisninger
 1. Jeg kjøper også alltid rosetter om de er fine (kan fint kjøpe excellent rosetter og jeg om det er de fine som f.eks. enkelte av miniatyrhundklubbeme har). Syns det er kjempemoro og ville glatt betalt litt ekstra for fine rosetter, og også gladelig betalt for rosetter for andre ting som f.eks. vinnertitler. Jeg syns det med å tilby det på hjemmesiden var en strålende idé, selv om jeg tror det vil bli solgt mer om man har det med på utstillingene og gjør folk klar over at de er tilgjengelige. Jeg ville ikke undervurdert hvor morsomt mange av oss syns det er med sånt, og i gledesrus etter å ha fått gode resultater sitter ihvertfall pengene litt løsere hos meg 😉.
 2. Kan bare signere det resten har sagt, hun er kjempetrivelig og jeg kunne godt gått på valpekurs for henne, men aldri aldri aldri det, eller noe annet kurs, for ham. Gilabb er fin .
 3. Jeg liker denne siden veldig godt, masse navn og du kan sortere etter forskjellige land, temaer, osv.: https://www.behindthename.com/names/gender/feminine/letter/b
 4. Jeg pleier å kjøpe herfra: http://www.agilityshop.no/Shop/List/Sikkerhet/76/1 De har både til lang og kort pels.
 5. Giardia kan vel være vekslende, men jeg vet ikke om det er vekslende samme dag. Jeg ville som sagt tenkt at det enkleste å sjekke er å stoppe å gi de godbitene om det er det som er endret for å se, for så å ta prøver om det ikke virket. Jeg syns forresten canicur funker bedre enn zoolac, men har ikke gitt det over lengre perioder. Er han sart nå kan du også gi flere små måltider helle enn få store. Det vi prøvde med min tidligere IBD hund (som jo blir noe annet igjen), små, lunkne måltider.
 6. Om det kom akkurat samtidig som økt godbitmengde er det jo alltid mulig å kutte dem ut for å se om det gir seg da. Er du likevel usikker kan du jo sende inn avføringsprøver for å utelukke parasitter. Jeg mener du skal ta over tre dager, men hør isåfall med dyrlegen din.
 7. I min rase er det relativt vanlig å ha "gjenbruk" av navn på berømte hunder. Det er flere Grimm, Ares, Vici, Cashmir, Swan, Cartouche, Leyla/Laila, Vega, Altesse, Eden/Heden (fransk, stum H), etc., og akkurat det har jeg ingen problemer med. Selv kunne jeg godt sikkert funnet på å kalle en hann fra et g-kull Grim Fandango fordi jeg elsker spillet, og heller latt være å bry meg om at det er navn som tilhører to mye brukte hannhunder. Samtidig skjønner jeg jo godt "eierskapet" til spesielle navn, jeg får den jeg og. Jeg fikk en reaksjon da jeg så noen andre kalte groenendaelhannen sin Luno siden jeg brukte tid på å "pønske det ut", helt til jeg tenkte at 1) det er esperanto for måne, og den slags navn er ikke helt uvanlige, og 2) jeg så det er en god del maller som har hatt det navnet, tilbake til tidlig 60-tall. Så var det kanskje ikke min Luno det var "stjålet" fra likevel, selv om det var følelsene som poppet opp først 😚🎶. Så for meg er det ok om andre bruker "mine" navn (selv om de kanskje ikke alltid er så mye mine som jeg tror 😉) så lenge det er litt distanse. Men jeg må i innrømme at distanse er nøkkelordet, jeg er helt med på det at det ville blitt både rart og sårt om naboen plutselig kalte hunden sin Jolie eller Luno. Spesielt Jolie tror jeg, ihvertfall uttalt som jeg gjorde det, for det tok over 6 måneder før jeg sluttet å automatisk rope på henne hver gang jeg gikk gjennom døren, eller se henne i sidesynet etter hun døde. Jeg ville heller aldri kalt noen av mine opp etter nære venners hunder, med mindre jeg helt tydelig hadde "fått lov", og om det var hunder som betød noe for meg ville jeg uansett latt det være. Er det bekjente med hunder som hadde uvanlige navn jeg ikke hadde kommet på før, så ville jeg spurt. Det koster ikke meg så mye å forsikre meg om at det er ok, og om det skulle påføre den jeg kjenner en form for ubehag, så er ikke det å bruke akkurat det navnet så viktig for meg.
 8. Uff da! 😖 Selvtillit er fint, manglende selvinnsikt er det ikke... Håper bunaden din lar seg redde uten for store vanskeligheter 😕. Ja, dette er definitivt et plagg jeg er glad i, så derfor jeg helst ikke vil gå inn "blind". Om du finner en skredder før meg blir jeg veldig glad om du gir en lyd, hvis det er sånn noenlunde sentralt på østlandet. Og blir det vanskelig kan jeg jo alltids finne noen og be dem ta inn et annet plagg jeg gjerne skulle beholdt, men som ikke har den samme affeksjonsverdien først.
 9. Ja, jeg håpet jo noen skulle komme med en superskredder som var superbillig og, men hadde en snikende mistanke om at de to tingene kanskje ikke alltid lar seg forene med mindre man har flaks 😄. Verdt et forsøk 😚🎶. Ja, kommer nok til å be om et prisoverslag når jeg finner ut at jeg er ferdigkrympet og skal få det gjort, må bare finne ut hvor først. Skal spørre googleorakelet litt om det ikke kommer noen anbefalinger her etter hvert 😊.
 10. Tusen takk 😊. Og hun høres effektiv ut! (Men bruk av symaskin er som sagt et av livets store mysterier for meg 😄). Med all verdens forbehold om total mangel på kompetanse (😗🎶) så blir jeg ikke veldig overrasket om det er sammenlignbart, det er en lang, tung kåpe så sikkert litt jobb? Blir ikke overrasket om det koster litt, men fortsatt billigere enn å kjøpe ny (så er det affeksjonverdi og 😊). Tusen takk for svar 😊.
 11. Tusen takk for svar. Det første jeg tenkte var at det var billigere enn jeg trodde, men nå vet jeg ikke hvor mange timer de bruker (jeg er litt "analfabet" når det gjelder sying 🙃), eller hvor stort prosjekt det er med en diger ullkåpe, men definitivt kjekt med en pekepinn. Ja, Førde blir nok litt langt, men veldig kjekt å høre at du er fornøyd 😊. Helt nytt område for meg, så veldig godt å vite at andre har gode erfaringer før man sender avgårde et av favorittplaggene 😊.
 12. Jeg har gått ned ganske mye i vekt (og kommer forhåpentligvis til å gå ned enda mer, så dette blir nok ikke gjort helt enda), og har en lang vinterkåpe fra Max Mara som har vært med meg i årevis og jeg er veldig glad i, men som begynner å bli litt vel i største laget. Da slo tanken meg at det kanskje kunne være en idé å få den justert hos skredder, og så lurer jeg på om ikke jeg husker at det var noen her inne som fikk utstillingsdresser endret hos en? 🤔 Er det noen her som har fått endret klær, og evt. kan si sånn ca. hva det kostet - og ikke minst kunne anbefale en god skredder? Helst på østlandet, men Bergen kan også gå. Trivelig pris er selvfølgelig veeeldig kjekt, men det er definitivt viktigere at resultatet blir bra. Ville satt stor pris på å høre om andre erfaringer, og om dere var fornøyd med sluttresultatet 😊.
 13. Når du nevnte Seelie må jeg bare snike inn Sidhe (shee) som er på min liste 😄. Ellers er jeg litt variabel i hva jeg liker, av og til er det lyd, av og til er det det at det er annerledes. Skulle ha brukt Morelle, men er morell er jo også matsopp så foreløpig ikke brukt (men skal ikke se bort fra at det blir det). Hadde jo Jolie, som jeg liker lyden av (shåli), og videre på litt sånne søte navn liker jeg Lilou (Leeloo). Lydmessig liker jeg Kashmir, men det heller mer mot hannhund kanskje. På K liker jeg også Kismet. Ellers Mynte her inne er fortsatt helt nydelig syns jeg.
 14. Stemt og delt på fb 🙂.
 15. Sånn apropos auramigrene, jeg får den og, begynte plutselig i fjor. Det kommer kantete rekker med "bokeh", synet forsvinner gradvis, så er det bare å vente på at smerten kommer og tar deg - helt til jeg fikk et tips om å ta to Aspirin 500 tabletter i det øyeblikket auraen kommer (jeg hadde ikke det da, tok noe annet), rett og slett for å stoppe smerten i forkant. Under over alle under så funket det faktisk her, så kanskje det hjelper noen andre og. (Fikk også tips om koffein, men vet det kan gjøre det verre og).