Eliandrea

Medlemmer
 • Innholdsteller

  852
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

4 følgere

Om Eliandrea

 • Rang
  Nattugle
 • Bursdag 04/13/1981

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Groenendael & Tervueren

Nylige profilbesøk

5,186 profilvisninger
 1. Takk for svar forresten 😊.
 2. Det er det jo, jeg var litt usikker på om det var 1. eier, 2. eier og det virket litt dodgy om jeg gikk amokk med korrekturlakken. Kan jo bare streke over kanskje og skrive mitt på under.
 3. Om det ikke finnes tåpelige spørsmål vet jeg vel ikke helt, men jeg fyrer nå løs likevel: Jeg har nettopp overtatt en voksen tispe som jeg har litt lyst til å stille utenlands etter hvert, og da lurte jeg på om noen vet om det gjør noe at passet ikke står i mitt navn? Er det evt. ok å bruke blanco, eller bør jeg bare skaffe nytt? (Eneste grunnen til at jeg ikke har gjort det er at rabiesvaksinen står i det hun har nå). Ikke reist utenlands med egen hund utenom til Sverige, så fant ut det var best å komme med tåpelige spørsmål i forkant heller enn ved innreise 😌😄.
 4. Jeg syns ikke det går an. Økning i påmeldingsavgift er ok, betaling for tittelregistrering er i grenseland med tanke på hva vi allerede betaler, men tålelig om innen rimelighetens grenser. 200-250 kr overskrider definitivt disse. Ut av ren nysgjerrighet, hvor mye betaler ansatte i NKK for påmelding og, til neste år, for tittelregistrering?
 5. Helledussen, vanvittig søt! Belgerdama: Får heller ikke opp bilder, men grattis igjen! 😊 Og her er lille Mio blitt 3 måneder og en uke, og han vokser fort! (Dvs. plutselig når han veldig mye lenger inn på spisebordet 😚🎶😄). Fortsatt en kjempemorsom fyr, og fortsatt like snill. Tror aldri jeg har hatt en valp som mener det er så viktig med kosetid innimellom valpestrekene 😊
 6. Denne gangen har jeg vært skikkelig uorginal syns jeg. Jeg hadde tenkt å kalle ham Kashmir, men det ble for mange negative assosiasjoner - så da ble det Mio. Litt fra boken, litt fra O sole mio (som jeg synger høyt og innimellom skingrende til stakkaren 😄) siden stamtavlenavnet er Helios. Prøver å begrense tullenavnene litt, men sålangt går han under Miomin og Mumrikken og... Flere blir det nok etter hvert.
 7. Han er supertrivelig, på min liste over dommere man stiller for om man vil ha gode opplevelser for hunden 😊 Jeg stilte Jolie for ham 13 mnd. gammel, og hun ble BIM. Av 17 hunder tror jeg 5 fikk ck, to av disse var juniorer så han ser an hunden uavhengig av klasse.
 8. Tusen takk, og masse lykke til med lille søtnosen din
 9. Tusen takk .
 10. Da var det vel på tide å snike seg inn her igjen! Jeg har hatt fryktelig uflaks med hundene mine de siste årene. Først mistet jeg Luno, og så ble Jolie syk og måtte til slutt avlives bare 4 1/2 år gammel. Litt for mye, og jeg vurderte om jeg orket mer belger. Men så hadde det seg sånn at før jeg visste at det ikke gikk mer med Fjollen hadde jeg bestilt en valp fra verdens snilleste oppdretter som lot meg være ubesluttsom så lenge jeg trengte. Og jo mer det nærmet seg, jo mer sikker på at dette var helt rett. Så etter enda mer om og men (tispe, hannhund, hvilken tispe, nei, sannelig, det ble en hannhund! 😄), kom denne unge herren i hus i går, og han er bare helt herlig - snill og søt og blid og herlig nysgjerrig, og så syns jo jeg han bare er nydelig (men for all del, viser du meg ordet "objektiv" i en ordbok kommer jeg bare til å se forvirret på deg! 😳😄). Gleder meg masse til ny valpetid, og (*bank i bordet*), forhåpentligvis mange morsomme år fremover! Si hei til Izgara's Helios "Mio", 9 1/2 uke *Edit: Ingen bilder, prøver på nytt: *Edit 2 (vel 3 😉): Beklager stor tekststørrelse, skrev i en app og limte inn siden jeg trodde alt forsvant om siden ble lagret på nytt. Ser de tekniske nyvinninger gjør at alt fortsatt er der likevel 😮👍🏻
 11. Ikke noe stort statistisk grunnlag, men vi hadde boxere i naboringen for et par år siden, og jeg har aldri noensinne opplevd maken til leven på en utstilling. Det jeg syns var ekstra spesielt var at eierne ikke så ut til å registrere det eller prøve å dempe det hele noe, så da antok jeg det var normalen for disse utstillerne ihvertfall. Flotte, morsomme hunder jeg alltid har likt, men om dette er representativt håper jeg jeg slipper å være i naboringen deres igjen - det var virkelig forstyrrende.
 12. Så trist med lillejenten, men gratulerer så mye med resten av nurkene
 13. Du kan prøve litt bråe starter og se om det virker. Med jenten min kunne jeg ikke gå inn i trav, da passet hun. Rett opp i tempo så gikk det stort sett greit. Prøv å få litt "følelse" med båndet, du kjenner etter hvert fort når hunden passer - bevegelsene blir mer vaggete. På noen hjelper det å øke tempo, mens andre kan passe styggfort så det kommer an på hunden. Når din går over i galopp, går han over til pass igjen når han sakker eller begynner han å trave da? Det kan også hjelpe å skifte retning under trav, prøv vendinger.
 14. Jeg har prøvd å slå av notifikasjoner på epost flere ganger uten hell nå. Om jeg ikke får ordnet det snart må jeg merke ting fra sonen som spam, og det er jo litt dumt. Jeg er enig med den lenger oppe (tør ikke scrolle op å se hvem i tilfelle jeg mister siden igjen), vil helst ha varsler, men kun av mentions, likes og sitater. Sidene henger veldig her, og jeg får plutselig lastet inn hele siden på nytt (er på ipad). Nå når jeg skriver lagger teksten ekstremt, det er nesten umulig å skrive. Så lurer jeg fortsatt på hvor jeg bytter nick (beklager om det er svart, orker ikke prøve å lese gjenom hele tråden siden det lastes på nytt hele tiden).