Jump to content
Hundesonen.no

Helene

Medlemmer
 • Content Count

  680
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

382 Excellent

2 Followers

About Helene

 • Rank
  Husvarm
 • Birthday 03/28/1987

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.tolleren.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Tønsberg
 • Hunderase
  Nova scotia duck tolling retriever
 • Mine dyr
  Tollertispene Tekla (River Nova Beware of Blazing Taika, født 2007) og Vila (Blazing Sun Ain't No Challenge, født 2010) bor hjemme.
  Tollertispene Tica (Blazing Sun Bending the Rules, født 2012), Bizzi (Blazing Sun Beat the Rap, født 2012) og Isi (Adoreas Red Isis, født 2014) bor hos fôrvert/deleier. Tollerhannen Darius (NJV-15 Blazing Sun Comic Relief, født 2014) bor hos deleier sammen med sin mor, som ikke lenger er i mitt eie.

Recent Profile Visitors

8426 profile views
 1. Helene

  Vanligste navn innenfor raser

  På toller går Nova og Scott igjen i det uendelige
 2. Helene

  HD og AD bilder

  Tanker?
 3. Helene

  HD/AD røntgenbilder

  Feil tråd
 4. Helene

  Valpegjengen 2017

  Du vet hva jeg mener... 😉
 5. Helene

  Støtt operasjonen til lille Ellie

  Dette er uhyre sjeldent - såvidt meg bekjent er det kun to andre tollere (de var kullsøsken) som har vært diagnostisert med dette i Norge. Men ja, det har vært en utrolig tøff runde, så vi krysser alt som krysses kan for at de finner dna-testen. I mellomtiden er vi veldig glad for at ekspertene kommer fra USA til Sverige og lærer bort teknikken så flere hunder med tiden kan reddes.
 6. Helene

  Støtt operasjonen til lille Ellie

  Jeg er oppdretter til Ellie. Hun fyller 8mnd i morgen, og lever foreløpig greit på medisiner og diettfôr. Dog er ikke dette noen varig løsning, og Ellie har fått dato for operasjon 1.desember. Vi er helt overveldet over støtten folk har utvist. De er nå oppe i over 28 000kr. Jeg har selvsagt satt avlsstopp på mor (hennes eneste kull) og kullsøsken vil ikke gå i avl før vi evt. vet mer. Bannasch Laboratory jobber for å finne dna-test mot dette, og mener de er nær ved å avdekke genet. Prøver fra Ellie og slekta vil selvsagt sendes dit i håp om at vi kan bidra til å få gentesten som kan være med på å sørge for at ingen flere behøver rammes av dette.
 7. Helene

  (Jakt)springer vs (jakt)golden, evt andre

  Du vet at linjegransking kan du få hjelp med når den dagen kommer at du ønsker ny toller.
 8. Helene

  Valpegjengen 2016

 9. Helene

  Ormekur - hvor er det billigst

  100kr på Sinsen Dyreklinikk http://sinsendyreklinikk.no/produkter/Priser
 10. Helene

  Endret følelser til hunden ved barn?

  Følelsene mine for hundene er ikke det minste endret i forhold til før babyen kom - jeg har bare innsett (noe jeg aaaaldri trodde skulle være mulig) at følelsesnivået mitt har nådd en helt ny dimensjon! Jeg var overbevist om at jeg med hundene hadde nådd "maksgrensa" i forhold til hvor glad man kunne bli i noen, men å få barn har for meg vekket helt andre følelser. Jeg passer på at hundene også får "alenetid" med meg når babyen sover - da trener vi og går turer, slik at de også fylles opp på "mammakjærlighet"
 11. Helene

  Flere hunder - hvor godt går de overrens?

  Vi har nå tre i hus. Tekla (9år) og Vila (snart 6år) er mor og datter, og Tekla slikker Vila tørr om hun har vært ute i regnet De leker mye sammen og ligger gjerne inntil hverandre. Happy, 13 uker, har utnevnt Vila til sitt store idol, og de to kan leke absolutt hele dagen. Tekla synes valpen er litt voldsom, og orker ikke så mye av lekingen hennes, men kan gjerne vaske og stelle med henne, og hun kan fint få ligge inntil så lenge hun er relativt rolig
 12. Helene

  Den store baby- og barnetråden - 2016

  4.april, 12 dager før termin, kom lille Heidi til verden. I likhet med sin mor ville hun ha ting på sin egen måte, og hørte ikke på mammaen som daglig sa at hun hadde å bli i magen til termindato og vel så det, slik at vi fikk sendt avgårde valpekullet først Heldigvis viste det seg å være verdens enkleste baby, så å komme hjem til 10 hunder (hvorav 7 valper på 7,5 uke, 1 valp på 9,5 uke og to voksne) var ikke noe problem. Hun må vekkes for å spise, ligger våken og studerer verden en stund, før hun sovner søtt igjen Jeg er forelsket
 13. Helene

  Valpegjengen 2016

  ...Og vi endte opp med valp hjemme... 8 uker og rar på bildet - nå er hun 11 uker og enda rarere Blazing Sun Dances to the Tune "Happy"
 14. Helene

  Mykere sporline

  Jeg sverger til denne http://www.gavpi.com/shop/product/hundeline--metervare?tm=reindrift-og-friluft. Myk og god helt ned til -25 (og kaldere enn det går ikke jeg spor ) glir godt i terrenget, brenner ikke med mindre man har et ekstremt sterkt trekkmonster, og blir ikke våt å holde i.
 15. Helene

  Westminster Dog Show 2016

  Og jeg MÅ bare skryte av at jeg har valpene hans hjemme i øyeblikket <3
×