Jump to content
Hundesonen.no

jma

Medlemmer
 • Content Count

  2054
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  37

jma last won the day on November 22 2020

jma had the most liked content!

Community Reputation

2204 Excellent

4 Followers

About jma

 • Rank
  Vanedyr

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Larvik
 • Hunderase
  Perro de presa canario & hollender

Recent Profile Visitors

10256 profile views
 1. I mitt tilfelle er det omvendt 😄 min første hund som jeg fikk for 15 år siden hadde jeg store utfallsproblemer med, som vi jobbet konstant med. Jeg har etter det blitt mer og mer interessert i både lydighet, hvordan gjøre hverdagslydigheten best og enklest mulig, og skal nå begynne med IGP. Har ikke hatt noe utfallsproblemer med noen av de andre hundene jeg har hatt etter hun første. Men i mitt tilfelle er det mye at jeg vet hva jeg gjorde feil første gangen, og at jeg for all del vil unngå samme problemet en gang til. Så jeg jobber hele tiden bevisst for å forebygge fra de er små valper. Men jeg kan ikke si at jeg har samme erfaringa, at de som konkurrerer eller driver aktivt med hundetrening har mer problemer med utfall.
 2. jma

  Redigerte bilder, vis meg dine! 😊

  Kjempe fine! 🤩🙌
 3. jma

  Instruktørkurs på nett?

  Ja du har absolutt et godt poeng! Og jeg er egentlig helt enig. Tenkte bare om det var et typ «enklere» kurs som det gikk an å ta online for å begynne ett sted og iallfall ha noe å vise til. Takk for tips 😊👍🏼
 4. Hva finnes egentlig av instruktørkurs på Østlandet, og finnes det nettkurs? Jeg har de siste månedene hjulpet to jeg kjenner med hverdagslydighet og enkel lydighet med hundene dems, og jeg synes det er kjempegøy å kunne hjelpe andre med hundene sine. Så vurderer nå å satse litt mer på det i fremtiden (om tiden strekker til). Men det er jo ikke bare bare med kurser ved siden av full jobb osv.. 🤔 Dere som er instruktører og har privattimer, hva slags utdanning har dere? Og om dere vil dele, hva tar dere for en privattimer?
 5. «Bedagelig» jaktinstinkt faktisk 🤣🤣🤔🧐
 6. jma

  Selvstendighet i whippet vs terrier

  Alltid når jeg ser etter valp eller velger valp, så er det første prio at valpen er trygg og utadvendt. Har du det i bunnen så kommer mye annet av seg selv. 😊
 7. jma

  Selvstendighet i whippet vs terrier

  Hvis en av valpene skiller seg ut fordi den er mer eventyrlysten, trygg og selvstendig hadde jeg definitivt gått for den valpen. 😊
 8. jma

  Spist mørk sjokolade

  Det har gått veldig bra så langt. Fikk i henne 150 ml kull i går og sørga for at hun fikk i seg en del vann. Magen har romla fært og hun får sikkert diaré. Men ellers frisk og rask ❤️
 9. jma

  Spist mørk sjokolade

  Veterinæren jeg snakka med sa at jeg kunne velge mellom å dra til veterinæren eller å kjøpe kull. Jeg regna med at hun hadde bedt meg om å komme om det var nødvendig, men det var kanskje dumt.. 😢 Får ringe min egen veterinær i morgen tidlig. Vi følger nøye med på henne. Når jeg bruker den kalkulatoren så ser det ut til at hun ligger mellom minimal og mild forgiftning. Sjokoladetrøfler er jo mørk sjokolade og fløte, og konfekten var både mørk og lys sjokolade med fyll. så det var heldigvis ikke bare ren mørk sjokolade..
 10. jma

  Spist mørk sjokolade

  Har snakket med veterinær og fått kjøpt kull på apotek. Fy søren å stressende 😫 Han på Apoteket mente hun var utenfor fare så lenge hun fikk kull..
 11. Bikkja har for første gang stjålet mat fra bordet, og det var ca 100-150 g konfekt og sjokoladetrøfler. 😢 Hun veier 25 kg. Er det grunn til bekymring? skjedde akkurat.
 12. jma

  Beagle

  Jeg tenkte også på DSG som alternativ. Tusen takk for masse gode svar. 😄👍🏼
 13. jma

  Beagle

  Tusen takk for svar 😊 Haha, kanskje de burde se etter en lignende rase med litt mindre jakt og fantestreker da. 😄 Noen forslag til hva det kunne vært da? 🤔 Jeg tror dem hadde lyst til å prøve seg på spor og, men vet jo ikke om det er noe dem kommer til å drive med fast.
 14. jma

  Havrevingens Qali aka Lexi

  Tuusen takk! 😄 Hun er helt herlig og sånn passe gal 😂 Håper alt står bra til hos deg 😊
 15. jma

  Beagle

  Har noen venner som har lyst på hund. De har ikke hatt hund før, bor i leilighet, og ønsker en liten/medium stor hund som er korthåret, passer som turkamerat og som kan være med på joggeturer, men ellers ikke krever sånn veldig mye. De har kommer frem til at beagle kan være aktuelt, så jeg tenkte å høre her om noen har erfaring med de? Jeg har inntrykk av at de er ukompliserte hunder som kan passe inn hos dem så lenge dem får nok mosjon?
×