Gå til innhold
Hundesonen.no

jma

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1,730
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1,690 Excellent

4 følgere

Om jma

 • Rang
  Husvarm

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Larvik
 • Hunderase
  Perro de Presa Canario

Nylige profilbesøk

8,237 profilvisninger
 1. Firerbanden Blitz, Oscar, Happy og Cyan

  Så flinke dere er og så deilig når ting løsner
 2. Dalmatineren Vizla

  Såå fine bilder
 3. https://eu.indystar.com/story/news/2018/11/09/florida-ban-greyhound-racing-leaves-homeless-dogs-how-help/1942376002/ Hva synes dere om dette da? Jeg tenker at når det gjelder alle hundesporter så vil det alltid være noen folk som gjør ting på en fornuftig og bra måte, og noen som gjør det på en feil måte, og kanskje mange et sted i midten. Jeg er helt sikker på at greyhounder elsker å løpe, og jeg synes dette er veldig synd for de som driver med sporten på en skikkelig måte. For ikke å snakke om alle hundene som kommer til å bli "dumpa" av de som er litt mer kyniske som driver med sporten.. Jeg mener at i slike tilfeller burde dem heller bli strengere med reglene rundt sporten og konkurransene, og oppfølging av disse reglene, enn å forby sporten helt.
 4. Veteranklubben

  Vi har besøk av Dina, søster til Damien som jeg hadde før. Hun ble 9 år 4. november
 5. Valpegjengen 2019

  Etter hvor mange uker pleier man å se det på tispa da? 4-5? Er ca 3 uker siden parringa nå.
 6. Kjæresten sin hund er sjalu

  Hva sags rase er hunden til kjæresten din, og hvor mye mental og fysisk mosjon får den? Å skjelle på den gjør nok ikke ting bedre om hunden er stressa.. En ting dere iallfall kan begynne med er å lære henne å gå å legge seg på plassen sin på kommando, og bli liggende der. Det krever mye tålmodighet og repetisjoner, men om dere klarer dette kan dere etter hvert be henne gå å legge seg når hun begynner å mase. Og så må dere se på hvor mye mosjon og hjernetrim hun får, og om hun eventuelt trenger mer. Er sikkert noen her som har fler tips ang. stressnivå.
 7. Valg av trekksele

  Spørs hva slags type trekksele du skal ha, om det er til lave trekk som å dra kjetting, eller til annen type trekk.
 8. Valpegjengen 2019

  Oppdretteren er den samme som forrige gang, fra Tenerife. Roco, far, er halvbror til Moro som jeg har nå (samme far). Roco er en atletisk og aktiv hanne på rundt 50 kg. Han kommer fra et kull med veldig gode hunder som jeg har møtt flere av. Han er også far til et kull her i Norge, så dette er jo linjer som jeg kjenner godt og liker veldig godt. Har ikke noe bra bilde av han men. Puncha, mor, er fra en utavelskombinasjon. Jeg vet ikke noe om far siden der, men jeg har møtt far, og han virka som en rolig og fin hund. Har også møtt Puncha da hun var unghund og to av hennes søsken, og dem virker som fine, stabile hunder med relativt lite vokt. Her er hun ca 10 mnd. Tror disse utfyller hverandre bra da Roco har mye temperament og fart mens Puncha ser ut til å komme fra litt roligere linjer.
 9. Nye regler ved import av hund?

  Takk for svar 😊 Det er jo sant, det burde jo holde.
 10. Valpegjengen 2019

  Hvis alt går etter planen da så blir det presa-valp her i april!
 11. Nye regler ved import av hund?

  Forrige gang jeg importerte var jo ikke stamtavla klar før jeg skulle importere. Får kanskje ringe Mattilsynet å spørre hva jeg må gjøre om det skjer nå.
 12. Nye regler ved import av hund?

  Ok. Så om man importerer valp på vanlig måte, fra oppdretter til seg selv, så er det de samme reglene som for to år siden? Rabies, ormekur, helsesjekk, pass?
 13. Nye regler ved import av hund?

  Hmm.. det var det eneste som kom opp når jeg søkte på import hund.
 14. Ser at reglene er endret siden jeg importerte hund sist. Dette var ikke lett å forstå synes jeg, men er endringen at man må registrere at man skal ha hunden inn i Norge på forhånd og at den må stå i karantene i to dager? https://www.mattilsynet.no/dyr_og_dyrehold/import_og_eksport_av_dyr/import_av_kjaledyr_og_konkurransedyr/kommersiell_import_av_hund_katt_og_ilder/kommersiell_import_av_hund_katt_og_ilder_fra_eosstater.7244
 15. Dalmatineren Vizla

  Så herlig
×