jma

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1,576
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

4 følgere

Om jma

 • Rang
  Husvarm

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Larvik
 • Hunderase
  Perro de Presa Canario

Nylige profilbesøk

7,248 profilvisninger
 1. Jeg valgte presa canario fordi jeg ville ha en litt stor hund, men ikke for stor, som trengte lite pelsstell og ikke var så vanlig. Og jeg ville ha en rase det er litt futt i, men som samtidig ikke krever alt for mye. (er ikke futt i alle presaer med de fleste!) Jeg synes også de er flotte utseendemessig. Og etter at jeg har blitt kjent med rasen, så har jeg fortsatt med den fordi jeg også liker at de er veldig lojale, snille med familien, de knytter seg veldig til eieren, gode vakthunder, har en god av og på knapp, og kan brukes i div hundesporter/trening.
 2. Tusen takk! ☺☺
 3. åååh, så nydelige Pappaen var utrolig fin!
 4. Tok litt bilder i sola i dag, så da blei det visst enda et innlegg her
 5. Fiiin
 6. Begynner å se mer ut som en unghund enn en valp Vi skal på ferie i et par uker, men vi må få til en date etter det!
 7. Uff Veldig trist å høre, kondolerer så mye. <3 Godt å høre at det går bra med Trym.
 8. Litt nye bilder av fjortiss frøkna
 9. Kjettingtrekk, kløv, lek med springpole og flirtpole og joggeturer 😊
 10. Spørs jo litt hva mer de er ute etter mtp vakt, altivitetsnivå og sånt. Og hva de legger i at de ikke vil ha boerboel pga aggressivitet mot andre hunder. Vil de ha en hund som går godt overens med de aller fleste, hvor det er minimalt med aggressivitet, eller er det greit med en rase som mest sannsynlig ikke går overens med samme kjønn?
 11. Jeg synes egentlig de lekte ganske bra sammen, ikke altfor voldsomt, og Aya var relativt tålmodig med henne. Aya er igrunn ikke så voldsom av seg sånn generelt. Araia var litt tøff i trynet og slapp nok unna med en del pga valpelisens. Men tålmodigheten til Aya tok litt slutt på slutten Så hadde nok ikke gått like bra hvis Araia hadde vært litt eldre. Også kan Aya være litt vel innpåsliten noen ganger.
 12. Aya hadde besøk av Iraia på lørdagen, så her kommer litt bilder
 13. Såå fine
 14. En liten update. Etter masse uhell og vannskade her på nyåret ble det litt mye med Aya og ADHD Moro her. Så nå er Moro byttet ut med en gammel dame som heter Angel på ubestemt tid (mammaen til Damien). Hun er utrolig enkel og grei å ha med å gjøre, noe som passer veldig bra når gulvet er rivd opp og hele huset er på hodet mer eller mindre, og jeg igrunn har mer enn nok andre ting å styre med Tok litt bilder av damene i dag. Aya har blitt ett år, og Angel er ni.