jma

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1,561
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

3 følgere

Om jma

 • Rang
  Husvarm

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Larvik
 • Hunderase
  Perro de Presa Canario

Nylige profilbesøk

7,094 profilvisninger
 1. Selv om han ikke kan ha et fast sted å ligge, så kan du jo be han om å gå og legge seg da. Og om han reiser seg for å skifte liggepass så er jo det greit, men om han reiser seg for å monge, så bare ber du han gå å legge seg igjen. Krever at man er konsekvent og tålmodig, men det er veldig praktisk at den kommandoen der sitter.
 2. Gratulerer så mye med veldig søt frøken! Er bare å komne på besøk hit og hvis dere vil! 😊😊
 3. Tusen takk 😊 Spanjolene sier vel Måro, men jeg sier bare Moro rett frem 😄 Ja, hun gror seg til nå
 4. Tusen takk!
 5. Takk for det
 6. En liten update. Det går fortsatt bra med Moro, han har begynt å forstå meg litt bedre, og han føler seg hjemme. Fredagen før nyttårsaften hadde han klart å bryte seg ut av buret og hadde gjort et iherdig forsøk på å makluere sofaen min Så han er litt smågal ja! Sliter litt med lydigheten. Enten er han overivrig og skjønner dermed ikke en shit, eller så mister han interessen, finnes liksom ikke noe mellomting. Og jeg har i grunn ikke hatt så mye tid til å trene så mye med han heller. Men han virker eeegentlig ganske smart og skjønte fort hva kontakt og "stå" betyr. Så jeg får se litt etter hvert når jeg har mer tid hva vi får til. Han går fint med Aya, men er veldig intens og pågående, så jeg har de bare løse sammen i korte perioder i hagen foreløpig. Prøver å feite han opp litt, har begynt å gi han litt v&h. Aya veier ca 42 kg nå og begynner å bli ganske stor jente 😊 Hun har våkna litt og er blitt morsommere å trene lydighet med. Har akkurat endelig klart å lære henne å rygge. Nyttårsaften gikk kjempebra. Bjeffa litt på rakettene da hun var ute i hagen å tissa. Men inne bare lå hun å slappe av (var folk og støt her da). Jeg er igrunn veldig fornøyd med henne så langt, hun er fortsatt utrolig snill og enkel. Hun var også med på Dogs4all. Det var litt skummelt med en gang, helt til hun fant ut at det var et sted hvor det vanket mye kos og oppmerksomhet! Da var alt kjempegøy, haha...
 7. Når jeg skal ha uformell fest på nyttårsaften og lever på budsjett om dagen, er det innafor å si til gjestene at om de alle betaler litt hver så kan jeg ordne mat? Hva er normen liksom.
 8. Huff! Håper ikke det er tilfelle her, hahaha... Har liksom skryti til oppdretter at jeg skal trene lydighet med han Han setter seg når han er alene ute i hagen, hahaha.. Neida, det er jo det jeg må prøve på, shape det inn, eller lure han til å sette seg på en måte.
 9. Kan prøve det, takk for tips
 10. Jeg har prøvd med ball og å gå litt i mot, og å ha godbit rett foran/over han. Men han bare står samma søren hva jeg gjør, haha.. Men jeg får vel bare smøre meg med tålmodighet, prøve mer, og håpe på at det skjer
 11. Har lært han at han må stå rolig før jeg kaster ballen, men sliter med å få han til å sette seg.
 12. Må bare si igjen at jeg har møtt flere av hundene og de er IKKE aggressive mot mennesker. Synes det høres veldig merkelig ut at noen av de har bitt folk.
 13. Sitt er jo vanligvis den enkleste ting i verden å lære inn. Men nå har jeg en voksen hannhund da, som ikke forstår et kvekk norsk, og som bare står Så hvordan lære inn sitt hos en voksen hund som aldri tilbyr det? Bruker jeg godbit mister han interessen om det drøyer for lenge, bruker jeg ball så blir han litt overivrig. Har ikke prøvd veldig hardt altså, men tenkte kanskje noen hadde et triks på lur.
 14. Tusen takk Ja, ikke helt ideell den kuperinga der nei Haha, finnes sikkert Tusen takk! Nå har han vært her i en uke, og han begynner å vise at han føler seg mer hjemme. Matlysta har blitt bedre, og jeg får litt lettere kontakt med han når jeg snakker til han, og han har blitt en skikkelig gladgutt <3 Så happy og masse energi. Nå som han er litt mer tilgjengelig er planen å begynne å trene litt lydighet med han.
 15. Ja, det er bare å komme Enda mer bilder. Seee så fin han er i kroppen da Prøve å få på han litt mer muskler etter hvert.