jma

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1,566
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

4 følgere

Om jma

 • Rang
  Husvarm

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Larvik
 • Hunderase
  Perro de Presa Canario

Nylige profilbesøk

7,177 profilvisninger
 1. Spørs jo litt hva mer de er ute etter mtp vakt, altivitetsnivå og sånt. Og hva de legger i at de ikke vil ha boerboel pga aggressivitet mot andre hunder. Vil de ha en hund som går godt overens med de aller fleste, hvor det er minimalt med aggressivitet, eller er det greit med en rase som mest sannsynlig ikke går overens med samme kjønn?
 2. Jeg synes egentlig de lekte ganske bra sammen, ikke altfor voldsomt, og Aya var relativt tålmodig med henne. Aya er igrunn ikke så voldsom av seg sånn generelt. Araia var litt tøff i trynet og slapp nok unna med en del pga valpelisens. Men tålmodigheten til Aya tok litt slutt på slutten Så hadde nok ikke gått like bra hvis Araia hadde vært litt eldre. Også kan Aya være litt vel innpåsliten noen ganger.
 3. Aya hadde besøk av Iraia på lørdagen, så her kommer litt bilder
 4. Såå fine
 5. En liten update. Etter masse uhell og vannskade her på nyåret ble det litt mye med Aya og ADHD Moro her. Så nå er Moro byttet ut med en gammel dame som heter Angel på ubestemt tid (mammaen til Damien). Hun er utrolig enkel og grei å ha med å gjøre, noe som passer veldig bra når gulvet er rivd opp og hele huset er på hodet mer eller mindre, og jeg igrunn har mer enn nok andre ting å styre med Tok litt bilder av damene i dag. Aya har blitt ett år, og Angel er ni.
 6. Jeg er 178 cm. og foretrekker helt klart en høyere mann, men til syvende og sist så er det jo ikke det som er viktig. Har vært sammen med en som var kanskje 4 cm. lavere enn meg.
 7. Selv om han ikke kan ha et fast sted å ligge, så kan du jo be han om å gå og legge seg da. Og om han reiser seg for å skifte liggepass så er jo det greit, men om han reiser seg for å monge, så bare ber du han gå å legge seg igjen. Krever at man er konsekvent og tålmodig, men det er veldig praktisk at den kommandoen der sitter.
 8. Gratulerer så mye med veldig søt frøken! Er bare å komne på besøk hit og hvis dere vil! 😊😊
 9. Tusen takk 😊 Spanjolene sier vel Måro, men jeg sier bare Moro rett frem 😄 Ja, hun gror seg til nå
 10. En liten update. Det går fortsatt bra med Moro, han har begynt å forstå meg litt bedre, og han føler seg hjemme. Fredagen før nyttårsaften hadde han klart å bryte seg ut av buret og hadde gjort et iherdig forsøk på å makluere sofaen min Så han er litt smågal ja! Sliter litt med lydigheten. Enten er han overivrig og skjønner dermed ikke en shit, eller så mister han interessen, finnes liksom ikke noe mellomting. Og jeg har i grunn ikke hatt så mye tid til å trene så mye med han heller. Men han virker eeegentlig ganske smart og skjønte fort hva kontakt og "stå" betyr. Så jeg får se litt etter hvert når jeg har mer tid hva vi får til. Han går fint med Aya, men er veldig intens og pågående, så jeg har de bare løse sammen i korte perioder i hagen foreløpig. Prøver å feite han opp litt, har begynt å gi han litt v&h. Aya veier ca 42 kg nå og begynner å bli ganske stor jente 😊 Hun har våkna litt og er blitt morsommere å trene lydighet med. Har akkurat endelig klart å lære henne å rygge. Nyttårsaften gikk kjempebra. Bjeffa litt på rakettene da hun var ute i hagen å tissa. Men inne bare lå hun å slappe av (var folk og støt her da). Jeg er igrunn veldig fornøyd med henne så langt, hun er fortsatt utrolig snill og enkel. Hun var også med på Dogs4all. Det var litt skummelt med en gang, helt til hun fant ut at det var et sted hvor det vanket mye kos og oppmerksomhet! Da var alt kjempegøy, haha...
 11. Når jeg skal ha uformell fest på nyttårsaften og lever på budsjett om dagen, er det innafor å si til gjestene at om de alle betaler litt hver så kan jeg ordne mat? Hva er normen liksom.
 12. Huff! Håper ikke det er tilfelle her, hahaha... Har liksom skryti til oppdretter at jeg skal trene lydighet med han Han setter seg når han er alene ute i hagen, hahaha.. Neida, det er jo det jeg må prøve på, shape det inn, eller lure han til å sette seg på en måte.
 13. Kan prøve det, takk for tips