Jump to content
Hundesonen.no

jma

Medlemmer
 • Content Count

  1818
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

jma last won the day on May 7

jma had the most liked content!

Community Reputation

1905 Excellent

4 Followers

About jma

 • Rank
  Husvarm

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Larvik
 • Hunderase
  Perro de Presa Canario

Recent Profile Visitors

8681 profile views
 1. jma

  Havrevingens Qali aka Lexi

  11 uker i dag 🥰 Hun har blitt litt mer bøllete/tøff i trynet 😂 Og vi er så vidt i gang med sporttrening. Vi har vært på en fellestrening på hundeklubben, og det gikk kjempefint. Det ble ikke kjempe mye trening, men litt. Hun fikk iallfall hilst på hunder og folk. Det hender det koker litt over i topplokket, men det skal ikke så mye til for å få roa henne ned igjen. Hjemme er hun litt rastløs inne, hun slapper mer av ute. Så det hender det blir litt tvangsavslapping på kvelden, noe som funker greit. Hun var jo veldig bitete når hun kom, og hun elsker å bite i hender og klær. Hun har blitt veldig mye bedre med meg, men om hun er litt gira når hun møter noen andre så er det litt håpløst 😂
 2. jma

  Torneryds Wuna

  Såå fin! 😍
 3. Hva slags rase er det? Og hva pleier dere å gjøre av aktiviteter i løpet av en dag? 😊
 4. jma

  Valpegjengen 2019

  Så herlig 🥰 Grattis 😊
 5. jma

  Havrevingens Qali aka Lexi

  Tusen takk ☺️
 6. jma

  Hvor lang nattesøvn har hunden din?

  Ja, det er utrolig deilig! 😄 Men som tulip sier ang. væskebehov og vom så blir hun foret på hovedsakelig vom og storferester, så hun drikker/tisser ikke sånn kjempemye. 😊
 7. jma

  Hvor lang nattesøvn har hunden din?

  Min valp på ti uker sover ca 7 timer i strekk, og etter første tisseturen på morgenen i seks tiden så sover hun et par timer til. De andre voksene hundene jeg har hatt har sovi så lenge jeg har sovi.
 8. jma

  Havrevingens Qali aka Lexi

  Tusen takk!
 9. jma

  Havrevingens Qali aka Lexi

  10 uker i morgen 🥰
 10. jma

  Hund bet et barn og tre voksne

  Ja, jeg er forsåvidt enig i det. Har selv hatt en hund som har gjort en ganske god test som ble avlivd pga temperament.. Men tenkte litt en typ test som legger enda mer press på hunden enn en vanlig MH. Men allikevel, ser poenget ditt.
 11. jma

  Hund bet et barn og tre voksne

  Det beste for både samfunnet og hundene hadde jo vært om alle hunder som er innblanda i slike situasjoner blir mentaltestet av noe slag, av noen som er helt objektive. Og så kan man ta en avgjørelse ut i fra testen om hunden bør avlives eller ikke. Det er så mange faktorer som kan oppstå i slike situasjoner, og ofte ord mot ord. Det gjør det jo veldig vanskelig å avgjøre om avliving er best eller ikke. Men jeg vet jo at det blir gjort og at resultatet ofte ikke blir tatt særlig hensyn til, så..
 12. jma

  Allergiutredning

  Jeg prøvde å legge ved bilde av resultanene men fikk det ikke til. Nei, det var så sykt mye veterinærbesøk i den perioden og forsikringa tok en del av det, så det husker jeg ikke.
 13. jma

  Allergiutredning

  Jeg hadde jo tidenes mest allergiske hund uten at jeg visste noe om det, for plagene gikk på luftveiene. Så han hadde ikke noen synlige symptomer. Så vi oppdaga det mer eller mindre tilfeldig da han var syk pga noe annet og ble utreda for mye forskjellig. Vi tok blodprøve og fikk svar på konkret hva han reagerte på og i hvor stor grad. Men det kan være noe kryssallergi som også gir utfall på testen etter hva jeg forstod.
 14. jma

  Hund bet et barn og tre voksne

  Oi, i Larvik jo. Stakkars bikkja ser jo redd ut på bildene.. Trist sak, men bra jobb av politiet..
 15. jma

  Havrevingens Qali aka Lexi

  Asså, hun sover syv timer i strekk på natta, sier i fra når hun må på do, har lært seg å legge seg på plassen sin i stua når hun får beskjed, og elsker både ball, drakamp og pølser. Og så masse personlighet hun har 😄🥰 Er det rart vi er forelska i henne. 😄
×