Jump to content
Hundesonen.no

trill

Medlemmer
 • Content Count

  115
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

trill last won the day on February 22

trill had the most liked content!

Community Reputation

117 Excellent

About trill

 • Rank
  Nykommer

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Oslo
 • Hunderase
  Rhodesian Ridgeback
 • Mine dyr
  Mio (f. juli 2017)

Recent Profile Visitors

965 profile views
 1. trill

  Akkurat nå august

  Jeg har vært på kurs og syns det var veldig morsomt. Har en hund som ikke akkurat er skapt for tradisjonell lydighet, men rally passer oss litt bedre. Syns det er gøy at man veldig fort kan begynne å gå kombinasjoner og hele og halve baner, for min hund faller ut med mye repetisjon og pirking på detaljer. Han klarer heller ikke å holde fokus gjennom en hel bane, men kombinasjoner av alt fra tre til ni skilt passer oss fint akkurat nå. Også var det morsomt for meg selv, for man må virkelig holde tunga rett i munnen selv også for å huske forskjell på alle skiltene og tenke på timingen på kommando i forhold til skilt osv.
 2. trill

  Lagottoen Ceres

  Så fin hun er! Vi har trent litt rally for å ha en "aktivitet" og trives veldig godt med det. Hvis dere har trent en del grunnlydighet (sitt, stå, dekk og gå pent) så kan dere jo med én gang begynne å trene kombinasjoner og ganske raskt halve og hele baner, det syns i alle fall jeg er motiverende og morsomt! (Selv om mr. selvstendig ridgeback som jeg har ikke har sjans i havet til å gå en hel bane med fokus da )
 3. trill

  Akkurat nå august

  Så bra det gikk fint! Høres ut som en utrolig kjip opplevelse 😳😣
 4. trill

  Valpegjengen 2019

  Så vakker!
 5. trill

  Huskyen Yara

  For noen øyne
 6. trill

  Akkurat nå juni

  Mange som spør her også, og reaksjonene er enten "SÅ MYE?!" eller "det var jo ikke såååå ille, da.." Hvorpå jeg føler jeg må si at det er jo ikke valpepris som gjør det dyrt å ha hund, det er forsikring og mat og kurs og utstyr og dyrlege, blant annet. For vår del også ny bil og bytte fra leilighet til hus 🤣
 7. trill

  Hvilken kløv anbefales?

  Vi prøver gjerne altså! Mio elsker jo å trekke, så har et håp om at han vil like å bære kløv også. Vi må jo uansett begynne med tilvenning, så tenker å bruke helt like og veldig lette ting i kløven til å begynne med.
 8. trill

  Havrevingens Qali aka Lexi

  Altså, ørene
 9. trill

  Hvilken kløv anbefales?

  Det hadde jo vært helt supert! Er dere fornøyd med den?
 10. trill

  Hvilken kløv anbefales?

  Ellers hadde nok vi også endt med laikakløv, men tror vi heller mot seleverkstedet nå nettopp på grunn av dette. Jeg har en hund som trekker mye, både rett frem og litt i sikk-sakk. Vi jobber med saken, men tenker liksom ikke at fjelltur er der vi har lyst til å bruke tid på det. Tanken er jo at han ikke skal få dra som en tulling med kløv, men det blir nok uansett mer enn at jeg ønsker å ha han i halsbånd. Jeg er stressa for at det skal bli klumpete og gi gnagsår med sele under kløven, har hund med kort pels som har fått gnagsår av seler som ikke sitter godt tidligere. Tror nok vi ender med Togo, men må jo da få avklart at den tåler en hund som trekker noe.
 11. trill

  Håndarbeidstråd!

  Så fine gensere! Får du ca samme strikkefasthet med Drops Air? Jeg har en villmarksgenser i opprinnelig garn, men kunne tenkt meg en som er litt lettere også. Har også vurdert å strikke nedenifra og opp og hente opp masker til ermer, men bruke mønsteret fra oppskriften. Jeg liker ofte fasongen bedre med påsydde ermer enn med rundfelling...
 12. trill

  Hvilken kløv anbefales?

  Vi ser også etter kløv (til en ridgeback) og står mellom laika og togo. Seleverkstedet har stengt for bestilling frem til 1.juni ser jeg, men det er jo ikke så lenge nå. Er det feste rett i laika-kløven eller må man ha sele under/bruke halsbånd?
 13. trill

  Sansa - Jaktgolden (Rist av Soltrollet)

  Utrolig vakker! Og høres ut som en flott hund. Hyggelig at dere har funnet noe dere begge trives så godt med 😊
 14. trill

  Sunlily's Kull III

  Gratulerer med fire skjønne små!
 15. trill

  Ninja, Noor & Neytiri - collie langhår

  Så spennende! Masse lykke til!
×