Jump to content
Hundesonen.no

trill

Medlemmer
 • Content Count

  142
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

trill last won the day on February 22 2019

trill had the most liked content!

Community Reputation

151 Excellent

About trill

 • Rank
  Nykommer

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Oslo
 • Hunderase
  Rhodesian Ridgeback
 • Mine dyr
  Mio (f. juli 2017)

Recent Profile Visitors

1124 profile views
 1. trill

  Fra bølle til bestevenn

  Har ikke sett dagens episode enda, men ramlet innom Anton på Instagram. Ser ut for meg som om de har tatt litt ordentlig tak i vekta hans og bevisst økt aktivitetsnivået, det ser i alle fall sånn ut for meg. Det er jo i så fall veldig positivt. Ellers er nok det verste for meg med Anton at han er (i episode 1 i alle fall) 85 kg totalt ute av kontroll. Ikke at han gjør så mye ut av noe, men HVIS det mot formodning skulle være noe som trigger han, så er jeg redd han gjør akkurat som han vil. Og jeg syns det vitner om en holdning jeg sliter litt med, at "jaja, da har vi ikke kontroll, men han er jo så snill så...."
 2. trill

  Akkurat nå, januar

  Puslespill har jeg "glemt", det må jeg begynne med igjen! Storkoser meg alltid med puslespill
 3. trill

  Akkurat nå, januar

  Jeg rekker ikke å kjede meg, for jeg er litt for flink til å fylle opp timeplanen - det er rett og slett veldig sjelden jeg har tid til å kjede meg. Når jeg først sitter i ro hjemme må jeg ha noe å holde på med, så jeg sitter ofte med strikketøy eller en bok, eller med rubiks kube, yatzy, su-doku eller annet småplukk. Kjeder meg VELDIG fort når jeg blir tvunget til å gjøre ingenting, f.eks. hvis jeg har glemt strikketøy/lesestoff på flytur. Burde definitivt vært flinkere til å ikke gjøre noe, men får mye av min avkobling i skogen med hund, eller med strikketøy i sofaen og hund i fanget.
 4. trill

  Akkurat nå, januar

  Han er uten så lenge jeg kan passe på litt, altså, men med én gang jeg skal ut av rommet føler jeg meg veldig sikker på at han benytter han anledningen. Heldigvis ikke så mange dager igjen før han kan gå helt uten! I dag har han søkt og vi har trent rolige øvelser for å få brukt hodet hans, men han klatrer snart på veggene her likevel. Gleder meg til han er klar for full aktivitet igjen! Veldig fornøyd med aktiv og energisk hund, men litt slitsomt når han må holdes i ro i mer enn 3 dager av gangen. @simira jeg liker jo å tro at han er relativt oppegående, men han stanger og stanger og stanger og stanger, raringen
 5. trill

  Akkurat nå, januar

  Han tar av seg bodyen, dessverre. Eller river opp, da. Finnes kanskje bodyer som er vanskeligere for han å få tak i? De som følger med fra veterinærhøgskolen har han funnet en fiks løsning på...
 6. https://www.finn.no/167139031
 7. trill

  Akkurat nå, januar

  Mio ble kastrert på fredag, og har vært veldig slapp til og med i går. Hønemor som jeg er så jeg har vært ganske bekymra, men i dag har han (bokstavelig talt) danset på bordet mens jeg var ute. Han syns fortsatt at skjerm er noe drit, men virker ellers å være klar for action igjen. Så da er utfordringen ikke lenger at han er slapp, men at han er vanskelig å holde i ro @MonicaT krysser fingrene for dere!
 8. trill

  Sporadisk halting etter hvile

  Så godt å få bekreftet at skjelettet ser bra ut i alle fall! Og at knærne kjennes bra ut. Edit: Håper selvsagt dere finner ut hva det er, da! Og fortsatt god bedring til frøkna.
 9. trill

  Fra bølle til bestevenn

  Syns også det var ganske bra, og en spennende samling ulike utfordringer, hunder og eiere. Veldig ulike utgangspunkter, så det skal bli spennende å se hvordan Maren tilpasser treningen til hver enkelt hund/ekvipasje/familie. Håper og tror at fleksiline, kjefting og røsking i bånd blir tatt opp etterhvert, men at hun ønsket å starte med å bygge en god relasjon til eierne. Regner med at det vises alternative måter å håndtere problemene på etterhvert som hun blir bedre kjent med hundene og ikke minst eierne. Man skal nok trå litt forsiktig når man skal fortelle noen metodene de har brukt/bruker ikke er gode, og at de kanskje til og med er med på å forsterke problemene. Ser for meg at det verste som kan skje er at eierne føler seg angrepet og mister tillit til den som skal hjelpe, så Maren må være flink både med folk og hunder for å nå gjennom her. Helt enig angående oppbyggingen! Jeg håper litt at den første episoden (eller de første to eventuelt) blir fra fellessamling med alle hundene, og at man deretter følger én eller kanskje to hunder per program.
 10. trill

  Hjelp de som må sove ute!

  Jeg får heller ikke linken til å fungere, men vil gjerne bidra. Helt grusomt å lese.
 11. trill

  Akkurat nå, januar

  Helt enig! Det er fullt mulig å trene på nærmende spøkelser osv. også, men det tar jo bort hele poenget med testingen.
 12. trill

  Akkurat nå, januar

  Godt nyttår! Glad for at dagene blir lysere fremover 😊
 13. trill

  Mål 2020

  Mål for 2019: - Først og fremst skal gutten holde seg frisk! Krysser fingrene for at vellykket kastrering i januar gjør at han etterhvert kan spise noe mer enn bare diettfôr - Bli helt trygg alene i ny leilighet - Bli mer komfortabel i bilen - Fortsette å trene rally, spesielt jobbe med fokus og utholdenhet så vi kan starte i løpet av 2020 (selv om jeg syns det er skummelt) - Passering av andre hunder tror jeg vi skal jobbe med resten av livet, så det må med - Skaffe kickbike så vi kan få noen turer med litt tempo på sommerhalvåret - Komme oss på kurs i en eller annen form for spesialsøk så vi har litt mer å gå på med tanke på innendørsaktiviteter - Kunne tenke meg å gå et sporkurs for å komme i gang litt mer systematisk på egenhånd, har ingen erfaring med det selv - Som alltid, kose oss i skog og på fjellet, både i hverdagen og på lengre turer
 14. trill

  Fotograf

  Noen som har tips til flink fotograf som tar bilder av hunder i Oslo-området?
 15. trill

  Ditt siste kjøp,ikke hunderelatert.

  Har du fått testet disse?
×