Gå til innhold
Hundesonen.no

trill

Medlemmer
 • Innholdsteller

  59
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

63 Excellent

Om trill

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Oslo
 • Hunderase
  Rhodesian Ridgeback
 1. Aussien Kendra

  Hun er skjønn altså Vi brukte en stopp-kommando for å få Mio til å la hestebæsj ligge, altså kommando for "slutt med det du gjør akkurat nå og se på meg". Med god timing på kommandoen (etter at han hadde bestemt seg for å smake og før han fikk plukket opp bæsj) fungerte det veldig fint for oss. Belønnet da han stoppet og lot bæsjen ligge. I begynnelsen var vi veldig raske med å belønne, så han trengte egentlig bare å stoppe opp veldig kort for å få skryt og godbit, også jobbet vi oss opp til at han tok kontakt med oss. Tok ikke mange dager før han lot bæsjen være uten stopp-kommando og heller kom til oss for å hente belønningen sin. Nå rusler han bare forbi uten å bry seg, men det kan jo ha litt med alder å gjøre også, han putter generelt mindre ekle ting i munnen enn tidligere - heldigvis
 2. Azawakh

  Vakker er hun i alle fall, jeg blir helt tussete jeg
 3. Poe - en bedlington terrier

  Så utrolig rar og fin liten frøken, både fra beskrivelsen din av henne og fra bildene Høres ut som en helt fantastisk deilig valpetilværelse! Så lenge hun er fin med folk og dyr og dere alle trives i hverdagen så er det jo strengt talt ikke så viktig hva annet hun kan og ikke kan.
 4. Jeg har booket inn mørkekjøring, siste teoridel på landeveiskjøringa og tre doble kjøretimer med kjørelærer de neste tre ukene. Oppkjøring bestilt, så da er det bare å bestå da Lykke til @Annik!
 5. Vi ser også etter ny sele til vår RR nå, og tenkte å teste ruffwear. Vår er 35kg og smal i bygning. Han er fortsatt ung og legger seg nok ut litt, men forventer ikke at han blir så veldig mye større. Han har en H-sele nå, men ser at den har begynt å gnage litt under albuene. Han trekker som en idiot, så i langline/strikk går han med non-stop trekksele, den fungerer fint veldig fint på lengre turer. Men han trekker jo stort sett fremover da, og da sitter den fint på.
 6. Akkurat nå, oktober 2018

  Hva slags potesokker bruker folk om vinteren? Vi bor midt i Oslo, så det blir en kombinasjon av asfalt og snø. Kald asfalt og snøslaps ser ut til å plage han mye mer enn tørr snø. Sliter med å finne sokker som både holder han litt varm og er relativt vanntette.
 7. Akkurat nå, oktober 2018

  Fikk hilse på en bedlis på 11 uker på vei hjem fra butikken i sted, og jeg tror alvorlig talt aldri at jeg har kjent noe så mykt før. Herlighet så skjønn og tøff og morsom og ikke minst MYK
 8. Valpegjengen 2020, 2021, 2022, 2023, 2024?

  Håper på å være med her om ting går som tenkt fremover med boplass og unghunden som nå er 14 mnd. Jeg har alltid hatt lyst på flere hunder, og om unghunden fortsetter å være omgjengelig og sosial da han lander litt som voksen, så vil vi nok se på å skaffe en hund nr. 2 om 3-4 års tid. Tenker på rase, men syns det er vanskelig å bestemme seg. Mange flotte raser som jeg tror passer godt til det jeg vil bruke den til, så da handler det om å finne ut hvilken vi vil trives best med. God unnskyldning for å komme seg ut og hilse på masse hunder!
 9. Håndarbeidstråd!

  Kommer bilde så snart jeg får somlet meg ferdig Var det sånn at du var fornøyd med plum og tynn silk mohair fra Sandnes, og ikke så fornøyd med silk mohair fra isager? Jeg har begynt å titte på farger til sorbet cardigan, nemlig.
 10. Håndarbeidstråd!

  @Garp, jeg har kommet litt videre, men dette var siste bilde jeg hadde. Kan legge ut et til senere Det er mitt første ordentlige strikkeprosjekt, så jeg knoter litt med fastheten når jeg strikker mønsteret. Har begynt på poteavtrykkene nå, med hvit bakgrunn. Syns fargene kommer mye bedre frem da jeg fikk inn det hvite også.
 11. Håndarbeidstråd!

  Så fine farger! Den skal jeg begynne på så snart jeg er ferdig med villmarksgenseren. Hvilket garn har du brukt?
 12. Akkurat nå, september 2018

  Bra tips, takk! Han har gått litt med sokker i fjellet i sommer og det har gått veldig fint. Vi slo til da det var salg hos Canelana og fikk kjøpt et termodekken med ull der som passer ham veldig fint, men ser House of Dogs har en del annet også, blir nok å handle litt til hehe
 13. Akkurat nå, september 2018

  Jeg er på ingen måte klar for vinter. Spent på hvordan det blir med Mio i år - han syns ikke det var spesielt stas i fjor. Satser på at det hjelper å ha vokst litt, både i kroppen og hodet.
 14. Kjøpe hund på Finn.no

  Vi fant vår valp via raseklubbens sider, men jeg mener at kullet også ble annonsert på finn. Hadde ikke hatt noen betenkeligheter med å finne valp på finn, så lenge oppdretter oppfylte mine kriterier. Og det hadde vi jo sjekket opp uansett hvor vi kom over kullet - på nett eller via bekjente eller raseklubben.
 15. Valpegjengen 2018

  Å så spennende! Håper vi får se mer av han fremover
×