Jump to content
Hundesonen.no

trill

Medlemmer
 • Content Count

  100
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

trill last won the day on February 22

trill had the most liked content!

Community Reputation

111 Excellent

About trill

 • Rank
  Nykommer

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Oslo
 • Hunderase
  Rhodesian Ridgeback
 • Mine dyr
  Mio (f. juli 2017)

Recent Profile Visitors

851 profile views
 1. trill

  Valp og tid

  Jeg har drømt om ridgeback siden jeg var veldig liten, men tenkte lenge at det var uaktuelt. Så dukket det plutselig opp en i familien, og tanken på ridgeback dukket opp igjen for alvor. Ca 2 år senere ble det endelig bestemt at vi skulle ha hund, og da hadde vi i mellomtiden mer eller mindre bevisst redusert utvalget til 3 eller 4 raser. Bestemte oss for å besøke en oppdretter av ridgeback som vi likte godt uten å ha ekskludert andre raser 100%. Oppdretteren hadde et kull født et par dager før vi dro på besøk, men vi var egentlig mest på besøk for å vurdere rasen og oppdretter nærmere, og det føltes ganske fjernt at vi skulle få valp derfra. Men så ble det født 10 valper og 5 av dem hannhunder, vi fikk god kjemi med oppdretter og plutselig sto vi på lista og skulle ha en hannhund. Så vil si kanskje et års tid siden vi hadde begrenset rasevalget veldig, men valpene var født innen valget på rase ble tatt 100%. Angrer ikke et sekund, men er helt sikker på at vi hadde fått det veldig fint med de andre rasene også.
 2. trill

  Valpetreff Vestby og kommunene rundt

  Søk opp hundehjørnet i ski på Facebook, det er en hundepark i ski/hebekk. Tror det er en del som bruker den, og man kan avtale å møtes via gruppa på fb.
 3. trill

  Blondie & Tidi

  Tårene triller her 😢 Kondolerer så mye!
 4. trill

  Slitesterk burmadrass

  Vår lar tepper og puter være i fred, mens alt som ligner på madrass/seng får gjennomgå. Så han har egentlig bare en haug med puter og tepper som han krøller seg sammen i/på. Edit: ser nå at deres tar tepper og puter også, leste tydeligvis litt raskt første gangen
 5. trill

  Akkurat nå - Mars

  @Salka Så koselig! Det er så hyggelig når de skeptiske blir sjarmert Mamma er egentlig redd for hund og syns det var ordentlig tullete at vi skulle ha. For et par uker siden kjøpte hun eget sitteunderlag til Mio, så ikke han skal fryse når vi tar pause på tur. "For han har jo ikke så mye pels, stakkars lille..."
 6. trill

  Blondie & Tidi

  Så trist å lese! Alle gode tanker til dere, håper dere får en fin siste tid
 7. trill

  Akkurat nå - Mars

  Jeg måtte ha boksen godt fast mellom hendene eller føttene for at den ikke skulle bli et trofé på parademarsj rundt i leiligheten, og når vi endelig fikk slutt på at han plukka den opp begynte han å velte den med snuta i stedet 🤷🏼‍♀️
 8. trill

  Akkurat nå - Mars

  Hjelpes, er det mars allerede?! Har vært så opptatt med å glede meg til vår at jeg ikke helt har merket at den nesten er her
 9. trill

  Superhundene på NRK

  Jeg er såpass stalker at jeg følger litt med på #superhundene på Instagram Flere av dem som poster litt der, men det er jo mest hverdag såklart.
 10. trill

  Akkurat nå - februar

  Æsj! Hvor bor dere? Får helt frysninger av flått, håper det er lenge til de dukker opp her...
 11. trill

  Superhundene på NRK

  Enig! Mere mere!
 12. trill

  Akkurat nå - februar

  Treningsgruppe i rally i kveld, gleder meg alltid til det. Får mye mer ut av å trene sammen med noen, både på selve dagen, men også på dagene mellom organisert trening. Gleder meg til litt mer vår så det blir enklere å trene utendørs og flere aktive treningsgrupper igjen!
 13. trill

  Akkurat nå - februar

  Savner hall å trene i! Får ta en ny runde på hundeklubbene her og vurdere igjen om ikke det kanskje er verdt å betale for en som har treningsmuligheter innendørs...
 14. trill

  Akkurat nå - februar

  Det er (heldigvis) sjelden det blir sånn, men i dag var jeg rett og slett så sliten etter jobb at det ikke ble noe skikkelig tur, og ikke så mye annet heller. Har egentlig bare ligget i sofaen og vært lat mens samboer har vært borte. Tror ikke nødvendigvis Mio har vondt av sånne dager en gang innimellom, men får liksom litt dårlig samvittighet likevel. Trøster meg med at det er sørpe overalt her, og da er det uansett dyremishandling å gå tur i følge Mio.
 15. trill

  Akkurat nå - februar

  Er en frysepinn av en ridgeback her som også gleder seg til sommer! Og jeg da, jeg er også frysepinn og liker vår og sommer best.
×