Jump to content
Hundesonen.no

Hannah

Medlemmer
 • Content Count

  168
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

25 Excellent

About Hannah

 • Rank
  Bekjent
 • Birthday December 30

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Samojed
 • Mine dyr
  18 måneder gammel hannhund

Recent Profile Visitors

1047 profile views
 1. Hei, ønsker bare å høre tanker og meninger om denne «Releashe-selen» Er det noe du kunne tenkt deg å prøve/ anbefale andre? Hvilke positive/negative sider er det ved den? Er det bortkastede penger? http://dogactivities.no/
 2. Hei, er på utskikk etter et solid bånd/lenke som tåler kulde. Tenker å ha det stående ute slik at hunden kan stå i bånd mens jeg for eksempel er ute å måker snø. Det vi hadde røk fordi det ikke tålte minusgrader så godt 😕
 3. Hannah

  Nikon coolpix b500

  Hei, er nybegynner innenfor det å ta bilder og har sett en del på Canon og Nikon sine speilreflekskameraer. En venn av meg som tar en del bilder har anbefalt nikon coolpix b500, er det noen som har noen erfaring med dette kameraet? Jeg tenker å ta mest bilde av hunden (actionbilde) Andre kameraer dere anbefaler? Men litt usikker hva som lønner seg, kjøpe et litt billig kamera nå for så å oppgradere når man blir bedre, eller bare å kjøpe et litt dyrere kamera nå slik at man ikke trenger å kjøpe et nytt senere?
 4. Hannah

  Den store tråden for dustete Finn.no annonser!

  Førstemann til mølla! 20% avslag på kjøp av valp🙄🤦🏻‍♀️
 5. Hei, har en samojed hannhund på rundt 20 kg, og ser etter en god trekksele til ham. Har sett og hørt litt rundt og har blant annet fått anbefalinger på seler fra manmat, troll, minipina, seleverkstedet. Noen som har noen erfaringer med seler fra disse merkene? Eller som kanskje har seler fra flere enn en av dem og kan sammenligne?
 6. Hannah

  Leke riktig

  Når man belønner hunden kan man belønne med ros, kos og leker. Men når man skal belønne ved å leke med hunden, for eksempel ved drakamp der du har en leke i snor, hvordan leker man da med hunden uten at det blir feil? Altså at det ikke blir for alvorlig der hunden rykker og knurrer, og vil virkelig ikke slippe leken fordi det er «hans»?
 7. Hannah

  Kontakt i ringen

  Når man er på utstillinger er det jo mange hunder og mye lyder, altså mange forstyrrelser. Og når vi er i ringen sliter vi veldig med fokus og konsentrasjon. Hodet snues i alle retninger, og alt er mye morsommere enn å fokusere på meg. Godbiter og leker er totalt uinteressant, så spørsmålet er: hvordan kan jeg få bedre kontakt med hunden i situasjoner der det er andre hunder og forstyrrelser?
 8. Hannah

  Tall bak rasenavn

  Takk for svar😊 Hvilken «funksjon» har nummeret?🤔 Betyr det noe spesielt?
 9. Hannah

  Tall bak rasenavn

  Hei, noen som vet hva tallene bak rasenavnet betyr?🙈
 10. Vet ikke hva dette trikset kalles, men noen som vet hvordan man går frem for å lære det?🙈
 11. Har tidligere hatt problemer med hjemme alenetrening på grunn av seperasjonsangst, og hadde kommet ganske langt i prosessen, før vi nå nylig fikk tilbakefall, og må begynne helt fra scratch igjen. Fikk anbefalt fra veterinær å prøve zylkene og adaptil under tilvenningen, og lurte på om noen har prøvd disse produktene, og hva resultatet ble. Ble det noen effekt, hvor stor?
 12. Hannah

  Fra svart til rosa snute

  Okei, men føler at det har kommet litt mer nå når det begynner å bli sommer, liksom først nå jeg har lagt merke til det. Gjennom hele vinteren var den svart, men så lenge det ikke er noe farlig eller uvanlig, så gjør det vel ikke så mye😅
 13. Hannah

  Fra svart til rosa snute

  Ja, det er slik snuten hans begynner å bli🙈
 14. Hannah

  Fra svart til rosa snute

  Samojeden min har begynt å skifte farge på snuten. Den var helt kullsvart, men nå har den begynt å bli delvis rosa. Noen som vet hvorfor, og om snuten nå alltid kommer til å være rosa, eller om den kan bli svart igjen? Eventuelt hvordan?
 15. Hannah

  Hvordan fange løs hund?

  Har dere noen tips og triks til hva man kan gjøre hvis man mister hunden sin? Tenker da på at du for eksempel mister lenken, hunden smetter ut av døra, vrir seg ut av halsbånd/sele etc. og du ikke har så god innkalling på hunden. For hvis du løper etter den, løper den jo enda lengre unna, men hvis du går i fra den eller ikke gjør noe, og du har en hund som er veldig uavhengig og bare kan ta seg en tur, så drar den jo bare av sted. Så hva gjør man i en slik situasjon?
×