Jump to content
Hundesonen.no

sidnajse

Medlemmer
 • Content Count

  230
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

151 Excellent

About sidnajse

 • Rank
  Bekjent

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Bergen
 • Hunderase
  Ulldott

Recent Profile Visitors

1300 profile views
 1. sidnajse

  Hjelp en "noob-fotograf"

  Takk for tips! Fint å ha et redigeringsprogram uansett, spesielt under særdeles vanskelige forhold som du sier😊
 2. sidnajse

  Hjelp en "noob-fotograf"

  Tusen takk😊 Da prøver jeg det neste gang!
 3. sidnajse

  Field spaniel

  Ble litt nysgjerrig på fielden etter at jeg fant denne tråden, altså! Kunne tenkt meg på en utstilling og møtt noen en gang i fremtiden 😊
 4. sidnajse

  Hjelp en "noob-fotograf"

  Da har hu prøvd seg igjen! Håper noen vil ta seg litt tid til å gi konstruktiv kritikk av bildene😊 På flere av bildene så hadde jeg relativt kort lukkertid pga. bevegelse, og måtte kompensere med stor blenderåpning, spesielt fordi lysforholdene ikke var de beste. Hadde ISO på auto. Er det noen som har noen lure tips til å få lyse bilder av hunder i bevegelse når lysforholdene er litt så som så, eller må jeg bare be om at sola kommer frem?😅 Nevnte noen dårlig lys...?😑 Takk på forhånd!
 5. Hei! Nå har det seg slik at Sydney, som snart er 6 år gammel, har løpetid. Noen dager inn i løpetiden så får hun en stor atferdsendring (ikke bare denne løpetiden, også i de tidligere). Hun klarer ikke å slappe av, vrir seg i senga, piper/skriker og river i halen til det nesten ikke er pels igjen på tuppen Det er ingenting jeg kan gjøre når hun oppfører seg slik, og det hender at hun glefser hvis jeg prøver å skille henne fra halen og roe henne ned. Vi har vært i prat med veterinær, og kom frem til at Sydney er unormalt mye påvirket av hormonelle endringer i løpetiden. Han anbefalte derfor kastrering. Ville dere kastrert i en slik situasjon? Jeg er ganske sikker på at det er det beste å gjøre, da det påvirker livskvaliteten hennes veldig i løpetiden. Jeg liker likevel å høre litt andre meninger, da det er et ganske omfattende inngrep å kastrere tisper, slik jeg har forstått det. Takk på forhånd!
 6. Vi har ihvertfall Canelana Thermo. Veldig varmt ulldekken med vind- og vannavvisende softshell på utsiden. Tåler ikke allverdens med vann, men ull er jo uansett kjent for å holde på varmen selv om det blir fuktig og vått. Dekkenet produseres også i relativt små størrelser.
 7. sidnajse

  Acana

  Vi kjøpte inn Acana Pacifica for litt siden, og blander det inn i det gamle fôret nå Planen er å fullfôre Acana når det er tomt. Hun liker det ihvertfall godt, og hun har foreløpig ikke hatt noen reaksjoner selv om hun har litt sensitiv mage. Pacifica ble bevisst valgt på grunn av pelsen hennes som trenger en del stell, og så langt ser det ihvertfall lovende ut! Jeg vet dog ikke hvordan det ville vært for veldig aktive hunder, sånn i forhold til mengden mat.
 8. sidnajse

  Sunlily's Kull III

  Å herrejesus så flotte tegninger Valyria har! Skikkelig søte alle sammen😍
 9. sidnajse

  Huskyen Yara

  Så herlig😍 Også er du virkelig flink å ta bilder!
 10. sidnajse

  Christian Constantin av Geehrbacch AKA. Caizer

  Han er så flott! Også den tunga, da
 11. sidnajse

  Ditt siste kjøp?

  Gjorde et kupp hos HundiHuset på Oster Golden A5 Fikk prøvd den ut i dag, og vi kan si oss godt fornøyd!
 12. Kan du fortelle mer om feilfri innlæring, @Sprettballen? @Wilhelmina Haha, på gode dager så har vi det samme problemet Uten å si noe som helst, og Sydney tilbyr både på plass, rull rundt, spille død og what not...Er igrunn et godt tegn, da
 13. Som tittelen sier, så lurer jeg altså på hvilke utfordringer dere møter på når dere trener hund, gjerne også de positive sidene. Nevn gjerne rase også, evt. også annen relevant informasjon For oss så er utfordringene at hun raskt går lei av å repetere, og at hun kan være litt selvstendig, treningen skal foregå på hennes premisser. Det skal ikke mye til før hun kobler litt av og synes at bakken plutselig ble veldig spennende Hun er ikke av den mest intense typen heller. Heldigvis tar hun ting veldig raskt, når hun er motivert for det. Hun er blanding av litt ymse; litt labb, mest puddel (dverg og stor).
 14. sidnajse

  Blondie & Tidi

  Så herlig video! Alderen er iallfall ingen hindring på treningsfronten, går jo så det suser
 15. sidnajse

  Akkurat nå april

  Gratulerer med dagen, imponerende alder!
×