sidnajse

Medlemmer
 • Innholdsteller

  114
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om sidnajse

 • Rang
  Nykommer

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Bergen
 • Hunderase
  Ulldott

Nylige profilbesøk

159 profilvisninger
 1. Tja, min mening er og blir at dette er en god brukshund som bør få arbeide og trenger en del stimuli...Jeg synes det er trist om den skal avles i retning mot collie, faktisk.
 2. Vil bare oppklare noe som kan være en misforståelse. Vom er det samme som kumage, og dette kan ikke hunden leve på. Produsenten "Vom og hundemat" derimot, har serier med fôr som er fullfôr (for eksempel ACTIVE-serien). Men de markedsfører seg med navnet VOM, så det er ikke så rart at folk blander ordene ettersom det er dette som står på emballasjene. 2% blir 260 g. Så får du bare regulere mengden, alt ettersom. Både tørrfôr og V&H (fra serier med fullfôr) dekker hundens næringsbehov. V&H er definitivt billigere enn de fleste tørrfôr. Som andre har nevnt, så er det lurt å tilsette tørrfôr i tillegg hvis hunden blir veldig hard i magen av bare V&H.
 3. Synes du burde kontakte kennel Solsvingen
 4. Jeg vet om flere som har god erfaring med vintervidda, fjelldronningen og schanderulven bl.a. Verdt en titt, kanskje?
 5. Nommin så bedårende alle sammen! Cersei hadde jo den skjønne hodeformen
 6. Hundefører.no har vel en del tilbud på vester nå
 7. @Wilhelmina Men hvor "lurt" er det å bruke markiesje? Den er ikke FCI anerkjent, og en liten rase på verdensbasis (den er vel ganske heterogen også?). Jeg innbiller meg at det på en måte er litt tryggere å gå for en mer homogen rase der man har en del avlsmateriale. Kan godt hende at markiesje er en god idé siden den sikkert er langt friskere enn cavalieren (er vel det som er hele poenget med prosjektet), men jeg bare synes at det var noe som "skurret" Spennende prosjekt uansett, jeg håper virkelig det lar seg gjøre!
 8. Så fryktelig nydelige! Viserion er fortsatt favoritten min...
 9. De skal jo visstnok ha lite jaktinstinkt, men jeg skjønner ærlig talt ikke hvordan det kan ha seg Bakgrunnen for rasen er jo en krysning av strihåra foxterrier og (en eller annen) griffon. Hvordan kan det bli LITE jaktinstinkt? Jeg ikke forstå Tror nok det er en ganske heterogen rase da, ettersom det ikke er noe særlig mange av dem på verdensbasis
 10. Anbefaler deg å røntge hvis du vil ha et sikkert svar. Kanskje ikke akkurat det svaret du leita etter, men noen viser ikke symptomer i det hele tatt. Det kan være svært vanskelig å bedømme om en hund har HD eller ikke uten røntgenbilder
 11. Har også gode erfaringer med Duolingo! Går fortsatt på grunnskolen og bruker det til en viss grad. Har lært mye der Ellers så er f.eks. Quizlet god til å pugge gloser og slikt.
 12. Kela, kela, kela!
 13. Takk for svar! Hun får hvile ganske mye for tiden og vi går bare småturer. Vet ikke helt hvor det er kiropraktor for hund i Bergen, får søke videre. Basseng for hunder har vingod mulighet til, men igjen; det koster... Vil ikke bade med henne i sjøen da hun nekter å svømme uansett, og da blir det ikke trening på en måte. Men svømming ER gull, ja.
 14. Ja, jeg får gjøre det. Eneste de sier er "vi kan prøve tipsene som står på internett først"...Men de leder jo ikke til noe svar på hva det er som feiler hunden. Greit å sette ting på spissen av og til, faktisk
 15. @Krutsi Får sjekke ut det, hundefysio er ikke langt vekke herfra @Pringlen Kan kanskje prøve det også, har AniCura har også og har hørt at de er gode på røntgen. (Det er noe som setter sperre på å prøve nye ting, og det er foreldre som ikke virker til å ha lyst å bruke noe særlig mer penger på dette her Men det koster å ha hund tenker jeg da...)