Jump to content
Hundesonen.no

sidnajse

Medlemmer
 • Content Count

  225
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

151 Excellent

About sidnajse

 • Rank
  Bekjent

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Bergen
 • Hunderase
  Ulldott

Recent Profile Visitors

1137 profile views
 1. Vi har ihvertfall Canelana Thermo. Veldig varmt ulldekken med vind- og vannavvisende softshell på utsiden. Tåler ikke allverdens med vann, men ull er jo uansett kjent for å holde på varmen selv om det blir fuktig og vått. Dekkenet produseres også i relativt små størrelser.
 2. sidnajse

  Acana

  Vi kjøpte inn Acana Pacifica for litt siden, og blander det inn i det gamle fôret nå Planen er å fullfôre Acana når det er tomt. Hun liker det ihvertfall godt, og hun har foreløpig ikke hatt noen reaksjoner selv om hun har litt sensitiv mage. Pacifica ble bevisst valgt på grunn av pelsen hennes som trenger en del stell, og så langt ser det ihvertfall lovende ut! Jeg vet dog ikke hvordan det ville vært for veldig aktive hunder, sånn i forhold til mengden mat.
 3. sidnajse

  Sunlily's Kull III

  Å herrejesus så flotte tegninger Valyria har! Skikkelig søte alle sammen😍
 4. sidnajse

  Huskyen Yara

  Så herlig😍 Også er du virkelig flink å ta bilder!
 5. sidnajse

  Christian Constantin av Geehrbacch AKA. Caizer

  Han er så flott! Også den tunga, da
 6. sidnajse

  Ditt siste kjøp?

  Gjorde et kupp hos HundiHuset på Oster Golden A5 Fikk prøvd den ut i dag, og vi kan si oss godt fornøyd!
 7. Kan du fortelle mer om feilfri innlæring, @Sprettballen? @Wilhelmina Haha, på gode dager så har vi det samme problemet Uten å si noe som helst, og Sydney tilbyr både på plass, rull rundt, spille død og what not...Er igrunn et godt tegn, da
 8. Som tittelen sier, så lurer jeg altså på hvilke utfordringer dere møter på når dere trener hund, gjerne også de positive sidene. Nevn gjerne rase også, evt. også annen relevant informasjon For oss så er utfordringene at hun raskt går lei av å repetere, og at hun kan være litt selvstendig, treningen skal foregå på hennes premisser. Det skal ikke mye til før hun kobler litt av og synes at bakken plutselig ble veldig spennende Hun er ikke av den mest intense typen heller. Heldigvis tar hun ting veldig raskt, når hun er motivert for det. Hun er blanding av litt ymse; litt labb, mest puddel (dverg og stor).
 9. sidnajse

  Blondie & Tidi

  Så herlig video! Alderen er iallfall ingen hindring på treningsfronten, går jo så det suser
 10. sidnajse

  Akkurat nå april

  Gratulerer med dagen, imponerende alder!
 11. sidnajse

  Den store tråden for dustete Finn.no annonser!

  Aha. Skjønner
 12. sidnajse

  Sydney - liten puddelblanding!

  En stund siden sist! Bildedryss av årets første badetur, påskesola slår aldri feil😎
 13. Nå som Sydney sin pels har endret seg en del og blitt litt tykkere, så fant vi ut at den krever litt bedre utstyr enn den billige Wahl-maskina vi har (som ikke lenger vil klippe gjennom...). Vi har altså bestilt en Oster Golden A5, men siden Posten var voldsomt treg denne gangen (), så kan jeg like så godt undersøke hvordan jeg skal vedlikeholde den nye maskina mens jeg venter på pakken. Er det noen med litt pelsstell-erfaring som vil opplyse meg?
 14. sidnajse

  Portisen Lykke

  Gratulerer masse! For en nydelig valp oooh, har felles fødselsdato, vi, Lykke
 15. sidnajse

  Ønsker allsidig og livlig hund

  For meg så høres det ut som om dere vil gi hunden en god del stimuli, og toller vil nok være et godt valg, evt. en annen retriever også
×