Gå til innhold
Hundesonen.no

sidnajse

Medlemmer
 • Innholdsteller

  213
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

133 Excellent

Om sidnajse

 • Rang
  Bekjent

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Bergen
 • Hunderase
  Ulldott

Nylige profilbesøk

904 profilvisninger
 1. sidnajse

  Portisen Lykke

  Gratulerer masse! For en nydelig valp oooh, har felles fødselsdato, vi, Lykke
 2. sidnajse

  Ønsker allsidig og livlig hund

  For meg så høres det ut som om dere vil gi hunden en god del stimuli, og toller vil nok være et godt valg, evt. en annen retriever også
 3. sidnajse

  Holde varmen i vannet

  Se der ja, den var smart! Takk
 4. sidnajse

  Ting du har gjort feil

  Å, jeg har liksom "alltid" lært at sosialisering er kjempeviktig for at hunden skal takle nye miljøer bra, jeg Men jeg ser logikken i det du skriver, da. Faktisk så klarte vi å møte på eierne til Sydneys pappa (de hadde med seg noen andre hunder), og de så selv at hun hadde enkelte tydelige trekk fra far, bl.a. skepsisen. Haha, jeg vet ikke om jeg skal le eller gråte lenger, jeg
 5. sidnajse

  Built For Speed`s første kull!

  Der kom det, ja Falt veldig for uttrykket på Deville og Imperial, men skikkelig søte hele gjengen!
 6. sidnajse

  Ting du har gjort feil

  Uff, får klump i halsen hver gang jeg nevner det... Den største feilen jeg gjorde: Jeg støttet doodleoppdrett! Uansett...Det jeg angrer mest på er at vi var dårlige på det meste som har med sosialisering og miljøtrening å gjøre. Antageligvis så er det derfor hunden vår er skeptisk ovenfor fremmede folk og hunder. Heldigvis så takler hun nye miljøer ganske greit!
 7. Hvordan prioriterer dere egenskapene i et bilbur? Det viktigste for meg er jo at det holder greit i en kollisjon, så da tenker jeg at en kollisjonstest på et eller annet vis er fint for å kunne dokumentere det. Skrangling er noe jeg hater, så det vil jeg unngå. Noe jeg har tenkt på en stund er nødvendigheten av en nødluke innebygget i bakveggen på buret. For eksempel Herkules/4pets virker jo å være helt supert, men jeg er skeptisk fordi de ikke har nødutgang. Hvor høyt prioriterer dere det? Trenger ikke noe tips på bilbur da jeg er ganske klar over hva som finnes der ute, tenkte bare at det er litt gøy å høre hva andre tenker om temaet
 8. @Quack Du hadde nok rett likevel Jeg lagde en liten oversikt over hvilke fôr hun har prøvd, hva de inneholdt og hvilke av dem som fungerte og ikke. Der så jeg at alle fôrene som ikke har fungert, har kylling som et av hovedproteinkildene. Jeg fant forresten ut at det var en annen variant Hill's j/d som hun har gått på enn den jeg nevnte i hovedinnlegget, så det er litt forskjell i innholdet. Det var forøvrig ganske oppsiktsvekkende at det stod "with chicken" på pakken, uten at det var nevnt på ingredienslista...(!) Men nå har vi funnet et annet fôr enn Hill's j/d som hun fungerer fantastisk på (og som jeg får god samvittighet av å gi henne).
 9. sidnajse

  Sunlily's Kull II

  Så aldeles nydelige! Falt skikkelig for Lunala, og uttrykket til Ho-Oh er jo bare helt...
 10. sidnajse

  Lotta - Field spaniel

  Å fy, hun er virkelig vakker! Hvor har du kjøpt det grønne halsbåndet? Skikkelig lekkert, passet godt til henne
 11. Det verste fôret (altså det som absolutt ikke fungerte) var et kornfritt fôr med kylling og lam. Hill's j/d inneholder også kylling, så jeg tror ikke det er det som er problemet, altså. Det er nok det som gjelder, ja. Det bare føles feil å fôre en hund med sånn mat Forresten så er det bare å diskutere videre i tråden altså, jeg lærer iallfall mye av det Edit; @Wilhelmina Ser litt på Mush nå, vet du om det finnes en variant som er mer lettfordøyelig enn de andre variantene?
 12. Da blir det nok å fortsette med Hill's j/d, og supplere med litt råfôr Får vel være en grei løsning.
 13. Takk for svar, dere! Greia er at det er flere jeg har diskutert med som sier at selv om en hund fungerer best på "drittfôr", så betyr ikke det at det er sunt for dem. Jeg vet liksom ikke hva jeg skal tro på. Vi har prøvd Appetitt (fikk fra oppdretter), Labb, Hill's Science Plan, Hill's j/d, Applaws og Eukanuba Nature Plus. Applaws var det jeg likte best innholdsmessig, men det må ha vært et av de verste fôrene for henne Vi har dessverre ikke frysekapasitet til å råfôre, men vi kan alltids supplere litt hvis det viser seg å fungere bra.
 14. Nok en tråd fra meg... Vi har prøvd mange forskjellige fôr til Sydney, og selv etter 4 år så har vi kanskje fortsatt ikke funnet det rette fôret som hun fungerer på. Løs avføring, samt endel (svært illeluktende) promping er gjentagere hos de fleste fôrene vi har prøvd Men det er ett fôr som hun har fungert veldig godt på, Hill's j/d (vi brukte dette etter anbefaling fra veterinær). I etterkant så har jeg lest innholdsfortegnelsen, og jeg ble mildt sagt IKKE imponert (jeg er dog ikke ekspert på dette)...Vi er derfor fortsatt på leit etter nytt fôr Likevel så har jeg et spørsmål som jeg gjerne vil høre meninger om; Bør vi bytte tilbake til Hill's j/d til tross for hva det inneholder fordi at hun fungerer godt på det? Ingredienslisten lyder slik...: Malt mais, malt ris, linfrø, kylling- og kalkunmel, soyamel, soyabønnemel, proteinhydrolysat, animalsk fett, fiskeolje, tørkede hele egg, dikalsiumfosfat, salt, kaliumklorid, kalsiumkarbonat, L-karnitin, L-tryptofan, taurin Takk på forhånd!
×