Jump to content
Hundesonen.no

Milius

Medlemmer
 • Content Count

  97
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Milius last won the day on September 3 2018

Milius had the most liked content!

Community Reputation

86 Excellent

About Milius

 • Rank
  Nykommer

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne

Recent Profile Visitors

952 profile views
 1. Milius

  Jeg vil se!

  Jeg vil se en hund som har kledd seg for vinteren!
 2. Milius

  Akkurat nå, november

  Jeg syns ikke det er greit å la hunden oppføre seg sånn. Men de hadde ikke trengt å korrigere hunden heller, de kunne bare trent på kontakt ved passering for å ta hensyn til andre hunder. Mange eiere kjenner ikke hunden sin godt nok og syns den alltid er snill, og når den angriper noen er det et stort sjokk og den har jo bare vært snill. Men de er nok ikke oppmerksomme på språk og at hunden kan være snill mot eieren og samtidig frekk mot andre hunder. Ellers syns jeg det er viktig å passe på at man ikke er til unødvendig til bry for andre mennesker, både når det gjelder hund, barn og seg selv. Det er det mange som skulle lært seg.
 3. Milius

  Planning/planlegging (hobby)

  Jeg har en gammel versjon av denne. Gir god kvalitet og er enkel å bruke 🙂 Den er litt stor til å drasse med seg rundt da, om det var meningen.
 4. Milius

  Medfødt skade på valp

  Har kun erfaring med dette i forbindelse med bilkjøp, ikke hund, men forbrukerrådet har klageskjema man kan sende til selger. Da må selger svare innen en frist, og hvis du ikke får svar eller dere ikke blir enige kan man gå videre til mekling hos forbrukerrådet. Skjema og info her. Sånne klager tas gjerne mer på alvor og vil ofte løse seg uten mekling. Og skulle det være nødvendig så kan man fortsette oppover i systemet via forbrukerrådet. Utrolig trist sak, føler med deg 😥
 5. Milius

  Egenandelsperiode Agria

  Ja, alle beløp som dekkes av forsikringen kan legges sammen om det er flere besøk 🙂 Du må enten betale fullpris hos veterinæren og så sende inn kvitteringer eller velge direkteoppgjør. Når man legger ut får man tilbakebetalt alt utenom egenandel, ved direkteoppgjør får man regning på egenandel. Det er mulig din veterinær har en ordning så du kun betaler egenandelen der men det har jeg aldri opplevd. Ville hørt med dem, spesielt med tanke på om de tar gebyr.
 6. Milius

  Egenandelsperiode Agria

  Første gang du går til dyrlegen starter egenandelsperioden. Da betaler du både fast og bevegelig egenandel. Resten av egenandelsperioden betaler du kun bevegelig egenandel uansett om det gjelder samme skade eller noe annet. Noen klinikker tar gebyr for direkteoppgjør så det lønner seg ofte å legge ut om man har mulighet til det. Da laster man opp tilleggskvitteringer på min side hos agria og får det utbetalt på konto. Håper dette ga mening 🙃
 7. Milius

  Store kanner med shampoo

  Jeg har brukt den i et år eller to. Funker fint og hunden min har veldig fin pels 🙂 Har kleinspitz, vet ikke hvordan den er for andre pelstyper.
 8. Milius

  Store kanner med shampoo

  https://optima-ph.no/produkt/hudvask-for-dyrhundeshampo-5000-ml/
 9. Milius

  Manglende respekt og dårlig "drive"

  Jeg har også en liten tyv hjemme og rydder bort alt som kan stjeles. Men om hun skulle få tak i noe så har hun lært at det er lurt å bytte tilbake mot noe bedre (godbiter) og slipper raskt, men det hadde nok ikke fungert på mat for ingenting er bedre enn mat . Jeg kan også enkelt få henne til å la vær å stjele noe i forkant, men dette fungerer jo bare når man er der og følger med så syns ikke det er noen god løsning i hverdagen. Tror jeg heller ville trent opp kollektivet i rydding 🙈
 10. Milius

  Adferd-spesialist

  Kan anbefale Hund i fokus, hun holder til på Fiskum. Ellers er det lurt å sjekke at de som sier de trener positivt faktisk gjør det. Nesten alle sier de gjør det men det er en del som bruker straff likevel, og det er kjedelig å oppdage for sent.
 11. Milius

  Akkurat nå oktober

  Sharp objects, mindhunter, the act, the marvelous mrs maisel (amazon prime), better things, when they see us, gentleman jack, for eksempel 😊 spørs hva du liker, er mye forskjellig her. Og så er Surviving R. Kelly både grusom og bra om du ikke har sett den.
 12. Milius

  Border terrier som familiehund?

  Kanskje kromfohrländer kunne vært aktuelt? Det er en fåtallig rase og jeg kjenner ikke så godt til dem, men har inntrykk av at det er relativt enkle hunder og de skal ikke ha jaktinnstinkt.
 13. Jeg har en vifte som får strøm fra en powerbank (usb). Det hjelper en del om det er varm og tung luft ute, men parkerer likevel kun i helskygge. Ellers er det jo burvifter med kjøleelement, men vet ikke om det finnes noe lignende i større størrelser?
 14. Milius

  Akkurat nå, september

  Møtte på en meget kontaktsøkende katt på jobb i dag, rett ved motorveien. Han var velstelt og sosial, men følte noe var galt. Heldigvis hadde han chip, hadde vært borte i flere dager og bodde på den andre siden av motorveien 😅 Glad jeg fulgte magefølelsen. Har vært for treg noen ganger tidligere og jeg lurer fortsatt på hvordan det gikk med de hundene og kattene 😕
 15. Jeg valgte i våres å kastrere min tispe på langt mindre grunnlag enn dette og veterinæren mente det var godt innenfor regelverket. Hun var nedstemt, usosial og rar etter hver løpetid, to ganger i året. Hadde ingen komplikasjoner og er fornøyd med avgjørelsen. Kan dog anbefale å sjekke rundt for prisforskjellene er STORE. Jeg er kunde hos tre klinikker jeg stoler på, og prisene der var 6000, 14000 og 26000 😅💸 sistnevnte var kikhullsoperasjon da, men likevel...
×