Jump to content
Hundesonen.no

Milius

Medlemmer
 • Content Count

  110
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Milius last won the day on February 8

Milius had the most liked content!

Community Reputation

97 Excellent

About Milius

 • Rank
  Nykommer

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne

Recent Profile Visitors

1068 profile views
 1. Milius

  Vinterbilder!

  Vi koste oss masse med puddersnø, men nå er det over... Fikk noen tøysete bilder da i det minste 😄
 2. Milius

  Hunden min er redd meg..

  Høres ut som hunden kan ha godt av å få bygget opp selvtilliten og samarbeidet dere i mellom. Sportrening er veldig bra for å øke selvtilliten, evt. andre øvelser der hunden føler mestring. Det er viktig at hunden får jobbe sammen med deg og får mulighet til å mestre hverdagen. Og så skal man jo ha det gøy sammen også 🙂 Det finnes kurs for usikre hunder som går på dette, kan være verdt å sjekke ut!
 3. Milius

  Akkurat nå februar

  Ja, da er det nok oppskriftene i brødform som er greia. Tenkte å prøve det og en dag, men redd det blir litt mye styr til at jeg gidder det så ofte 😅
 4. Milius

  Akkurat nå februar

  @Miloficent Jeg prøvde meg på noen enkle hjemmelagde godbiter i helgen. De slo godt an her, så tenker jeg fortsetter med det når jeg går tom🙂 Blir som en kjeks og er nok mulig å legge til andre ting for mer smak. Blandet vom kjøttboller, egg og litt havregryn og smurte tynt utover et brett med bakepapir. 40 min på 200 grader.
 5. Milius

  Forslag til godbiter

  Om det går greit med tube så er denne favoritten her 🙂
 6. Milius

  Hjelp! Valp, to katter og kalde føtter.

  Jeg syns det høres ut som en god plan! Det eneste jeg tenker kan være lurt er å være obs på at det ikke er sikkert det er kattene som må skjermes, siden de har flydd på hverandre så er det vel en viss risiko for at en av de går på valpen også. Jeg ble plutselig redd for at katten skulle ta valpen første dagen de var sammen, selv om katten min aldri har startet bråk med noen tidligere. Hadde ikke tenkt på at det kunne være en mulighet 😅 Med tanke på språk så har hunden min krøllhale og det har nok kanskje hjulpet. Har i hvert fall ikke hatt noe problemer med det🙂 Min katt er skeptisk til alle andre hunder enn min og hunden skal ta alle andre katter, så det kan gå helt fint selv om de er skeptiske til hunder i dag.
 7. Milius

  Hjelp! Valp, to katter og kalde føtter.

  Jeg har en katt på 11 år og en liten hund på 3 år, og var innom samme tankene som deg på forhånd. Katten min er sær og jeg har vært fosterhjem for flere kattungekull tidligere, og de hatet hun og var ute i dagevis om gangen. Så jeg regnet med at det kunne bli vanskelig, men om det ble krise måtte valpen omplasseres. Det gikk heldigvis veldig fint og nå er de gode venner 😊 Jeg lot dem være sammen hele tiden (men ikke uten meg), men passet på at katten hadde mulighet til å komme seg unna (hvilesteder i høyden) og jeg stoppet valpen fra å plage katten. Jeg vil kanskje tro det er mer å holde styr på med en lab enn min hund siden hun var en liten og rolig valp, men om dere passer på at kattene har det fint og ikke blir plaget så går det nok bra 🙂 Det kan hende de syns det er enklere med en hund enn andre katter også, sånn var det i hvert fall hos meg.
 8. Milius

  Stresset valp

  Jeg foretrekker å holde valpen rolig fast på fanget til den slapper av fremfor å bruke grind, spesielt når de er så unge. Ellers vil jeg si at det er ikke alltid så lett for en nybegynner å se forskjell på en stresset/redd/usikker/protesterende valp. Men valpekurs kan løse mye av det her og der kan du også få råd av noen som ser valpen. Jo før jo bedre synes jeg 🙂 Lykke til, det går nok helt fint!
 9. Jeg har agria, dekker 60 000 og egenandel på 1600+15%. Har alltid brukt agria på dyrene og er fornøyd med dem 🙂 Tidligere hadde mange av de andre forsikringsselskapene dårlige vilkår for dyr, men det virker som de har bedret seg en del de siste årene. Men ville vært utrolig nøye med å lese meg opp om jeg skulle vurdert noe annet.
 10. Milius

  Fryktaggressiv valp.

  Det er greit å fjerne han om det går for langt, men det beste er om man stopper lenge før han syns det er ubehagelig. Viktig at hunden kan stole på at du tar ansvar sånn at han slipper 🙂 Det var det jeg mente, veldig kronglete skrevet ser jeg nå😅
 11. Milius

  Fryktaggressiv valp.

  Jeg ville prøvd å la han bestemme hva som er for mye for han og unngå alle situasjoner han ikke takler. Blir han aggressiv så er det alt for skummelt for han og det vil ikke være godt for treningen. Jeg har god erfaring på dette med min hund, men hun var voksen så det kan være litt annerledes med en liten valp. Men det kan nok være lurt å få hjelp av noen proffe som kan se valpen og lage et treningsprogram. Det har dere kanskje på hundesenteret?
 12. Milius

  Fryktaggressiv valp.

  Behavior adjustment training handler om å endre reaksjonsmønsteret til hunden, spesielt de med fryktaggresjon. Vil tro det er stor sjanse for å lykkes med en så liten valp 😊 Jeg har denne boken, men det er nok mulig å lese om på nettet også.
 13. Milius

  Jeg vil se!

  Jeg vil se en hund med masse leker 😊
 14. Milius

  Smittsomt sykdomsutbrudd i Oslo

  De skriver at det er bakterien providencia alcalifaciens som har skylden og at det kan være årstiden, varmere klima og ekstremvær som skaper problemet. Og at det endte med 43 døde og rundt 200 syke hunder.
 15. Milius

  Jeg vil se!

  Jeg vil se en hund som gjør favorittrikset sitt 🙂
×