mara

Medlemmer
 • Innholdsteller

  940
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  1

1 følger

Om mara

 • Rang
  Husvarm

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Tønsberg
 • Hunderase
  Saluki, Labrador Retriever

Nylige profilbesøk

6,942 profilvisninger
 1. Flytta "hjem" til Nøtterøy for snart 9 år siden, og har siden da sett to salukier. Den ene trooor jeg er død, den andre er omplassert til Oslo. Labrador er overalt! Generelt et overtall av retrievere her
 2. Kjip erfaring! Bryter helt med hva jeg har sett de gjøre...men uansett ikke greit.
 3. Takk for hyggelige kommentarer! Han er supersøt
 4. Fikk motorstopp med hund i bilen, og fikk tilkjørt leiebil. Tok ut hunden og mannen bare "Har du HUND!?!?!?" *insert foredrag om hvorfor og astma osvosv* Så der sto jeg og blomstra og venta til noen kunne hente hunden slik at jeg kunne kjøre hjem. MEN de har (dette var Hertz) visstnok noen få biler med egnet bagasjerom og tillatelse.
 5. Kjempe-ikke-lov, gikk på en smell der gitt. Er pga allergi. Du må si fra når du bestiller.
 6. Tja..min valp har veldig kort radius, så jeg slipper på steder hvor det ikke er småvilt han kan skremme. En strand f eks, uten badefolk? Jeg er dog i innspurt på bacheloroppgave, men veldig klar om en ukes tid + :-)
 7. Ikke såå langt til Kodal heller :-) Aldri for sent med valpekurs/grunnkurs, spørs jo hva slags ambisjoner dere har og hvordan det går i hverdagen ellers. Valpen min er Saluki. Har gått kurs der uten klikker, men de anbefaler det for å få best utbytte.
 8. Vi går valpekurs hos Gilabb nå, tror de starter opp i august også. Hvor i fylket er du da? Jeg er på Nøtterøy, men har bil.
 9. Herlighet, jeg kjenner meg igjen Har selv en på 12 uker her, og det lydkjøret han setter igang når han blir avgrenset/innestengt/forlatt kom som julekvelden på kjerringa for å si det slik! Han er IKKE redd da, han er bare sur, fornærma og klagete. Som det nevnes over her, så er det forskjell på redd/usikker og bare fornærma. Han er generelt en løsmunnet type. Vi "trener" på at jeg går vekk korte turer når han er sliten og hviler. Også kommer jeg tilbake mens han fremdeles er rolig. Da er jeg like rolig, gjør ikke noe nummer ut av det, eller belønner. Hadde han vært redd måtte nok fremgangsmåten vært litt annerledes. Jeg begynte med dette med en gang han ble skikkelig trygg her, for å forebygge at det skal bli et problem i framtiden. Hunden må være noe alene når jeg begynner å jobbe i august, og jeg er eneste voksne i huset. Men uansett: Du gjør jo mye riktig, og det blir bedre! Man må finne sin indre Zen, og bare holde fokus tenker jeg. Bor selv i Vestfold og kjenner litt hundemiljøet her, om det er noe du lurer på eller om du vil treffes og lufte frustrasjon
 10. Gilabb har jeg gått med fire hunder, veldig fornøyd. Men det er klikkerbasert, så vet man det. Det finnes ingen korrigering eller tvang ved Din Hundeskole, bare så det er sagt.. men Thomas er nok for spesielt interesserte ;-) Berit er derimot en veldig positiv og koselig dame som er flink til individielle tilpasninger på kurset. Overhodet ingen Millan-tendenser. Skal sies at jeg bare har observert, ikke deltatt med egen hund.
 11. Berit er god som gull 😊
 12. 12 uker i dag! Han vokser så fort at jeg må ta meg i å huske at han egentlig er bitteliten Vi har begynt på valpekurs (klikker), og det er stor stas. Han er lærevillig og entusiastisk som valper flest. Et par bilder fra i dag:
 13. Med den logikken som presenteres her, så kan jeg faktisk ikke ha hund. Jeg spiser nemlig ikke kjøtt, er mot industrielt husdyrhold, men gir bikkjene tørrfòr. Dobbeltmoral ja, men jeg lever greit med den
 14. Viktig poeng fra 2ne. Skal man velge bort rase/linjer/individ fordi den ikke er å oppdrive ukupert?
 15. Er ikke dette en litt kjip diskusjon? Veldig lett å gjette hvilke hunder det er snakk om, selvom dere tilsyneltatende er diskret på det.. Kupering er forbudt i Norge, heldigvis, men man kan da virkelig syns kuperte hunder er pene likevel. Djiz. En hund er mer enn ørene sine.