mara

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1,012
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  1

1 følger

Om mara

 • Rang
  Husvarm

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Tønsberg
 • Hunderase
  Saluki, Labrador Retriever

Nylige profilbesøk

7,139 profilvisninger
 1. Kan jo tilsette artro-flex eller tilsvarende kanskje?
 2. Royal Canin Satiety selger vi mye av på min jobb. Prøvd det? God på smak og visstnok mer mettende enn en andre på markedet. Kan jo evt kombinere det med tips over. Har forøvrig selv en som drar vom rundt og griser som f..mulighet til å fore ute heldigvis.
 3. Høres veldig ut som kennelhoste, alt du beskriver er helt typisk, men det er jo bare vet som kan konstatere det så klart. Har selv hatt kraftig kennelhoste på salukien nå nylig og tenkte som deg at det hørtes veldig ut som fremmedlegeme. Kraftig hosting/harking som tilsynelatende ikke ga seg. Verre ved ALL aktivitet. Han ble gradvis bedre over noen dager, og fikk ikke feber.
 4. De dobermannene jeg har kjent har enten dødd av hjertefeil eller blitt avlivet pga mental skrøpelighet. Men har hørt det finnes bra individer der ute et sted, da må man dog regne med relativt høye drifter og stort aktivitetsbehov. Så det er jo noen problemområder å være obs på. Fikk selv anbefalt disse da jeg trodde jeg skulle ha rasen for en del år siden: http://www.briskas.com/
 5. For meg er separasjonsangst omplasseringsgrunn, dersom "alt" er prøvd og hunden faktisk ikke kan være alene. Da vil den ikke få det godt hos meg, for i mitt liv MÅ de kunne være alene. Hjemme. Avliving er vel drastisk, da det finnes nok hjemmeværende i dette landet, eller folk med nettverk som er villig å hjelpe.
 6. Jeg reagerte også veldig på den episoden. Hunden slepte hele bakparten etter seg, og Solplassens innehaver fremsto som om hun var uenig med eiers vurdering av saken. Den hadde ikke bare "spesielle behov", den kunne ikke gå! Hva slags hundeliv er det egentlig?
 7. Ja, det skjer jo glipper i slakterier, - fort gjort når levende vesener håndteres som varer og maten skal produseres raskt. Slike "uhell som ikke skal skje" er en viktig grunn til at jeg ikke har spist kjøtt på 22 år.
 8. Så en episode av Solplassen idag, hvor en hund har levd en stund med store lammelser i bakparten (sleper på bakben) etter ikke-vellykket prolapsoperasjon. Den hunden hadde jeg ikke latt leve. Jeg ser ikke hvordan en hund kan ha god livskvalitet når den ikke kan gjøre vanlige "hundeting". Ja, den fikk mat og kjærlighet - men er det nok for en hund? Har selv avlivet pga prolaps. Hunden ble gradvis redusert over to år, tilslutt ble den innadvendt og irritabel i tillegg. Det var ikke dødelig, men for meg et klart signal på at det er nok...
 9. Orker ikke se. Hvis det dyret som henger i ett ben er levende, så angrer jeg på at jeg så kun det ene bildet. Det er så hinsides grusomt at man kan behandle dyr så dårlig.
 10. @Tøfflus gjorde vel dette ganske nylig?
 11. Bor i bur, og har resignert etter noen mnd bjeffing...dette var et utrolig trist innlegg å lese. Og jeg er ikke mot bur som sådan, men hunder (eller andre dyr) skal IKKE BO I BUR. Ikke høns, ikke hamstre, ikke hunder. Det er ikke bra nok for noe levende vesen. Det er utrolig dårlig gjort rett og slett, jeg vet ikke hvordan man kan si det på en hyggeligere måte.
 12. Støtter det Belgerpia sier. Her løsnet "treningen" når jeg valpesikret ting jeg var redd for - og lot valpen gå løs.
 13. Viser han andre tegn på stress enn å lage lyd? Kan ikke se hva du gjør "feil"..utrolig kjip situasjon!
 14. Jeg er alene med ett barn og 1,5 hund(er). Det går helt fint! Man trenger jo (som alle andre) en god veterinærforsikring og kanskje mulighet for pass av og til? Ellers MÅ de kunne være hjemme alene, hvis ikke hadde jeg ikke kunnet ha dem. Når det er sagt er det grusomt tomt uten hund, hund må man ha
 15. Jeg klarer ikke se hundeeieren som noe "offer" her, uansett hvor mye uhell dette var. Hadde min hund angrepet og skadet et barn hadde jeg selv kjørt den rett til veterinær for avliving. Uansett, nesten uten unntak.