mara

Medlemmer
 • Innholdsteller

  897
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

1 følger

Om mara

 • Rang
  Husvarm

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Tønsberg
 • Hunderase
  Whippet, Labrador Retriever

Nylige profilbesøk

6,770 profilvisninger
 1. Enig i at kuperinga var litt snål, men ellers var han UTROLIG fin! Gratulerer med kjekkasen :-D
 2. iom det ikke kom fram av artikkelen valgte jeg å ikke legge det ut på åpent forum. Men er vel ikke mange klinikker i området som er stengt nå.
 3. http://touch.dt.no/rettssaker/krim/nyheter/veterinar-varetektsfengslet-i-to-uker/s/5-57-435133
 4. Tar VELDIG gjerne en tur eller noe neste gang jeg er i Oslo! Sender en PM etterhvert, litt uklart når det blir ennå :-)
 5. Takk for svar Tøfflus! Husker deg og hundene godt fra jeg bodde i Oslo og hadde whippets :-) Jeg er ikke spes opptatt av utstilling, så vil si GEMYTT og helse er viktigst. Har du fortsatt kull? "Problemet" med oppdretterlistene er jo at mange ikke er aktive. Og noen er relativt nye og helt ukjente for meg. Vet jo ingenting om linjene heller. Biscotti har jeg litt kjennskap til, det er det eneste. Skjønner det er vanskelig for deg å anbefale, men om det er noen Styr Unna - prosjekter mottar jeg gjerne et hint om det. Jeg drømmer om en rasetypisk saluki, som er trygg og frisk. Utseende/resultater, hårlag og farge er lite relevant.
 6. Er det noen som kan si litt om Salukimiljøet i Norge, forskjell på linjene, anbefale oppdretter..? Jeg er mer og mer sikker på at dette skal bli min neste hund.
 7. Handsome!
 8. vakkert! Gratulerer så mye.
 9. kondolerer. Fine hunden
 10. @perfectimage: I feel you! Var gjennom samme dritten i fjor. Han gikk fra meg, og JEG måtte tilpasse meg når samværet passet ift nye dama hans. Helt vilt å tenke på hvor mye kameler jeg svelga for barnets skyld. Etterhvert som jeg ble sterkere selv, har han måttet tilpasse seg oss også. Det blir bedre, stå på prinsippene dine.
 11. "De" er like ulike som resten av "oss".
 12. Jeg synes i grunnen det bare var fordeler med to, men hadde to veldig ulike individer - med ulike styrker/svakheter. Eneste grunnen til at jeg "bare" har en, er at jeg er alene med barn og ikke har ressurser pr idag.
 13. Lab 5 år. Hvis syk eller annen grunn til lite aktivitet: Han sover/er helt rolig, men kan ha litt stirrelek som lar seg avlede. Når vi dermed er tilbake i normal aktivitet merker jeg at han har litt ekstra å gå på = mer bajas.
 14. Pleide å stoppe og skravle med whippeteiere, men nå som rasen bare representerer et stort savn (og har blitt langt vanligere), så later jeg som ingenting. Labrador, som jeg faktisk har, blir oversett.