Gå til innhold
Hundesonen.no

mara

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1,080
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  1

mara last won the day on 25. Oktober 2014

mara had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

948 Excellent

1 følger

Om mara

 • Rang
  Husvarm

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Nøtterøy
 • Hunderase
  Saluki, Labrador Retriever

Nylige profilbesøk

7,501 profilvisninger
 1. Rådyret Luna & podengoen Tellus

  Han der ser og høres så avsindig søt ut! Ja, og gratulerer
 2. Samme erfaring som Meg. Forer ca 50/50 Vom og 4800.
 3. Whippet, puddel, andre?

  Haha, det med mattyveri hadde jeg glemt litt. Verste tilfelle her var da tispa hoppet opp på kjøkkenbenken for å raide tomat/salatfatet. Da hun ble tatt på fersken og hoppet ned igjen, knuste fatet og kuttet en sene i bakbeinet
 4. Whippet, puddel, andre?

  Ja, det er selvsagt mulig å få en bra og rasetypisk whippet! Men du må muligens vente litt, selv om finn.no renner over av whippetvalper akkurat nå
 5. Whippet, puddel, andre?

  @QUEST svarer som vanlig veldig fornuftig ang whippet. Er så enig. Whippeten er en mynde. Selvom det er en hund som er ukomplisert og kan passe veldig mange, så bør man sette pris på særegenhetene ved mynden. Den er ikke nødvendigvis så tilgjengelig - lykkelig - arbeidsom som en puddel overhodet. Noen whippeter er mer som en katt i hundekropp. De liker sofa, de liker løping og jakt, men de liker ikke å jobbe for eieren over tid. De MÅ løpe selvom de ikke maser og krever det. De er sprintere. Dessverre har rasen mistet mye særpreg pga overavl. Med det har man også fått større grad av sep.angst, lyd, størrelsesavvik etc. Men er bra whippet er Har selv hatt to og tenker fler i fjern framtid.
 6. Honning Potis (Saluki)

  16 mnd og verdens fineste kompis
 7. Ønsker tips til mellomstor rase som hund nr 2

  Ikke et vondt ord om whippet, men utifra kriteriene i startinnlegget så utgår den ganske greit. Hvertfall en rasetypisk en..
 8. Ønsker tips til mellomstor rase som hund nr 2

  Du beskriver faktisk lab`en min på en prikk. Han er 29 kg og fremstår lav sammenliknet med salukien.. er nok akkurat innenfor standarden. Man får labradorer av "lettere" type uten å gå til jaktlinjer. Min er fra Cha. Han er dog omplassseringshund, så kjenner overhodet ikke kennelen. Snakker utifra individ og eksteriør. Mulig agility på konkurransenivå utgår, men andre hundesporter passer perfekt. Dessuten utrolig snill, ekstremt førerorientert og lettstelt.
 9. Hunderase til hundepark

  Labradoren går seriøst overens med alt og alle. Salukien har vært en del ganger i hundepark, men han er mer følsom for "drittslenging" fra andre hunder, så da er jeg litt nøyere med å se an den eventuelle flokken som er der.
 10. Saluki

  Har hatt saluki ett drøyt år, han er 16 mnd og fortsatt umoden. Når det er sagt, så har livet med saluki så langt vært akkurat som forventet. Vi er skikkelig kompiser Han er en vennlig og myk hund. Helt passe reservert til fremmede, og ekstremt lojal mot dem han kjenner og stoler på. Utrolig lettlært, men må være i "humør til det" for å gidde repetisjoner. Svært utholdende fysisk, morsom å ha med på lange løpeturer. Han orienterer seg i all hovedsak på overvær og synet er utrolig godt. Det kan være vanskelig å få et bilde av hva som er rasetypisk og hva som er dårlig miljø/avl. Det er en litt sær hund, men en bra saluki er likevel skikkelig bra! Det er en hund som vekker oppsikt, kan være litt småslitsomt å ha han med i byen Enten kommentarer på hvor fin han er eller hvor tynn han er.. Noe spes du lurer på?
 11. Den store baby- og barntråden 2018

  Vi venta til 21 mnd med bhg. Det funka pga deltidsjobb + kontantstøtte. Men da var vi to voksne..alene hadde det aldri i livet gått rundt.
 12. Omg, så lei jeg blir av å lese den stråmannsargumentasjonen om at "dersom det var ulv i byer ville alt vært annerledes". Altså, seriøst. Det går an å ha meninger om ting som ikke berører en direkte! Jeg bor i Vestfold, er en del år siden vi så ulv her dessverre - så min mening om rovdyr er liksom ikke relevant?
 13. Kjæresten liker ikke hunder

  Jepp, viktig poeng. Har forøvrig selv hatt samboer gjennom mange år som ikke hadde interesse for hund overhodet. Men han bremset aldri mitt hundehold av den grunn. Hundene var helt mitt ansvar på alle måter, men han var sef grei mot dem og aksepterte dem (+ tok seg av dem om jeg formodning dro noe sted uten). Og han skulle HVERTFALL aldri ha mynde, men det ble to mynder og jaggu ble han glad i dem også..
 14. Kjæresten liker ikke hunder

  Ikke for å være kynisk..men forelskelser går over (for deretter å komme og gå igjen, og bla bla). Uansett: Den følelsen for mannen vil endre seg. Derfor må du prøve å bruke litt fornuft nå. Vil du leve med en mann som "bremser" noe som betyr så mye for deg, over tid? Prøv å legg følelser litt til side et øyeblikk og tenk nøye gjennom hvordan du vil leve DITT liv. En livspartner må nesten ta "hele pakka" - spesielt det som er viktig for den andre. Kompromisser er for småting
 15. Råfôring - hvorfor?

  En hund lever max 15 år, og har helt andre behov både fysiologisk og mentalt enn mennesker. Klarer ikke helt å se sammenlikningsgrunnlaget der altså..
×