mara

Medlemmer
 • Innholdsteller

  905
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  1

1 følger

Om mara

 • Rang
  Husvarm

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Tønsberg
 • Hunderase
  Whippet, Labrador Retriever

Nylige profilbesøk

6,821 profilvisninger
 1. Dette innlegget lukter litt sånn "bestem deg, vi trenger pengene" fra oppdretters side -- men ellers er det både fordeler og ulemper med valget så jeg sier lykke til :-)
 2. Hvor kommer dette klippet fra? Når folk er så kjipe på åpen gate, så kan man liksom lure på hva de finner på innenfor husets fire vegger
 3. Whippet er en helt herlig rase - helt enig! Masse lykke til med kullet, det ser lovende ut :-D Jeg har selv hatt to fantastiske whippets, på hver sin måte. Når det er sagt så er det mye rart som skjer i rasemiljøet og jeg registrerer både kull som ikke blir solgt og ganske mange fler omplasseringer nå enn når jeg kjøpte min første for snart 12 år siden. Noe har skjedd, men det hører sikkert hjemme i en annen tråd..
 4. Hurra for Mocca! Jeg gleder meg sååååå mye til å hilse på
 5. koselig tråd! Ikke at jeg har noe her å gjøre men
 6. Jeg har aldri levd med en, så begrenset erfaring. MEN for å nyansere svarene litt: De to individene jeg kjenner til har vært stabile familiehunder hos erfarne hundefolk. Rasen er jo liten i Norge, kanskje et annet miljø enn i England f eks?
 7. Enig i at kuperinga var litt snål, men ellers var han UTROLIG fin! Gratulerer med kjekkasen :-D
 8. iom det ikke kom fram av artikkelen valgte jeg å ikke legge det ut på åpent forum. Men er vel ikke mange klinikker i området som er stengt nå.
 9. http://touch.dt.no/rettssaker/krim/nyheter/veterinar-varetektsfengslet-i-to-uker/s/5-57-435133
 10. Tar VELDIG gjerne en tur eller noe neste gang jeg er i Oslo! Sender en PM etterhvert, litt uklart når det blir ennå :-)
 11. Takk for svar Tøfflus! Husker deg og hundene godt fra jeg bodde i Oslo og hadde whippets :-) Jeg er ikke spes opptatt av utstilling, så vil si GEMYTT og helse er viktigst. Har du fortsatt kull? "Problemet" med oppdretterlistene er jo at mange ikke er aktive. Og noen er relativt nye og helt ukjente for meg. Vet jo ingenting om linjene heller. Biscotti har jeg litt kjennskap til, det er det eneste. Skjønner det er vanskelig for deg å anbefale, men om det er noen Styr Unna - prosjekter mottar jeg gjerne et hint om det. Jeg drømmer om en rasetypisk saluki, som er trygg og frisk. Utseende/resultater, hårlag og farge er lite relevant.
 12. Er det noen som kan si litt om Salukimiljøet i Norge, forskjell på linjene, anbefale oppdretter..? Jeg er mer og mer sikker på at dette skal bli min neste hund.