mara

Medlemmer
 • Innholdsteller

  911
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  1

1 følger

Om mara

 • Rang
  Husvarm

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Tønsberg
 • Hunderase
  Whippet, Labrador Retriever

Nylige profilbesøk

6,852 profilvisninger
 1. https://helsenorge.no/Giftinformasjon/tema-hund-og-katt
 2. To labradorer har kommet mer eller mindre tilfeldig min vei, uten spesielle overveielser. Whippet var mer gjennomtenkt. Jeg har eid to veldig ulike individer, men rasetypiske på hver sin måte. Var ute etter en hund som var lettstelt og tilpasningsdyktig, som kunne aktiviseres på ulike vis, gå kurs med (trente agility, LP, spor på lavt nivå). Ante ikke at whippeten var så perfekt for meg! Deres myndevesen gjør dem særegne, selvstendige og følsomme på en måte som passer min personlighet utmerket. De er noe av det søteste som finnes, helt objektivt sett Saluki kommer til meg om noen uker, og da vet jeg vel ikke heeelt hva jeg går til for å være ærlig. Har dog valgt rasen fordi den har mye til felles med whippet, men er hakket mer mynde. Ønsker en hund som er fleksibel i forhold til aktivitetsnivå , som kan løpe maraton en dag og hvile i sofa de to neste. Som er lojal og trivelig uten å mase, vennlig med folk uten å renne ned alle vi treffer. Deres selvstendige og vakre vesen tiltaler meg veldig. I tillegg er de utrolig fine å se på, men det er bare en bonus.
 3. Den fineste er tatt ja, den skal til Vestfold, uten tvil
 4. Jeg liker Noomi veldig godt, og tenkte kalle neste hund for det. Men nå er neste hund en hanhund Forøvrig skjønner jeg ikke hemmeligholdet.. Enten bor man på annen side av landet og treffer aldri disse hundene, eller så er man "kul" og stjeler ikke fra venner. Eller noe sånt.
 5. Å herrefred, vi gleder oss mer og mer
 6. valp i mai
 7. Dette innlegget lukter litt sånn "bestem deg, vi trenger pengene" fra oppdretters side -- men ellers er det både fordeler og ulemper med valget så jeg sier lykke til :-)
 8. Hvor kommer dette klippet fra? Når folk er så kjipe på åpen gate, så kan man liksom lure på hva de finner på innenfor husets fire vegger
 9. Whippet er en helt herlig rase - helt enig! Masse lykke til med kullet, det ser lovende ut :-D Jeg har selv hatt to fantastiske whippets, på hver sin måte. Når det er sagt så er det mye rart som skjer i rasemiljøet og jeg registrerer både kull som ikke blir solgt og ganske mange fler omplasseringer nå enn når jeg kjøpte min første for snart 12 år siden. Noe har skjedd, men det hører sikkert hjemme i en annen tråd..
 10. Hurra for Mocca! Jeg gleder meg sååååå mye til å hilse på
 11. koselig tråd! Ikke at jeg har noe her å gjøre men
 12. Jeg har aldri levd med en, så begrenset erfaring. MEN for å nyansere svarene litt: De to individene jeg kjenner til har vært stabile familiehunder hos erfarne hundefolk. Rasen er jo liten i Norge, kanskje et annet miljø enn i England f eks?
 13. Enig i at kuperinga var litt snål, men ellers var han UTROLIG fin! Gratulerer med kjekkasen :-D