Jump to content
Hundesonen.no

Pixie

Medlemmer
 • Content Count

  851
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Pixie last won the day on November 10 2016

Pixie had the most liked content!

Community Reputation

3584 Excellent

About Pixie

 • Rank
  Husvarm

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Toten
 • Interesser
  Musikk (fra Mayhem til Nick Cave), litteratur (spesielt fantasy), film (spesielt noir og horror), trening og hund!
 • Hunderase
  IKEA-hund

Recent Profile Visitors

3715 profile views
 1. Pixie

  Sunlily's Kull III

  Syns Eyrie har så utrolig fint uttrykk!
 2. Pixie

  Tørrfôr til kresen valp

  I tillegg vil jeg nevne Canagan, som min kresne unghund likte godt. De har ikke eget valpefor men har et par med små biter.
 3. Pixie

  Den store tråden for dustete Finn.no annonser!

  Minibulls til salgs i Norge, bare 20 000 per valp😕
 4. Pixie

  Sunlily's Kull III

  Nydelige valper og nydelige navn😍
 5. Pixie

  Akkurat nå april

  Har fått dilla på britisk krim! Noen som vet hvor man kan se Vera og Endeavour (Young Morse) utover de få episodene på NRK? Finner noen på YouTube men kvaliteten er litt ymse!
 6. Pixie

  Den store tråden for dustete Finn.no annonser!

  Fransk bulldog og labrador? Håper virkelig tispa var labrador, det ville blitt store valper å bære for en frenchie...
 7. Pixie

  Interiør og oppussing

  Ville heller valgt uttrekkbar hylle enn snurrehylle om dere velger hjørne. Har du sett på kjøkken hos Kvik? De har et svart og et grått sett (Prato X) som ser veldig lekkert ut! Montering på kjøpet-kampanje nå! Og ja, ovn med pyrolyse, steketermometer og teleskoprille😍
 8. Pixie

  Akkurat nå - Mars

  Jeg vil også tro at innstillingen på ovnen kan ha gjort det... kan høres ut som du har brukt kun overvarme eller varmluft og grill? Evt at undervarmen i ovnen ikke fungerer ordentlig?
 9. Pixie

  Akkurat nå - Mars

  Dagens erdetmulig-øyeblikk: salgsannonse på lokal fb-gruppe for "honning uten sukker". Er ikke honning en sukkerløsning? Kakao og sofa-dag, leser Harry Potter om igjen.
 10. Pixie

  Akkurat nå - Mars

  Jeg forstår virkelig ikke hva som er så fint med pekingneser😕
 11. Pixie

  Wheaten terrier vs. bedlington terrier?

  Om dere tenker å kjøpe valp er det uansett rase ikke gitt at den kan lære seg å være alene over sommerferien f.eks., det er mange valper/unghunder som trenger MYE trening for å bli komfortabel med å være alene en arbeidsdag. Så det er kanskje verdt å tenke over om dere evt. kan ta inn en voksen hund i første omgang, eller i det minste se til at det fins alternativer i form av hundepass, dagpark eller om dere har noen som kan komme innom og slippe hunden ut for å gå på do i det minste. Det kan ta mange måneder før hunden er ok med å være alene 8 timer hver dag, selv om man trener på det fra starten.
 12. Pixie

  Wheaten terrier vs. bedlington terrier?

  Siden den er så sosial og knyttet til familien sin, er det ikke en hund som trives med å være alene en arbeidsdag på jevnlig basis. De kan helt fint trenes til å være komfortable med å være alene fire-fem timer om gangen, men det er en grunn til at mange velger å ha to tibetanere. Det var hovedgrunnen til at jeg omplasserte min egen da jeg ble singel, fordi jeg ikke ville la ham være alene så mye som han hadde vært nødt til. Så jeg fant en familie der han kunne bli med far på jobb, der trives han veldig godt sammen med deres 12 år gamle yngste sønn. Det er nok også enklere med en voksen, trygg hund enn min som var en litt usikker unghund.
 13. Pixie

  Wheaten terrier vs. bedlington terrier?

  Bare for å forvirre dere enda mer, har dere sett på tibetansk terrier? Den havner på mange måter midt mellom wheaten og bedlis! Størrelsesmessig 10-12 kg/ ca 40 cm høy, veldig familievennlig og fleksibel med tanke på aktivitetsnivå. Vil mest av alt bare få være med familien sin. Også røytefri såkalt allergivennlig rase, kan fint holdes kortklippet. De er ikke egentlig en terrier, altså har de ikke terriergemyttet men er mykere, kan fint gå løs når man har fått trent inn innkalling. De har nok mer hardfør pels enn bedlington kortklippet, siden de har underull som holder dem varm. De kan være virkelig pirajaer som valper og pelsen er svært krevende rundt pelsbytte fra valp til voksen, men når de blir to-tre år gamle har de roet seg mye. Google kortklippet tibetansk terrier, se noen youtubevideoer og sjekk på nttk.no om det er noen oppdrettere i nærheten av dere, de er oftest veldig behjelpelige med å la dere får treffe både valper og voksne hund for å teste eventuell allergi. Jeg reagerer selv på noen hunderaser men ikke på tibetaner, med mindre jeg virkelig har fått nesa full av hundehår under pelsstell. Men husk at pelsen drar med seg masse rart inn som også kan bidra til allergi, f.ek.s pollen. Vi valgte tibetaner pga allergi, men også her fordi mannen ikke ville engang vurdere puddel. Tibetansk terrier var "hund nok" til at det ble godkjent😂 Edit: bildet i denne artikkelen er et godt eksempel på en type "puppy cut" som gir god beskyttelse vinterstid, sommerstid kan man godt klippe ned enda mer. https://www.viivilla.se/djurliv/den-tibetanska-terriern-en-akta-sallskapshund-och-van/
 14. Pixie

  Den store tråden for dustete Finn.no annonser!

  Dagens nye blanding: Cuddel, også omtalt som Kuddel: blanding av Kleinspitz og toypuddel. Til 16.000 per valp selvsagt. Edit: Den pelsen har potensiale for å bli... interessant.
 15. Pixie

  Akkurat nå - februar

  Du vet du lever enkelt (evt ikke gidder å lage mat) når ris og karbonadedeig blir et herremåltid bare fordi det er varmt😳🤣
×