Gå til innhold
Hundesonen.no

Pixie

Medlemmer
  • Innholdsteller

    900
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Days Won

    7

Pixie last won the day on 13. August 2021

Pixie had the most liked content!

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne
  • Bosted
    Toten
  • Interesser
    Musikk (fra Mayhem til Nick Cave), litteratur (spesielt fantasy), film (spesielt noir og horror), trening og hund!
  • Hunderase
    IKEA-hund

Nylige profilbesøk

5,477 profilvisninger

Pixie's Achievements

Grand Master

Grand Master (14/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Posting Machine Rare
  • Very Popular Rare
  • Reacting Well

Recent Badges

3.7k

Nettsamfunnsomdømme

  1. I et av de tidligste intervjuene sto det at da hun fant hunden var den søkkvåt, full av grums og luktet vondt. Jeg kan forstå at hun har trodd at den har vært ute på vift lenge. Bare se på rescue- programmene det er masse av på YouTube, noe av det første de gjør er ofte å snauklippe hunden mens de snakker om hvor godt det blir for hunden å bli kvitt alle flokene. For en som aldri har sett en puli før er det nok ikke lett å se forskjell på en våt og skitten puli-pels og en veldig tovet våt og skitten pels!
  2. Siden jeg har googla og googla uten å finne noe særlig: er det noen som har en enkel og grei oppskrift på knekkebrød uten frø? Havregryn er fint, men omtrent alle oppskriftene jeg finner har massevis av andre greier jeg ikke vil ha?
  3. Ang det å ikke hilse på andre, jeg så forleden dag en som har fullstendig misforstått det begrepet. Godt voksen kar som har hørt det en gang på et hundeprogram. har sett ham på tur rundt her med først en liten valp som lykkelig og glad logra mot alle både firbeinte og tobeinte, mens eieren bare dro ham videre og skulte på alle han møtte. Så vokste valpen og ble unghund som var litt mer avventende men fortsatt løfta hodet og logra med fint kroppsspråk når han så dyr eller folk, mens eieren fortsatt dro han unna og skulte. Jeg passerte dem og sa hei, først til eier og så til hunden med glad stemme, den logra med hele bakparten. Eier så sint på meg og sa at den ikke skulle hilse. Greit det, jeg gikk jo bare forbi. Nå har han voksen hund som aldri har fått hilse på noen, nå er hunden like sur som eieren og bare stresser rett frem. I går sto det et par med schæfervalp i veikanten sammen med meg, de vet jeg er hundevant så vi hadde hilst såvidt. Valpen satt rolig og avslappet og spiste gress mellom oss, og løftet hodet og spisset ørene mot den voksne hunden da de kom. Siden den er valp hoppet den opp og tok et par steg mot hunden da den passerte oss, mer fikk den ikke lov til. Men selv med mye avstand og tre voksne mellom var det nok til at den voksne hunden reiste bust. Eier så sint på oss og mumla noe om å kontrollere den ***** valpen mens han dro hunden sin videre. Så det er faktisk mulig å misforstå det meste, nå har han en hund som syns alle han møter er skumle og må unngås.
  4. https://www.disneyplus.com/nb-no/welcome?&cid=DSS-Search-Google-71700000072291413-&s_kwcid=AL!8468!3!494679126166!e!!g!!disney&gclid=CjwKCAjwsNiIBhBdEiwAJK4khk4nVan7iDTnbU7eczhrNOdSmOuOIbix-aiKgh8ccAb7LQIKeRjDihoCaYwQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds Sette opp konto her, finne app på tv, logge inn?
  5. Glad jeg har Disney+, der ligger alle unntatt Spiderman.
  6. Forresten, dere som ser på Marvel: kronologisk eller spaghetti order?
  7. Jeg ser på Thor: Ragnarok nå?
  8. I disse dager med munnbind og håndsprit, er det egentlig innafor å gå på shopping i arbeidsklær når du er helsepersonell? Var på et stort kjøpesenter i dag og ble overrasket da jeg så ei ung dame i hvite arbeidsklær, med søsterur og alt, som rusla rundt med handleposer fra tre forskjellige klesbutikker og hadde god tid... Jeg er ihvertfall ganske sikker på at jeg selv ville brukt privatklær uansett om jeg nettopp var ferdig på jobb eller skulle på jobb etterpå.
  9. Lokalavisa her (Oppland Arbeiderblad) har selvsagt dekket dette, men fokuset har vært på at dette er et tragisk uhell. Prosten i lokalmiljøet har gått ut og minnet om å ikke fordele skyld, det er intervju med hundetrener som sier mye klokt om hvorfor sånt kan skje og i stor grad tilbakeviser mytene om rottweiler som aggressiv rase, men at hunder må vurderes på individnivå ikke dømmes etter rase. Og siste artikkelen nå etter opprettelse av siktelse har også fokusert på at hundeeier siktes delvis fordi vedkommende får en del rettigheter som siktet, bl.a. rett til en forsvarer og andre prosessuelle rettigheter.
  10. Jeg har allerede blitt en av dem?
  11. Netflix har fjernet Sherlock Holmes? Finner den ikke noen steder! Trenger en dose Sherlock?
  12. Jeg ble sjarmert av krimserien Jahonen på Netflix!
  13. Sånn apropos sol og sommer? Noen som har tips om ålreit men rimelig ullundertøy? Superundertøyet mitt holder ikke i 20 minus, ullundertøyet jeg hadde hadde fått mugg i seg fra boden i gamle leiligheten... Lei av å fryse?
  14. Noen som har enkle oppskrifter på genser til hund? Er ordentlig amatør så helst ikke vanskelige mønstre?
  15. Enig med deg, pluss at jeg liker å kunne ta av broddene om jeg må innom en butikk. Så her går det i vintersko og enkle Europris-brodder å tre utenpå skoa. Det duger de fleste dagene.
×
×
  • Opprett ny...