Gå til innhold
Hundesonen.no

Pixie

Medlemmer
 • Innholdsteller

  842
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  3

Pixie last won the day on 10. November 2016

Pixie had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

3,578 Excellent

Om Pixie

 • Rang
  Husvarm

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Toten
 • Interesser
  Musikk (fra Mayhem til Nick Cave), litteratur (spesielt fantasy), film (spesielt noir og horror), trening og hund!
 • Hunderase
  IKEA-hund

Nylige profilbesøk

3,475 profilvisninger
 1. Pixie

  Akkurat nå, Januar 2019

  Vet ranch. Non-profit greie som får inntekter fra reklame (så ikke skip reklamen!) med flinke dyrleger i USA som henter dyr fra shelters og pleier dem til de er friske, vaksinerer og steriliserer dem, og sender dem videre til adopsjon. Noe graphic innhold men dette blir som regel lagt ut separat eller blurred (dyrlegestudenter f.eks. syns det er nyttig å se operasjonsopptak).
 2. Pixie

  Akkurat nå- desember

  Lille julaften allerede, straks setter jeg meg på toget hjem til mamma. God jul alle sammen, og en ekstra klem til alle som har en litt tøff jul
 3. Pixie

  I år skal jeg...

  Har fått fast jobb og kommet på plass i en god leilighet (som riktignok er svindyr i forhold til størrelse). Trives fortsatt dårlig som singel og hundeløs, men håper det går seg til. Har liksom ikke så mye tid til overs til å finne ut av hobbyer, jobber fortsatt med å bli vant til tre-skift og stadige bytter av døgnrytme. Har fått mye mer tid til nerden i meg da, begynt å se filmer og lese bøker igjen! Uno har det heldigvis veldig bra, han og familien han kom til har knytta seg til hverandre og han er blitt en god familiehund for dem. Det er jeg veldig glad for
 4. Det var to grunner til at jeg omplasserte Uno da jeg ble singel. Den ene var at han ikke ville trives med å være alene mens jeg var på jobb, det andre nettopp det at jeg ikke kom til å ha den økonomiske bufferen jeg burde ha. Å være hundeløs er tomt, mørkt og endeløst stille, men jeg kommer likevel til å være hundeløs til jeg vet jeg har økonomi til å ta en eventuell skadesmell. Så fra meg får de ikke en krone...
 5. Pixie

  Er du en prepper?

  Med mine matallergier ville jeg nok raskt dødd uansett, kan evt. bake haugevis med knekkebrød og tørke kjøtt. Vann er greit å ha i hus uansett, plutselig kokevarsel eller vannavstengning kan skje selv utenom "dommedag". Batterier har jeg men lommelykt mangler, har godt med varme klær. Heldigvis er leiligheten godt isolert, her er også all oppvarming avhengig av elektrisitet.
 6. Når du kaller det hvis-dersom-unnskyldninger antyder du at det ikke er gyldige grunner men bortforklaringer
 7. Mener du virkelig at jeg ikke skal bry meg om at jeg jobber fullt, og ta til meg en hund som er vant til å ha noen hos seg hele dagen? Selv om den hos meg vil være alene 9 timer om gangen og tidsrommet varierer hver uke?
 8. Det høres sikkert ut som en lettvint unnskyldning, men jeg mener virkelig at en hund som etter all sannsynlighet har hatt folk hjemme hos seg døgnet rundt skal slippe å måtte bli vant til å være alene i tillegg til alle de andre omstillingene hun må gjennom.
 9. Lillehammer, ikke så langt unna meg. Jeg bare føler det er mer riktig for en så gammel hund å få være hos noen som er mer hjemme enn det jeg er, spesielt det at jeg er borte om natta hver tredje uke. Ellers hadde jeg for lengst tatt kontakt!
 10. Jeg ville tatt den jeg, om jeg ikke hadde jobbet tre-skift. Selv om jeg også regner med at en så gammel hund vil medføre en del ekstra utgifter.
 11. 16 (!!!!) år gammel havanais til omplassering siden eier må på gamlehjem hadde det vært min mors/mormors hund ville jeg satt himmel og jord i bevegelse for å kunne la henne leve ut sine siste år/måneder hos noen i familien hun allerede kjenner...
 12. Pixie

  Hunder og menneskemat

  Min ble dødelig fornærmet om noen hadde laks eller ørret til middag uten at han fikk sin del Mest mulig rene produkter av kjøtt og fisk, alt han ville ha av grønnsaker utenom løk, gjerne et kokt egg med skallet på servert på plenen en gang iblant.
 13. Pixie

  Stemmer denne rasen?

  Ta en titt på denne nettsiden, det er en svensk oppdretter av pomme. Du ser det er en veldig størrelsesforskjell mellom de to valpene på bildet der og den valpen dere har fått bilde av. Denne siden gir deg også en liten pekepinn på hva en seriøs oppdretter tilbyr valpekjøperne.
 14. Pixie

  ISOFIX FESTESYSTEM FOR HUNDEBUR

  Siden det uansett gis en del vektbegrensninger ved bruk av Isofix-festet, kunne dere kanskje vridd litt på prosjektet og sett på gode kombinasjoner av sete og godkjent bilsele til hund? Siden det da vil bli langt lavere egenvekt på setet enn på bur pluss base blir det mer igjen til hunden. Både sete og hundens sele kan festes med Isofix, og mange hunder trives greit nok i et sete med litt høyere kanter. Store hunder fraktes nok oftere i bur i bagasjerommet enn i baksetet.
×