Jump to content
Hundesonen.no

Pixie

Medlemmer
 • Content Count

  898
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Pixie last won the day on January 7

Pixie had the most liked content!

Community Reputation

3649 Excellent

About Pixie

 • Rank
  Husvarm

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Toten
 • Interesser
  Musikk (fra Mayhem til Nick Cave), litteratur (spesielt fantasy), film (spesielt noir og horror), trening og hund!
 • Hunderase
  IKEA-hund

Recent Profile Visitors

4606 profile views
 1. Pixie

  Akkurat nå - januar

  Spørs om prisforskjellen vil utjevne seg nå når det selges mindre og mindre nybiler med manuell giring?
 2. Pixie

  Den store tråden for dustete Finn.no annonser!

  Pluss den som ønsker å kjøpe boxerpoo. Kjente jeg ble kald da jeg så det, regner med det finnes folk som ser en slik "ønskes kjøpt"-annonse som enda et marked de kan utnytte. Trenger jo bare en random boxertispe, det er flust av kyniske folk med pudler som har lagt ut parringsannonser med tekster som "skal vi lage en doodle?".
 3. Pixie

  Akkurat nå - januar

  Fant Doctor Who (sesong 5 og utover) på Prime... rart hvordan timene flyr😄 Ble bråstopp gitt, strømløst. Mye tung snø og knekte trær nå.
 4. Pixie

  Akkurat nå - januar

  De kommer på fredag og setter inn ekstra ventiler, og fikser ei dør som har slått seg og ikke kan lukkes😂 Håper det blir bedre😊
 5. Pixie

  Akkurat nå - januar

  Ble plutselig vinter gitt. Gikk fra to til åtte minus over natta, så bare fortsatte det å synke. Nå er det 20 minus og sol. Og sammen med kulda kom problemet med dugg og is på vinduene😓 Huseier skal ta det opp med snekkerfirmaet som satte opp tilbygget, det er helt tydelig for dårlig ventilasjon her. Det ligger 4-5 cm brede striper med kondens i alle vinduer, jeg tørker bort vann hver dag. Det er verst på soverommet, der er ca 70% av vindusflaten dekket av dugg om morran og det ligger store dammer i karmen😕 Nå når kulda kom fryser jo deler av dette, så nå starter jeg dagen med å fjerne is. Det er litt kjipt kjenne på at jeg ikke trives, jeg flytta jo inn her i slutten av november...
 6. Pixie

  Den store tråden for dustete Finn.no annonser!

  Finner ikke igjen annonsen nå. Sto ikke navn på hannen, men jeg tror det var samme som de parret med sist. Altså faren til Milla, valpen de beholdt. Men jeg tror ikke Milla var mer enn to år gammel? Mulig det står mer på insta-kontoen deres, jeg så bare Finn-annonsen!
 7. Pixie

  Den store tråden for dustete Finn.no annonser!

  Det står ikke hvilken tispe de skal bruke, men de har så langt hatt ett kull på hver av tispene og beholdt en tispevalp fra kullet til Tesla. Det blir nok flere. Og ja, bedagelig😂 De er for det meste fornøyd med å sitte på trappen og speide ut over nabojordet ifølge annonsen!
 8. Pixie

  Den store tråden for dustete Finn.no annonser!

  Selvsagt måtte det dukke opp blanding mellom storpuddel og borzoi også. Er det noe som ikke blir magisk av å blandes med puddel? Selvsagt allergivennlige, med uvanlig rolig og vennlig gemytt, er selskapshunder som krever lite, er lettlærte og sosiale, og har et "bedagelig" jaktinstinkt.
 9. Pixie

  Akkurat nå - desember

  Det ville ikke jeg gjort. Ben som er varmebehandlet har lettere for å splintres opp og kan gi skader, i tillegg til at selv utvanna pinnekjøtt er alt for salt for en hund.
 10. Pixie

  Akkurat nå - desember

  Negativ test! Litt kjipt å ikke være med familien likevel, men jeg er jo fortsatt ganske forkjøla så det er grunn greit. Blir fort sliten. Har vært på shopping i dag og sikra meg mat, et minijuletre og haugevis med garn så jeg kan strikke gjestetøfler til det her iskalde gulvet😆
 11. Pixie

  Akkurat nå - desember

  2-4 dager står det på lappen jeg fikk. Håper på negativ test såklart, men har en ekkel følelse av at ikke alle i familien tror på at jeg har symptomer eller forstår hvorfor jeg tar det alvorlig. Så sånn sett hadde det nesten vært greit med positiv test så de ikke tror jeg bare prøver å unngå å komme hjem til jul.
 12. Pixie

  Akkurat nå - desember

  Alltid like moro at utbetalingen kommer så sent på dag... Pinne i nesa var akkurat så ekkelt som jeg forventa.
 13. Pixie

  Akkurat nå - desember

  Teststasjonen er ikke åpen i helga, kan ikke engang ringe og bestille testing før mandag😕
 14. Pixie

  Akkurat nå - desember

  Ja, skal det på mandag. Blir ikke hjemtur til jul. Var syk forrige jul også, så jeg håper familien skjønner at det er reellt... Føler meg mye bedre nå, bare litt sår hals. Regnes det som nærkontakt om jeg fikk skyss og dermed delte bil med en person i ca 20 min?
×