Pixie

Medlemmer
 • Innholdsteller

  761
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  3

1 følger

Om Pixie

 • Rang
  Husvarm

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Toten
 • Interesser
  Musikk (fra Mayhem til Nick Cave), litteratur (spesielt fantasy), film (spesielt noir og horror), trening og hund!
 • Hunderase
  IKEA-hund

Nylige profilbesøk

2,561 profilvisninger
 1. Folkens, hvor fort er det normalt å oppleve bedring etter oppstart av penicillinkur ved luftveisinfeksjon? Mannen har vært sjuk i over to uker, fikk apocillin fredag og har tatt fire om dagen siden. Han får ikke like lett feber lenger, men hoster like mye og blir like sliten av lett aktivitet. Han skal etter planen tilbake på jobb i morgen og jobbe to 12-timersskift. Jeg ser ikke helt hvordan det kan gå bra med 12 timer fysisk hard jobbing når han blir utslitt og får feber av å kjøre bil i 45 minutter, være inne i en butikk i 10 minutter og kjøre hjem. Burde han ikke sett mer bedring om penicillinet hadde effekt?
 2. Vi har bussa rundt helt fint nå med Uno, og noen ganger har jeg hatt med meg tøybur på sånne kurs så han har hvilested. Det har fungert greit, men jeg ser helt klart at lappen og bil er en massiv fordel å ha før jeg skaffer meg hund igjen!
 3. Altså, når jeg legger ut salgsannonse med bilder og tydelig skriver i teksten at rammen på sofaen er todelt, så blir jeg bittelitt grinete når noen gidder å bruke tre sms´er på å spørre om rammen er hel bak. "Den er todelt" svarer jeg. "Jammen er den hel bak? Ser skjeiv ut" får jeg tilbake. Da får jeg innmari lyst til å bli veldig bokstavelig tilbake...
 4. Akkurat det valget er innmari lett, hundeklubben og hunden er ti ganger mer morsomt enn å gå ut!
 5. Dobbelpost, kan fint fjernes!
 6. Jeg visste jeg kom til å savne Uno, men jeg var ikke forberedt på at det ville bli SÅ tomt. Det blir ikke med det første men på et eller annet tidspunkt MÅ jeg har hund igjen. Først må jeg ha jobb og få det økonomiske i orden igjen, og ha bolig der det er lov med dyr. Jeg tenker at det da kanskje er enklere å ta over en voksen hund som lettere blir vant til å være alene hjemme en arbeidsdag. Jeg lurer bare på om dere som er alene med hund kan si litt om hva dere syns er mest utfordrende, og generelt litt om hverdagen alene med hund? Jeg var jo på mange måter alene med Uno også, ihvertfall i perioder. Er jeg sprø som i det hele tatt tenker på det?
 7. Jeg skulle ønske jeg var tøff nok til å be eksen betale tilbake halvparten av alt det jeg har lagt ut for mat de siste ukene... jeg har vist ham hva nettbanken sier vi har brukt, jeg har hinta og sagt at de pengene kunne kommet godt til nytte nå når det er så mye jeg trenger, men det eneste vi har kommet frem til er at vi betaler hver for oss fremover. Så det jeg har lagt ut er nok tapt. Jeg orker ikke begynne å krangle på det
 8. Det er -11 grader ute Bestilte billig støvsuger på nett i går, ser i dag at den er på dagens Black Week-tilbud til redusert pris. Den ordren får de bare kansellere, så bestiller jeg på ny!
 9. Tibetansk mastiff da?
 10. Shameless, US ikke UK.
 11. http://www.dinside.no/fritid/her-er-de-beste-hodelyktene-2017/68876687
 12. Noen som har prøvd sånn wake-up light lampe? Jeg sliter nå liksom, når jeg bare står opp kvart på seks og har gåavstand til jobb. Når jeg flytter må jeg legge inn tid nok til å rekke bussen og 10 min busstur, og jeg gruer meg.
 13. Og der går VG over til å bare kalle den ulvehund...
 14. Utover det som er sagt over, gå turer i variert terreng. Ulendt terreng gjør at hunden styrker muskulaturen på en annen måte enn asfaltturer, svømming er også bra.