Jump to content
Hundesonen.no

Pixie

Medlemmer
 • Content Count

  867
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Pixie last won the day on July 20 2019

Pixie had the most liked content!

Community Reputation

3598 Excellent

About Pixie

 • Rank
  Husvarm

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Toten
 • Interesser
  Musikk (fra Mayhem til Nick Cave), litteratur (spesielt fantasy), film (spesielt noir og horror), trening og hund!
 • Hunderase
  IKEA-hund

Recent Profile Visitors

3989 profile views
 1. Pixie

  Akkurat nå, januar

  Tusen takk😊
 2. Pixie

  Akkurat nå, januar

  Noen som vet om Dr. Who eller Supernatural er tilgjengelig noe sted?
 3. Pixie

  Kjøp av hund

  Har du sett på tibetansk terrier? Jeg er selv allergisk mot mange raser, men kunne fint dele hus med en TT. Merket det litt under pelsstell men ellers ingenting, han sov i sengen vår. Litt mindre enn Lagotto. Der er det flere seriøse oppdrettere som gjør en god jobb måte med valg av foreldredyr og miljøtrening/sosialisering av valper.
 4. Pixie

  Hvor ofte leker hunden din med andre hunder?

  Vi brukte dagpark et par ganger i måneden da vi hadde unghund, der fikk han leke mye og bli flinkere sosialt siden han var litt klønete (ikke alltid tok signalene når andre hunder ikke ville). Der fikk han gå løs i gruppe og kunne velge selv hvor mye han ville involvere seg. Vi lekte sjelden med andre hunder vi møtte på tur, om vi møtte noen løse i skogen hendte det jo at de hilste og løp litt sammen men så lenge han var i bånd hilste vi ikke på andre hunder. Han var alltid happy når han skjønte han skulle i dagpark, så det virket som han trivdes!
 5. Pixie

  Interiør og oppussing

  Fy flate så stilig!!!
 6. Vi prøvde både VOM og Mush BARF Vaisto, bikkja foretrakk Mush uansett smak.
 7. Pixie

  Akkurat nå, januar

  Jeg har alltid vært glad i å lese, så jeg kjeder meg heldigvis sjelden. Lesing, mobilspill, film eller serier- jeg finner som regel noe. Men jeg merker at jeg blir veldig passiv, noe som ikke akkurat gir utslag i bedre helse... Savnet etter hund er stort, både fordi det var mye lettere å komme meg ut på ting men også fordi jeg var mindre ensom hjemme. Har riktignok kjedet meg voldsomt siste døgnet pga migrene, har stort sett ligget i senga i mørket mens kroppen streiker, hodet verker og tankene løper løpsk😂
 8. Pixie

  Akkurat nå, januar

  Noen tips til gode valpekurs i Levanger-området? Ei jeg kjenner har nettopp hentet en setterblanding. Hennes samboer skal trene hunden mot jakt, så jeg tenkte det kunne være greit om hun da blir den som trener hverdagslydighet så de begge får et "treningsforhold" til valpen. Tenker positiv forsterkning for å være en motvekt til hans "ta den i nakken og vær sjef"-oppdragelse, hun er en mild og forsiktig jente som virker litt ukomfortabel med det. De har begge vokst opp med hund men det er første gang noen av de har hund selv.
 9. Pixie

  Akkurat nå, desember

  God jul sonen! Jeg har selvsagt fått influensa, skal egentlig ta toget hjem til mor imorra tidlig. Har bestemt meg for å ikke dra, men sliter med dårlig samvittighet godt hjulpet av min mor som "bare vil at jeg skal komme hjem selv om jeg blir liggende på sofaen" Hun har nedsatt immunforsvar, forrige gang min søster kom hjem til jul med en forkjølelse var mamma syk til langt ut i januar men det har hun visst glemt nå. Kan smitte ganske mange andre også på de timene jeg skal sitte på tog og buss. Selvsagt pluss at jeg har null energi og feber, og ikke får i meg mat... Det blir rart å ligge sjuk alene gjennom jula. Håper det løsner gjennom romjula så jeg kan få til en pinnekjøttmiddag når jeg finner igjen smakssansen!
 10. Pixie

  Den store tråden for dustete Finn.no annonser!

  8 år gammel hannhund til omplassering, frenchie. Ikke særlig til adferdsproblemer, bortsett fra at han ikke er omgjengelig med andre hunder. Og er veldig kresen i matveien. Og krever en del mosjon for å trives. Og må ha en hundevant eier for å ikke bli frustrert. Men ellers er han en drøm altså! 😂
 11. Pixie

  Akkurat nå, desember

  Tusen takk😊 En julegave sikra👍
 12. Pixie

  Akkurat nå, desember

  Noen hagemennesker her som kan gi meg tips om hvor man får kjøpt gode hagehansker?
 13. Pixie

  Valp med på jobb!

  Husk at det kan være skremmende for en liten valp om det er mye verbale utbrudd eller fysisk utagering som en del av utfordringene til brukeren, tenk gjerne gjennom på forhånd om det er mulig å skjerme valpen dersom det blir nødvendig. Teppe og tyggebein eller kong med godis vil være fint å ha med👍
 14. Pixie

  Mage trøbbel

  Jeg foretrakk også Mush fremfor vom, de småblokkene i 10-kg-eske er geniale. Bikkja foretrakk også Mush, bytta vi fra det til Vom gikk det en dag eller tre før han ville spise. Han snuste på det som lå i skåla, snudde seg og så på meg, snuste på det i skåla igjen, og gikk til fryseren for å få meg til å hente det han ville ha. Av tørrfôr var det kun Canagan og Brit Care Dog Show Champion han likte og fungerte fint på, dog brukt sammen med råfor. Men 1 kg høres enormt mye ut, regnestykket v&h bruker er vel ca 2% av hundens vekt per dag dvs ca 400 g vom for en hund på 20 kg.
 15. Pixie

  Den store tråden for dustete Finn.no annonser!

  Ok, beklager. Jeg har aldri sett det før, var nytt for meg.
×