Gå til innhold
Hundesonen.no

Pixie

Medlemmer
 • Innholdsteller

  777
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  3

Pixie last won the day on 10. November 2016

Pixie had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

3,375 Excellent

1 følger

Om Pixie

 • Rang
  Husvarm

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Toten
 • Interesser
  Musikk (fra Mayhem til Nick Cave), litteratur (spesielt fantasy), film (spesielt noir og horror), trening og hund!
 • Hunderase
  IKEA-hund

Nylige profilbesøk

2,816 profilvisninger
 1. Akkurat nå, februar

  Nå klikker det snart for meg... fikk endelig komfyr tidligere i uka, det var veldig på tide siden jeg var i ferd med å gå tom for rundstykker. I dag har jeg bakedag, men det ser ikke ut til at ovnen fungerer skikkelig... lyspære i ovnen lyser ikke, og selv om jeg har stilt den inn på over- og undervarme er det bare glødetrådene øverst som lyser. Rundstykkene kom ut bare halvstekt, nå har jeg satt brett nr to et hakk lenger ned i ovnen for å se om det er noe varme nedenfra. Jeg orker virkelig ikke å måtte ta kontakt med kundeservice der enda en gang, og så måtte vente på enda en komfyr Jeg MÅ ha stekeovn som fungerer skikkelig! Og nei, det er ikke jeg som har stilt den inn feil. Den er fryktelig enkel til å være så dyr: en bryter for valg av funksjon, en bryter for innstilling av temperatur.
 2. Akkurat nå, februar

  Jeg er ikke ute etter noe lerret altså... en 43-tommer er såpass liten at de fleste nyere tv-er ikke blir produsert i den størrelsen, de er 49-tommere og oppover. Det det selges mest av er 55. Jeg vet at mange av dere syns jeg er både, bortskjemt, kravstor og dum, men det hadde vært greit å ikke få høre det hver eneste gang jeg skriver noe her. Livet mitt akkurat nå er tomt og grått, jeg går på jobb og etter jobb er jeg hjemme og ser på tv og dreper kryp, så da velger jeg faktisk å spare opp til jeg har nok penger til en ålreit tv å se på. Jeg er på billig-tv nr to på to måneder nå, og prøver å finne billig-tv nr 3 så jeg kan ha lyd på frem til jeg får spart opp til ny. Ikke alt jeg gjør er bare idioti.
 3. Akkurat nå, februar

  Neste mnd var nok litt vel optimistisk, det tar meg nok mange måneder å legge av nok til den. Så frem til da blir det 500kronerstv her. Jeg er nok litt utstyrsnerd og ,som mange her har påpekt, altfor kravstor. Så jeg vil nok gjerne spare opp til jeg kan kjøpe ny tv med 4K som kan vare mange år, selv om det blir billigste modell. Og gratulerer så mye til @TonjeM!
 4. Akkurat nå, februar

  Takk for tilbudet! Prøver å finne noe superbillig på finn eller fb i nærområdet frem til jeg har skrapt sammen 4500 kr til skikkelig tv (43-tommer av Samsung budsjett-serie, billigste greie 4K).
 5. Akkurat nå, februar

  Aw man, høyttaleren på tv-en har tatt kvelden! Får høy durelyd så lenge lyden er på, den er såpass irriterende at jeg nå kjører stumfilm det meste av tiden... dette er en liten tv eksen hadde på soverommet, den er ikke så mye brukt men er noen år gammel. Jeg skulle jo egentlig overta hans "gamle" stue-tv når han kjøpte ny, men han ombestemte seg og satte opp den store på soverommet. Så nå har jeg da for andre gang fått tildelt en liten tv med feil på, den første måtte slås av og få pause etter ca 90 minutter pga forvrengt lyd... har ikke sjans til å få kjøpt ny billigtv før i slutten av neste mnd
 6. Akkurat nå, februar

  Det er virkelig ikke lurt å sjekke finn.no, nå har jeg forelsket meg igjen... https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=113686970
 7. Jeg har Voss bukse og jakke fra Twentyfour. Jeg har faktisk ikke testa den som vinterbukse så den kan godt fungere, ihvertfall super som høstbukse! Regnet la seg bare som perler utenpå, myk og behagelig, litt lang i beina men det er alle bukser for meg. Jeg kjøpte på getinspired.no, kanskje de har den ennå? Gratis og enkel retur om den ikke passer, de er kjappe med å tilbakeføre betaling om man sender i retur.
 8. Hva er for dyrt da? Vattert eller skallbukse? Jeg har vært superfornøyd med denne: https://www.twentyfour.no/twentyfour/488587/voss-st-2-lags-bukse-dame-sort-bringe-38 men den er jo ikke vinterbukse akkurat Også veldig fornøyd med denne: https://www.twentyfour.no/twentyfour/476294/tind-softshellbukse-dame-dyp-plomme-36 men den er litt mindre vanntett
 9. Akkurat nå, februar

  Endelig har jeg fungerende komfyr, den kom på plass i dag! Sånn ellers snør det, igjen. Det snør og snør og selv ungene er lei, brøytekantene er så høye at det er risikosport å være lav fotgjenger og brøytebilsjåførene har knapt sett kjerringa de siste ukene. Dagen i dag starta med at jeg, barbent og rett fra senga, tråkka på et av insekthusdyrene idet jeg kom ut fra soverommet Nå skal jeg bli her, i sofakroken under pleddene, til jeg kan gå og legge meg. Har vært i manko på søvn siden jeg ble vekket klokka sju søndagsmorgen av de i etasjen under som hørte på OL på radio mens de spiste frokost.
 10. Utseendemessig er det nok engelsk bulldog. Jeg jobber hardt og lenge når jeg må men er vanskelig å få ut av sofaen ellers, jeg er en merkelig blanding av sosial og tilbaketrukket, jeg er sta på noen områder og veldig ettergivende på andre. Jeg hater konflikter, strekker meg lenger enn det er sunt for å gjøre andre glade, og bryr meg ikke om meg selv. Helsa er ikke noe å avle på, ikke gemyttet heller. Men jeg er lojal og beskyttende når det kommer til de jeg er glad i, jeg stiller alltid opp og nåde den som gjør en jeg bryr meg om noe vondt. Jeg tar det desto hardere når jeg gjør noen jeg bryr meg om vondt, og tilgir aldri meg selv for noe. Jeg kunne gjerne gått i hi og sovet meg gjennom vinteren, høst og vår er mine årstider og jeg elsker torden, å sitte under teppet og se på regnet, lukta av røsslyng, og de menneskene jeg er glad i. Så jeg tror jeg må være en skikkelig gatemix...
 11. Akkurat nå, februar

  Med dette badet er det uaktuelt å ta den som den er:
 12. Akkurat nå, februar

  Har meldt meg inn i Leieboerforeningen og har sendt dem en henvendelse. Skal også snakke med ei fra Nav i morgen som bl.a. jobber med å skaffe leiligheter. Nå prøver forresten husverten å få det til å høres ut som at det var jeg som begynte å snakke om flytting.
 13. Akkurat nå, februar

  Jeg så på en leilighet tidligere i dag, og er veldig i tvil. Det er umoderne som fy, kjøkkenet er tidlig 90-talls og det samme er kjøkkenvifta. Badet er noe av det stusseligste jeg har sett, der må det inn et dusjkabinett før jeg er villig til å dusje der. Det er furuvegger overalt og det er ikke lagt inn internett (eldre dame som bodde der). Men det er greit priset, sentralt, stort og har både utvendig og innvendig bod i tillegg til to soverom. Furuvegger kan males, badet kan fikses med våtromsvinyl på badet og plater på veggene, kjøkkenet kan friskes opp med ny kjøkkenvifte og kontaktplast. Får jeg råd kan jeg legge klikklaminat oppå gulvbelegget. Og den ligger i et veldig rolig nabolaget med en del eldre folk. Hva tenker dere?
 14. Akkurat nå, februar

  Det er en voksen kar som bor i nabolaget her som legger igjen et så sterkt duftspor selv utendørs at jeg med en gang vet om han har gått til jobb allerede eller om jeg går først. Jeg vet eksakt hvor han bor, vi passerte ofte duftsporet på morgentissetur med Uno. @Line
 15. Akkurat nå, januar

  Litt vanskelig å hekte en Sugardaddy når man hverken er pen eller ung Kanskje jeg kan finne en som har en fetish for småfeit førtiårig nabokjerring-looken?
×