Gå til innhold
Hundesonen.no

Pixie

Medlemmer
 • Innholdsteller

  811
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  3

Pixie last won the day on 10. November 2016

Pixie had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

3,533 Excellent

1 følger

Om Pixie

 • Rang
  Husvarm

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Toten
 • Interesser
  Musikk (fra Mayhem til Nick Cave), litteratur (spesielt fantasy), film (spesielt noir og horror), trening og hund!
 • Hunderase
  IKEA-hund

Nylige profilbesøk

3,164 profilvisninger
 1. Akkurat nå, juli 2018

  Akkurat nå er det ca 26 grader ute, men også her har temperaturene ligget rundt 30 i ukesvis og alt av vegetasjon er gult. Kan ikke gå på gresset, det bare knaser og smuldrer opp når man tråkker på det. I går på jobb drakk jeg to liter Pepsi Max og ca en liter vann, man blir nemlig møtt av en vegg av varme når man går inn i produksjonslokalet der. Ikke så rart når det inni hallen står en diger ovn som varmer opp aluminiumsprofiler til de er varme nok til å la seg forme! Når man da står helt inntil ovnen og i tillegg jobber hardt fysisk så renner svetten ganske jevnt. Har portene åpne så lenge det lar seg gjøre, de må lukkes på kveldstid pga støy og naboer. Du vet det er varmt når det kjennes godt å komme ut i 29 graders varme ute
 2. ørepropper /hodetellefoner til trening ?

  https://www.prisjakt.no/product.php?p=3397631 Testvinner flere ganger, overraskende god lyd i forhold til prisen. Tåler svette og kan skylles av etter trening, kommer med flere sett øreputer så du kan finne riktig størrelse for deg. Veldig god batteritid! Jeg er kjempefornøyd med mine og kommer til å kjøpe akkurat de samme igjen om de blir ødelagt. Edit: Reflect Mini BT 2 har nettopp kommet på markedet, litt høyere pris men vel verdt det!
 3. Akkurat nå, juli 2018

  Hører rykter om at Purina skal kjøpe opp Orijen og Acana? Flere som har hørt det?
 4. Hvordan definerer du størrelse på hund?

  Jeg tenker masse når det kommer til størrelse, altså høyde og vekt kombinert. Det skal ikke mer til enn en liten skogstur ca 15 minutter hjemmefra pluss en huggorm før jeg må greie å bære hunden, da oppleves selv en medium hund på 14 kg som ikke vil bli båret som stor nok. Ikke akkurat noen ekstremtur. Det er flere raser som er lave men meget kompakte, for meg blir det feil å si at de er små hunder selv om de er lavere enn en slank, lettbent tibbe.
 5. Akkurat nå juni 2018

  Venter på at husvertene skal bli ferdig med nachspiel så jeg kan legge meg. Sånn generelt når man skal innrede leilighet med bitteliten stue, er det lurt å gå for lyse møbler for å ikke gjøre den mindre enn den er?
 6. Interiør og oppussing

  Trenger litt input på fargevalg! Skal flytte til ny, bitteliten leilighet. Kjøkken og stue i ett, soverom helt innpå med skyvedør. Siden stua er knøttliten regner jeg med døra til soverommet kommer til å stå åpen det meste av tida for å gjøre rommet større. Nå har jeg soverom og stue godt adskilt, derfor har jeg hatt to forskjellige fargetemaer med hav-nyanser i blått og grønt på soverom og høstfarger med oransje, rødt og litt gult på stua. Jeg er bare ikke sikker på om det vil funke i den nye stua, eller om det vil bli kræsj når de kommer så tett på hverandre! Hva tror dere?
 7. Akkurat nå juni 2018

  Nå har jeg det, herregud
 8. Akkurat nå juni 2018

  Jeg har blitt hekta på å se på videoer av folk som vasker ting med høytrykksspyler
 9. Akkurat nå juni 2018

  Jeg får bare så innmari dårlig samvittighet av hele greia, mamma har mast om det i månedsvis og kommer til å bli kjempeskuffa og servere små stikk om det i evigheter. Det var annerledes før jeg fikk denne jobben, da lå jeg jo an til å få et par uker ferie, og jeg sa fra med en gang jeg fikk jobben at jeg dermed ikke har ferie i det hele tatt. Så om jeg drar blir det jo først og fremst for å slippe dårlig samvittighet... søsknene mine har ferie de ukene, den ene har reist fra Bodø for å være hos mamma i to uker og den andre har reist fra ca like langt nord for å være på Hitra i sommer. Jeg føler meg så dritt som ikke gjør det samme...
 10. Akkurat nå juni 2018

  Folkens, kan jeg få litt synspunkter på en ting? Jeg fyller 40 i sommer, og familien vil selvsagt gjerne at jeg kommer "hjem" en tur for feiring. Jeg har akkurat startet i ny jobb og har ikke ferie i år. Min eneste mulighet for å dra er en langhelg. Det er to helger det kan la seg gjøre, enten den helga jeg er ferdig klokka seks om morgenen fredag og skal på klokka 14 mandag eller den helga jeg har fri fredag men skal på klokka 06 mandag morgen. Uansett hvilket alternativ vil jeg bruke hele fredag til reise og da enten hele søndag eller søndag kveld/natt til mandag (da er jeg helt avhengig av å bli kjørt til toget siden det ikke går buss). Uansett vil det egentlig bli lørdag og tidlig søndag jeg faktisk er sammen med familien. Det er også veldig dyrt å reise midt i turistrutene nå på sommeren. Jeg er slitt mellom at jeg selvsagt gjerne vil hjem, jeg var ikke der i jula og har ikke sett dem på lenge, og at jeg føler det bare blir stress og ikke noe kos. Det går mye mer tid til reising enn jeg får til å være der. Jeg kommer til å være sliten etter full uke på jobb og får enten lite tid til søvn fra jeg går av jobb til jeg drar eller fra jeg kommer hjem til jeg skal på jobb, og kommer til å starte uka etter med null overskudd. Det er en fysisk jobb som krever sitt. Er jeg egoistisk som i det hele tatt tenker på å ikke dra? Jeg føler meg slem som ikke bare med en gang sier "ja, jeg kommer". Det henger nok også litt sammen med at jeg ikke har lyst til å feire dagen i det hele tatt i år, det er ingenting å feire.
 11. Hund som student i oslo?

  En annen ting du bør tenke på er at om du skal studere til sykepleier må du ut i praksis. Du vil da måtte jobbe turnus og sannsynligvis reise bort fordi du blir tildelt praksisplass andre steder, jeg ville ikke regnet med at du kan ta med hund dit. Når du fullfører studiet vil du jo også jobbe turnus, det kan fort bety 12-timers vakter, helgevakter og nattskift. Det er noe du må ta med i planleggingen.
 12. Hjelp meg å tenke utafor boksen

  Jeg vil foreslå tibetansk terrier. Min var en litt usikker en, men med litt research på oppdretter (noe vi ikke gjorde) er det enkelt å få en trygg valp. De er glimrende familiehunder som er med på alt eller ingenting, bare de får være med flokken sin. Noe bjeffing kan det bli, noen oppdrettere har mer fokus på det enn andre. Det kan trenes på, men de er jo opprinnelig varslere og gjetere så man får det aldri helt bort. Passe store, god helse, myke og vennlige. Noe separasjonsangst er det, de trives best med dere eller med selskap av andre hunder. Pelsstell er det mye av, men de er like fine nedklipt. Røyter ikke. Får du lyst til å trene noe etterhvert er de med på det, gjør du ikke er de fornøyd med lek i hagen og familieliv. Edit: Selv om min ikke var det mest stødige eksemplaret av rasen er det ingen rase jeg heller vil ha igjen selv...
 13. Kjæresten liker ikke hunder

  Hva om han aldri blir klar for å ha hund? Er du villig til å utsette hundehold helt så lenge dere er samboere? Jeg tror ikke nødvendigvis det blir enklere å få hund når dere har bodd sammen en stund... Han må nok bare godta at vil han ha deg, følger det med en hund.
 14. Akkurat nå juni 2018

  Folkens, jeg hadde satt pris på noen synspunkter. Eksen vil at vi skal dra og besøke Uno til høsten. Jeg ville likt det selv, savner ham mye og vil veldig gjerne se ham igjen. Men er det egentlig bra for hunden? Vil et besøk bare gjøre ham forvirra, et år etter at han flytta? Jeg lurer på om et sånt besøk først og fremst ville vært for oss selv, ikke nødvendigvis det beste for ham... samtidig som jeg ville gitt alt for å kunne kose Unopels i en liten time...
 15. Er litt der jeg også, selv om ny hund er i fremtiden og langt unna. Det er fortsatt tibetansk terrier jeg vil ha, men det er sannsynlig at jeg må velge noe som er litt mer selvstendig og trives bedre som alenehund.
×