Zappa

Medlemmer
 • Innholdsteller

  110
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Zappa

 • Rang
  Nykommer

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Bergen
 • Hunderase
  Engelsk Springer Spaniel

Nylige profilbesøk

842 profilvisninger
 1. For en fantastisk historie!!! Nå ble jeg skikkelig glad over at det finnes så mange fine mennesker (deriblant deg) her i verden
 2. Iba vil gjerne leke med Ola en dag Og ja, du tipper rett fotograf
 3. Når man har en venninne som er sinnsykt god med kameraet....
 4. På lang sikt er det positivt at dere har kjøkken i hjemmet deres, men barnevernet er nok mer opptatt av deres evner som omsorgsgivere og samarbeidspartnere enn at huset ser strøkent ut😌 Jeg har etterhvert vært i mange utredningsprosesser med potensielle fosterhjem, og kan opplyse om at når vi kommer til "interiørhjem" så snakker vi noen ekstra ganger om emnet - er det rom/mulighet for barnet å utfolde seg her (møkk, søling, tusjer, protestherværk osv). Poenget mitt er at hjerterom og raushet er tusen ganger viktigere enn materielle rammer (selv om de jo til en viss grad er viktige disse også på sitt vis) Lykke til!!!
 5. Lykke til! Og hold oss informert om hvordan det går etterhvert
 6. All min medfølelse i en vanskelig situasjon!!!! Jeg synes du har fått gode innspill i denne tråden, og det virker som dere virkelig gjør det dere kan med godgutten! Jeg har selv vært i en lignende situasjon med min eldste springer. Hun fikk helt panikk når jeg gikk, og kunne som 5 måneder gammel ule i en time, selv om resten av familien var hjemme sammen med henne. Tror det var @Siri her inne på sonen som skrev om det å pause alenetreningen som hadde gått galt. Rett og slett gi oss og hunden en pause fra det vonde, samt gi henne tid til å modnes og bli trygg på seg selv. Frem til hun var nærmere halvannet år var hun med i bilen på jobb. Vi begynte da fra scratch igjen, og etter kort tid kunne hun iallefall være hjemme i 4-5 timer og tydelig kunne slappe av. Jeg kjenner så godt igjen den vonde følelsen når man ikke kommer noen vei med alenetreningen - og så håper jeg så innmari for deres del, at om dere klarer å pause i alenetreningen, bruke bilen og bilburet en periode fremover - at når dere begynner igjen med alenetreningen, så har han modnet og blitt litt mere trygg på seg selv. Og en ting til: da min eldste hund var 6 måneder gammel kunne jeg bare drømme om at hun ville klare såpass mye som 20 minutter. Masse, masse lykke til!!!!!!
 7. Her har det vært stooore forskjeller på hundene. Den på 2 år var halvannet år før hun kunne være hjemme alene i et par timer og slappe av. Valpen på snart 4 måneder tar livet med ro og er nå alene ( men sammen med eldstemann) en halv arbeidsdag. Valpen har vært halvannen time helt alene (uten eldstemann), og da lå hun på rygg og sov når vi kom hjem. Er det noe jeg har lært meg, er det at timer alene må økes/minskes etter hundens trygghet.
 8. Gratulerer igjen! Koselig å prate med deg, og herlig å se løpene til deg og hundene. Dyktige!!!
 9. Da blir det supert i dag😎 Tvi tvi😗
 10. Jammen, hallooooo! Skal du ikke fortelle hvordan det har gått i dag, sånn for hjemmesitternes del?
 11. Livet byr på mye spennende - også store valg. Jeg jobber i en av landets fosterhjemstjenester, både med rekruttering, opplæring, utredning og formidling av fosterhjem. Hvis du/dere ønsker veiledning mtp ulike prosesser mtp fosterhjem i slekt og nettverk, så send meg en PM. Uansett: lykke til med vurderingene! Og samme hva dere lander på; ta det som et stort kompliment at dere blir spurt!!!!
 12. Valpetiden går fort og Iba har allerede blitt 13,5 uker! Siden sist har Iba fjernet to hjørnetenner. Den ene grunnet at hun knakk den i lek, den andre fordi den var feilstillt. Ikke det kjekkeste jeg har gjort å levere lille valpen min til narkose og tanntrekk, men det gikk over all forventning. Iba sjarmerte personalet, og syntes det var noe tull å ta hensyn til ømme gommer. Der røk vårt lille håp om at hun skulle bli mindre interessert i å bite resten av familien... Ca 4 timer var hun litt pjusk før det var full fest igjen, men de 4 timene var det ekstra godt å få trøst av Milli Vi har jo også miljøtrent og alt annet, og da er det viktig å lære valpen gode kafevaner. Bergen KaffeBrenneri er utmerket for små valper Helgen som var, dro vi en gjeng med 4 voksne og 8 firbeinte på hyttetur til Luster. Målet var dobbelt rallylydighetsstevne. Tidenes miljøtrening for fineste, kuleste Iba som tar alt på strak pote, og topp stemning for treningsgjengen. Iba var nok ekstra lykkelig siden hun tilbrakte stevnedagene i valpegrind med broren som har blitt værende en stund hos oppdretteren. Og så dronningen da: Millien! Lørdag ble det 3. plass med 1. premiering og oppnådd mellomtittel RL1, og søndag ble det debut i klasse 2 hvor vi vant klassen og fikk 1. premiering. Det er bare så kjekt å kjenne på teamfølelsen. GULLHUNDEN MIN Iba og broren Og så et siste hverdagsglimt i møte med vann....
 13. Du kan jo sende til redaktør Kathrine Moen Bratteng: redaktor@spaniels.org😊
 14. Så vakker at det gjør vondt Og det er så kjekt å lese om hvor fornøyd du er,, jeg er sikker på at dere er et superteam. Og en ting til; fyttirakkeren så dyktig du er til å ta bilder - du klarer å fange bevegelser og uttrykk med nydelig lyssetting. Imponert!!!! Jeg stemmer hardt for at du sender noen utvalgte bilder til "Vår spaniels" slik at Lotta kan havne på forsiden
 15. Den surheten kjenner jeg igjen. Og har forståelse for!! Det var mest da jeg hadde flat'en - for han fikk jo noen voldsomme tilbakesteg i treningen av slike tanketomme mennesker. Jeg ble så sinna! Nå, etter å ha hatt superenkle Millien som synes verden er en rosaskyet sak og alle er supergreie - så har det liksom ikke vært så krise når hunder kommer bort eller det skjer uhell. Men fortsatt altså; det er jo også totalt mangel på sosial kompetanse Hva er det som gjør at folk tenker det sikkert er lurt å slippe bort bikkja til noen som ikke aktivt inviterer til det???? For eksempel valpe-episoden: hun må jo ha sett at jeg, hundene og de to jentene snakket sammen og var opptatt av hverandre? Hva var det som gjorde at hun syntes det var lurt å slippe hunden bort til oss og så bare stå der uten å si noe???? Vel, vel... vanligvis sier jeg bare: "Ta bort hunden din, min skal ikke hilse", og så går sånne dusteeiere bort mens de sikkert tenker at jeg er et ubehagelig kvinnemenneske. Men nå skal jeg begynne med en ny taktikk: de skal få spørsmålet: "Hvorfor slipper du hunden din bort til min?" Hvem vet, kanskje jeg blir klokere på disse folka..