tutle

Medlemmer
 • Innholdsteller

  612
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

1 følger

Om tutle

 • Rang
  Husvarm
 • Bursdag

Profile Information

 • Kjønn
  Hemmelig
 • Bosted
  Bergen
 • Hunderase
  Pinnedyr

Nylige profilbesøk

1,486 profilvisninger
 1. Jeg vil også ha om det er noe igjen (både godbiter og tygg)
 2. Ja, trodde ikke det altså, men måtte jo spørre Veldig søt ja Minner meg på en video jeg så på FB i går, om en fjording som spiste kraftfor sammen med en kanin - og gjett hvem som var sjefen? Dytta unna mulen og tygde i vei
 3. Den ser formklipt ut?
 4. De godbitene (tror de er) fra Provit kan også kjøpes inn i flere smaker og knuses over maten for å få han til å spise Blir vel ikke så alt for dyrt samt at man kan variere med smaker. Finnes også et pulver man skal drysse over maten med ekstra smak.
 5. Hun er så lekker
 6. Jeg har whippet og bor i Bergen (bodd på Wergeland før) og det er ikke noe problem, men jeg hadde god innkalling på hunden da Dersom du vil ha tips til hvor jeg gikk - send meg en PM
 7. Nei, det har den ikke
 8. Jeg syns jeg sjekka datoen, men fanget visst ikke opp at posten var gammel
 9. Fiken stiller seg uforstående - hun som hoppet og spant i sirkler, freste OG gnæflet snø samtidig --- Bare fordi; 2 på to kjøkken, 3 på to bad + 2 på ett bad, 1 i garage og 1 i til hagen
 10. Kan flex også Jeg har en flex som bare ligger i skuffen siden jeg har gått over til klokke. Du kan kjøpe den for en liten penge dersom du vil? Ang telling kan jeg legge til at man kan stille inn hvor sensitiv telleren skal være, samt om man har på dominant hånd eller ikke. Jeg opplevde min som ganske presis hvertfall (telte ikke når jeg heklet bla)
 11. Jeg og samboer har 11 år i mellom. Andre tenker nok over det mer enn meg - men så er vi ganske lik mentalt også. Jeg har ikke mange krav, men jeg klarer ikke noen som er ung/uferdig i hodet. Jeg har vært veldig "der" fra jeg var 15-16 og visst hva jeg er og vil, og orker rett og slett ikke være gjennom modnings/utforskningsprosessen til noen andre (da er det bedre å være singel ).
 12. Dette er jo mindre hunder, men de har ingen problem med å følge med på hverken jogge, fjell eller sykkeltur Det at de er små er ikke ekvivalent med at de ikke kan brukes/være med på ting.
 13. Tusen takk Takk! Jeg kjøpte en oppskrift + garnpakke Den er ikke helt tipp topp (skulle vært litt strammere over skuldrene - med mindre jeg har strikket mønsteret for slakt), men den duger mye bedre enn den andre jeg prøvde strikke. Prøver nok på en til etterhvert Oppskriften tror jeg man kun får tak i ved å kjøpe nevnte pakke eller så tror jeg den finnes i strikkeboken "Dogs in Jumpers".
 14. Fikk det til på et vis, ferdig genser: