Gå til innhold
Hundesonen.no

tutle

Medlemmer
 • Innholdsteller

  753
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

847 Excellent

1 følger

Om tutle

 • Rang
  Husvarm

Profile Information

 • Kjønn
  Hemmelig
 • Bosted
  Bergen
 • Hunderase
  Pinnedyr

Nylige profilbesøk

2,163 profilvisninger
 1. Nordmytens Agnar - Maui

  Gratulerer! Blir spennende å følge utviklingen
 2. Tråden om hest..

  Går inn og skiller! Har opplevd det et par ganger, og man må gå inn og knabbe tak i grimen når muligheten byr seg. Rop og hoiing kan få fart på de så de blir lettere å skille. Man kan introdusere hester ved å sette de i luftegårder ved siden av hverandre, men man ser fort hvordan dynamikken utarter seg og om de burde fortsette stå sammen etter kort tid. Det er litt som å introdusere whippeten for nytt hjem - den har flytta inn så fort den ser en seng Enten blir det knuffing, slossing, at den ene jager eller plager eller så går det fint.
 3. Jobbsøking

  Kjemi
 4. Jobbsøking

  Jeg har sendt to søknader så får vel skrive meg inn her. Begge har vært til sommerjobber, men jeg er ferdigutdannet til sommeren så må få noe fast på sikt. Jeg gleder meg dog ikke. Hun jeg skriver bachelor med startet søkingen i januar, og har søkt på over 50 jobber. Bare fått avslag. Vi er begge unge, og hun har tilegnet seg mye mer arbeidserfaring enn meg
 5. Sorterer du smågodt?

  Av og til gjør jeg det, skiller lakris og sjokolade i en og surt i en. Eller så tar jeg det sure først og topper med sjokoladen jeg liker. Bortsett fra de runde sjokoladebitene med nonstop på, de skal ha surt pulver fra sure lepper
 6. Godbiter i ringen

  Liten klut i lomma?
 7. Tråden om hest..

  @Kaja sommerbeite!? Fortsatt snø på bildet ditt jo
 8. Akkurat nå APRIL

  Ja, den er knallgod!! --- @Poter har ikke mye å komme med annet enn
 9. Akkurat nå APRIL

  Hva var dette da? Annerledes - bra?
 10. Tråden om hest..

  Gratulerer! Og spennende Mer info?
 11. Tråden for bioposer

  Jeg er litt usikker, men regner med det. Du må nesten se på hva ditt eksakte produkt er for det er mange ord ute og går. Fra Biodegration(wiki): Slik jeg har lært, og forstår det, så er plastikk plastikk, men de nedbrytbare variantene har stivelse (da fra mais - en fornybar biologisk kilde) bygget inn i skjelettet - strukturen av polymerer - slik at de fragmenteres og blir til småbiter ellers kjent som mikroplast. Bioplast blir noe annet, slik som PBAT som Mari nevner er. Men det er fortsatt diskuterbart.. This definition drew much criticism because, contrary to the way the word is traditionally defined, it completely divorces the process of "composting" from the necessity of it leading to humus/compost as the end product. The only criterion this standard does describe is that a compostable plastic must look to be going away as fast as something else one has already established to be compostable under the traditional definition. Og komposterbar er ikke det samme som at naturen greier å bryte ned bioplast.. Og det er mulig derfor forbrukerinspektørene satte fokus på dette, for det er mye definisjoner og villedende informasjon ute og går. Og litt av problemstillingen er at avfallshåndteringen vi har i dag ikke er kompatibel med noen av de nye produktene som ankommer markedet. Fint med komposterbare poser om det er forbrenningsanlegg det går til..
 12. Tråden for bioposer

  Det er ikke meningen å kaste i naturen - det blir til mikroplast. Anbefaler å se forrige episode av forbrukerinspektørene.
 13. JustAussie Oh Maria Salvador "Tirith"

  Så flott hun er
 14. Vil ikke gå tur i bånd/på asfalt

  Sikker på at han ikke får ubehag av selen? Passer den? Gnager/klemmer den et sted? Hemmer den bevegelser? Eller kanskje han blir sår på potene?
 15. Hvordan "ser" du år, måneder og uker?

  Jeg er blitt fortalt om, men ikke sett, fenomenet Sist sett for et år siden sies det i sofaen her
×