Gå til innhold
Hundesonen.no

Monikawt

Medlemmer
 • Innholdsteller

  975
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Monikawt

 1. Monikawt

  Tørrfôr fra Farmina, erfaring?

  Jeg har testet ut et par sorter, men kun smaksprøve-poser. Begge gutta her er superkresne, men begge typene gikk ned. Den ene gikk ned med en gang den ble servert, hos begge to. Den andre typen ble snust på, men spist ca 15-30 min senere av begge to Har fått tak i en stor sekk nå, men har ikke begynt på den enda.
 2. Monikawt

  Halsbånd/line i ringen.

  Det er helt riktig Men jeg tenker at for ts så kan hun velge å gå med en vanlig utstillingsline, OG ha den slakk selv om ikke alle andre gjør det..
 3. Monikawt

  Halsbånd/line i ringen.

  Jeg bruker halvstrup i ringen, aldri brukt noe annet. Tidligere brukte jeg et tynt kjetting halvstrup med hvitt nylonkobbel. I høst kjøpte jeg nytt; hvitt rundsydd i lær, fortsatt halvstrup. Jeg skjønner ikke helt problemet med at båndet er tynt, da det er handler som selv velger hvor stramt båndet holdes.
 4. Monikawt

  Balansepute - tråden

  @Lunatic luftmadrass er en fin måte å starte på. Den er stor, og lav
 5. Jeg har kun vært på et slakteri (nortura), så jeg vet ikke om det er likt på alle slakteriene deres. Men der jeg var så var det ikke noe å sette fingeren på synes jeg tidligere gjorde de det på det slakteriet jeg har vært på, men de fortalte at det ga mye mer stress for dyret, og som nevnt over er det også større sjanser for feil..
 6. dette er jo bare helt forferdelig sier meg enig med @Meg: selv om det er samme gassen, så kan det fortsatt være store forskjeller. Min erfaring fra svineslakteri er TOTALT forskjellig fra denne videoen, heldigvis!
 7. Men både i overskriften og i innlegget sier det at all gris som slaktes i NORGE tortureres og utsettes for dyreplageri.
 8. Har noen her vært på et grise-slakteri og sett hvordan det foregår? Det har jeg, og det var langt fra noe hyl, skrik og klatring oppetter veggene. Det var faktisk helt stille og fredelig, hele prosessen.
 9. Monikawt

  Dogs4All 2018

  Stiller Aron fredag og søndag Veldig spent på søndagens resultater, da dommeren er den første og eneste dommeren som har gitt Aron gult
 10. Monikawt

  Strikkbånd..

  Ikke helt det du er ute etter, men jeg er veldig fornøyd med dette: https://www.skistart.com/nor/aret-rundt/hundsport/baggen-ekspanderkobbel-3m.html Finnes i flere lengder. Godt å holde i, og strikken er øverst, slik at det er enkelt å holde kontroll på hunden under feks passeringer eller lignende.
 11. Monikawt

  MyDog 2019

  Haha, samme her vi reiser nok onsdag - søndag om reisefølget skal stille hund. Eventuelt så blir det fredag-søndag Takk for info! Jeg krysser fingrene for at rasen er første i ringen, så vi uansett er der tidlig ønsker helst plass i parkeringshuset, siden han kommer til å ligge i bilen når han ikke stilles. Jeg har arbeidshelg den helga, så jeg må få ordna meg fri jeg også En dag eller to med treningspause for hundene?
 12. Monikawt

  MyDog 2019

  Noen her som har tenkt seg på MyDog i januar? Dere som allerede har vært der, hvordan er det med parkering på messa? Dyrt?
 13. Monikawt

  Planning/planlegging (hobby)

  Så fin! Jeg har passion planner til mitt bruk, og har til nå har en enkel skrivebok til hver av hundene hvor jeg skriver en oppsummering av hver treningsøkt. Nå har jeg kjøpt en Leuchtturm1917 selv, for å se om jeg får opp inspirasjonen til å loggføre treningen til hundene igjen, har vært dårlig til å notere ned i bøkene deres de siste månedene. Nå vil jeg da ha 1 bok for alle hundene, ikke en bok per hund. I tillegg tenker jeg å lage et oppsett som gjør det veldig enkelt å føre øktene, men litt usikker på hvordan jeg skal gjøre det. Noen som har tips?
 14. Monikawt

  Kurs for valpen - hvilke og når?

  Gått flere kurs for Anita på Lahaugmoen, og trent en del sammen med Anna og Kristine, veldig flinke alle sammen! I tillegg trener jeg/har gått kurs for andre Canis-instruktører i området, og det er høy kvalitet! Canis har instruktøroversikt her: http://canishundeskole.no/instruktorer/
 15. Monikawt

  World dog show 2018

  Da er det ikke lenge igjen til WDS2018 går av stabelen! Hvem skal? Skal dere stille, eller bare se på? Jeg skal nedover for å se og shoppe Gleder meg masse, og kanskje jeg møter noen soniser?
 16. Monikawt

  World dog show 2018

  https://wds2018.com/live-stream/
 17. Monikawt

  Lotta - Field spaniel

  Veldig hyggelig å hilse på dere i går!
 18. Monikawt

  Broderte halsbånd

  Noen som vet?
 19. Monikawt

  Akkurat nå, juli 2018

  Det har jeg også på mine, men aldri fått med meg at slike ting kan dekkes om ikke foreldrene er fri-røntget! Ikke at mine har noen grunn til å få slikt dekket nå, men greit å vite om det evt en gang skal være noe
 20. Monikawt

  Akkurat nå, juli 2018

  Hvilken forsikring har du? Slik er det her også 28-32 grader ute nå i ukesvis.. Inne har vi ca 30 grader, så vi slipper aldri unna varmen jeg vet man ikke skal klage, men nå har vi litt klagerett synes jeg! Ikke får man gått tur med hundene, ikke orker de å trene i varmen, og jeg orker ikke å gjøre husarbeid, så det er mye pels rundt om kring her nå
 21. Monikawt

  Lønn som hundeinstruktør

  der er det nok også forskjell på hundeskolene, så det kan jeg dessverre ikke svare på. Men jeg tror ofte instruktørene selv velger om de skal sette opp kurs eller ikke, ikke styret i selve hundeskolen. Mulig andre her har mer konkrete svar på dette
 22. Monikawt

  Arkin

  Fine lille
 23. Monikawt

  Lønn som hundeinstruktør

  Nå har ikke jeg særlig erfaring med dette selv, men kommer med mine tanker rundt det likevel. Hvor mye man tjener på det kommer vel litt an på hvor mange kurs man setter opp, hvor mange deltagere og til hvilken pris. Deretter er det jo selvfølgelig antall påmeldte som til slutt vil bestemme hvor mye du faktisk får.
 24. Monikawt

  Valpegjengen 2018

  @soelvd hun er så skjønn hvor er hun fra?
 25. Monikawt

  Akkurat nå, juli 2018

  men i alle dager hvis mine for en gangs skyld holder kjeft under ei passering så blir jeg ikke sur om den andre hunden starter - og mine svarer
×