Gå til innhold
Hundesonen.no

Monikawt

Medlemmer
 • Innholdsteller

  967
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Monikawt

 1. Dogs4All 2018

  Stiller Aron fredag og søndag Veldig spent på søndagens resultater, da dommeren er den første og eneste dommeren som har gitt Aron gult
 2. Strikkbånd..

  Ikke helt det du er ute etter, men jeg er veldig fornøyd med dette: https://www.skistart.com/nor/aret-rundt/hundsport/baggen-ekspanderkobbel-3m.html Finnes i flere lengder. Godt å holde i, og strikken er øverst, slik at det er enkelt å holde kontroll på hunden under feks passeringer eller lignende.
 3. MyDog 2019

  Haha, samme her vi reiser nok onsdag - søndag om reisefølget skal stille hund. Eventuelt så blir det fredag-søndag Takk for info! Jeg krysser fingrene for at rasen er første i ringen, så vi uansett er der tidlig ønsker helst plass i parkeringshuset, siden han kommer til å ligge i bilen når han ikke stilles. Jeg har arbeidshelg den helga, så jeg må få ordna meg fri jeg også En dag eller to med treningspause for hundene?
 4. MyDog 2019

  Noen her som har tenkt seg på MyDog i januar? Dere som allerede har vært der, hvordan er det med parkering på messa? Dyrt?
 5. Planning/planlegging (hobby)

  Så fin! Jeg har passion planner til mitt bruk, og har til nå har en enkel skrivebok til hver av hundene hvor jeg skriver en oppsummering av hver treningsøkt. Nå har jeg kjøpt en Leuchtturm1917 selv, for å se om jeg får opp inspirasjonen til å loggføre treningen til hundene igjen, har vært dårlig til å notere ned i bøkene deres de siste månedene. Nå vil jeg da ha 1 bok for alle hundene, ikke en bok per hund. I tillegg tenker jeg å lage et oppsett som gjør det veldig enkelt å føre øktene, men litt usikker på hvordan jeg skal gjøre det. Noen som har tips?
 6. Kurs for valpen - hvilke og når?

  Gått flere kurs for Anita på Lahaugmoen, og trent en del sammen med Anna og Kristine, veldig flinke alle sammen! I tillegg trener jeg/har gått kurs for andre Canis-instruktører i området, og det er høy kvalitet! Canis har instruktøroversikt her: http://canishundeskole.no/instruktorer/
 7. World dog show 2018

  Da er det ikke lenge igjen til WDS2018 går av stabelen! Hvem skal? Skal dere stille, eller bare se på? Jeg skal nedover for å se og shoppe Gleder meg masse, og kanskje jeg møter noen soniser?
 8. World dog show 2018

  https://wds2018.com/live-stream/
 9. Lotta - Field spaniel

  Veldig hyggelig å hilse på dere i går!
 10. Broderte halsbånd

  Noen som vet?
 11. Akkurat nå, juli 2018

  Det har jeg også på mine, men aldri fått med meg at slike ting kan dekkes om ikke foreldrene er fri-røntget! Ikke at mine har noen grunn til å få slikt dekket nå, men greit å vite om det evt en gang skal være noe
 12. Akkurat nå, juli 2018

  Hvilken forsikring har du? Slik er det her også 28-32 grader ute nå i ukesvis.. Inne har vi ca 30 grader, så vi slipper aldri unna varmen jeg vet man ikke skal klage, men nå har vi litt klagerett synes jeg! Ikke får man gått tur med hundene, ikke orker de å trene i varmen, og jeg orker ikke å gjøre husarbeid, så det er mye pels rundt om kring her nå
 13. Lønn som hundeinstruktør

  der er det nok også forskjell på hundeskolene, så det kan jeg dessverre ikke svare på. Men jeg tror ofte instruktørene selv velger om de skal sette opp kurs eller ikke, ikke styret i selve hundeskolen. Mulig andre her har mer konkrete svar på dette
 14. Arkin

  Fine lille
 15. Lønn som hundeinstruktør

  Nå har ikke jeg særlig erfaring med dette selv, men kommer med mine tanker rundt det likevel. Hvor mye man tjener på det kommer vel litt an på hvor mange kurs man setter opp, hvor mange deltagere og til hvilken pris. Deretter er det jo selvfølgelig antall påmeldte som til slutt vil bestemme hvor mye du faktisk får.
 16. Valpegjengen 2018

  @soelvd hun er så skjønn hvor er hun fra?
 17. Akkurat nå, juli 2018

  men i alle dager hvis mine for en gangs skyld holder kjeft under ei passering så blir jeg ikke sur om den andre hunden starter - og mine svarer
 18. Hvordan definerer du størrelse på hund?

  jeg gjør det med alt. Ta for eksempel en koffert. Min koffert kan være lavere enn din, men både breiere og dypere. Jeg får plass til mer i min koffert en du får i din, fordi min er større. Selv om den er lavere. enig!
 19. Hvordan definerer du størrelse på hund?

  Du synes altså puddelen er større enn dreveren, selv om den er en fjerdedel av vekten? Og her er det ikke snakk om overvekt på noen av hundene.
 20. Akkurat nå, juli 2018

  tørrfôret er fullverdig i alle fall
 21. Hvordan definerer du størrelse på hund?

  For meg teller både høyde og kroppsform/vekt når jeg snakker om størrelse. Et eksempel er drever vs puddel. Dreverhannen min er 35cm høy og 20kg, mens puddelen til venninna mi er 38cm og 6 kg. Det kunne aldri ha falt meg inn å si at puddelen er større enn dreveren, selv om den er høyere.
 22. Akkurat nå juni 2018

  Likte innlegget som en "gratulerer med en kjempesøt valp ". Veldig trist med pusen
 23. Superhund.no

  Det finnes ernæringsfag på feks NMBU og Nord universitet blant annet
 24. Dra til veterinær og sjekk
 25. Pølsa, en berner sennenhund (bildespam)

  <3
×