SofieAurora

Medlemmer
 • Innholdsteller

  80
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

1 følger

Om SofieAurora

 • Rang
  Nykommer
 • Bursdag 11/17/1997

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Kolbotn
 • Hunderase
  Tibetansk Spaniel, Storpuddel
 • Mine dyr
  Hulda (tibbe), Noora (storpuddel)

Nylige profilbesøk

613 profilvisninger
 1. Var ikke med vilje, jeg spiste is og drakk smoothie hver dag fordi jeg ikke fikk i meg noe annet. Og det er ikke akkurat mye næring i is, så da gikk jeg ned.
 2. Har operert nå ja. Er en måned siden jeg opererte faktisk! Har gått som en drøm. Hadde ikke noe særlig vondt ettersom jeg dopa meg ned på de smertestillende jeg fikk. Det eneste som var vondt var når jeg våkna om morgningen for da hadde smertestillende sluttet å virke, men da var det bare å ta ny. Jeg hadde ikke noen problemer og gikk ned 7kg på en uke, så det gikk så og si smertefritt egentlig! Kjenner at det er lettere å puste og snakke også. Og ikke minst synge.
 3. Tusen takk! Ja da er det en Noor og en Noora her!
 4. Igår fylte Noora hele 11 uker og idag har vi vært på bytur! Vi tok buss til Hauketo og så tok vi toget inn til Nationaltheateret før mamsen (meg) hadde en time hos terapaut. Det gikk så fint! Frøkna fikk en dentastix og sovna til timen var over. Deretter gikk vi til Espressohouse nedenfor theateret med en venninne av meg og satt der i halvannen time hvor Noora fikk sitte i stolen ved siden av meg. Hun byttet på å sitte og ligge å følge med på mennesker og fulger som fløy forbi! Veldig interessant det vettu! Og så tok vi toget hjem til Kolbotn hvor hun sov hele turen på setet ved siden av meg. Frøkna ble sliten gitt!
 5. Familien her i heimen "arvet" den tibben vi har nå, så på den var det ikke noe valg egentlig. Men på puddelen jeg skaffet meg for tre uker siden så er det fordi hun er min første egne hund og pudler er kjent for å være smarte, lettlærte og fine førstegangshunder. Pluss at hele vesenet er så godt og jeg liker pudler veldig godt. Så da ble det en storpuddel jente på meg!
 6. Utrolig kjedelig å stå alene på jobb i syv timer når dere egentlig pleier å være to...
 7. Spørs om du ikke får en liten Sofie på døra for å hilse på disse vakringene altså, Kristin!!
 8. Jeg har blitt veldig glad i menneskenavn på hunder i det siste og ga min tispevalp navnet Noora (11uker gammel puddelvalp). Jeg har planer om å gi min fremtidige greyhound navnet Jahna, men er også utrolig glad i navnet Satine fra Moulin Rouge.
 9. Nå har Noora fylt 10uker og vært her hos oss i 2 uker allerede! Tiden flyr når man koser seg med nytt familiemedlem. Jeg begynner endelig å få den følelsen på at hun er min og at hun kommer til å være i livet mitt mange år framover, framfor den følelsen av at jeg bare passer henne for noen andre hehe! Noora har fått sine første to "lange" turer iløpet av den siste uken nå. For noen dager siden var vi ute i rundt 40min med @Th3aog hennes Nemi + Buddy (hund hun passer iblant). Vi gikk en fin runde hvor Noora ikke ble sliten iløpet av turen, men sov godt natten gjennom etter for å si det sånn. Hun elsker Nemi og Buddy, noe som er bra ettersom at hun kommer til å se dem hele livet sitt! Idag gikk vi en liten skogstur igjen med Th3a + Nemi og Pia (annen hund hun passer). Vi gikk ikke lenger enn i kanskje 20min, men det var nytt for Noora å få gå i skogen og lukte på ting og gå i vann og gjørme! Det synes hun var veldig gøy. Resten av denne uken så skal vi begynne ordentlig med alenetrening og dra ut på forskjellige shoppingsenter. Og vi får besøk av flere denne uken. Noen småbarn + en annen hund som hun må takle for resten av livet! Så det blir en spennende uke. Bilde tatt idag i en inngjerdet park hvor hun fikk løpt og lekt litt etter skogstur!
 10. Å være valpeeier er sabla slitsomt... Håper jeg får sove natten gjennom idag da..
 11. Jeg kjøpte min første egne valp for en uke siden nå og oppdretter bestemte stamtavlenavn selv. Det har hun gjort siden hun begynte. Så daglignavnet til min har ingenting å gjøre med sitt stamtavlenavn da hun heter "Noora" til daglig og "Catwalk Starmaker" på stampapiret.
 12. Er det bare jeg som synes Aleksander er en skikkelig søt og morsom fyr? Han ser jo ordentlig klysete ut, men personligheten hans er så skjønn! Liker han veldig godt jeg..
 13. Idag har vi har mye å gjøre! Noora har blitt kjempeflink til å sove om natten, overraskende nok! Hun sover fra vi legger oss rundt 23-00 fram til ca. 7. Da begynner hun å pipe og vi går rett ut hvor hun tisser og bæsjer! Dette må da bare være en fase, fordi dette begynner å bli min drømmevalp! Frokosten ble servert før vi begge slumret på sofaen (matmor på sofaen og valp inntil nede på gulvet selvsagt) før det bar seg ut på tur utenfor døra igjen. Vi dro en tur ned til jobben til moren min for at kollegaen hennes skulle få hilse på før vi dro til hudpleieren min som driver til rett nedenfor, og der fikk Noora leke med henne. Hun likte hudpleieren kjempegodt. Nå er vi hjemme og lunsjen er servert. Matmor håper på at lille Noora skal sove etter maten for hun er veldig overtrøtt! Nye bestevennen til Noora det der!
 14. Her kommer det noen bilder som jeg tok med speilrefleksen idag! (Godt du følger med, @Th3a haha) (bildene blir lagt ut i tinypic fram til photobucket gidder å fungere )
 15. Blir noen morsomme år framover!