SofieAurora

Medlemmer
 • Innholdsteller

  49
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

1 følger

Om SofieAurora

 • Rang
  Nykommer
 • Bursdag 11/17/1997

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Kolbotn
 • Hunderase
  Tibetansk Spaniel
 • Mine dyr
  Hulda (tibbe på 13år)

Nylige profilbesøk

472 profilvisninger
 1. Litt sjokk å få ny timeliste på jobben med bare 5 vakter på tre uker når jeg har hatt vakt nesten hver dag de siste to månedene.. Jaja! Alle penga som er tjent er satt inn på sparekonto til fremtidig puddelvalp!
 2. Kom nettopp hjem fra en liten visitt hos oppdretter som skal få puddelvalper om noen få dager! Jeg står på liste og håper på nok tisper til at jeg kan få en liten tuppe. Mor til valpene er visstnok utrolig svær så oppdretter regner med 8-10 valper! Håper på en telefon eller melding på fredag/lørdag med nyheter om valper! Gleder meg vilt!!!!
 3. Tusen takk for gratulasjon! Skal holde hunden relativt kort året rundt, så føner tror jeg ikke er nødvendig, men selvsagt skal jeg innvistere i en god barbermaskin.. Det må man nesten når man skal barbere hunden hele tiden! Klosaks har jeg fra før av, men shampoo er det lite av. Får høre med oppdretter. Tusen takk for tips!
 4. Bra tips med halsbåndet! Da får jeg se litt rundt.. Skal høre med oppdretter på mandag på en visitt om utstyr som hun anbefaler. Tusen takk!
 5. Skal til oppdretter på mandag, så da kan jeg orientere meg litt! Tror ikke bæsjeposer blir noe problem i og med at vi har en hund fra før av! Tusen takk for tipset!
 6. Hei folkens! Jeg skal mest sannsynlig få meg en storpuddel tispe nå til våren, men står litt fast på hva jeg må skaffe meg. Kunne dere kommet med noen forslag? Jeg vet jo at jeg må ha halsbånd, kobbel, sele, langline, børste, tannbørste + tannkrem, matskåler og mat og seng, men er det noe mer dere vil foreslå? Takk for alle tips!
 7. Du er ikke alene om den avstandsforelskelsen der...
 8. Elsker å jobbe! Hadde egentlig bare tre vakter denne uken, men fikk jammen meg en til da ene kollegaen min ga meg vakten sin fordi hun var sliten. Kan ærlig si at jeg elsker jobblivet og _HATER_ studentlivet. Men skolebenken venter på meg til høsten eller neste høst da..
 9. Melder meg inn her jeg og! Var veldig flink fra august til november i 2016 med PT en gang i uken og ellers trening tre ganger i uken, men motivasjonen sankt når jeg ikke så resultater (mest fordi jeg ikke spiste riktig og bygde muskler/ikke mistet fett), så nå blir det andre boller! Muttern og fattern har allerede begynt på lavkarbo så det blir litt lettere å spise riktig nå. Og med en venninne som skal piske meg rundt på matfronten og turfronten så blir nok dette bra!
 10. Så utrolig skjønn, Henriette! Gratulerer med en liten gullklump
 11. Det høres bra ut! Oppdretter hos meg har ikke tatt ultralyd, men hun synes det ser ut på magen til tispa at det blir et greit stort kull. Så da håper jeg på at det blir nok tisper til at jeg får en liten tuppe hjem!
 12. Hunden min eeeelsker mais! Og det er vel den eneste type grønnsak hun gidder å spise..
 13. Å vente er ikke mine sterkeste side heller... Heldigvis har tispa til oppdretteren jeg skal ha fra (storpuddel) termin neste uke.. Likevel er det så lenge til!
 14. Sitter på toget ned til Kristiansand for å tilbringe to dager hos kusina samt at jeg skal ha et jobbintervju der nede. Kan ikke si at jeg gleder meg til intervjuet (), men gleder meg til å være i favorittbyen min i Norge!
 15. Klarer ikke tenke på annet enn et jobbintervju som jeg skal til på mandag og kommende puddelvalper hvor termin hos oppdretter er 28. januar... Blir helt gal!