SofieAurora

Medlemmer
 • Innholdsteller

  89
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

1 følger

Om SofieAurora

 • Rang
  Nykommer
 • Bursdag 11/17/1997

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Kolbotn
 • Hunderase
  Storpuddel
 • Mine dyr
  Noora (storpuddel)

Nylige profilbesøk

817 profilvisninger
 1. Hvor har tiden gått?! Noora fyller 6mnd om 10 dager! Hun har vokt mye, men jeg lurer på om hun har stoppet å vokse nå.. Isåfall så blir hun ikke en stor jente! Den siste tiden så har vi bare kost oss egentlig. Gått turer, trent på forskjellige ting, fullført valpekurs etc. Jeg var på ferie i Hellas i to uker og kom hjem på søndag, så lillemor var hos Tante @Th3a de ukene og hadde det veldig gøy! Og hun har fått sove i sengen hos tante, så nå har hun begynt å gjøre det her og. Og hun ligger klint inntil meg som en klegg.. Må leke med "storesøster" Nemi når man først har mulighet for det når mamsen er på ferie!
 2. 1mnd siden vi avlivet Huldamor, men på den positive siden så blir Noora 1mnd idag og besøkte oppdretter i Lier også! En fin dag
 3. Selv om min valp bare er 5mnd, så ser jeg på forskjellige hunder hele tiden og tenker på når det kan passe best å få seg en til hihi. Neste hund blir nok en greyhound, men jeg har så lyst på masse forskjellige størrelser og raser
 4. Skal si ifra om jeg trenger noe ekstra hjelp! Skal gå et helt skoleår på Ski med lærer, men skal si ifra. Tusen takk
 5. Da jeg fikk legeerklæring på at jeg har dyskalkuli (mattedysleksi) så trodde jeg at jeg kunne komme inn på Høyskolen Kristiania på Bachelor i Ernæring. Det viste seg å ikke være riktig da jeg må ha fullt vitnemål og bestått i alle fag. Hadde de bare visst at jeg har tatt eksamen i matte 7 ganger... Nåvel. Jeg har hatt et friår etter VGS og skal nå til høsten gå på samme VGS og ta opp matte 1P (for ørtende gang) og psykologi (for gøy). Håper på at det skal gå fint nå da! Enn så lenge så har jeg ferie til august hihi
 6. Skattepengene kom inn på en konto jeg ikke har? Ehh..
 7. Jeg har lyst til å begynne med agility på hunden min, men hun er for øyeblikket ikke 5mnd engang. Hvor gamle bør hun være før jeg begynner med agility?
 8. Kan ærlig si at jeg er helt utmattet etter en 12km tur i skog og mark med @Th3a og hundene..
 9. Morsomt å følge med!
 10. Om tre uker bærer det på en to ukers ferie til Rhodos med foreldrene mine. Og om 7 uker så begynner et nytt eventyr som samboer med min bestevenn @Th3a!
 11. Min "lille" Nooramor har nå blitt 4mnd måneder og gud så stor hun har blitt! Hun vokser jo hele tiden.. Litt vanskelig å følge med på hu! Hun har blitt utrolig flink på innkalling og flere kommandoer som vi repeterer ettersom vi nå går på valpekurs. Derimot har hun begynt å bli dårlig på å spise, men hun har midt i tannfellinga. Jeg fant en hjørnetann her om dagen, så det var litt morsomt. Hun er også litt var for sykler og biler på veier og sånt, men det jobber vi med, så det blir nok bedre.
 12. Det har foregått i en uke eller to, men hun drikker normalt. Hun spiser kanskje 1/3 av det hun skal ha på en dag, men jeg mistenker at det kan være pga tannfellingen. Hun fikk ris og kjøttdeig til middag igår og frokost idag og det har gått rett ned, så kan vel hende at det gjør vondt for henne å spise vanlig tørrforkuler?
 13. Jaa, hun driver å mister og vokser ut nye tenner..
 14. Hei, Jeg har en storpuddelvalp på 4mnd nå som tydeligvis har enten blitt matlei eller veldig kresen fordi hun vil ikke spise!? Hun synes V&M har blitt kjedelig, tørrfor er kjedelig, til og med flere kombinasjoner med tørrfor med andre ting er kjedelig. Har dere noen tips for å få hunden min til å spise? Hun er jo valp og å få i seg nok næring for å legge på seg (hun er ganske så tynn) og bli en god og rund valp.. Tusen takk på forhånd!
 15. Kevin og Martine all the way! Håper at Kevin smeller kula i bakken.