Gå til innhold
Hundesonen.no

Th3a

Medlemmer
 • Innholdsteller

  483
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

683 Excellent

Om Th3a

 • Rang
  Bekjent
 • Bursdag 07/08/1997

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Kolbotn
 • Hunderase
  Golden Retriever

Nylige profilbesøk

1,754 profilvisninger
 1. Akkurat nå, februar

  Noen som vet om den engelske (?) nettsiden hvor man kan kjøpe til ala puter, skilt, kopper osv. med forskjellige hunderaser på heter? At man kan velge for eks. "golden retriever" eller "setter" også har de et utvalgt produkter til den rasen.
 2. Overta voksen hund vs. valp

  Så jeg skrev litt kronglete - altså jeg er uenig i det folk har sagt til meg. Jeg har ingen problemer med å skulle knytte meg til en voksen hund på samme måte som en valp, det har jeg selv erfart etter å ha hatt en husky i ett år gjennom eiers kreftbehandling. Jeg elsker den hunden helt vilt.
 3. Overta voksen hund vs. valp

  Jeg er veldig spent på dette selv da jeg i løpet av våren/sommeren kommer til å kjøpe en voksen hund, og mange spør meg om jeg ikke synes det er trist at jeg ikke får oppleve valpetiden. Flere påstår også at jeg ikke kommer til å få samme bånd til den som min første hund siden jeg ikke hadde den fra den var valp, men selv synes jeg det er innmari deilig å få slippe valpetiden. Så lenge en voksen hund ikke har mye baggasje og diller, så tror jeg det er en ganske god løsning. Når jeg overtar den nye hunden kommer jeg nok til å være hjemme med den første uka, eventuelt lenger hvis det trengs, gå gode turer og bare bli kjent med hunden. Venne den til rutiner osv. Tror det kommer til å gå veldig greit, men så kjenner jeg jo den eventuelle hunden som havner hos meg fra før da.
 4. Hvor mye kos får hunden din?

  Hm vanskelig å si akkurat hvor mye jeg koser med henne, men det er MYE. Hun elsker kos, og er en skikkelig mammadalt. Jeg er hele hennes verden, for kos fra andre er ikke så viktig nødvendigvis. Vi koser hver gang jeg har vært borte noen timer, vi koser før og etter mat, hun får kos hver gang hun kommer bort til meg (som kan være flere ganger i timen) og hver morgen så ligger vi gjerne 30 min +/- og bare koser mens jeg godprater med henne. Alt i alt koser vi vel over gjennomsnittet enn folk generelt gjør.
 5. Hva fórer du med og hva koster det?

  Fôrer med Vom og Hundemat, hun spiser i underkant av 20 kg. i mnd, så bruker 390 kr mnd på det. Har fullfôret på det nå i snart 3 mnd og er kjempefornøyd. Billig er det og!
 6. Drømmen må være å ha en fleksibel jobb med mulighet til korte arbeidsdager, et passe stort hus med god, inngjerdet hage og skog og mark rett bak huset. Av hundene hadde det vært ønskelig med to greyhounds, og kanskje en liten maskot. Mulig jeg er farget av oppdretter, men de derre griffonene er innmari søte å ha på fanget assa...
 7. Myndene synes jeg er flottest, med greyhound, afghaner og saluki i toppen. Jeg er også svært glad i de korthåra fuglehundene, som vorsteh og vizsla. De hunderasene jeg synes er mindre tiltalende er raser med ekstreme trekk og hudfolder, som mops, fransk og engelsk bulldog, napoleansk osv.
 8. Labrador som trekkhund? Trehjulsvogner?

  Går mye tur med en labradortispe som er helt rå på å trekke sykkel. Brukte agn foran første gangen, og siden det bare løper og løper hun! Verdt å prøve.
 9. I år skal jeg...

  Endelig få hund nr 2 Forhåpentligvis prøve å ta lappen... Bli flinkere til å skrive mail med farfar Begynne å trene igjen!
 10. Akkurat nå, januar

  Godt nyttår! Nemi har vært overraskende rolig i år! Litt pesing når det stod på som verst klokken 00:00, men ellers ligget rolig ved siden av meg. Det er dessuten Noora sin første nyttårsaften, og det kunne ikke gått bedre. Tusler rundt på leting etter noe godt på gulvet eller ligger i sengen som - som hun vanligvis gjør.
 11. Hundenavn - the bucket list

  Når jeg blir gammel skal jeg ha en liten griffon-gutt som heter Heike... av Isfolket.
 12. Akkurat nå, desember

  Eksamen imorgen og ligger langt bak med pensum... Hva gjør man? Jo - nærmere tre timer i skogen med hundene for å flykte fra lesinga. Jeg er min verste fiende.
 13. Valpegjengen 2017 og 2018 og 2019

  Hilste på tuppene idag, som de har vokst! Hadde en interessant samtale med oppdretter som har gjort meg veldig gira for våren 2018. Sier litt A uten å si B nå, men to mulige har vokst til tre, og nå har jeg virkelig ingen anelse om hvem jeg ender opp med til slutt.
 14. Akkurat nå, desember

  Når du bestilte en pakke i midten av november og den har ankommet Norge og venter på fortolling. Ringte kundeservice og spurte hvordan det ligger an, og hun svarte at de har pakker fra 16 november som ikke er fortollet enda... Altså, jeg planlegger å bruke det jeg har bestilt på julebordet om en uke!!! Og hun sa den kanskje blir fortollet neste uke??? Dette har jeg ikke puls til å holde ut med.
 15. Valpegjengen 2017 og 2018 og 2019

  Skal se de håpefulle englene på mandag, gleder meg vilt. Seks mnd har de blitt nå...!
×