Jump to content
Hundesonen.no

Th3a

Medlemmer
 • Content Count

  567
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Th3a last won the day on July 10 2018

Th3a had the most liked content!

Community Reputation

804 Excellent

About Th3a

 • Rank
  Husvarm
 • Birthday 07/08/1997

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Kolbotn
 • Hunderase
  Golden Retriever, Greyhound

Recent Profile Visitors

2701 profile views
 1. Th3a

  5 uker whippetvalp med blå øyne

  Ser ut som en fawn brindle av det lille jeg ser av tegninger på hodet. Øynene vil bli lysebrune med gult i mest sannsynlig når hun blir eldre.
 2. Har begge mine forsikret i Tryg. 50 000 kr dekning på hver, fast 2000 kr i egenandel. Har hatt så mye veterinærutgifter siste året og brukte opp nesten hele forsikringen på ene hunden min og nesten halvparten på den andre så jeg har virkelig tjent på det. De tar i utgangspunktet ikke direkteoppgjør, men de gangene jeg har hatt utgifter på over 12 000 kr så har jeg ringt og spurt, og de har ordnet det uten problemer.
 3. Th3a

  Søke om N UCH

  Da jeg søkte i starten av juni tok det under en uke. Mener det tok bare noen dager før jeg fikk godkjent tittelen.
 4. Min venninne hentet hund fra utlandet for to uker siden, og i tollen i Norge så bare tittet de såvidt i passet før de lot henne passere enda hun sa han var nykjøpt. Ikke noe moms, ikke noe spørsmål om kjøpspapirer.
 5. Th3a

  Sunlily's Kull III

  Så fine! Meereen er min favoritt så langt
 6. Th3a

  Hvorfor er titler så stas?

  Jeg selv var ikke så opptatt av titler før, men nå som hunden min mangler et lite cert før championatet er i boks så kjenner jeg at titler har blitt mer gøy. Og plutselig synes jeg NUCH alene er litt stusselig, og har planlagt å stille i Sverige og kanskje danmark også ved mulighet.. Hvorfor det er stas er vanskelig å si, men for meg er det artig å kunne vise til resultater og "belønninger".
 7. Th3a

  Shiri & Naya

  Så fine! Jeg har tidligere sett en med to huskyer som er helt like dine oppi skogen her, men etter å ha tittet på instagrammen din så innser jeg jo at det ER jo deg jeg har sett! Vi deler visst samme nærskog.
 8. Th3a

  Voksen hund begynner å bli " ulydig"

  Esther sin innkalling må hele tiden bli vedlikeholdt. Dersom det går 3-4 uker uten belønning så slutter hun å komme. Også må jeg alltid ha ekstra gode godbiter i lommene, vanlig tørrfôr eller "kjedelige" godbiter er ikke verdt å komme inn til. Hurra for sta greyhound.
 9. Th3a

  Sunlily's Kull III

  Så spennende, gleder meg til valpebilder!
 10. Th3a

  Valpegjengen 2019

  Fikk første hund da jeg var 13 år og nr 2 kom ifjor sommer i en alder av 21 år, så du er ikke alene @Miloficent Kjør på!
 11. Th3a

  Akkurat nå april

  Har brukt 30 000 kr i forsikring bare på den ene hunden på tre mnd, så er veldig glad for at jeg har 50 000 kr i dekning.
 12. Th3a

  Valpegjengen 2019

  Gratulerer! Gleder meg til valpebilder om 8 uker.
 13. Th3a

  Når fikk din tispe første løpetid

  Greyhounden fikk sin første løpetid i høst, 17 mnd gammel. En stor rase som kan modne sent, så det er ikke uvanlig at løpetid kommer mellom 15-22 mnd. Ble innbilt to mnd etter løpetid, men gikk over av seg selv uten særlig stress. Golden retrieveren fikk sin første løpetid 21 mnd gammel, og har de siste syv årene fått løpetid kun én gang i året (våren). Aldri vært innbilt, aldri hatt livmorbetennelse og er snart 9 år. For første gang i sitt liv hang hun seg på greyhounden og fikk løpetid i høst, det kom som en stor overraskelse. Håper de synkroniserer med bare én løpetid i året, jeg synes det er så greit å forholde meg til.
 14. Th3a

  Greyhounden Nitro - nye bilder høst 2012 side 15

  Fine Nitro, jeg er ekstra svak for disse eldre greyhoundene. Håper du får oppleve både en og to somre til med han!
 15. Th3a

  Valpegjengen 2019

  Synes ikke det blir dumt, du sier jo selv at du aldri har truffet han eller hunden. Du kommer vel ikke til å møte på dem titt og ofte heller?
×