Th3a

Medlemmer
 • Innholdsteller

  464
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Th3a

 • Rang
  Bekjent
 • Bursdag 07/08/1997

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Kolbotn
 • Hunderase
  Golden Retriever

Nylige profilbesøk

1,549 profilvisninger
 1. Besøkte de to håpefulle på søndag og må si at jeg gleder meg helt vilt. Begge tispene oppfyller alle forventninger. Gleder meg til å se dem vokse opp og eventuelt se hvem som ender opp hos meg!
 2. Greyhound. Ingen over, ingen ved siden av. Afghaner, borzoi og korthåret vorsteh ligger ikke langt bak på favorittlista mi.
 3. *bildene tulla*
 4. Gikk fra til i forelesningen da jeg fikk melding om at det blir valper, valper og mer valper i helgen...! Måtte bare få ut entusiasmen min her...
 5. Tja, nå er Nemi litt sær på hvor hun vil tisse, men grøfter er stort sett det hun tisser på. Lar henne aldri tisse på andre sin plen. Når jeg har passet huskygutten har jeg måttet passe litt på, han vil tisse på alt han. Prøver å unngå gjerder, stolper, krukker, søppelkasser osv.
 6. Eeeeeelsket siste episode, men hvordan skal jeg klare å vente så lenge til neste sesong?!
 7. En bekjent av meg har en storpuddel med for smal underkjeve og fikk beskjed om at hjørnetennene nede måtte trekkes da hun var valp. Eier dro til en klinikk i Oslo hvor de istedet for å trekke, så satte de på noen lange gummiknotter på tennene som ledet og fikk dem til å vokse ut og i riktig posisjon. Vet dessverre ikke noe mer om saken enn dette.
 8. Spennende! Synes jeg ser minst 5 stk.
 9. Ikke mer båndtvang her jeg bor nå! Det ble feiret med en tre og en halv time langt tur med tre løse hunder som koste seg glugg ihjel i skogen. Nå ligger de som slakt i gangen, og kjenner jeg dem rett ligger de nok der til imorgen.
 10. Andre året på bachelor nå, har første forelesning idag... Jeg kan gjerne ha tre mnd sommerferie til.
 11. Født for snart tre mnd siden, får henne neste år... Jeg får vel være med i valpegjengen 2018 selv om hun ikke er mye valp mer håper jeg...
 12. HØY gåsehudfaktor av dagens episode! Blikket til Jaime og Bronn når Daenerys kom på Drogon er bare helt amazing...! Måtte se siste kampen om igjen da episoden var ferdig. Nå er jeg veldig spent på neste mandags episode!
 13. Fineste Hottie! Stor klem til dere...
 14. Blitt både tjukk og bortskjemt på ferie hos filletante... Slik det skal være det.
 15. Har møtt en tispe flere ganger i fjor. Var veldig trivelig mot mennesker, men så fort det var en hund innenfor hennes synsfelt så tente hun på alle plugger.