Th3a

Medlemmer
 • Innholdsteller

  473
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Th3a

 • Rang
  Bekjent
 • Bursdag 07/08/1997

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Kolbotn
 • Hunderase
  Golden Retriever

Nylige profilbesøk

1,631 profilvisninger
 1. Jeg følte meg fryktelig fornuftig for ett år siden i hvert fall. Bestemte meg for rase for flere år siden, valgte oppdretter for to år siden. Planla å skaffe meg hund nr 2 i friår etter bachelor, og da skulle jeg ha så så mye oppsparte penger og egnet sted å bo. Hva gjør jeg når oppdretter spør om jeg vil ha valp fra dette kullet (som ble født i sommer) før jeg engang er ferdig med første år på universitetet? Jeg takker nei fordi jeg er fornuftig (og ikke har mulighet til valp atm). Så oppdretter (den sniken...) vifter med den som blir igjen lenger enn de andre og jeg ropte nærmest SOLGT! før jeg fikk tenkt meg om. Kanskje ikke best timing, men jeg vet at hvis jeg hadde takket nei hadde jeg angret noe sinnssykt de neste årene.
 2. Puddeltuppa her hjemme på 9 mnd ser ut som et stankelbein ahhaha... Akkurat som på bildet!
 3. Søte som sukker!
 4. Ville ha rød, får nå hvit. Og er forsåvidt kjempefornøyd med det, men rød er fortsatt en drøm i fremtiden. Blå er den fargen jeg liker minst på rasen, og mest sannsynlig hadde jeg sagt nei til blå valp tror jeg. Den bare tiltaler meg ikke overhodet.
 5. Ilder sluppet ned i et hamsterbur... Ønskedrømmen til enhver ilder!
 6. Skulle ønske det ble ulovlig å selge dyr over disk i Norge, synes det er en uting. Generelt synes jeg det er lite kunnskap hos mange av de ansatte i dyrebutikker. Har drevet med undulater tidligere, og må si at det er MYE feil informasjon om disse fuglene. Og hvor mange får ikke feil kjønn med hjem? Eller feil utstyr? Glemmer ikke den gangen jeg spurte om hvilke typer ildermat de solgte i nærbutikken, også fikk jeg svar "er det ikke vanlig gnagerblanding da?"
 7. De fleste retrievere har vel det som regnes som selvrensende pels.
 8. For en fin gjeng Blir spennende å se hvem som blir igjen!
 9. Noora og Nemi har funnet ut at den skumle varmepumpa i taket slettes ikke er så verst... Spesielt ikke etter en regnfull tur hvor de er begge kalde og våte etterpå. Deilig å ligge under da!
 10. Skal du beholde ei tispe fra kullet?
 11. Gratulerer så mye med flott kull!
 12. Spennende! Gleder meg til å se hva som kommer av antall, kjønn og farger!
 13. Gud gi meg styrke til å overleve til neste fredag... Jeg sa ja til å passe naboens mellompuddelgutt for flere mnd siden. Egentlig så skulle jeg ha flyttet til egen leilighet nå, men på grunn av drama med tidligere leieboer så bor jeg fortsatt hjemme i to uker til. Og her hjemme har vi ei sinna frallejente i stådagene sine. Og puddelgutten piiiiiiper etter henne. Jeg må finne på noe lurt assa... For da jeg sa ja til å passe han så trodde jeg jo at situasjonen kom til å være helt annerledes enn nå.
 14. Besøkte de to håpefulle på søndag og må si at jeg gleder meg helt vilt. Begge tispene oppfyller alle forventninger. Gleder meg til å se dem vokse opp og eventuelt se hvem som ender opp hos meg!
 15. Greyhound. Ingen over, ingen ved siden av. Afghaner, borzoi og korthåret vorsteh ligger ikke langt bak på favorittlista mi.