Jump to content
Hundesonen.no

Th3a

Medlemmer
 • Content Count

  561
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Th3a last won the day on July 10 2018

Th3a had the most liked content!

Community Reputation

802 Excellent

About Th3a

 • Rank
  Husvarm
 • Birthday 07/08/1997

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Kolbotn
 • Hunderase
  Golden Retriever, Greyhound

Recent Profile Visitors

2463 profile views
 1. Th3a

  Shiri & Naya

  Så fine! Jeg har tidligere sett en med to huskyer som er helt like dine oppi skogen her, men etter å ha tittet på instagrammen din så innser jeg jo at det ER jo deg jeg har sett! Vi deler visst samme nærskog.
 2. Th3a

  Voksen hund begynner å bli " ulydig"

  Esther sin innkalling må hele tiden bli vedlikeholdt. Dersom det går 3-4 uker uten belønning så slutter hun å komme. Også må jeg alltid ha ekstra gode godbiter i lommene, vanlig tørrfôr eller "kjedelige" godbiter er ikke verdt å komme inn til. Hurra for sta greyhound.
 3. Th3a

  Sunlily's Kull III

  Så spennende, gleder meg til valpebilder!
 4. Th3a

  Valpegjengen 2019

  Fikk første hund da jeg var 13 år og nr 2 kom ifjor sommer i en alder av 21 år, så du er ikke alene @Miloficent Kjør på!
 5. Th3a

  Akkurat nå april

  Har brukt 30 000 kr i forsikring bare på den ene hunden på tre mnd, så er veldig glad for at jeg har 50 000 kr i dekning.
 6. Th3a

  Valpegjengen 2019

  Gratulerer! Gleder meg til valpebilder om 8 uker.
 7. Th3a

  Når fikk din tispe første løpetid

  Greyhounden fikk sin første løpetid i høst, 17 mnd gammel. En stor rase som kan modne sent, så det er ikke uvanlig at løpetid kommer mellom 15-22 mnd. Ble innbilt to mnd etter løpetid, men gikk over av seg selv uten særlig stress. Golden retrieveren fikk sin første løpetid 21 mnd gammel, og har de siste syv årene fått løpetid kun én gang i året (våren). Aldri vært innbilt, aldri hatt livmorbetennelse og er snart 9 år. For første gang i sitt liv hang hun seg på greyhounden og fikk løpetid i høst, det kom som en stor overraskelse. Håper de synkroniserer med bare én løpetid i året, jeg synes det er så greit å forholde meg til.
 8. Th3a

  Greyhounden Nitro - nye bilder høst 2012 side 15

  Fine Nitro, jeg er ekstra svak for disse eldre greyhoundene. Håper du får oppleve både en og to somre til med han!
 9. Th3a

  Valpegjengen 2019

  Synes ikke det blir dumt, du sier jo selv at du aldri har truffet han eller hunden. Du kommer vel ikke til å møte på dem titt og ofte heller?
 10. Th3a

  Valpegjengen 2019

  Egenoppdrettet eller?
 11. Th3a

  Akkurat nå - februar

  Forsikret begge mine i Tryg, betaler over 9000 kr i året. 2000 kr i egenandel, og 60 000 kr i dekning. Etter to operasjoner, en innleggelse på dyresykehuset, fire røntgentimer og to undersøkelser på halvannen måned så priser jeg meg lykkelig for at jeg har så høy forsikringssum på dem. De betaler alltid ut kort tid etter skademeldingen, stiller sjeldent spørsmål og har tatt direkteoppgjør de gangene summen har nærmet seg femsifret eller over. Da ringer jeg dem og spør, og de er like samarbeidsvillige hver gang.
 12. Th3a

  Lar du hunden tisse på.....?

  Nå har jeg tisper som bare tisser i grøfter, men når jeg passer hannhund så får han ikke tisse på gjerder, biler, stolper, pene blomster/hekker, postkasser osv. Kratt, fjell/stein, jord osv. er lov.
 13. Th3a

  Akkurat nå - februar

  I hele dag har jeg vært hundepasser for følgende hunder; schæfergutt på 11 mnd fra brukslinjer, jack russell-gutt på 3 år, mopsejente på 2 år, frallejente på 3 år i tillegg til mine egne jenter, golden og greyhound på snart 9 og halvannet år. Dagens trening har vært RO.
 14. Th3a

  Mål 2019

  Mål for 2019 må bli; Få lappen Få siste certet og championat på Esther Prøve LC med henne
 15. Th3a

  Akkurat nå, Januar 2019

  Årets første skitur unnagjort med pinnedyret. Etter en måned med lungebetennelse er det deilig å se formen hennes komme tilbake.
×