Gå til innhold
Hundesonen.no

Th3a

Medlemmer
 • Innholdsteller

  555
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  1

Th3a last won the day on 10. Juli 2018

Th3a had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

797 Excellent

Om Th3a

 • Rang
  Husvarm
 • Bursdag 07/08/1997

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Kolbotn
 • Hunderase
  Golden Retriever, Greyhound

Nylige profilbesøk

2,396 profilvisninger
 1. Th3a

  Greyhounden Nitro - nye bilder høst 2012 side 15

  Fine Nitro, jeg er ekstra svak for disse eldre greyhoundene. Håper du får oppleve både en og to somre til med han!
 2. Th3a

  Valpegjengen 2019

  Synes ikke det blir dumt, du sier jo selv at du aldri har truffet han eller hunden. Du kommer vel ikke til å møte på dem titt og ofte heller?
 3. Th3a

  Valpegjengen 2019

  Egenoppdrettet eller?
 4. Th3a

  Akkurat nå - februar

  Forsikret begge mine i Tryg, betaler over 9000 kr i året. 2000 kr i egenandel, og 60 000 kr i dekning. Etter to operasjoner, en innleggelse på dyresykehuset, fire røntgentimer og to undersøkelser på halvannen måned så priser jeg meg lykkelig for at jeg har så høy forsikringssum på dem. De betaler alltid ut kort tid etter skademeldingen, stiller sjeldent spørsmål og har tatt direkteoppgjør de gangene summen har nærmet seg femsifret eller over. Da ringer jeg dem og spør, og de er like samarbeidsvillige hver gang.
 5. Th3a

  Lar du hunden tisse på.....?

  Nå har jeg tisper som bare tisser i grøfter, men når jeg passer hannhund så får han ikke tisse på gjerder, biler, stolper, pene blomster/hekker, postkasser osv. Kratt, fjell/stein, jord osv. er lov.
 6. Th3a

  Akkurat nå - februar

  I hele dag har jeg vært hundepasser for følgende hunder; schæfergutt på 11 mnd fra brukslinjer, jack russell-gutt på 3 år, mopsejente på 2 år, frallejente på 3 år i tillegg til mine egne jenter, golden og greyhound på snart 9 og halvannet år. Dagens trening har vært RO.
 7. Th3a

  Mål 2019

  Mål for 2019 må bli; Få lappen Få siste certet og championat på Esther Prøve LC med henne
 8. Th3a

  Akkurat nå, Januar 2019

  Årets første skitur unnagjort med pinnedyret. Etter en måned med lungebetennelse er det deilig å se formen hennes komme tilbake.
 9. Th3a

  Sår på halen til besvær!

  Herregud, så uheldig du har vært! Ikke moro å høre i det hele tatt, fortsatt god bedring til Nitro. Håper du slipper mer komplikasjoner nå!
 10. Th3a

  Kasko, Lupin og Emmy

  Dette var utrolig trist å lese, Raksha... Stor klem.
 11. Th3a

  Sår på halen til besvær!

  God bedring til Nitro! Espen advarte meg om det da jeg hentet Esther - halesår på greyhounds fører dessverre ofte til amputasjon.
 12. Th3a

  Akkurat nå- desember

  Kennelhosten har utviklet seg, og etter akutt pustevansker og feber i kveld ble hjertebarnet innlagt på dyresykehuset med mistanke om lungebetennelse.
 13. Th3a

  Akkurat nå- desember

  Her er den ene hunden på smertestillende i en måned med aktivitetsforbud og den andre ligger med kennelhoste. Hurra... Jeg har med andre ord ingen hund å gå tur med, så jeg kan lese til eksamen med god samvittighet.
 14. Th3a

  Hjelp! Bikkja vil ikke spise..

  Etter fem måneder med hardt arbeid har jeg endelig en hund som spiser maten sin og som faktisk synes det er gøy å få servert mat. Matvegring er fryktelig slitsomt for eiere, og det er ikke morsomt å ha en hund som synes frokost og middag er de fæleste tidene på dagen. Jeg regelrett gruet meg til å gi henne mat hver dag,. Om det hjelper deg er vanskelig å si, men kan skrive litt hva jeg har gjort for å øke apetitten. Først og fremst stod det aldri mat framme. Jeg begrenset til og med godbiter og tyggebein, det ble isåfall gitt etter hun hadde spist. Jeg fôret med akkurat tolv timers mellomrom for å sørge for at hun var så sulten som mulig. Dersom hun såvidt luktet og sleiket på maten sin kunne jeg sulte henne et halvannet døgn, for så å gi litt mat for å trigge magesekken, et tips jeg fikk i rasemiljøet som funket når det var helt ekstrem spisevegring. Deretter bygget jeg opp mengden igjen. Jeg sørget alltid for at hun hadde gått en lang tur og fått hvile etter frokost og middag for å få opp apetitten. Jeg var helt ekstrem på rutiner, aktivitet og måltider ble gitt til samme tid hver eneste dag, dersom hun fikk mat før eller senere tiden så var hun ikke interessert. Jeg satt med henne hvert eneste måltid, roste henne lavt når hun viste interesse og spiste maten uten at jeg overdrev så jeg distraherte henne. Dersom hun begynte å gå rundt eller legge seg fjernet jeg maten etter 10 minutter. I tillegg utforsket jeg mye hvordan hun likte å få vommen servert. Noen hunder liker fryst vom, andre liker tint. Jeg har kommet frem til at hun liker vommen tint med kokende vann på, rørt godt så det blir grøt. Det gjør at det lukter sterkere, og kan kanskje være mer appetittvekkende? Hun får med andre ord varmmat hver eneste dag, haha...
 15. Th3a

  Akkurat nå - november

  Uff, har inntrykk av at flere greyhounds (kanskje spesielt tispene) er nådeløse om de får sjansen, spesielt på de svake. God bedring til Nitro!
×