Jump to content
Hundesonen.no

ChristinB

Medlemmer
 • Content Count

  265
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

237 Excellent

About ChristinB

 • Rank
  Bekjent
 • Birthday 02/10/1985

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Solør
 • Hunderase
  Collie langhår, irsk ulvehund

Recent Profile Visitors

1985 profile views
 1. ChristinB

  Perfect Image Loving Me -Liste

  Vi hadde egentlig lyst til å reise bort på Vålerbanen for å kikke, for vi er i startgropa på rally selv, men glemte helt bort det. Gratulerer med mellomtittel. Hva er forskjell på det og tittel - om det finnes?
 2. ChristinB

  Leter etter en mild, intelligent, familiekjær hund

  Jeg fikk fint plass til både barnevogn og ulvehund baki min V70 samtidig Den måtte bare lære seg at i bilen lå man pent når vogna var med. Ellers er jeg enig med deg ang tyngden. Vår var ufattelig snill, og lå pent og rolig inne og var forsiktig rundt barna. Derimot ble han liksom aldri voksen i hodet, og når han var glad og lekte, eller ville hilse, så brydde han seg ikke voldsomt om at det var et barn i vegen, og veltet noen unger i løpet av tida si..
 3. ChristinB

  Lage bokstaver

  Løko! Elsket det på barneskola
 4. Det er slik vi ser på små kattunger med farge som kan ha blå øyne, om de har blå øyne eller annen farge. Det blå øyet vil redflektere rødere enn det normale
 5. ChristinB

  Flexi eller sporline til skogstur?

  Det ble sporline, men jeg er ikke sikker på om jeg valgte rett. Fin rekkevidde for hunden, men det ble bråstopp noen ganger når jeg tråkka på lina på bakken.. Han går meterne sine fremover, stopper og venter inn meg, for så tråkke fremover igjen, og da ligger jo line i sporet mitt
 6. Vi har fått en ny venn på prøve, og jeg trenger et lengre bånd til ham. Sporline var første tanken min, siden det er det "alle" bruker og det gir litt frihet uten å slippe løs (det tør jeg ikke helt enda). Så kom jeg på flexi, passende størrelse gir 8m bånd, og det er jo også en god radie. Fordelen er kanskje at den ikke hekter seg fast over alt, som sporlinen kanskje gjør? Jeg synes flexiliner er slitsomme å holde i pga håndtaket, men ser for meg at jeg bare blir gående og rulle opp bånd med sporline. Hva anbefales?
 7. Dyrt kommer an på øyet som ser, men på ulvehunden med god dekning var det dr**dyrt. Slik ca en tusenlapp i måneden på ham. Og da dekte det ingenting når jeg måtte avlive ham fordi jeg bestemte at nok var nok og ikke ville prøve medisinering først. Det var ikke dyrevernmessig nok for dem, men absolutt for hunden.
 8. ChristinB

  Tråden for tegning

  Jeg kjøpte meg wacom art tidligere i høst, og har prøvd det litt uten at det virker som jeg hadde planlagt. Jeg sliter litt med at når jeg "pelser", så kan jeg liksom ikke holde streken lenge uten at den fader ut (tenk tørr tusj, der det starter bra, også blir det dårligere og dårligere strek). Er det noen instilling jeg har feil? Det blir feil for teknikken min at jeg må løfte pennen og ta nytt grep hele tiden, i stedet for å tegne slik jeg vil. Også, hvilke instillinger for å få malestrek i stedet for tengestrek, f.eks aquarelle-ish? Bruker photoshop (7 - tror jeg)
 9. ChristinB

  Den store tråden for dustete Finn.no annonser!

  Jeg også har en slektning som er aldeles "nuffenuffenuff se så grom da" på slike. Jeg forstår det ikke. Hundene ser misformede ut, og tenk all den belastningen på hofter og skuldre som må bære vekten utover.. Føder de selv eller må valpene snittes ut?
 10. I slike sammenhenger lurer jeg alltid litt på disse store, langhåra schäfrene man ser labber rundt. Omtrent samtlige er hunder som "bare er med" og virker veldig fornøyde med å bare labbe rundt i huset, i hagen eller på pikniken. Jeg har alltid tenkt at schäfer er for mye hund for oss (dog mest basert på min tantes hunder med fri oppdragelse), men hva skjedde med disse, liksom? Per i dag kjenner jeg tre slike langhåra - store, kraftige og ikke minst pene hunder - og samtlige bor hos eiere som heller ikke gjør stort annet enn å labbe rundt. Likevel er det hunder som er mer overalt og "bare er med".
 11. ChristinB

  Myndenerding

  Jeg hørte fra en oppdretter at en irsk ulvehund skulle se ut som en greyhound i kroppenm hvis den hadde vært naken. Det måtte i så fall vært slik som hannhunden der, for den kunne godt sett ut som en iu om man ga den bustehår. En mellomting av tispa og hannhunden synes jeg er fint
 12. ChristinB

  Hvilke hunderaser ligner på hverandre.

  Takk for tips, men bokser har fortsatt for kort nese. Slike hoder (korte neser, ekstra rynker, hengelepper, hengeøyne) tiltaler meg ikke i det hele tatt. Jeg tenkte slik liten knestørrelse, for av middels store hunder (jeg har hatt ulvehund, ergo er det andre kaller store hunder middels for meg ) vet jeg hvilke raser jeg ønsker å se nærmere på
 13. ChristinB

  Hvilke hunderaser ligner på hverandre.

  Finnes det en rase som tilsvarer boston terrier i bygning og humør. men som har nese og ikke slik kule-hode?
 14. ChristinB

  Norwegian forbyr flatnesede hunder

  Jeg synes det er helt fint at en del av rasene på forbudslista er forbudt, så for meg er det iaf like argumenter. Og det mye basert på at dette er raser som kan gjøre potensielt mye mer skade om det smeller, ikke at det nødvendigvis er slik at hvert individ er farlig.
 15. ChristinB

  Den store tråden for dustete Finn.no annonser!

  Er det ikke slik at på hund får man første omregistrering av chippen gratis? Vet vi har diskutert dette litt i NRR, at det er litt urettferdig at det er ok på valper, når det ikke er aktuelt med det samme på kattunger.. Men jeg glemte et øyeblikk at disse kanskje ikke var NKK-registrerte
×