Gå til innhold
Hundesonen.no

ChristinB

Medlemmer
 • Innholdsteller

  239
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

223 Excellent

Om ChristinB

 • Rang
  Bekjent
 • Bursdag 02/10/1985

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Aasnes
 • Hunderase
  Irsk ulvehund

Nylige profilbesøk

1,377 profilvisninger
 1. Crufts 2018

  Enig i at brindelen her var mye penere og mer elegant.
 2. Crufts 2018

  Har de ikke lagt ut bilder av vinnerhundene enda? Eller er det bare jeg som ikke finner frem på siden deres
 3. Et tegnet portrett av hunden din?

  Opp, kan ta noen nye bestillinger nå
 4. På ulvehund synes jeg det er penest med irish spotting, dvs hvitt på bryst og poter, gjerne også haletipp og evt nese. Liker både de gule og de svarte/brindle, men ikke så begeisgret for standard grå - da må den ha i.s. Bilde lånt på google for å vise ulike varianter
 5. Her serveres hundekjøtt i OL byen

  Jeg leste i en annen diskusjon om akkurat samme temaet " Asiatiske tradisjoner mener at torturerte bikkjer er bra for libidoen, og det er derfor viktig at bikkja dør så inhumant som mulig." Hvorvidt det stemmer eller ikke, vet jeg ikke, men om det gjør det er det jo begredelig. Akkurat det å spise kjøttet hund, ser jeg ingen forskjell på som annet kjøtt. I Peru (tror jeg det er, Andesfjellene), spiser de jo marsvin "til hverdags". Det er også kjæledyr for oss. Behandlingen er det avgjørende her, og man har jo sett flust av forferdelige bilder av hvordan kjøtthunder og -katter behandles i visse asiatiske land. Dét burde ikke være greit!
 6. Smooth Collie

  Så flotte hunder! Kenza ser ut som en veldig harmonisk bygd valp - vokser de jevnt og trutt og ser ut som de hører sammen hele tiden, eller er det bare flaks med henne eller alderen der? Nydelige hunder
 7. Collie rough

  Interessant Dette er en pels jeg absolutt kan se som overkommelig og aktuell. Ser for meg ut som litt mer dekkpels og lettere ull på den, slik som jeg sammenlikner med skogkattpelsene jeg kan Synes hunden mister så mye form med kjempepels - de blir liksom bare "firkantede". Det er kanskje vanskelig å se dette alt på en valp?
 8. Collie rough

  Så fin pels han ser ut til å ha, litt mer formet og ikke bare stor og ullen. Gjør du noe for at den skal være slik, eller er det forskjell på linjer/hunder?
 9. Tråden om hest..

  Jeg betalte firmaet som kjørte hesten hjem (og over grensa) ca kr 3000. Det var tvers igjennom Sverige og frem til stallen hit. I tillegg kom kjøttavvgift på kr 5000 og 25% moms på hele pakka til staten.
 10. Kattetråden!

  Jeg har ikke erfaring selv, men har inntrykk av at mange av de nye pensjonatene - som er bare for katter, ikke katt og hund - ofte er roligere for kattene. Jeg er ikke kjent i området ditt, så er usikker på om det i nærheten for deg er ute på Tjeldstø? I så fall er det en bekjent som driver det, og ut fra bilder og slik, virker det som om kattene har det veldig hyggelig der. Hun er jo kattedame også, og driver ikke "hundepensjonat med plass til katter også"
 11. Et tegnet portrett av hunden din?

  Du kan sende det til sparx@online.no eller på pm her
 12. Whippet

  Jeg kan signere det med brystkasse og bevegelser i frambeina. Vår ulvehund var for smal nederst i brystkassa, for eggformet, og det resulterte i at albuene ble innsvingte, videre at vridningen i beinet ble feil, og knærne ble sittende litt utover. Beina slang i alle kanter når han travet.
 13. Et tegnet portrett av hunden din?

  Det er bare å ta kontakt når det passer
 14. Et tegnet portrett av hunden din?

  Er bildet tydelig rekker det at det er normalstort. Dog vil det jo være lettere å få med uttrykk og personlighet (om det er viktig) om jeg kan forstørre uten atdet blir kornete.
×