ChristinB

Medlemmer
 • Innholdsteller

  232
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om ChristinB

 • Rang
  Bekjent
 • Bursdag 02/10/1985

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Aasnes
 • Hunderase
  Irsk ulvehund

Nylige profilbesøk

1,298 profilvisninger
 1. Du kan sende det til sparx@online.no eller på pm her
 2. Jeg kan signere det med brystkasse og bevegelser i frambeina. Vår ulvehund var for smal nederst i brystkassa, for eggformet, og det resulterte i at albuene ble innsvingte, videre at vridningen i beinet ble feil, og knærne ble sittende litt utover. Beina slang i alle kanter når han travet.
 3. Det er bare å ta kontakt når det passer
 4. Er bildet tydelig rekker det at det er normalstort. Dog vil det jo være lettere å få med uttrykk og personlighet (om det er viktig) om jeg kan forstørre uten atdet blir kornete.
 5. Julestresset har lagt seg, og etter å ha gjort unna noen bestillinger den siste tiden, ser jeg at jeg har tid til å ta noen til nå på nyåret. Jeg tegner portrett av hunden din, eller hesten, katta, annet, enten hodeportrett eller helfigur. Jeg jobber med blyant eller fargeblyanter. Pris er fra kr 400 for A4-bilde. Porto kommer i tillegg. Noen eksempler kan ses her og her. Flere bilder legges snart ut på sistnevnte
 6. tatt bort, siden jeg ser emnet var lagt ut dobbelt
 7. Uten at jeg vet hvor mye tid en IPO-/redningshund tar, så er det nok mulig, men det blir ikke igjen så mye tid til familie der om du skal gjøre alt selv. Jeg kjenner et par satsende ryttere med jobb og familie/barn, og de får til dét, men jeg kan ikke se for meg at det skulle vært tid til noen timer skikkelig hundetrening i tillegg til det.
 8. Takk for svar interessant lesing. nå har jeg egentlig slått fra meg det meste av mynder - whippet i kludert - untatt ulvehunden
 9. Kan jeg legge deg til på fb, for å følge deg og hundene? Quote fordi jeg ikke fant mention..
 10. Nydelig bilde, busann
 11. Gratulerermed fin liten pus Men den så veldig ung ut; er den 12 uker, eller er det noen grunn til at du fikk henne før?
 12. Jeg slår jo belgerne litt under én, og tenker det er arbeidshunder. Der er det malinois jeg kjenner best, og det har liksom aldri vært et alternativ for oss. På de to langhåra har jeg hengt igjen litt med at de er litt mer skeptiske og vare i hodet, men det jobbes tydeligvis med og de har blitt bedre, i følge posten over her Det er jo derfor jeg ser litt frem i tid; om halvannet års tid er mye gjort her hjemme. Jeg er på bachelor-året, og det blir litt friere disposisjon av tid, R er eldre og kan være mer delaktig i et hundehold og ha mer glede av å prøve å trene litt selv, og O er blitt i den alderen at han forhåpentligvis har roet seg litt og jeg ikke trenger ha tre armer og 5 øyer på han støtt Garantert tid har jeg nok i skoletid fredag, dersom vi får arbeidet med notatet vårt i uka, og jeg slipper reise opp til Elverum da. Senere i helga kan det hende jeg må ha med gutta, om jeg ikke får lånt bort dem til svigers en stund på dagen.
 13. Der var jo ei annen her som foreslo terv. Du mener de er mer intense enn k.collie? Jeg vil jo ikke ha for intenst, jeg, bare slik at de lett er med på moro og kjappe nok i hodet til at vi kanskje kan konkurrere litt rally og/eller lydighet. Det kjenner jeg at jeg kan ha lyst til men samtidig kul nok til at den ikke går ut av skinnet av en fridag eller om gutta er litt ville en dag H har litt hektisk skjema om dagen, men jeg har siste praksisdag på torsdag, så kanskje dere skal ut en passende tur i helga? Begge eller Lill?
 14. Er de ofte ok med andre dyr? Jeg har jo skogkatter og driver et lite oppdrett, det burde ikke være noe problem å venne den til å bo med katter og tidvis kattunger? Er det vesentlig forskjell i væremåten på hunn og hann?