MissHeike

Medlemmer
 • Innholdsteller

  871
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

1 følger

Om MissHeike

 • Rang
  Husvarm
 • Bursdag 10. Oktober

Contact Methods

 • Website URL
  http://HeikeTegninger.blogspot.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Hammerfest
 • Interesser
  Hund, katt, tegning, spill, kreative greier osv.
 • Hunderase
  Border Collie
 • Mine dyr
  Huskatten Mikkel, en blå med hvitt langhåret pus (Fargekode a 09) Altså grå med 25-50% hvit tegninger om jeg husker rett. Han har passert 4 år og er en bedagelig fyr som helst vil ligge i hengekøya si og ta livet med ro.

  Keiron er nyeste tilskuddet, klassisk svart og hvit Border Collie med heterokromia (Odd-eyed). Gutten er født 02.08.13 og er per i dag en slyngel som nettopp bikket 18kg, usikker på skulder høyde. Han er min lille klippe da han hjelper meg og komme meg ut i hverdagen, mitt lille gull <3

Nylige profilbesøk

2,652 profilvisninger
 1. Har bare lov å ha en her jeg bor og jeg har ikke mulighet til å flytte
 2. Gratulerer med kullet, så godt at det ble en enkel fødsel Jeg er veldig fan av alle de lyse skulle ønske jeg kunne hatt to hunder
 3. Første tegning for 2018
 4. I alle fall så tror jeg at du hjelper ekteparet du besøkte aller mest med økonomisk støtte enn å adoptere en hund fra dem Og håper virkelig at historien til Mons eller Pusi kan fenge på samme måten som det gjør for katter andre steder i verden. Det er nemlig verken beundringsverdig eller særlig imponerende og hente verken hund eller katt når det er triste hunder og katter som trenger den hjelpen her i lille Norge.
 5. Er det ikke nok av saker i media hvor både hund og katt blir brukt som skyteblink, sparka etter, osv osv. her også? Var ett par år siden en stygg sak i Bergen (nesten sikker på at det var i Bergen eller i området der) hvor en unge ble klort av en nabokatt og faren til ungen drepte katta med flere planke slag.. Dyreplageri i Norge er ikke akkurat blåbær i forhold det heller. Det skjer fryktelige ting med løskatter og uønskede hunder i Norge som alle andre steder i verden. Så igjen, det virker oppriktig talt som om absolutt alle som heller vil til utlandet for å redde hunder syns det er mer eksklusivt og beundringsverdig enn og gi ett "furever" home til random tanketom nordmanns stakkars unghund som er til omplassering ellers blir den avlivet-hund. Sier som de andre her, det er nok av triste katte skjebner som det er i Norge, de har like triste historier som katter i både Tyrka, Spania, Hellas, USA og andre land hvor det er løskatt problematikk.
 6. Syns levelinga har tapt seg litt den siste tiden. Vet at rekorden er level 125 - men det er jo ikke vanlig da. Virker litt som de fleste har litt lavere level nå enn for ett år siden. Men rundt 100-110 er vel ikke så uvanlig. Mitt snitt er på level 95, med en rekord på 102 - noe stats ikke viser av en eller annen merkelig grunn. Jeg vet ikke helt, men jeg sliter litt med å finne orken til FP Jeg vil veldig gjerne, men tydeligvis klarer jeg ikke.
 7. Nei jeg anbefaler det ikke med mindre de har prøvd alt annet som er bedre.
 8. Jeg er så enig, husker at hundene vi hadde når jeg var liten spiste alle slags matrester sammen med billig tørrfôr fra nærmat og pedigree våtfôr på boks. Jeg knar pedigree våtfôr og vann til saus og har på kulene til min hund for å gi litt annet enn bare tørre kuler (bruker vogh også til dette) og det tåler han fint, han reagerer lett på annen mat, så vi holder oss til hva som fungerer og som er lett og få tak i.
 9. Jeg mener at om hunden fungerer på det så er det ikke møkkafor. Da vil jo jeg kunne si at orijen, acana, RC, Eukanuba, Hills osv. alle er møkkafor fordi min hund ikke funker på dem. Jeg syns folk er alt for hysteriske med hva de mater hundene sine og det er synd at man skal bli hetset om man forer hunden på labb for eksempel, spesielt om hunden er like sunn og frisk som andres hunder som får dyre, kornfrie for.
 10. Keiron har aldri fungert bedre enn på labb, så jeg forer det med god samvittighet
 11. Keiron er min ideal hund - minus nervøsiteten og dillene + at han tror han er polarhund isteden for gjeterhund (stor radius, innkalling, hva er nå det da? og sterkt jakt instinkt). Han er akkurat passe stor, han vil alltid, han er en humorist, han er kjærlig, han er der, alltid. Jeg kan trene hva enn jeg vil med han og han elsker det. Jeg elsker være måten, diltinga, være så nær som mulig etc, og finner jeg en BC som ikke er redd for alle fremmede mennesker når den tid kommer så blir det BC, selv om den ikke blir å gjete. Eventuelt kan jeg jo prøve finne en som ikke er brukbar til gjeting, selv om jeg ville foretrukket å ha fra den er valp. Heldigvis er redselen for folk på et greit nivå, ellers hadde jeg ikke orket lengre. Eventuelt vil jeg ha gronnis eller terv, men det er forhåpentligvis mange år igjen med Keiron-ballen min, så det tenker jeg ikke så mye på nå.
 12. Så søte altså Er noen av disse brindle? Syns det ser litt slik ut på noen tan tegninger
 13. Åh det er alltid en fryd å gå inn her, du lager så mye lekkert! Og selv etter en god del filleristing og heftig drakamp så er leken hel, om noe ribbet for pels her og der, men fullt brukbar enda. Må nok legge inn flere halsbånd bestillinger iløpet av høsten, jeg er super fornøyd med det jeg bestilte sist og vil ha flere liggende!
 14. Kunne faktisk tenkt meg puddel i fremtiden, den er på maybe-lista mi Og doodler... de er f*** ikke søte i noen forstand. Det er ikke søtt med tilfeldig blandingsavl-nå-skal-vi-håve-inn-gryna hunder akkurat som det ikke er søtt med de tusen videoene på youtube og facebook av snorkende mopser. Jeg finner det merkelig at puddeloppdrettere er hånlige drittsekker som tenker på penger når doodler er mye dyrere enn puddler, hvor er logikken der egentlig? "Puddlene mine er helsetesta opp og ned, bak og fram og har vært på utstilling, fyller raseklubbens krav for avl - Hold on! Pengegriske j***l! Vi vil ha doodler, de er bedre - og dyrere.. og sannsynligvis mer jobb <3 Det henger ikke på greip, det er nok fordi disse doodle folka er gode og slenge med kjeften, ikke noe mer enn det. Det handler om pengene og disse folka vet hvordan de lokker til seg idioter. Jeg hadde aldri sett en kortklipt på snuten puddel før i godt voksen alder, så jeg tror ganske mange vet at puddel kan ha bamsete doodle look, så den teorien syns jeg ble litt veik.
 15. Hehehe, neeeei, men det er en god utfordring, syns de gjør det rimelig bra, de er andre gen som konkurrerer hele livet, så jeg venter spent på neste generasjon, de tror jeg blir skikkelig bra!