Jump to content
Hundesonen.no

MissHeike

Medlemmer
 • Content Count

  932
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

MissHeike last won the day on February 15

MissHeike had the most liked content!

Community Reputation

751 Excellent

1 Follower

About MissHeike

 • Rank
  Husvarm
 • Birthday October 10

Contact Methods

 • Website URL
  http://HeikeTegninger.blogspot.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Hammerfest
 • Interesser
  Hund, katt, tegning, spill, kreative greier osv.
 • Hunderase
  Border Collie
 • Mine dyr
  Huskatten Mikkel, en blå med hvitt langhåret pus (Fargekode a 09) Altså grå med 25-50% hvit tegninger om jeg husker rett. Han har passert 4 år og er en bedagelig fyr som helst vil ligge i hengekøya si og ta livet med ro.

  Keiron er nyeste tilskuddet, klassisk svart og hvit Border Collie med heterokromia (Odd-eyed). Gutten er født 02.08.13 og er per i dag en slyngel som nettopp bikket 18kg, usikker på skulder høyde. Han er min lille klippe da han hjelper meg og komme meg ut i hverdagen, mitt lille gull <3

Recent Profile Visitors

3756 profile views
 1. MissHeike

  Belgisk Fårehund farger?

  Ja men tolker jo ikke at noen av fargene verken godkjente eller feil farger som point markeringer? Jeg finner ingen når jeg googler etter dem heller.
 2. MissHeike

  Belgisk Fårehund farger?

  Aner ikke helt hvor jeg skal spørre så tar det her. Men hvilke farger kan belgeren ha? Da spesielt tervueren. Har en som sier de kan komme i tricolour - altså points. Dette har jeg aldri hørt om og aldri sett før? Hun viste meg bilder men jeg.. er ikke sikker? Finnes det black and tan terv og så har ikke jeg vist om det, eller er det blandinger som var min første tanke.
 3. MissHeike

  Furry Paws - hundeoppdrett- og treningsspill

  Graver opp denne, masse nytt som skjer, samt egg jakt! kan få sjeldne ting i bytte mot eggene man samler http://www.furry-paws.com/main/index/1157961
 4. MissHeike

  Brukshund (light) og familiehund

  Naboen min er oppdretter av Pinscher og de virker som fine familiehunder med godt øye for trening og konkurranse. Så jeg ville kikket litt mer på dem faktisk Hun naboen har konkurrert ganske mye med hannhunden sin og holder på med tispen også som er ganske ung akkurat nå Den er fra første kullet hennes så vidt jeg har skjønt.
 5. MissHeike

  Fra bølle til bestevenn

  Beklager sent svar, har vært på reisefot. Jeg vil kalle det hysteri når enkelte legger ut tårevåte filmer av seg selv over hvor forferdelig behandlet hundene ble i serien. Jeg så hele serien på nytt sammenhengende når siste episode hadde kommet ut og ser at Maren ber de som napper i båndet om å ikke gjøre det helt fra starten av. Ber eier til Iris om å trampe i bakken isteden for eksempel. Selv om hun drar skikkelig i Anton's halsbånd noe jeg ikke helt liker, men skjønner at intensjonen er å bare få han inn i bilen slik at han får se at "oi, her var det jo ikke farlig i det hele tatt". Men det sier vel egentlig seg selv at om 80+ kg stritter i mot så kan man bare glemme det. Hadde jo vært en veldig mye bedre teknikk å bruke på min hund på 17kg, min hund kunne vi jo bare plukket opp å satt inn i bilen også, så vi hadde ikke trengt å røske av han hodet, det var en uheldig teknikk. Syns man ser at Anton beveger seg lettere på slutten av serien enn i begynnelsen og nei, 4kg er ikke så mye, men vi får håpe de fortsatte å få han ned mot normal vekt etter serien også. Vet ikke om de er på instagram eller noen ting jeg, hehe. Jeg syns fremdeles ikke at Maren er det kritikken hevder og jeg syns fortsatt at enkelte får det til å høres ut som at hundene, spesielt Iris blir banket opp. Det blir hun jo ikke og ser ikke ut som hun har tatt noe skade av at verken eier eller Maren har trampet og sagt strengt nei. Syns det var fin underholdning, men jeg likte formatet i Superhundene mye bedre. Jeg syns at Mali og eier var vinnere her, Mali var bølle og det var kjekt å se at de fikk skikk på hopping og biting med noe så enkelt som sitt - det kan være så lett også + at de jo da fikk kommet seg mere ut så Mali får brukt opp mer energi. Men vi fikk ikke helt vite hvordan det gikk å lære å ligge på plassen sin når lillebroren kom på besøk, eller har jeg oversett det? Skulle ikke forundre meg om jeg mistet det altså, hehe.
 6. MissHeike

  Fra bølle til bestevenn

  Syns det var fint å komme med litt kritikk på hysteriet som går over dette jeg.
 7. MissHeike

  Staffie Bullweiler

  Det er jo bare meningsløs designer avl grunnlagt egoistiske ønsker spør du meg. Jeg kan faktisk ikke se noen annen grunn for designer avl annet enn å lure latterlige summer penger av godtroende folk som ikke vet bedre. Om det nå bare er fordi "åh så søte" så er jo dette også et veldig egoistisk ønske. Vi har faktisk over 400 godkjente raser, det er super rart at så mange mennesker ikke finner en fin nok hund blant disse og må på død og liv designe nye raser hele tiden. Man blir litt matt.. Isteden for å gnåle om at rasehunder er så syke kan man vel bidra med god avl på dem isteden for å prøve å lulle seg selv til å tro at sykelig ren rase x sykelig ren rase = helt frisk superhund med alle de beste egenskaper fra begge sider...
 8. MissHeike

  Staffie Bullweiler

  Men når du har en blandingshund, hvilke referanser annet enn fra ditt ene individ kan man gi? Hva du sier om din hund vil jo ikke gå for alle de andre av denne blandingen? Så det er jo bare å si at slik kan det være. Er litt sånn med min rase, de kan være veldig forskjellig, både i gemytt, utseende og størrelse Har selv en liten hannhund på bare 17,5kg mens andre har rundt 22kg hannhunder og noen har bordere som er helt oppe i 30kg uten å være overvektig o-o'' Så det er litt vanskelig å si til noen størrelse de kan få på sin når det kan variere så mye, hvis du skjønner
 9. MissHeike

  Staffie Bullweiler

  Er det ikke bedre å få en Staff eller Rottweiler som begge sikkert er mer dokumentert enn denne designer blandingen?
 10. MissHeike

  Fra bølle til bestevenn

  Tusen takk, de fleste skjønner at det beste er å gå forbi heldigvis. Eneste er at jeg har en nabokjerring som har det for seg at jeg misshandler hunden min Sånn pensjonert røy som ikke har noe bedre å gjøre og er over nysgjerrig på alt og alle... Får så mye angst av det mennesket, men prøver å ikke tenke på henne. Vi løper unna henne hver gang vi ser a osv. Slikt skulle ikke vært lov, men men, hun pussa MT på oss og de var bare fornøyde, ville jeg skulle prøve å være litt mer aktiv med hunden men det var opp til meg. Det er godt at man har MT på lag meg seg i det minste når man nå har fått dem på besøk.
 11. MissHeike

  Fra bølle til bestevenn

  For min hund så virker ikke kontakt lyd når rullegardinen går ned og han er veldig frykt aggressiv på hunder. Men det virker ikke å trampe i bakken å si nei heller. Om vi kommer til at det skjer er det viktigste for meg å få han i en posisjon hvor han ikke kveler seg selv og holde godt tak i han så jeg ikke mister han. Jeg bor slik at jeg ikke kan hoppe i grøfta da grøfta er ett 5 meter stup og den andre er full av hager og hus. Om vi møter hund på vei ut herfra så må jeg bare holde i han og vente til de andre får seg forbi. Han roer seg ned så skjelver han og søker trøst, det er vondt at det er slik. I alle andre settinger, selv når han gjeter bil så kan jeg bryte han ut med kontakt lyd eller ei "ØYH!" Men ikke på hunder.
 12. MissHeike

  Fra bølle til bestevenn

  Ja det er jeg enig i at det er jo ikke det som trengs på alle. Med min funker det ikke å trampe i bakken å rope strengt nei. Så det er ikke slik at jeg tror det funker alltid. Min har mye frykt for diverse han også. Frykten på hunder får jeg ikke gjort noe med for eksempel. Jeg vet ikke hvor vi skal begynne, det nytter i alle fall ikke med avstand å bygge seg nærmere heller da. Så det er sagt. Er det nært nok så driter han i alle godbiter og leker og trekker bare rullgardina ned. Det er leit at det er sånn.
 13. MissHeike

  Fra bølle til bestevenn

  Skulle gjerne sett det funke på en BC jeg da.
 14. MissHeike

  Fra bølle til bestevenn

  Jeg blir paff... Har ikke Maren dette som fulltids jobb? Eller har hun null erfaring fordi hun bruker metoder noen ikke liker? Jeg syns hun er realistisk og jeg tror neppe hun går inn for å prøve hardere metoder fordi hun liker det.. Som Tyttebæra sier så lærer folk seg å trampe i bakken og klappe mot hunden, wow.. Skulle jo tro at de lærte seg å fike til hunden, slenge den på rygg å andre CM metoder fra TV-serien hans. Det er faktisk slik at man skammer seg når man sier at man baserer treningen av hunden sin på positive metoder, pga hvordan folk oppfører seg over dette her. Good Dog er forresten en av de sidene jeg har likt veldig, sånn bortsett fra at de bastant kaller feil bruk av seler kjempe bra og riktig bruk av halsbånd kjempe feil og skuffende, som jeg har fått enormt avsmak på. Enn å lage tårevåte filmer om hvor forferdelig hundene som er på serien har det.. Kom til å tenke på at folk er vel så gale at de finner eierne av hundene og truer dem også.. det skulle ikke forundre meg.
 15. MissHeike

  Fra bølle til bestevenn

  Nå har jeg sett episode 4 og kjenner meg skikkelig igjen med eirne til Iris. Det kan gå bra litt, og så virker det som om man ikke har gjort en skit for å trene i det hele tatt. Rullegardina bare glir ned igjen. Så måtte jeg le litt av Maren når hun henter Iris på slutten av episoden for jeg så noen hundehår på klærne hennes. Ja, sånn er det her også. De blir liksom med over alt 😂
×