Gå til innhold
Hundesonen.no

MissHeike

Medlemmer
 • Innholdsteller

  886
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

701 Excellent

1 følger

Om MissHeike

 • Rang
  Husvarm
 • Bursdag 10. Oktober

Contact Methods

 • Website URL
  http://HeikeTegninger.blogspot.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Hammerfest
 • Interesser
  Hund, katt, tegning, spill, kreative greier osv.
 • Hunderase
  Border Collie
 • Mine dyr
  Huskatten Mikkel, en blå med hvitt langhåret pus (Fargekode a 09) Altså grå med 25-50% hvit tegninger om jeg husker rett. Han har passert 4 år og er en bedagelig fyr som helst vil ligge i hengekøya si og ta livet med ro.

  Keiron er nyeste tilskuddet, klassisk svart og hvit Border Collie med heterokromia (Odd-eyed). Gutten er født 02.08.13 og er per i dag en slyngel som nettopp bikket 18kg, usikker på skulder høyde. Han er min lille klippe da han hjelper meg og komme meg ut i hverdagen, mitt lille gull <3

Nylige profilbesøk

3,065 profilvisninger
 1. Joda, på BC er det jo nesten alltid greit, de fleste hundene heter det samme på tavla si som i daglig livet og er lettere å holde styr på, annet enn at alle virker å ha en hund som heter Ben eller Lad da . Men når hundene heter Mars Stopper og Lucky on the Run eller noe slikt så blir man litt forvirra, da er det lett å vite hann x hunn, men det går jo ikke når noen lister tispa først mens de fleste virker å liste hannen først. Men da vet man det, takk for svar ^^, Jeg må nok bare fortsette å irritere meg over ekstra arbeidet det lager.
 2. Jeg følger med på veldig mange oppdrett etterhvert og har alltid sett at man lister foreldre på kull med far x mor. Men ser at med flere små oppdrett/ i startgropa så lister de mor x far - hvorfor det? Er det fordi man eier tispa som er mor eller spiller det rett og slett ingen rolle? På toppen av dette virker det som at der er noen oppdrett som lister far x mor hvis de eier hannhund, men hvis de har brukt noen andre sin hannhund så er det mor x far. Jeg blir jo forvirret, spess hvis jeg ikke kjenner hundene så godt at jeg har styr på kennel navnet til den og den hunden, er det bare fritt spillerom på det eller er det slik at man bare skriver far x mor hvis man eier begge foreldrene?
 3. Kastrering av hannhund

  Ja okay, heldigvis er ingen av de raser for meg. Men det er jo det jeg mener, at det burde jo bli tatt hensyn til i avlen. Litt som folk som avler på redde hunder og sier "rasen skal være reservert" Men det er nok ikke fikset med en gang nei, det er ikke så enkelt i livet som det noen ganger virker som på papiret.
 4. Kastrering av hannhund

  Bekymringsverdig er det jo likevel.
 5. Kastrering av hannhund

  Hva slags hunder har du at du ikke klarer å lære dem å ikke markere inne? Er det ett vanlig problem så er det litt bekymringsverdig. Jeg har kastrert og kan si at det er mye og se etter. Ting kan faktisk bli verre også, det kan også gå bra en tid og så gå nedover, det gjorde det er på en måte, han er blitt hysterisk redd for andre hunder, før kastrering var han vaktsom, men nå er det full baluba og veldig dumt at han slipper ned rullegardin over øynene og er så redd. Pelsen hans er litt mer ullete nå enn før, han har veldig fin pels som ikke hadde problemer før, men nå er underulla litt tovete og den kladder seg spesielt i buksebeina bak. Så litt mer pels stell enn før også. Så jeg ville prøvd lengre om kjemisk har så god effekt. Det kan snu over lengre tid.
 6. Keiron er også 5 år og liker å ha leker å tygge på innendørs. Han liker jo å leke med meg selv om han kan leke med dem alene også?
 7. Etter noen år med prøving så fungerer min på LABB, det er jo ett for som folk skriker og hyler over hvor dårlig det er. Men det er nå sånn at noen fungerer best på det. Så om alle de bra er testet så er det ikke noe ille om du prøver de mer uglesette merkene. Og finner du noe som funker så ha god samvittighet, folk tenker visst ikke på om bikkja tåler maten eller ikke, det er jo ingrediens lista og merkene som er viktigst. Det virker i alle fall slik mange ganger.
 8. Sunlily's Kull II

  Så søte de er da The Spell of the Unown er vel fordi det er en Pokémon som heter Unown
 9. Ikke bare meg som ble litt snurt på den da, det er litt "fint" å høre på en måte. At jeg ikke er den eneste.
 10. Keiron er en 4 år gammel Border Collie. Jeg innså for rundt 2 år siden at han ikke er til å stole på løs. Jeg trodde lenge at det var min feil, at rasen er feil for meg og jeg var ikke klar for en slik hund. Men jeg har innsett at Keiron ikke er så veldig typisk BC for å si det slik. Løs er han en polar spisshund med mye jaktinstinkter - bolter av gårde og er døv for hva jeg sier. Når han i tillegg har redsler for folk, men ikke vett til å holde seg unna - for han vil så gjerne hilse på, og i hilsesituasjon husker han plutselig at det er skummelt og da blir det ekkelt for alle parter Med null innkalling og ikke en gang en stopp kommando er det ikke noe vi kan gjøre. Men jeg tror ikke at det betyr at han aldri kan gå løs hele sitt liv. Jeg fortsetter å øve på innkalling med ham og vi prøver å lære stopp også (men det er sååå vanskelig med avstands kommandering syns han) og han er blitt flinkere. Han hører på meg og til høsten når vi er hos pappa og det er litt lettere å kontrollere omgivelsene så skal han få løpe med lang lina hengende etter seg. Dette kan vi ikke her, jeg har null oversikt så jeg tørr ikke risikere noe da vi har mye reinsdyr her fra våren til høsten. Men ja, for nå er han aldri løs. Bruker både langline og flexiline for å gi ham rom å løpe på - flexilina er herlig sånn på åpne plasser og den er aldri i bakken og blir våt, klissete og full av sand. Den ligger i lomma til vi kommer dit vi skal være både til og fra, så jeg er ikke sånn uansvarlig flexiline dust som lar bikkja virre overalt. Bruker den også når Keiron får svømme Veldig uklart bilde men det er deilig å la ham svømme så mye han vil uten at jeg får klissete, sandete og kalde hender Jeg så jo fram til å ha en hund som det skulle være lett å ha løs, lett å lære innkalling til. Men jaja, han er nå herlig likevel, alt blir ikke som man drømmer om har jeg lært etter at jeg fikk han
 11. Sør England uten tvil - jeg elsker England (har ikke vært der en gang) - gjengen sier jeg er Britaboo (stjelt fra weeabo som er en som er litt i overkant glad i japan/anime, tror jeg?) Grunnet at norsken min har mange engelske ord, uten at jeg tenker på det. Men om det nå skjer er jeg ikke sikker på. Det hadde vært veldig skummelt for en stakkars autist som bare har opplevd nord norge Men å reise på ferie dit må jeg kanskje få til, det er sikkert ikke like skummelt, eller? :3
 12. Forslag til hannhundnavn?

  Heter mora til hunden Ronja kanskje?
 13. Gir du hunden kosttilskudd?

  Keiron får fiskeolje fordi han har så tørre poter i perioder. Ellers ingenting, han er frisk og rask. Varierer litt med merker siden vi må bestille på nett for å få tak i slikt.
 14. Crufts 2018

  Detter jo yndlingsgruppa mi da, så mye lekkert
 15. Gjeterhund

  Hvordan skal man velge? Border Collie, Terv, Groenendael, Hvit Gjeterhund, Schæferhund, Collie LH, Sheltie, Aussie.. Kelpie... ACD.. lista er fryktelig lang
×