Gå til innhold
Hundesonen.no

MissHeike

Medlemmer
 • Innholdsteller

  895
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

704 Excellent

1 følger

Om MissHeike

 • Rang
  Husvarm
 • Bursdag 10. Oktober

Contact Methods

 • Website URL
  http://HeikeTegninger.blogspot.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Hammerfest
 • Interesser
  Hund, katt, tegning, spill, kreative greier osv.
 • Hunderase
  Border Collie
 • Mine dyr
  Huskatten Mikkel, en blå med hvitt langhåret pus (Fargekode a 09) Altså grå med 25-50% hvit tegninger om jeg husker rett. Han har passert 4 år og er en bedagelig fyr som helst vil ligge i hengekøya si og ta livet med ro.

  Keiron er nyeste tilskuddet, klassisk svart og hvit Border Collie med heterokromia (Odd-eyed). Gutten er født 02.08.13 og er per i dag en slyngel som nettopp bikket 18kg, usikker på skulder høyde. Han er min lille klippe da han hjelper meg og komme meg ut i hverdagen, mitt lille gull <3

Nylige profilbesøk

3,165 profilvisninger
 1. MissHeike

  Tråden for tegning

  @Lunatic Du kan lese den her: http://asds.smackjeeves.com/comics/2391898/1-cover/ Den har mature filter, men det SKAL være å bare trykke ok eller noe slikt så får du lese selv som gjest. Warning: Den er på over 200 sider nå xD
 2. MissHeike

  Superhundene på NRK

  Jeg elsker programmet, tårene sitter løst og jeg syns det er fin balanse mellom mennesket som skal få en superhund og den kommende superhunden da. Nå skal jeg se episode 3!
 3. MissHeike

  Tråden for tegning

  Takk Det var litt vanskelig å bestemme fargene når de bytter på nyansen hele tiden selv i animen.. selv i samme sene og alt xD Så jeg valgte den nyansen jeg liker best 😛 Vil gjerne se tegningene dine, jeg har bare som mål å tegne mer og fortsette på tegneserien min om noen slede hunder som nå er alene og må klare seg selv.
 4. MissHeike

  Tråden for tegning

  Jeg har endelig tegnelysten igjen, så har jeg fått dilla på å se på Ginga Nagareboshi Gin igjen, eller Silver Fang som han het her i Norge og måtte tegne han :3 (Sorry at bildet ble så svært)
 5. MissHeike

  Belgisk fårehund?

  Det skal sies at jeg har ikke vært usikker i møte med noen. Jeg har hele veien vært veldig bevist på min holdning i forhold til andre mennesker og det har jo ikke hjulpet anyways, hunden min er redd folk okke som. Men jeg er fult klar over og redd for at jeg skal "ødelegge" neste hund fordi jeg er veldig redd for å få en til som jeg har nå. Derfor lagde jeg tråden for å få synspunkter fra dere, jeg vet at dere er ærlige og svarer saklig slik at man ikke føler seg angrepet bare fordi man spør. Pluss at enkelte er jo så hårsåre og tåler ikke høre et vondt ord om rasen sin og spinner alt ut av proporsjoner som ikke har noe med spørsmålet og gjøre. Ah, okay. Type man kan "løse" det ved å legge ut tepper å gå på for eksempel? Eller det blir jo bare å dekke over problemet sånn egentlig. Ser for meg at slike kan være litt vanskelige på overgangen bar mark til snø, så is og så bar mark igjen her oppe.
 6. MissHeike

  Belgisk fårehund?

  Kan jeg bare spørre hvordan gulvredsel egentlig ser ut som? Jeg skjønner ikke helt hva det går ut på
 7. MissHeike

  Belgisk fårehund?

  Ooh, takk for så langt og fint svar Jeg har ikke sånn kjempe ambisjoner om konkurranser osv. men liker jo begge langhårs belgerne veldig godt, de er litt større enn hva jeg har i dag også og om alt faller på plass kan man jo prøve seg litt på det. Det var det jo meningen at jeg skulle med hunden jeg har nå. Den hannhunden din høres jo veldig dig ut da Og seperasjonsangst kan jeg leve med, det er mest det med hvordan hunden forholder seg sosialt med folk som er noe jeg er mest bekymret for og er veldig opptatt av at neste hund ikke skal ha redsler for. Nettopp derfor jeg spør hvor realistisk det er å se på belgeren når jeg er redd for å få en hund med nervøsitet igjen Men jeg har hørt det kan være grums på mentaliteten på Golden også Pluss at de virker å være mye syke, så der føler jeg at det blir mye gambling på helsebiten, selv om de i utgangspunktet hadde vært en sterk kandidat. Jeg liker rasen så godt, vi hadde en da jeg var liten
 8. MissHeike

  Belgisk fårehund?

  Hva mener du med diller? Denne hunden kommer ikke i hus før hund 1 er sovnet inn, så det blir ingen nervøs hund og lære av. Hunden kan gjerne være litt var for enkelte ting, men ikke redd for folk og helst gå greit å kunne trene på passeringer osv. av andre hunder. Hunden jeg har nå klarer ikke konsentrere seg noe særlig når det kommer forstyrrelser i bildet og det er vel ett krav til nestemann, det skal vel kunne være håp for å kunne jobbe ved økende forstyrrelser.
 9. MissHeike

  Belgisk fårehund?

  Tenker litt på hund nummer 2, det er enda lenge til men jeg har spørsmål. Belgeren, tenker da enten terv eller groennendael, de to andre virker å være litt vel hardcore, hehe. Man hører jo ofte at dette er litt nervøse hunder, og ett av mine krav er at neste hund ikke skal være redd for spesielt folk, jeg har en hund med mye redsler nå og er livredd for å få en til slik. Er det i det hele tatt realistisk å ha Belgeren på lista for neste hund da eller det litt gambling om man får en som ikke er redd for alt og alle?
 10. Joda, på BC er det jo nesten alltid greit, de fleste hundene heter det samme på tavla si som i daglig livet og er lettere å holde styr på, annet enn at alle virker å ha en hund som heter Ben eller Lad da . Men når hundene heter Mars Stopper og Lucky on the Run eller noe slikt så blir man litt forvirra, da er det lett å vite hann x hunn, men det går jo ikke når noen lister tispa først mens de fleste virker å liste hannen først. Men da vet man det, takk for svar ^^, Jeg må nok bare fortsette å irritere meg over ekstra arbeidet det lager.
 11. Jeg følger med på veldig mange oppdrett etterhvert og har alltid sett at man lister foreldre på kull med far x mor. Men ser at med flere små oppdrett/ i startgropa så lister de mor x far - hvorfor det? Er det fordi man eier tispa som er mor eller spiller det rett og slett ingen rolle? På toppen av dette virker det som at der er noen oppdrett som lister far x mor hvis de eier hannhund, men hvis de har brukt noen andre sin hannhund så er det mor x far. Jeg blir jo forvirret, spess hvis jeg ikke kjenner hundene så godt at jeg har styr på kennel navnet til den og den hunden, er det bare fritt spillerom på det eller er det slik at man bare skriver far x mor hvis man eier begge foreldrene?
 12. MissHeike

  Kastrering av hannhund

  Ja okay, heldigvis er ingen av de raser for meg. Men det er jo det jeg mener, at det burde jo bli tatt hensyn til i avlen. Litt som folk som avler på redde hunder og sier "rasen skal være reservert" Men det er nok ikke fikset med en gang nei, det er ikke så enkelt i livet som det noen ganger virker som på papiret.
 13. MissHeike

  Kastrering av hannhund

  Bekymringsverdig er det jo likevel.
 14. MissHeike

  Kastrering av hannhund

  Hva slags hunder har du at du ikke klarer å lære dem å ikke markere inne? Er det ett vanlig problem så er det litt bekymringsverdig. Jeg har kastrert og kan si at det er mye og se etter. Ting kan faktisk bli verre også, det kan også gå bra en tid og så gå nedover, det gjorde det er på en måte, han er blitt hysterisk redd for andre hunder, før kastrering var han vaktsom, men nå er det full baluba og veldig dumt at han slipper ned rullegardin over øynene og er så redd. Pelsen hans er litt mer ullete nå enn før, han har veldig fin pels som ikke hadde problemer før, men nå er underulla litt tovete og den kladder seg spesielt i buksebeina bak. Så litt mer pels stell enn før også. Så jeg ville prøvd lengre om kjemisk har så god effekt. Det kan snu over lengre tid.
 15. Keiron er også 5 år og liker å ha leker å tygge på innendørs. Han liker jo å leke med meg selv om han kan leke med dem alene også?
×