Gå til innhold
Hundesonen.no

MissHeike

Medlemmer
 • Innholdsteller

  881
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

698 Excellent

1 følger

Om MissHeike

 • Rang
  Husvarm
 • Bursdag 10. Oktober

Contact Methods

 • Website URL
  http://HeikeTegninger.blogspot.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Hammerfest
 • Interesser
  Hund, katt, tegning, spill, kreative greier osv.
 • Hunderase
  Border Collie
 • Mine dyr
  Huskatten Mikkel, en blå med hvitt langhåret pus (Fargekode a 09) Altså grå med 25-50% hvit tegninger om jeg husker rett. Han har passert 4 år og er en bedagelig fyr som helst vil ligge i hengekøya si og ta livet med ro.

  Keiron er nyeste tilskuddet, klassisk svart og hvit Border Collie med heterokromia (Odd-eyed). Gutten er født 02.08.13 og er per i dag en slyngel som nettopp bikket 18kg, usikker på skulder høyde. Han er min lille klippe da han hjelper meg og komme meg ut i hverdagen, mitt lille gull <3

Nylige profilbesøk

2,979 profilvisninger
 1. Keiron er også 5 år og liker å ha leker å tygge på innendørs. Han liker jo å leke med meg selv om han kan leke med dem alene også?
 2. Etter noen år med prøving så fungerer min på LABB, det er jo ett for som folk skriker og hyler over hvor dårlig det er. Men det er nå sånn at noen fungerer best på det. Så om alle de bra er testet så er det ikke noe ille om du prøver de mer uglesette merkene. Og finner du noe som funker så ha god samvittighet, folk tenker visst ikke på om bikkja tåler maten eller ikke, det er jo ingrediens lista og merkene som er viktigst. Det virker i alle fall slik mange ganger.
 3. Sunlily's Kull II

  Så søte de er da The Spell of the Unown er vel fordi det er en Pokémon som heter Unown
 4. Ikke bare meg som ble litt snurt på den da, det er litt "fint" å høre på en måte. At jeg ikke er den eneste.
 5. Keiron er en 4 år gammel Border Collie. Jeg innså for rundt 2 år siden at han ikke er til å stole på løs. Jeg trodde lenge at det var min feil, at rasen er feil for meg og jeg var ikke klar for en slik hund. Men jeg har innsett at Keiron ikke er så veldig typisk BC for å si det slik. Løs er han en polar spisshund med mye jaktinstinkter - bolter av gårde og er døv for hva jeg sier. Når han i tillegg har redsler for folk, men ikke vett til å holde seg unna - for han vil så gjerne hilse på, og i hilsesituasjon husker han plutselig at det er skummelt og da blir det ekkelt for alle parter Med null innkalling og ikke en gang en stopp kommando er det ikke noe vi kan gjøre. Men jeg tror ikke at det betyr at han aldri kan gå løs hele sitt liv. Jeg fortsetter å øve på innkalling med ham og vi prøver å lære stopp også (men det er sååå vanskelig med avstands kommandering syns han) og han er blitt flinkere. Han hører på meg og til høsten når vi er hos pappa og det er litt lettere å kontrollere omgivelsene så skal han få løpe med lang lina hengende etter seg. Dette kan vi ikke her, jeg har null oversikt så jeg tørr ikke risikere noe da vi har mye reinsdyr her fra våren til høsten. Men ja, for nå er han aldri løs. Bruker både langline og flexiline for å gi ham rom å løpe på - flexilina er herlig sånn på åpne plasser og den er aldri i bakken og blir våt, klissete og full av sand. Den ligger i lomma til vi kommer dit vi skal være både til og fra, så jeg er ikke sånn uansvarlig flexiline dust som lar bikkja virre overalt. Bruker den også når Keiron får svømme Veldig uklart bilde men det er deilig å la ham svømme så mye han vil uten at jeg får klissete, sandete og kalde hender Jeg så jo fram til å ha en hund som det skulle være lett å ha løs, lett å lære innkalling til. Men jaja, han er nå herlig likevel, alt blir ikke som man drømmer om har jeg lært etter at jeg fikk han
 6. Sør England uten tvil - jeg elsker England (har ikke vært der en gang) - gjengen sier jeg er Britaboo (stjelt fra weeabo som er en som er litt i overkant glad i japan/anime, tror jeg?) Grunnet at norsken min har mange engelske ord, uten at jeg tenker på det. Men om det nå skjer er jeg ikke sikker på. Det hadde vært veldig skummelt for en stakkars autist som bare har opplevd nord norge Men å reise på ferie dit må jeg kanskje få til, det er sikkert ikke like skummelt, eller? :3
 7. Forslag til hannhundnavn?

  Heter mora til hunden Ronja kanskje?
 8. Gir du hunden kosttilskudd?

  Keiron får fiskeolje fordi han har så tørre poter i perioder. Ellers ingenting, han er frisk og rask. Varierer litt med merker siden vi må bestille på nett for å få tak i slikt.
 9. Crufts 2018

  Detter jo yndlingsgruppa mi da, så mye lekkert
 10. Gjeterhund

  Hvordan skal man velge? Border Collie, Terv, Groenendael, Hvit Gjeterhund, Schæferhund, Collie LH, Sheltie, Aussie.. Kelpie... ACD.. lista er fryktelig lang
 11. Tråden for tegning

  Dark Sazzy, Haratac, Trixie og Nerian som "Floofballs" <3
 12. Furry Paws - hundeoppdrett- og treningsspill

  Ja, har både skrevet i modbox'en og i tråden. Jeg håper Kah kan bringe tilbake de kullene. Det var skikkelig høy MP på dem :,( Jeg har jo gjengen fra 89 dager parringen, men de er jo ikke... like imponerende.
 13. Tråden for tegning

  Så fine tegninger som er blitt postet Tegner mest på webcomic'en for tiden, men litt annet har jeg skvist inn Denne greia kjøpte jeg på Furry-paws.com for ingenting på impuls, jeg vet ikke helt hvorfor jeg liker den, fargene er jo helt på trynet Solex er en av karakterene i web comic'en så han måtte få ett lite ref han også. Han er inspirert av Balto :3 Og her er noen prosjekter: Haratac - en "Yas woofer" tiltenkt en venn på discord Night Woofers - og lille Night Owl selvfølgelig Denne er ambisiøs til meg og være så får se hva som skjer, prøver meg uten lineart her. Skummelt.
 14. Furry Paws - hundeoppdrett- og treningsspill

  Jeg har hatt hundene åpne, men på søndag måtte jeg locke dem pga tidsmangel og en dårlig dag. Var veldig viktig å locke fordi Hollender kullene mine var 5 dager gamle. Alt var locked og sjekket overview før jeg gikk å la meg. Kommer på igjen på mandag for å åpne noen hunder og hele greien er unlocked!! Hollenderne er borte og alle de beste hundene har mistet en hel dag. Så nå er det locked igjen og jeg har ikke energi til det mer igjen Jeg håper Kah vil fikse dem tilbake en dag og at hollenderne kommer tilbake i kull siden.
 15. Oooops... Eller "#¤%&/(&%¤!!!

  Har bare lov å ha en her jeg bor og jeg har ikke mulighet til å flytte
×