Jump to content
Hundesonen.no

MissHeike

Medlemmer
 • Content Count

  904
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

708 Excellent

1 Follower

About MissHeike

 • Rank
  Husvarm
 • Birthday October 10

Contact Methods

 • Website URL
  http://HeikeTegninger.blogspot.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Hammerfest
 • Interesser
  Hund, katt, tegning, spill, kreative greier osv.
 • Hunderase
  Border Collie
 • Mine dyr
  Huskatten Mikkel, en blå med hvitt langhåret pus (Fargekode a 09) Altså grå med 25-50% hvit tegninger om jeg husker rett. Han har passert 4 år og er en bedagelig fyr som helst vil ligge i hengekøya si og ta livet med ro.

  Keiron er nyeste tilskuddet, klassisk svart og hvit Border Collie med heterokromia (Odd-eyed). Gutten er født 02.08.13 og er per i dag en slyngel som nettopp bikket 18kg, usikker på skulder høyde. Han er min lille klippe da han hjelper meg og komme meg ut i hverdagen, mitt lille gull <3

Recent Profile Visitors

3248 profile views
 1. MissHeike

  Finnmarksløpet 2019

  De største har jo også team - andre folk rundt seg som kan hjelpe til med slikt, men men, det er vel for vanskelig det da 😛
 2. MissHeike

  Finnmarksløpet 2019

  Ja nettopp, men ikke bare i forbindelse med løp. Kan vel dele noen bilder av hundene også. Har veldig inntrykk at spesielt de i toppen ikke deler noen ting annet enn midt i løp (og da med fokus på kjøreren for det meste) fordi hvis ikke kan jo noen finne ut av alle kjøre planene dems osv. Synd. Det er moro å følge med på div. facebook sider hvor det blir postet om hundene også.
 3. MissHeike

  Finnmarksløpet 2019

  Synd at han ikke har en facebook side eller noe til hundene.
 4. MissHeike

  Finnmarksløpet 2019

  Nei, jeg mener å huske at han egentlig skulle ha greid verdens beste hundekjører målet innen 2017 eller noe, men han ble jo syk like etter at han startet og det gjorde jo at ting ble litt treigere i starten og han forlenget vel litt på det. Er det noen steder han poster noe om hundene i det hele tatt? Hadde vært morsomt å følge med på dem, men det virker ikke som at han Lars er så opptatt av å legge ut ting på sosiale media etc. hehe.
 5. MissHeike

  Finnmarksløpet 2019

  Han sa jo at dette eventyret er over? Men at han fortsatt skal holde på litt, for han liker hundekjøring. Tolket det som at han ikke kom til å være like aktiv.
 6. MissHeike

  Finnmarksløpet 2019

  Jeg ser via iFinnmark
 7. MissHeike

  Superhundene på NRK

  Ser at programmet er i favoritt/mest populær ruletten på nrktv sin nettside, så det er jo lov å håpe at mange nok ble rørte og likte serien til at de vil lage mere Dette er en sånn serie som er i min liste over programmer jeg kan ha rullende i bakgrunnen igjen og igjen og igjen :3
 8. MissHeike

  Valpegjengen 2019

  Åh, blir spennende og følge med! Floss virker jo herlig, så blir artig og se nummer 2 Jeg er litt sånn silent stalker
 9. MissHeike

  Superhundene på NRK

  Åh, jeg håper det blir flere sesonger egentlig, for en herlig serie ❤️ Har blitt veldig inspirert selv og trener litt mer med Keiron igjen, selv om han koker over lett, så har vi fått til litt forskjellig og det er gøy.
 10. MissHeike

  Tråden for tegning

  @Lunatic Du kan lese den her: http://asds.smackjeeves.com/comics/2391898/1-cover/ Den har mature filter, men det SKAL være å bare trykke ok eller noe slikt så får du lese selv som gjest. Warning: Den er på over 200 sider nå xD
 11. MissHeike

  Superhundene på NRK

  Jeg elsker programmet, tårene sitter løst og jeg syns det er fin balanse mellom mennesket som skal få en superhund og den kommende superhunden da. Nå skal jeg se episode 3!
 12. MissHeike

  Tråden for tegning

  Takk Det var litt vanskelig å bestemme fargene når de bytter på nyansen hele tiden selv i animen.. selv i samme sene og alt xD Så jeg valgte den nyansen jeg liker best 😛 Vil gjerne se tegningene dine, jeg har bare som mål å tegne mer og fortsette på tegneserien min om noen slede hunder som nå er alene og må klare seg selv.
 13. MissHeike

  Tråden for tegning

  Jeg har endelig tegnelysten igjen, så har jeg fått dilla på å se på Ginga Nagareboshi Gin igjen, eller Silver Fang som han het her i Norge og måtte tegne han :3 (Sorry at bildet ble så svært)
 14. MissHeike

  Belgisk fårehund?

  Det skal sies at jeg har ikke vært usikker i møte med noen. Jeg har hele veien vært veldig bevist på min holdning i forhold til andre mennesker og det har jo ikke hjulpet anyways, hunden min er redd folk okke som. Men jeg er fult klar over og redd for at jeg skal "ødelegge" neste hund fordi jeg er veldig redd for å få en til som jeg har nå. Derfor lagde jeg tråden for å få synspunkter fra dere, jeg vet at dere er ærlige og svarer saklig slik at man ikke føler seg angrepet bare fordi man spør. Pluss at enkelte er jo så hårsåre og tåler ikke høre et vondt ord om rasen sin og spinner alt ut av proporsjoner som ikke har noe med spørsmålet og gjøre. Ah, okay. Type man kan "løse" det ved å legge ut tepper å gå på for eksempel? Eller det blir jo bare å dekke over problemet sånn egentlig. Ser for meg at slike kan være litt vanskelige på overgangen bar mark til snø, så is og så bar mark igjen her oppe.
 15. MissHeike

  Belgisk fårehund?

  Kan jeg bare spørre hvordan gulvredsel egentlig ser ut som? Jeg skjønner ikke helt hva det går ut på
×