Martine

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1,026
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  2

2 følgere

Om Martine

 • Rang
  Husvarm
 • Bursdag 02/16/1991

Contact Methods

 • MSN
  martinimus@hotmail.com
 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Oslo
 • Hunderase
  Cocker spaniel, rottweiler og collie

Nylige profilbesøk

8,743 profilvisninger
 1. Hun var ferdig rett etter at hun klikka. Når hun hadde slått han så kom hovslageren og fikk alt ferdig. Jeg ble helt satt ut, så klarte ikke si et ord. I tillegg hadde jeg nok med å få roet ned hesten min, som var livredd.
 2. Jeg vet. Er ikke så rart hesten min ble stressa sånn som hun lærlingen oppførte seg. Hovslageren hadde heldigvis snakket med henne om det, og de var enige om at ingen hadde likt det om noen gjorde sånt mot deres dyr. Det burde hun vel egentlig ha skjønt helt selv.
 3. Var "heldigvis" ikke hovslageren som gjorde dette, han var ikke oppi situasjonen. Det burde han vel kanskje vært, men han trodde vel lærlingen klarte å oppføre seg. Har aldri sett henne gjøre sånt heller, og hovslageren sa selv at han aldri har vært noe problem å sko. Hun skulle bare gjøre siste finpuss, og mistet helt besinnelsen. Ikke greit i det hele tatt. Jeg har gitt beskjed om at det ikke var noen grei oppførsel, og han sa at det var samtaleemne i bilen på vei derfra. Han tok det veldig alvorlig, og skjønner godt at jeg ikke vil at hun skal røre hesten min igjen.
 4. Dårlig avreagering Jeg ga hesten masse kos og godis før jeg dro, virket som om det gikk greit. Spent på å se hvordan det blir ved neste skoing...
 5. Er det som blir løsningen. Han skor alltid selv, men lærlingen går over til slutt. Også pleier han å se over igjen..
 6. Har sendt han melding. Han er enig i at det ble en dum situasjon. Han sa også at hesten var grei å sko sist, men at han til tider er slitsom. Det er stor forskjell på å være slitsom (jeg vet han kan være der under skoing, men da lukter han bare på de, og lener seg på beinet de holder opp), og å hoppe rundt, sparke med frembeina etc. Han har aldri så lenge jeg har hatt han (snart 11 år) vært sånn. Fikk ikke tatt noen bra bilder av sårene fordi tlf skrudde seg av, men fikk i hvert fall noen bilder. Ikke noe moro...
 7. Hesten min skulle få nye sko i dag, men jeg visste ikke klokkeslett (var mange som skulle skos), så han stod bare inne. Da jeg kom til stallen var de nesten ferdige, lærlingen skulle bare gå over høvene. Siste finpuss. Hesten var superstressa, og jeg fikk beskjed om at "den vakre hesten min var dust". Lærlingen skreik til han, og slo han med hendene fordi han ikke stod i ro. Hesten ble mye mer stressa, og lærlingen enda surere. Det endte med at hun SLO han med raspa 3-4-5 ganger så den knakk på to steder. Like etterpå oppdaget jeg blod på beinet hans, men lærlingen mente han hadde tråkket på seg selv med broddene. Det skjedde visstnok akkurat da, jeg så ikke noe blod på beinet hans før hun klikka. Hesten ble mye verre, klarte ikke stå stille i det hele tatt. De løp ut derfra idet de var ferdige, så jeg fikk ikke sagt noe. Tok lang tid å roe hesten etterpå, ca halvannen time før jeg fikk se på beinet hans. Så ikke ut som broddesår, men tror heller det var den ødelagte raspa som lagde det. Ganske skarpe kanter... Er et rundt sår som er ganske overflatisk, men i overkant er det et V-formet kutt. Jeg har i hvert fall aldri sett sånt sår etter en brodd... Jeg knakk helt sammen, gråt i en evighet etterpå. Helt forferdelig situasjon. Så ut til å gå bra med hesten, men jeg er redd han kommer til å reagere igjen ved neste skoing...
 8. I dag blir E 6 år! Det går alt for fort...
 9. Du vet hunden din er døv/tunghørt når fienden hans kan gå omtrent oppå han uten at han reagerer Jeg trodde ikke Santo var i stua, så jeg slapp Dennis inn. Rakk til og med å hive Dennis ut igjen før Santo åpnet øynene (og de åpnet han fordi E gikk bort til han). Tidligere hadde de flydd på hverandre.
 10. Jeg og E gikk først sammen med to av venninnene hennes med foreldre, og så gikk vi alene når de andre ble lei. Bare til husene med lykter ved inngangspartiet😊 Og naboene til foreldrene mine da, men de kjenner vi godt. Blir litt annerledes da. Ingen ringte på hos oss, selv om vi kjøpte inn masse godis. Det var dumt
 11. Ah. E gikk jo i bhg i nordre Aker, ingen god opplevelse for noen av oss. Den var ikke privat da, så da var det vel ikke den. Kunne fort ha vært det.
 12. Vet du hvilken bhg dette var? Send det gjerne på pm/Facebook. Leste om saken, helt forferdelig...
 13. Var syk i helgen, men følte meg helt bra i går (mandag), sett bort i fra et rennende og hovent øye. Dro på nattevakt. Plutselig ble jeg ekstremt svimmel, kjennes ut som om jeg skal besvime x flere, fikk feberfølelse etc. Kollegaene mine begynte å stresse fordi jeg var kritthvit, og ba meg om å komme meg hjem så fort jeg var i bra nok form til det. Ble ikke bedre uansett hva jeg gjorde der, men med litt frisk luft ble jeg i hvert fall litt mindre kvalm... Nå har jeg feber og er fortsatt like svimmel og kvalm. Høyt blodsukker har jeg også. Utrolig ekkelt å egentlig føle seg helt fin, for så å omtrent gå i bakken på få sekunder. Spesielt når den følelsen ikke vil gi seg.
 14. Jeg gikk på masse aktiviteter. Hadde aktiviteter nesten hver dag i flere år, og syns det var veldig greit. Rakk da fint å leke med venner uansett, og aktiviteter er jo sosialt.
 15. Ah, stemmer det Samme greia som her da. Sånn bortsett fra at det ikke ble snitt noen av gangene @Betty Ta i mot all den oppfølgingen du kan få, så det kanskje føles litt bedre/tryggere!