Jump to content
Hundesonen.no

Martine

Medlemmer
 • Content Count

  1044
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Martine last won the day on January 24 2014

Martine had the most liked content!

Community Reputation

3051 Excellent

2 Followers

About Martine

 • Rank
  Husvarm
 • Birthday 02/16/1991

Contact Methods

 • MSN
  martinimus@hotmail.com
 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Oslo
 • Hunderase
  Cocker spaniel, rottweiler og collie

Recent Profile Visitors

9796 profile views
 1. Martine

  Den store baby- og barntråden 2018

  Det går an å ri i vanlige vintersko også, så lenge de har hæl. Jeg synes ofte de vanlige ridestøvlene for de små blir trange oppover leggen. Hadde alltid selv problemer med å få de av fordi de var så trange der. Ikke alltid så lett å fylle opp med ullsokker, men såler går sikkert fint.
 2. Martine

  Akkurat nå, oktober 2018

  Automatgir er digg! Har ikke kjørt med manuell en eneste gang siden jeg tok lappen for 4,5 år siden 😂
 3. Martine

  Akkurat nå, oktober 2018

  Hvordan vet du at de ikke har det så travelt? Når jeg ringer veterinæren min pga noe, og de ikke har ledig time, så ringer jeg heller rundt dersom det er nødvendig. Man kan ikke forvente at veterinærene skal droppe andre pasienter/andre ting som må gjøres/jobbe overtid for noe som ikke er veldig akutt. Tar ikke nødvendigvis så lang tid å sjekke trykk etc i øyet, men det tar noe tid, pluss at det ofte blir skrevet i dyrets journal. Det er hele greia som tar litt tid, og om programmet allerede er fullt så må man bare finne seg i å evt kontakte en annen veterinær.
 4. Martine

  Akkurat nå, september 2018

  Emilie begynte på ridekurs for noen uker siden. Vi har jo hest, men nå tar jeg meg selv i å sitte på finn.no for å se på ponnier. Har til og med laget liste med «aktuelle» ponnier. Skal ikke ha en til...
 5. Martine

  Akkurat nå, september 2018

  Jeg hadde tatt mesteparten av det obligatoriske før oppkjøringen, bortsett fra langkjøringa. Var jo tross alt flere mnd til oppkjøringa, da alt var stappfullt. Så ringte kjørelæreren min meg en mandag eller noe, sa det var en avbestilling i sarpsborg på onsdagen. Brukte tirsdagen på langkjøring, da fra Oslo til Sarpsborg Teorien var heldigvis i boks.
 6. Martine

  Den store baby- og barntråden 2018

  @Absolute Entertainer Så stor allerede? Har gått utrolig fort! (I hvert fall fra min side) Så fin hun er E var på ridning på onsdag, og hun er så flink! Hun har ridd en god del, men har aldri fokusert på feks lettridning fordi hun har ridd på min ponni som er ganske stor. På onsdag red hun lettridning som bare det, etter at ridelæreren sa de skulle gjøre det. Ingen ordentlig forklaring eller noe, så jeg ble helt sjokka Mammaen hennes er nok minst like ivrig, og kjenner det er litt vanskelig å ikke ta fra instruktøren jobben...
 7. Martine

  Den store baby- og barntråden 2018

  E begynte på ridning for 3 uker siden, og hun elsker det! Vi hoppet over knøttekurs/stellekurs, men det fungerer bra. SÅ stolt etter hver gang, og syns alt er gøy!
 8. Martine

  Akkurat nå, juli 2018

  Veldig bra valg! Gratulerer!
 9. Martine

  Den store baby- og barntråden 2018

  E begynte da hun var 9 mnd pga studier. Ofte fri eller veldig korte dager, for lesedagen brukte jeg med henne i stedenfor, så fikk jeg heller lese på kvelden. Hun stortrivdes frem. L begynte da han var 14 mnd, og har gått bra det også. Småbarnsavdelingen var veldig bra, selv om vi ikke var like fornøyde med alle de ansatte. De fleste var helt supre, og hun ene har forsøkt å bytte over fra småbarn til storebarn nå som han har flyttet over der. Jeg merker at de virkelig er glade i han, og lar han holde på med sitt (ekstremt aktiv fyr som finner på diverse sprell ). «I dag har L gjort ..... og han er så utrolig morsom!» får vi høre omtrent hver dag. En del av de på småbarnsavdelingen syntes han var slitsom. Forskjell på mennesker altså. Når 3-åringen har holdt på å klatre helt over gjerdet gjentatte ganger ila dagen, og de voksne bare ler når de snakker om det til oss er så mye bedre enn når de høres irriterte ut. Er nok ikke alle barnehager han hadde passet i
 10. Martine

  Den store baby- og barntråden 2018

  Gratulerer så mye! Nydelig gutt @Absolute Entertainer Så deilig å ha henne hjemme! Hvilken uke?
 11. Martine

  Sverige-tur og ormekur

  Vi har hundene inne i 28-dagersregelen. Pleier ikke gi tablett etter at vi kommer hjem, i og med at vi er der omtrent hver helg. Avslutter heller når vi er ferdige med å dra dit for sesongen.
 12. Martine

  Den store baby- og barntråden 2018

  Fantastisk!
 13. Martine

  Den store baby- og barntråden 2018

  Håpløst... Håper det går fint med dere selv om dere har blitt litt kasteballer
 14. Martine

  Den store baby- og barntråden 2018

  Det forstår jeg Men det er Ahus som skal ta dere imot. Så jeg blir litt oppgitt over de. Måtte ta taxi dit med et barn for en stund siden fordi vi hadde stappet avdeling, og måtte ha ut noen. De hadde plass, men ikke mulighet til å hente barnet. Da jeg kom dit satt alle ned og slappet av, flere satt inne på vaktrommet. Deres oppfatning av «ikke tid» er tydeligvis litt annerledes enn vår på RH sin mening
 15. Martine

  Den store baby- og barntråden 2018

  @Absolute Entertainer Har ikke noe å si hvor fødeplass var, så lenge det er lokalsykehuset deres. Det er jo dit dere kommer til å være siste tiden før dere skal hjem også Riksen må sende pasienter videre så fort de er stabile nok til det for å frigjøre plass, mtp at vi er et universitetssykehus som må kunne ha kapasitet til å ta imot alvorlig syke nyfødte fra hele landet.
×