Gå til innhold
Hundesonen.no

Martine

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1,044
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  2

Martine last won the day on 24. Januar 2014

Martine had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

3,036 Excellent

2 følgere

Om Martine

 • Rang
  Husvarm
 • Bursdag 02/16/1991

Contact Methods

 • MSN
  martinimus@hotmail.com
 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Oslo
 • Hunderase
  Cocker spaniel, rottweiler og collie

Nylige profilbesøk

9,097 profilvisninger
 1. Akkurat nå, juli 2018

  Veldig bra valg! Gratulerer!
 2. Den store baby- og barntråden 2018

  E begynte da hun var 9 mnd pga studier. Ofte fri eller veldig korte dager, for lesedagen brukte jeg med henne i stedenfor, så fikk jeg heller lese på kvelden. Hun stortrivdes frem. L begynte da han var 14 mnd, og har gått bra det også. Småbarnsavdelingen var veldig bra, selv om vi ikke var like fornøyde med alle de ansatte. De fleste var helt supre, og hun ene har forsøkt å bytte over fra småbarn til storebarn nå som han har flyttet over der. Jeg merker at de virkelig er glade i han, og lar han holde på med sitt (ekstremt aktiv fyr som finner på diverse sprell ). «I dag har L gjort ..... og han er så utrolig morsom!» får vi høre omtrent hver dag. En del av de på småbarnsavdelingen syntes han var slitsom. Forskjell på mennesker altså. Når 3-åringen har holdt på å klatre helt over gjerdet gjentatte ganger ila dagen, og de voksne bare ler når de snakker om det til oss er så mye bedre enn når de høres irriterte ut. Er nok ikke alle barnehager han hadde passet i
 3. Den store baby- og barntråden 2018

  Gratulerer så mye! Nydelig gutt @Absolute Entertainer Så deilig å ha henne hjemme! Hvilken uke?
 4. Sverige-tur og ormekur

  Vi har hundene inne i 28-dagersregelen. Pleier ikke gi tablett etter at vi kommer hjem, i og med at vi er der omtrent hver helg. Avslutter heller når vi er ferdige med å dra dit for sesongen.
 5. Den store baby- og barntråden 2018

  Fantastisk!
 6. Den store baby- og barntråden 2018

  Håpløst... Håper det går fint med dere selv om dere har blitt litt kasteballer
 7. Den store baby- og barntråden 2018

  Det forstår jeg Men det er Ahus som skal ta dere imot. Så jeg blir litt oppgitt over de. Måtte ta taxi dit med et barn for en stund siden fordi vi hadde stappet avdeling, og måtte ha ut noen. De hadde plass, men ikke mulighet til å hente barnet. Da jeg kom dit satt alle ned og slappet av, flere satt inne på vaktrommet. Deres oppfatning av «ikke tid» er tydeligvis litt annerledes enn vår på RH sin mening
 8. Den store baby- og barntråden 2018

  @Absolute Entertainer Har ikke noe å si hvor fødeplass var, så lenge det er lokalsykehuset deres. Det er jo dit dere kommer til å være siste tiden før dere skal hjem også Riksen må sende pasienter videre så fort de er stabile nok til det for å frigjøre plass, mtp at vi er et universitetssykehus som må kunne ha kapasitet til å ta imot alvorlig syke nyfødte fra hele landet.
 9. Den store baby- og barntråden 2018

  Hvorfor ble dere ikke sendt direkte til Ahus?
 10. Den store baby- og barntråden 2018

  Så godt å se!
 11. Den store baby- og barntråden 2018

  Gratulerer så mye! 😊 Heia Leah!
 12. Den store baby- og barntråden 2018

  Du må si i fra om det er noe du trenger, jeg jobber jo på naboavdelingen (nyfødt intensiv).
 13. Den store baby- og barntråden 2018

  Det betyr ikke at det var veldig mange sting altså, men bare at de ikke teller Var relativt høyt trådforbruk her også kjente jeg Jeg spurte hvor mange sting, og hun sa at det er ikke vanlig å telle de. E var 2970 gram. L 2236 (ingen sying ved fødsel nr 2) Lykke til med fødsel!
 14. Den store baby- og barntråden 2018

  Ordnet et kort til hver med en personlig hilsen, og litt godis. Ikke store greiene, men en liten hilsen. Syns de fortjener å få vite hvor mye vi har satt pris på dem, og da var det greit med et kort. Virket ikke som om de forventet det, de ble veldig rørt alle sammen.
 15. Den store baby- og barntråden 2018

  Da må vi finne på noe lurt. Er spesielt 1 som har vært helt fantastisk med han, men må jo gi til alle da. Han har siste dagen på den avdelingen i morgen.
×