Gå til innhold
Hundesonen.no

Martine

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1,043
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  2

Martine last won the day on 24. Januar 2014

Martine had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

3,032 Excellent

2 følgere

Om Martine

 • Rang
  Husvarm
 • Bursdag 02/16/1991

Contact Methods

 • MSN
  martinimus@hotmail.com
 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Oslo
 • Hunderase
  Cocker spaniel, rottweiler og collie

Nylige profilbesøk

9,018 profilvisninger
 1. Den store baby- og barntråden 2018

  Håpløst... Håper det går fint med dere selv om dere har blitt litt kasteballer
 2. Den store baby- og barntråden 2018

  Det forstår jeg Men det er Ahus som skal ta dere imot. Så jeg blir litt oppgitt over de. Måtte ta taxi dit med et barn for en stund siden fordi vi hadde stappet avdeling, og måtte ha ut noen. De hadde plass, men ikke mulighet til å hente barnet. Da jeg kom dit satt alle ned og slappet av, flere satt inne på vaktrommet. Deres oppfatning av «ikke tid» er tydeligvis litt annerledes enn vår på RH sin mening
 3. Den store baby- og barntråden 2018

  @Absolute Entertainer Har ikke noe å si hvor fødeplass var, så lenge det er lokalsykehuset deres. Det er jo dit dere kommer til å være siste tiden før dere skal hjem også Riksen må sende pasienter videre så fort de er stabile nok til det for å frigjøre plass, mtp at vi er et universitetssykehus som må kunne ha kapasitet til å ta imot alvorlig syke nyfødte fra hele landet.
 4. Den store baby- og barntråden 2018

  Hvorfor ble dere ikke sendt direkte til Ahus?
 5. Den store baby- og barntråden 2018

  Så godt å se!
 6. Den store baby- og barntråden 2018

  Gratulerer så mye! 😊 Heia Leah!
 7. Den store baby- og barntråden 2018

  Du må si i fra om det er noe du trenger, jeg jobber jo på naboavdelingen (nyfødt intensiv).
 8. Den store baby- og barntråden 2018

  Det betyr ikke at det var veldig mange sting altså, men bare at de ikke teller Var relativt høyt trådforbruk her også kjente jeg Jeg spurte hvor mange sting, og hun sa at det er ikke vanlig å telle de. E var 2970 gram. L 2236 (ingen sying ved fødsel nr 2) Lykke til med fødsel!
 9. Den store baby- og barntråden 2018

  Ordnet et kort til hver med en personlig hilsen, og litt godis. Ikke store greiene, men en liten hilsen. Syns de fortjener å få vite hvor mye vi har satt pris på dem, og da var det greit med et kort. Virket ikke som om de forventet det, de ble veldig rørt alle sammen.
 10. Den store baby- og barntråden 2018

  Da må vi finne på noe lurt. Er spesielt 1 som har vært helt fantastisk med han, men må jo gi til alle da. Han har siste dagen på den avdelingen i morgen.
 11. Den store baby- og barntråden 2018

  Er det vanlig å gi noe til de ansatte på avdelingen når man flytter over til en annen avdeling? Har så lyst til å gi noe, men vet ikke hva.
 12. Tråden om hest..

  @Perfect Image
 13. Den store baby- og barntråden 2018

  Så skummelt, @Mud!
 14. Den store baby- og barntråden 2018

  Her ordner de all bursdagsfeiring i bhg (mye allergier, så kan ikke lage kake med egg feks. Da tar de seg heller av hele greia). På skolen synger de bare bursdagssangen, men har felles feiring i slutten av hver mnd på aks, hvor de deler ut diplom og noen underholder med sang/musikk/dans. Da kan foreldrene komme
 15. Klara

  Takk alle sammen! I går var hun med samboeren på verkstedet, og måtte bades (både i går kveld og i dag tidlig), og deretter fønes. Så nå ser hun i hvertfall etter et nytt hjem, mammaen hennes reddet henne ikke en gang. Stakkars lille Hun er så kul Sent from my iPhone using Tapatalk
×